Elektroluxin kodinkoneet

Anonyymi-ap

Ostimme uuteen keittiöön uudet kodinkoneet, 3 Mieleä ja 4 Aegtä. Reilu kaksi vuotta on koneitä käytetty. Aegn tiskari ja mikro on vaihdettu uusiin, koska hajosivat jo takuuaikana. Aegn uuni odottaa korjausta. Yksi alkuperäinen aegn laite, induktioliesi vielä toimii. Kaikki Mielet, kylmälaitteet, toimivat. Aegn laatu on aivan surkeaa. Huolto ei pelaa ollenkaan ( Pohjanmaalla). Asiakaspalvelu lupaa yhteydenoton muutaman päivän sisällä, mutta mitään ei kuulu. Huoltoliike ei vastaa puhelimeen eikä viesteihin. Yhtään en tiedä tuleeko uunin korjausta vai ei. Aiemmin hajonneiden koneiden kanssa oli sama juttu. Kuukausikaupalla meni aikaa ennen kuin saatiin toimivat koneet. Harkitse tarkkaan ennen kuin ostat elektroluxin koneita. Aivan surkeaa toimintaa, sinniä kysytään.

5

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Meillä on Electrolux AEG Santo jääkaappipakastin 2 kompuralla vuodelta 2007. Toimii kuin uutena, ei pärise, ei lorise, ei metelöi. Lämpötilat pysyvät tarkasti säädöissään. Maksoi uutena noin 900 euroa.

    • Anonyymi

      Laita suosista ne kaikki 4 AEG laitetta kiertoon, ei niistä yksikään huoltoliike kunnollista tule saamaan. AEG-Electrolux ei ole valmistanut 10 vuoteen mitään laadukasta kodinkonetta ja tästä samaisesta syystä huollotkin ovat alkaneet hyljeksiä kys. merkkiä

      • Anonyymi

        Paskapuhetta. Electrolux ei ole tehnyt mitään kunnollista 25-30 vuoteen.


    • Anonyymi

      Keittiöremontin yhteydessä meille tuli 7 vuotta sitten (2017) uudet Electroluxin koneet: Pystyjääkaappi, pystypakastin, astianpesukone, liesi jossa induktiolevyt, astianpesukone ja mikroaaltouuni. Nämä tulivat Domus-keittiökalusteiden kautta. Kaikki ovat toimineet moitteettomasti. Ei mitään ongelmia. Voin suositella Electroluxia.

      Samoihin aikoihin 2017 ostettiin erillinen arkkupakastin Whirpool 240L. Rekisteröinnin kautta 10 vuoden takuu. Siinäkään ei ole ollut mitään ongelmaa. Whirpool on ollut hyvä laite.

      AEG:stä kuulin, että ne tehtiin ainakin 7 v sitten samalla tehdaslinjalla kuin Electroluxitkin, mutta niihin pannaan mallista riipppuen jokin elektroniikkakortti lisää ja sen myötä tulee jokunen toiminta ja sähkönappula enemmän. Siten saadaan koneelle lisää hintaa. En tiedä sen paremmin, enkä tunne alaa.

      Onneton Gram-jääkaappipakastin-yhdistelma tuli hommattua n. 2010. Ajattelin, että se olisi vähän parempaa laatua. Hain Gramin kaupasta kotiin ja purin suojapakkauksen. Kylkipellissä oli kunnon reikä. Näytti ihan trukkipiikkien jäljeltä. Mutta pakettiin se oli kuitenkin pantu ja lähetetty Puolasta Suomeen jälleenmyyjälle. No, sain tilalle uuden, vaikka ensin kaupassa vihjasivat, että olen itse kuljettaessa tehdyt sellaisen reiän koneen kylkeen. Tilalle saadun uuden koneen kompressori pitikin sitten sellaista jyrinää, että lopulta sitä ei jaksanut kuunnella vaan se jäi tyhjilleen seinän viereen seisomaan. Sitten muutettiin ja uusi keittiö oli sen verran erillään muusta tilasta, että siellä Gram sai jyristä vapaasti. No, kompura meni siten pien paskaksi ja kodinkonekorjaaja sanoi, että vaihtoon menee. Silloin oli jostain syystä myyjän harmina 5 vuoden takuu - mikä lie kampanja olikaan. Niinpä saatiin uusi vähän erilainen Gram. Se jäi silloiseen asuntoon, enkä tiedä tekikö silläkään yhtään mitään. Näytti siltä, että Grammilla ei ollut toimivaa laadunvalvontaa osien eikä tavaran käsittelyn suhteen. Sillä perusteella: Älä osta Gram-kylmälaitteita!

    • Anonyymi

      Eivät kaikki Mielenkään laitteet kestä 20 vuotta. Ostin vuonna 2007 Miele-pakastimen. Kahdeksan vuotta myöhemmin se lakkasi pakastamasta. Noh, eihän se ollut enää ihan uusi, mutta minua kuitenkin kiinnosti kuulla, mitä Mielen asiakaspalvelu asiasta sanoisi.

      Sain lähettämääni sähköpostiin vastauksen: "Sellaista sattuu."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe