Satasairaalan psykiatrian osastot

Anonyymi-ap

Hienot tilat tehtiin kalliilla rahalla, mutta ihmisten hoito täysin surkeaa. Kaikki makaavat huoneissaan päivät pitkät, korkeintaan käyvät syömässä ja lääkkeitä syötetään kupillisia päivässä, että asiakkaat pysyvät rauhallisina ja apaattisina. Tarjolla ei ole ulkoilua eikä mitään muutakaan, hoitajat viettävät päivänsä kansliassa parveillen. Eikö heidän tehtävänsä ole motivoida ja keskustella näiden surkeassa sairaudessa olevien ihmisraunioiden kanssa. Ulkomailla on annettu mielenterveyspotilaille, jotka haluavat, luvan avustettuun kuolemaan. Mielestäni se olisi armollisempaa kun nämä nykyiset surkeat niin sanotut "hoidot" jossa ihmiset on alistettu lääkäreiden valitsemaan ylilääkitsemiseen mistä ei monikaan koskaan pääse irti koska ne tekevät riippuvaiseksi. Suurin osa ylipainoisia ja kuin robotteja näistä ihmisistä jotka vuosien kuluessa ovat täysin laitostuneet.

25

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koska ihmisiä myös paranee niin siksi ei heitä tapeta. Mutta olet varmaan oikeassa siinä että "koneisto" ei muista että he ovat ihmisiä auttamassa. Se taitaa jäädä sivuun.

      • Anonyymi

        Ei se ole ihmisten tappamista jos menee honkaluodon sillalle ja hyppää junan eteen,varmempi tyyppi voisi suorittaa muutaman harjoitushypyn vaikka ilman junaa tai valita vaikka ajoradalle hyppäämistä ja jos on taitava voisi suorittaa jonkunlaisen volttihypyn.


    • Anonyymi

      Tiedän kun olen yhteydessä päivittäin erään asiakkaan kanssa, ei huoneessa käydä vaan monitoreista katsellaan että "kaikki hyvin" ja se surettaa.

    • Anonyymi

      Mielestäni tukeudutaan liikaa syöttämään lääkkeitä roppakaupalla, eikä todellista oireiden aiheuttajaa yritetäkään kaivaa esille. Heitetään ilmoille joku sopiva diagnoosi ja lääkitään sen mukaan. Hoitopäivät ei tuolla metodilla vähene päinvastoin potilaat hakeutuvat bumerangin tavoin yhä uudelleen ja uudelleen 'hoitoon', jota ei hoidoksi voi nimittää. Eikö täkäläisillä sairaalan psykiatreilla olen sen verran kunnianhimoa, että pyrkisivät parempiin hoitotuloksiin. Ala-arvoista hoitoa kerrassaan!

    • Anonyymi

      Liiasta lääkityksestä seuraa vakavat suolisto ongelmat, vatsan toiminnot ei tapahdu kuin ruskeilla. Toinen huono kun liikuntaa ei ole tippaakaan. Ei ulos, pelkästään vessaan ja ruokailuun. Siinä on vitsit vähissä kun maha ei toimi 10 vuorokauteen ja sitäkään ei nämä korkeasti kouluttuneet hoitajat ja lääkärit eivät pidä yhtään minään. Kaikki on vaan töissä ei mitään vastuuta mistään. Jossakin vaiheessa suoli menee kuolioon ja sitten on kaiken kurjuuden lisäksi avanne.

      • Anonyymi

        On sinulla rankkaa. Miten kuvittelisit meidän voivan auttaa sinua, vai pitäisikö sinun keskustella sinua hoitavan henkilökunnan kanssa asioista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On sinulla rankkaa. Miten kuvittelisit meidän voivan auttaa sinua, vai pitäisikö sinun keskustella sinua hoitavan henkilökunnan kanssa asioista.

        Puhun tuttuni puolesta johon olen yhteydessä ja kaikki se toimettumuus huolestuttaa.


    • Anonyymi

      Säilytyslaitoksiahan nuo tuppaavat olemaan...

    • Anonyymi

      Ja mistä sää sen tiädät että maataan vaan ja niin poispäin,oletko potilaita ja mitä avustamista siinä tarvitaa kun tekee itsarin senkun hyppää jokeen keskellä yötä tai painaa poralla reijän otsaan metsässä

      • Anonyymi

        Mahtaako sitten päästä lähtemään töihin, jos on porannut reijän otsaansa.


    • Anonyymi

      Tämä on vaan niin huolestuttavaa kun apatia vaivaa sekä hoitohenkilökuntaa kuin hoidettavia. Monet on hoidossa, juuri siksi siellä kun ovat yksinäisiä korona jakson jälkeen kun kaikki lopetettiin ja nyt tarvittaisiin tsemppiä eikä pelkästään turruttava lääkkeitä. Monet ihmiset ovat riippuvaisia lääkkeistä kun niitä vuosia pakkosyötetään. Yksikin sanoi että teki mieli raapia iho irti kun tuntui niin pahalta lääkkeiden vähentäminen. Niinhän se on kahvi, tupakka, viina ja päihteet, erittäin tuskasta jollei saa säännöllisesti. Tähän kierteeseen sairaalassa ajetaan ihmiset pakkosyöttämällä lääkkeitä. Suomi on paikka jossa ihmiset voivat huonosti, katsoo katukuvaa, liikalihavia, tupakoivia, päihdekäyttäjät jotka ihan rapakunnossa.

    • Anonyymi

      Psyykelääkkeet tappaa. Merstolan ratapenkalta löytyy yhä näiden jäännöksiä.
      Satasairaalan lopputulos.

      • Anonyymi

        Minkä yhteyden näet olevan psyykelääkkeillä ja ratapenkalla. Ymmärtäisin, jos kertoisit ettei potilas ole ottanut, tai on alkanut itse säätämään psyykelääkitystään, joka on johtanut hoitamattomana psykoosiin ja näin tulleeseen itse tuhoisuuteen. Vain otettu lääke voi auttaa.


    • Anonyymi

      Nimenomaan se että ei ole muuta hoitoa kun se kaikki apaattisina huoneissaan, korkeintaa käyvät syömässä ja ottamassa lääkkeensä. Kaikki aivan lääkehuuruissa päivästä toiseen. Ei keskustelua, ei terapiaa, ei ulkoilua. Suurimmalla osalla ylipainoa, onko kukaan huolissaan mitä ylipaino, liikkumattomuus tekee kropalle, luulisi tietävän diabetes, rasvamaksa, yleinen tulehdustila kropassa, sydän ja verisuonitaudit, infarkti helposti seurauksina. Vatsan toimintojen ongelmat paljosta lääkityksestä ja liikkumattomuudesta. Entä ihmisten hammashoito, silmälääkärit. Kaikki jää hoitamatta.

      • Anonyymi

        Ei se selitä joidenkin lääkevastaisuudesta ja näiden valheellista propagandan levitystä. Muuten itse asiantuntina esittämällä.


    • Anonyymi

      Onko normaalia hoito siellä pakkohoidossa että potilaita ei houkutella ulos kävelylle kun tiedetään että liikunta on hoitoa sekä terapeuttisena apuna ja fyysisenä jolloin lihakset ja luusto saa kaipaamaansa liikettä ettei vaan olla paikallaan 24 tuntia vuorokaudessa.

    • Anonyymi

      En usko siihen etä tuttavani tulee koskaan selviytymään laitoshoidon jälkeen joka on tosi surkeaa kun sitä katselee ja hänen kanssaan puhelimessa keskustelen ja kyselen onko mitään tänään ohjelmassa, aina vastaus ei yhtään mitään. Henkilö kun ei itse toimerru tekemään eikä rohkene pyytää hoitohenkilökunnalta, kun ovat niin kiireisiä. Paskan marjat, kanslia täynnä puhelimet kädessä tai ruoka paussilla. Ja ulkona tupakalla vaikka on tupakoimaton alue.

    • Anonyymi

      pari päivää sitten kun kävin niin yksikin asiakas istui näpytellen puhelintaan pari tuntia yhteen menoon kulkiessani ohitse, kun ei olemitään toimintaa. Kansliassa henkilökunta ja asiakkaat omillaan. Masennuspotilaiden masennusta lisäävä säilytyskompleksi.

      • Anonyymi

        No oleppa aloitteellinen ja ota mukanasi käydessäsi lomilla vaikka jalkapallo ja palatessasi sinne luo joukkueet siellä pelaamiseen, myös hoitohenkilökunta mukaan ottaen.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        No oleppa aloitteellinen ja ota mukanasi käydessäsi lomilla vaikka jalkapallo ja palatessasi sinne luo joukkueet siellä pelaamiseen, myös hoitohenkilökunta mukaan ottaen.

        Johan murjaisit vitsin. Hoitohenkilökunta 😂.
        Eihän ne pystu hoitaan edes osamaksujaan.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Johan murjaisit vitsin. Hoitohenkilökunta 😂.
        Eihän ne pystu hoitaan edes osamaksujaan.

        Ei ne kenenkään osamaksut tähän liity. Vaan sinun ja muiden potilaiden vaatimaasi virkistystoimintaanne.


    • Anonyymi
      UUSI

      Varoituksen sana on aina paikallaan. Satasairaalassa on työssä yksi Ullanlinnalainen psykiatri, joka on vielä vapaudessa.

      • Anonyymi
        UUSI

        On silla jutut. Liittyy kaiketi sairastuneisuuteesi.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        On silla jutut. Liittyy kaiketi sairastuneisuuteesi.

        Mikä näitä foliohattuja vaivaa kun täytyy alkaa ihmisiä tappamaan?
        Napoleon syndrooma on paha, varsinkin kun se sikiää lapsenkasvoisessa lapsena päähänpotkitussa nörtissä.


    • Anonyymi
      UUSI

      Hei tulkaa tilaamaan aika rokotukseen. Tällä kertaa jäykkäkouristuksen puolesta.
      Kylmäkonteissa on vielä tilaa.
      Terv. Satasairaalan rokotusyksiköstä vastaava esihenkilö.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      36
      3259
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      1975
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      193
      1571
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      129
      1453
    5. 80
      1105
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1084
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      258
      949
    8. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      879
    9. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      103
      826
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      67
      778
    Aihe