Hoi miehet auttakaa mua!!!Ihastuin mua 5 vuotta vanhempaan poikaan ja oon 11 v

Anonyymi-ap

Okei,oon ihastunut henkilöön joka on mua 5 vuotta vanhempi.En oo kertonut enkä luultavasti aio.Pidän hänen tietystä napapaidasta josta näkyy läpi.Hän on kiinnostunut näyttelemisestä niin kuin mie.Auttakaa mua,miten hän ihastuu minuun???

8

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihastumista ei voi pakottaa, se joko tapahtuu tai sitten ei. Muutenkin teillä tuo ikäero tulee haittaamaan todella paljon, sillä parin vuoden päästä kyseinen henkilö on jo 18v ja sinä olet 13v, eli lain mukaan laitonta touhua olis minkäänlainen suhde teidän välillä.

    • Anonyymi

      Etsin netistä tietoa ja laskeskelin että meillä on 507 päivää (, 1vuosi 5 kuukautta/17 kuukautta) aikaa laillisesti seurustella.

      En tiedä onko hän kiinnostunut minusta, koska hän katsoo minua ja hymyilee. Emme saa paljonkaan aikaa kahdestaan, koska meillä ei ole samoja kohtauksia näytellessä emmekä näe usein, mutta jos on mahdollista hän yrittää tulla viereeni ja ottaa katse kontaktia.



      T.Keskustelun avaaja

      • Anonyymi

        En nyt haluais kuulostaa mitenkään ilkeältä, tai mitään muuta vastaavaa, mutta luultavammin 16 vuotias poika ei katso ja ihastu itseään 5 vuotta nuorempiin. 11 vuotias on vielä niin lapsen näköinen verrattuna moniin 15-16 vuotiaisiin, että se jo vaatii vähän erilaisemman tyypin joka ihastuu kirjaimellisesti lapseen, jolla ei luultavammin murrosikä ole vielä alkanutkaan.

        Jos olette tekemisissä jossain paikassa, niin noi hymyt ja huomion osoitukset nyt kuuluvat normaaliin kanssakäymiseen, varsinkin jos se on jossain harrastuspaikassa tapahtuvaa.

        Ja mitä ihastuksiin tulee, niin ne menee ohi kyllä ajan kanssa, tai sitten huomaat vain toisesta että miksi ihmeessä olin edes ihastunut tähän tyyppiin, tai löydät uuden kohteen. Yleensä tommoset lapsuuden ihastukset eivät johda yhtikäs mihinkään, vaan ne kohteet vaihtuu suhkot nopeaa ja tulee vielä vanhempanakin, kunnes henkisesti vähän kasvat.


    • Anonyymi

      🤢🤮💩

    • Anonyymi

      Se että aloitat viestin;
      En nyt haluaisi kuulostaa ilkeältä...
      Noh...ei kerro sinusta henkisine kasvuinesi paljon.
      Eikä se muuta mielipidettäsi toki ymmärrän, että ikäero on iso, mutta kehitykseni on nopeampi kuin muiden...lääkärissä on sanottu, että kehitykseni on 2-vuotta edellä. Uskon myös, että on mahdollista, että hän on ihastunut minuun...eivätkä lait kiellä ihastumista tietääkseni. (Ei sillä että olisit niin väittänyt "käytännössä" .)
      Olen kanssasi kuitenkin samaa mieltä siitä, että se on hieman epätoden näköistä:
      Ihastua 5 vuotta nuorempaan.
      Eri mieltä siitä, että hymyily ja silmiin katsominen "normaalia". Sillä hänellä on monta laulua näytelmässä jotai laulaessa hän katsoo minua. Eivätkä laulut ole mitään:
      Röllin tilpi tappi tilpi tappi tai muura- muurahainen.

      T.Keskustelun aloittaja

      • Anonyymi

        No meneppä kysymään siltä sitten rohkeasti onko sillä joku jota se ajattelee paljon. Vähän veikkaan ettei ole miettinyt sinua sillä tavalla, mutta on ihmetellyt miksi toinen käyttäytyy näin, tai on tajunnu että oot ihastunut siihen ja toinen nauttii vaan siitä tiedosta, kun tietää jonku olevan kiinnostunut.

        5 vuotta kuitenkin teidän ikäsillä on sellainen ero, ettet ymmärrä sitä ennen kuin itse oot 16 vuotias ja katsot 5 vuotta nuorempia kuinka lapsia ne on. Ja sitten katsot jotain pari kymppistä ja huomaat että onpas noi aikuisia, mutta kun itse ehdit siihen ikään niin huomaat että lapsiahan ne 20 vuotiaatkin vielä on monesti.

        Noi lapsuuden ihastukset ei johda ikinä mihinkään, tai ne ei tule kestämään kauaa, koska ihminen muuttuu todella paljon 25v vuoteen mennessä ja se tulee vaiheina kun etsitään itseään.


    • Anonyymi

      Tiiän kyllä parin jolla on onnellisesti 2 lasta ja 2 koiraa . Pari tavannut 7 vuotiaina.

      • Anonyymi

        Noi on helvetin harvinaisia tommoset oikeasti. Ihmiset muuttuu järkyttävästi ajan myötä ja jossain vaiheessa tajuavat ettei toinen olekkaan enää semmonen mihin aikoinaan tykästyivät ja ovat itsekkin muuttuneet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2595
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1138
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1044
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1001
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      913
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      881
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      822
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      33
      782
    Aihe