12 vuotias tyttäreni on 168cm pitkä ja painaa muhkeat 116kg

Anonyymi-ap

Aiemmin tuin tyttöä ihan täysin mutta tajusin että nyt on mennyt kyllä ihan liian pitkälle, kun vanhat housut ratkes persen kohalta kun se lihapulla oli pistämässä niitä päälle. Tyttö painoi jo silloin jotakuinkin 70kg ja siitä on nyt semmoiset reilut puolitoista vuotta joten tyttöni on lihonnut 40kg vajaassa kahdessa vuodessa.
Ehkäpä oma elämäntyylini on hiukan epäterveellinen kun roskarukoaa tulee kyllä syötyä noin joka kolmas päivä ja pari makkaraa multakin löytyy mutta silti tyttö on aivan liian iso ikäisekseen.
Yritin saada sitä laihduttamaan mutta ei siitä tullu mitään, kun aina jos pitää edes hiukan liikkua niin tyttö vain rojahtaa maahan eikä siitä nouse kunnes tarjotaan joku herkku.
Eipä sille kauheasti voi mitään kun joutuu olla melko usein poissa kotoa niin tyttö vaan käy nappstelemassa herkkuja. Asensin muutama kuukausi sitten kameran keittiöön ja sielläpä se melko paljon vietti aikaa kokoajan herkkuttelemassa yms.
Rahaa meiltä löytyy melko paljon niin tytöllä on joka vuosi semmoiset kymmenen tonnia siirretty tilille mutta ne kyllä kuluu nykyään kovaa vaihtia kun tyttö tajusi että ruokaa/herkkuja voikin tilata netistä ja nykyään on joka päivä ovella lähetys jostain ja jos katoan kotoa edes tunniksi niin kaikki herkut katoavat kuin savuna tuuleen. Voitakin se syö pelkilteen kun purkista aina sillointällöin löytyy lusikka sisältä tai sitten jää kiinni rysän päältä, kun on syömässä sitä.
Se vaan aina makoilee sängyssä tai sohvalla ja mässääilee/nukkuu samalla.
Nyt äkkiä siis joitain tiukkoja vinkkejä tämän loppumiseen ja heti.

3

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onpa tosi lihava tyttö, jonka elämä on käytännössä jo pilalla ellei siihen puututa tiukalla otteella.

      -Nyt äkkiä siis joitain tiukkoja vinkkejä tämän loppumiseen ja heti.-

      Tuolta lihavalta tytöltä otetaan se annettu kymppitonni euroina ainakin heti pois, ellei ole rahoja jo syönyt nälkäänsä.

      Lihavan tytön pitää syödä vain ERITTÄIN OIKEAA kouluruokaa kouluaikoina ja loma-aikoina vain erilaisia puuroja ja vellejä. Kaikkiin muihin ruokiin pitää asentaa ruuveilla liimatarra että "elä ota". Vain puuro- ja velliaineksissa ei tarvita lappua että "elä ota".

      -Se vaan aina makoilee sängyssä tai sohvalla ja mässääilee/nukkuu samalla.-

      Tuon lihavan tytön sänky ja sohva pitää siirtää kellariin, jonne on jyrkät portaat. Aina kun lihava tyttö haluaa jotakin "elä ota" -syötävää tai naposteltavaa, tyttö joutuu kapuamaan portaita ylös-alas-ylös-alas hengästymiseen saakka. Kellarissa pitää olla keittolevy ja puuro- ja velliainekset siinä keittolevyn vieressä. Siitä voi laittaa itselleen terveellistä ja hyvää ruokaa.

      Ellei taloudessa ole sopivaa kellaria, jonka portaita voi käyttää liikunnassa, lihavan tytön sänkyn ja sohvan voi sivellä kauttaaltaan etikalla ja cayanne-pippurilla, hapansilakalla tai erilaisilla maustesillien liemillä. Myös hapnakaali ja homejuusto käy siihen sivelyyn. Kankaisiin fermentoitu haju on lopulta niin kauhea, että lihavn tytön makoilu kyllä loppuu aikanaan.

      -Asensin muutama kuukausi sitten kameran keittiöön ja sielläpä se melko paljon vietti aikaa kokoajan herkkuttelemassa yms.-

      Tuo on lihavan tytön kannalta oikein hyvä. Kameran yhteyteen pitää asentaa myös kaiutin. Jos lihava tyttö on ottamassa "elä ota" -ruokaa, kaiuttimen kautta annetaan suorasanaiset ja kovat ohjeet. Kiroilu tehostaa vaikutusta.

      -Voitakin se syö pelkilteen kun purkista aina sillointällöin löytyy lusikka sisältä tai sitten jää kiinni rysän päältä, kun on syömässä sitä.-

      Jos lihava tyttö on tuolla tavalla voin perään, voin ostaminen pitää lopettaa kokonaan, ellei "elä ota" -tarra auta. Jos levitteitä on pakko muiden käyttää, ostakaa Mini-Lättaa tai muuta kauheaa rasvatonta korviketta. Jos lusikka löytyy siitäkin purkista, lihavan tytön makuaistissa täytyy olla pahasti vikaa.

      Ellei voin kanssa muu auta ja sitä on pakko ostaa, voin voi panna lukolliseen jääkaappiin. Kaiken muunkin lihottavan ruuan voi panna sinne lukolliseen jääkappiin tai lukolliseen ruokakaappiin.

      Ellei kameravalvonta, kaiutin ja lukollinen jääkaappi auta, lihava tyttö voi tarvita apua kouluterveydenhoitajalta.

      Ellei mitkään näistä ohjeista auta, pane lihava tyttö hiihtämään kouluun kesät ja talvet. Ja vaikka olisikin kesäloma, lihava tyttö saa luvan hiihtää kouluun silti ja viettää osan päivästä koulun kapeassa pihakeinussa. Jos takapuoli juuttuu kiinni, oppiipa olemaan turhaa käymättä voirasialla. Liikkuminen ja ulkonaolo parantaa terveyttä.

    • Anonyymi

      Äiti näköjään mahdollistaa tyttärensä lihomisen tai oikeastaan auttaa siinä. Kyllä 12-vuotiaan syömisten pitäisi olla vanhempien hallinnassa, mutta tässä tapauksessa ei todellakaan ole.
      Molemmat ravintoneuvojalle ja terapeutille!

      • Anonyymi

        Et sitten oivaltanut että kyseessä oli pilailijan tekemä avaus?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe