Aihe

Terkkarilla

Nusnunde

Jenni oli menossa terveydenhoitajalle. Tavallinen vuositarkastus, oli hänelle sanottu. Mutta se oli jo odotettavissa, kaikki yhdeksäsluokkalaiset tarkastettaisiin ennen kesälomaa.

-Hei, oletkos sinä Jenni? kysyi nuori nainen, koulun uusi terkkari.
-Kyllä, vastasi Jenni ja astuis sisään.

Terveydenhoitaja oli vasta parikymppinen ja erittäin kaunis ja millainen hänen vartalonsa olikaan! Kurvit olivat juuri oikeissa kohdissa. Rinnat ainakin D-kuppia.

Jenni oli myös ihan kohtalaisen näköinen ja myöskin kurvikas, mutta hänellä oli vain C-kuppi.

-No niin, katsotaanpa ensiksi nämä perusasiat, terveydenhoitaja sanoi hymyillen.
Niin hän sitten mittasi pituuden ja painon ja muut tavanomaiset asiat. Lopulta hän totesi että Jenni oli terve ja oikein hienoissa mitoissa.
-Kertoisitko vielä kuppikokosi? terkkari kysyi ja Jenni vähän ihmetteli mihin tuota tietoa tarvittiin mutta ilmoitti omaavansa C-kupit.

Nainen kirjoitti jotain ylös ja sanoi sitten että keskustellaan nyt vielä. Jenni istuutui.
-Oletko koskaan tuntenut minkäänlaista vetovoimaa naisiin? terveydenhoitaja kysyi asiallisesti.
-En minä nyt silleen... vastasi Jenni, vaikka häntä viehättivät sekä tytöt että pojat. Tämäkin kysymys kummastutti häntä. Terkkari kysyi vielä oliko Jenni neitsyt ja Jenni vastasi myöntävästi.

-Melkein unohdin erään tutkimuksen, terkkari huudahti äkisti -Mene ottamaan kaikki vaatteet pois tuolla takahuoneessa ja palaa sitten. Jenni oli hämillään mutta teki niinkuin oli käsketty.

Palattuaan hän järkyttyi. Hän huomasi että ovi oli kiinni, luultavasti lukossa ja valot olivat poissa.
-Ei hätää Jenni, pieni sähkökatkos vain, kuului naisen ääni. -Mene tutkimuspöydän luo etten törmää sinuun. Jenni hapuili pöydän luo ja kävi pitkäkseen terveydenhoitajan kehottaessa niin. Äkkiä hän tunsi painon päällään. Alaston naisvartalo.
-Mitä tämä... jenni kysyi mutta terveydenhoitaja laittoi kätensä hänen suunsa eteen.
-Turha huutaa, huone on äänieristetty, kuului huohottava ääni.
-Olen ollut niin kauan ilman naista, terkkari huokaisi ja Jenniäkin alkoi tilanne kiihottaa. Hän tarttui terveydenhoitajan jättimäisiin rintoihin ja alkoi puristella niitä.
-Uuh, huokasi terkkari ja alkoi hyväillä Jennin rintoja, että se osasikin tuntua hyvältä! Jenni siirsi kätensä terkkarin kosteaan pilluun joka oli märkä ja kiihottunut ja työnsi kolme sormea sisään ja alkoi runkata tätä.
-AAAHH!!! UUUHH!!! ÄLÄ LOPETA! terkkari huusi ja pyöritti lantiotaan Jennin sormien mukaan. Jenni kiihdytti tahtia ja sai naisen ulvomaan nautinnosta. Terkkari siirsi Jenniä ja siirtyi itse alle.
-AAAHH, JATKA! RUNKKAA OIKEIN KUNNOLLA!!!! kirkui terkkari. Jenni otti sormensa ulos ja sai terkkarin ulvaisemaan halusta saada lisää. Pikku hiljaa Jenni alkoi naida tätä omalla pillullaan ja terkkari vain huusi kiihkosta. Jenni otti vielä käden apuun ja runkkasi oikein kunnolla.
-AAAAHHH!!! OOOHHH!!! MÄ TUUN!!! ja lopulta terkkari sai valtaisan orgasmin. Hän siirsi jälleen Jennin alleen ja Jenni odotti jännittyneenä ekaa kertaansa. Ensin yksi sormi, sitten toinen ja lopulta kolmaskin. Jennin ahdas pillu oli ihan täynnä. Terkkari runkkasi häntä oikein kunnolla ja Jenni koki suurta nautintoa.
-AAAHHH!!!! UUUHH!!! IHANAA!!! LISÄÄÄ!!! Jenni huusi ja tunsi orgasmin lähestyvän. Terkkari alkoi myös naida Jenniä alapäällään ja naikin oikein kunnolla! Jenni luuli kuolevansa! Terkkari ratsasti oikein kunnolla ja huusi samalla itsekkin kiihkosta. Jenni tunsi olevansa aivan orgasmin rajalla. Vihdoinkin hän sai sen. Mikä nautinto! Hän puki päälleen ja lähti hymyillen terkkarille. Heti seuraavalla viikolla terkkari kutsui hänet uudestaan tarkastukseen, mutta kun Jenni astui sisään siellä ei ollutkaan pelkkää terkkaria...

Jatkanko?

6

9812

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tee niin

   jatka jatka...

   • Kostunut pillu...

    Tää oli mahtava lisää kiitos!!


  • Jouni

   Ole kiltti ja jätä jatkamatta..

  • Mahtavaa!

   Jatka tarinaasi. Erittäin hyvä.

  • Nusnunde

   Jatkoa luvassa parin päivän sisään.

  • minä

   vähän liian nopeita tapahtumia..muuten hyvä. jatka ihmeessä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   11713
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   2717
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2082