Saskan kioski

Anonyymi-ap

Porissa katseltiin niin Dingo on ihan hyvässä hapessa livenä mutta silmiin pisti rumpalin Saskan todella vaatimattoman näköinen rumpusetti. Muistelen että Keijo Quulla olisi ollut paljon komeampi kioski livenä.
Onkohan noin vaatimaton setti valittu sen takia että roudareita ei ole palkattu vaan kioskin kasaa rumpali itse? Omko kenelläkään asiasta tietoa?

5

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      UUSI

      Kyllä bändillä käsittääkseni on roudarit aina mukana. Pienempi kioski voi olla valinta ihan käytännön syistäkin, helpompi kuljettaa.

    • Anonyymi
      UUSI

      Ihmeen hyvä on rumpusoundi kuitenkin Dingolla, ei samaa kuin kasarilla mutta kuitenkin. Soittokamppeet lienee aika laadukkaat, vaikka varsin vaatimattoman näköiset kun vertaa toisten bändien vastaaviin. Kun katsoo vaikka Straton Rolf Pilven settiä niin on siinä melkoinen ero=)
      Dingollahan ei ole samantasoista kuljetuskalustoa kuin toisilla, joten voi tosiaan olla syynä se että isompi setti ei mahtuisi pakun kyytiin.
      Aika pienellä kalustolla noin muutenkin tuntuu bändi keikkoja tekevän, onkohan syynä ne seiska lehden julkaisemat talousongelmat. Ei ole lavalla kyllä mitään ylmääräistä. Harvoin edes savua silleen kunnolla.

      Aika riisuttu versio tämä Dingo on kun vertaa kasarin kulta-aikoihin jolloin bändi kiersi Suomea isolla karavaanilla, oli bussi ja pari rekkalastia tavaraa mukana.

      • Anonyymi
        UUSI

        Dingolla ei taida olla nykyään keikkabussia? Ainakin Saskan julkaisemilta videoilta tulee vaikutelma, että kulkevat Leenan kanssa keikoille henkilöautolla. Muiden kulkemisista en tiedä.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Dingolla ei taida olla nykyään keikkabussia? Ainakin Saskan julkaisemilta videoilta tulee vaikutelma, että kulkevat Leenan kanssa keikoille henkilöautolla. Muiden kulkemisista en tiedä.

        Ei ole ei. Minun mielestäni ex-remix laulaja, joka nyt toimii Dingossa miksaajana ajelee kamat pakulla keikkapaikalle. Eipä tuollaiseen pakuun mahdu m itään kovin isoa rumpusettiä. Roudareita Dingolla on ainakin yksi.

        Mitä olen seurannut sivusta niin omasta mielestäni Dingolla on vaatimattomin keikkakalusto näistä ns. isoista bändeistä. Jollain Portion Boysilla tai Epuilla on melkoiset livesysteemit, Mutta koska en tunne alaa sen paremmin niin voihan olla että ei se koko ratkaise kaikkea. Jos talon puolesta on PA-kalusto kunnossa niin kyllä sinne keikalle saadaan hyvä äänentoisto. Ainakin vaikutta siltä että Dingon keikkamiksaaja on erittäin pätevä työssään.


    • Anonyymi
      UUSI

      1985 Dingolla oli ihan jäätävä määrä keikkakamppeita, omat PA:t, valot,savukoneet. Jäähallikeikoille tavaraa roudattiin ainakin kahdella rekalla. Kai ne rahatkin katosivat niihin kuluihin. Bändi oli kuin keskisuuri yritys.

      Olisi luullut että 40v juhlakeikoille olisi löytynyt sponsoreita jotka olisivat mahdollistaneet hivenen näyttävämmän shown.
      Keikkadösäkin olisi pitänyt saada käyttöön ja se olisi teipata tulevan elokuvan teeman mukaisesti. Se olisi ollut kuin liikkuva mainostaulu tuolla Suomen suvessa.
      Nyt mennään näillä ja kaipa tämä on harkittu tyyli, mitään taloudelllisia riskejä ei bänsi halua enään tässä vaiheessa uraa ottaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      36
      3259
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      1975
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      193
      1571
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      129
      1453
    5. 80
      1105
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1084
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      258
      949
    8. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      879
    9. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      103
      826
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      67
      778
    Aihe