Kielletty leikki (hypno, abdl)

Anonyymi-ap

VT

Tarinassa hypnoosi ja vaipat ovat isossa roolissa, eli jos nämä aiheet tuntuvat vastenmieliseltä, en voi suositella tätä novellia. Muuten suosittelen kaikille

Kielletty leikki

Olen ollut koko elämäni kiinnostunut hypnoosista ja mielenhallinnasta. Kun ikäni alkoi lähestyä kolmeakymmentä, päätin ottaa selvää, mihin mielen voima oikeasti pystyisi – ristiriitaista tietoa kun oli paljon. Alan harrastajia oli vain vähän, mutta onnistuin löytämään Helsingistä pienen porukan, jossa näitä taitoja harjoiteltiin karismaattisen gurun johdolla ilmeisen vakavasti. Meininki ryhmässä poukkoili tieteellisen ja huuhaan välimaastossa. Hypnotisoimme toisiamme useita kertoja viikossa ja vähitellen minulle alkoi selvitä, että hypnoosi on tietoisuudentilana todellinen. Tämän lisäksi huomasin, että minun ääneni oli kuin tehty hypnotisointia varten. Se oli riittävän rauhallinen ja tasapaksu, mutta kuitenkin myös johdatteleva. En kuitenkaan haaveillut missään vaiheessa esimerkiksi hypnoterapeutin urasta, kyseessä oli ainoastaan mielenkiintoinen harrastus. En ollut koskaan hypnotisoinut ketään vertaisryhmän ulkopuolelta, mutta asia muuttui yllättäen eräänä alkusyksyn iltana.

Appiukkoni pyysi minua pikahälytyksellä auttamaan talonsa maalaamisessa. Lähiviikkojen sääennuste oli muuttunut hyvin kosteaksi, joten työ täytyi saada valmiiksi ennen sadejaksoa. Menin mielelläni auttamaan, vaikka maalaus ei ihan lempihommaani ollutkaan. Vaimoni jäi kotiin hoitamaan lastamme, joten pääsin itse varmaankin helpommalla maalaustalkoissa kuin hän kiukkuisen taaperon kanssa kotona. Pakkasin työvaatteet autoon ja lähdin ajamaan kohti Porvoota. Huomasin samalla, että auton takakonttiin oli jäänyt edellisenä päivänä hakemani paketti söpöjä ABDL-teippivaippoja. Olen siis hypnoosin lisäksi kiinnostunut myös age playsta, ja vaippailin yksin kotonani aina kuin se oli mahdollista. Kiireisessä lapsiperhearjessa niitä tilaisuuksia tuli valitettavan harvoin, joten rentoutuminen vaippa päällä oli minulle harvinaista herkkua. Jätin vaipat takakonttiin ja tuumin, että täytyy olla tarkkana, etteivät ne pompsahda vahingossa esiin anoppilassa.

Maalaus sujui suunnitelman mukaan ja saimme urakan valmiiksi iltapala-aikaan mennessä. Vaimoni pikkusisko Alina oli tehnyt meille lämpimiä leipiä ja hedelmäsalaattia, jotka maistuivat hyvin ulkotöiden jälkeen. Olin tuntenut Alinan päiväkoti-ikäisestä asti ja olimme hänen kanssaan varsin läheisiä. Minä olin onnistunut joitain kertoja toimimaan hyvänä kuuntelijana, kun hän oli kohdannut erilaisia teini-ikäisten huolia. Useimmiten Alina oli kuitenkin hyvin iloinen ja utelias ihminen, minkä vuoksi hän oli erittäin hyvää jutteluseuraa. Myös hypnoosiharrastukseni kiinnosti Alinaa kovasti ja hän oli pyytänyt minua joskus puolitosissaan hypnotisoimaan itsensä. Kieltäydyin tuolloin kohteliaasti, eikä asiasta ollut sen koomin puhuttu. Kehuin Alinalle hänen laittamaansa iltapalaa, hän vastasi ironisen ylpeällä ilmeellä ja kikatti päälle. Appiukko avasi toisen oluensa, ja minä aloin tehdä lähtöä. Kotimatka kuitenkin loppui ennen kuin ehti alkaakaan, sillä autostani syttyi moottorivian merkkivalo heti kun moottori oli hyrähtänyt käyntiin. Mitään muuta epätavallista autossa ei tuntunut olevan, mutta metriäkään sillä ei uskaltaisi ajaa.

Soitin kotiin vaimolleni ja selitin tilanteen. Päädyimme siihen, että jäisin yöksi appiukolleni, sillä hänellä oli ystäväpiirissä automekaanikko, joka pääsisi seuraavana päivänä katsomaan autoa. Minua tämä ei haitannut, saisin näin todennäköisesti paremmat unet kuin kotonani, jossa lapsi herätti vieläkin pari kertaa yössä. Appiukkoni ilmoitti saman tien lähtevänsä baariin nyt kun Alinalle oli saatu lapsenvahti. Tämäkin sopi minulle erittäin hyvin, Alina oli paljon rennompaa seuraa kuin appi, josta tuli humalassa toisinaan kovaääninen ja ärsyttävä. Olin vasta ehtinyt istahtaa sohvalle, kun Alina lähestyi minua salaperäinen hymy kasvoillaan.

-Tän täytyy olla kohtaloa

-Ai minkä?

-No että me ollaan kahdestaan täällä tämä yö

-Olihan tässä aika paljon kaikkia sattumuksia. Toivottavasti sua ei haittaa

-Ei kun tää on just kivaa. Mutta nyt sun kyllä pitää hypnotisoida mut

-Se ei ehkä ole kovin hyvä idea. Miksi sä muuten haluaisit niin kovasti että sut hypnotisoidaan?

-En mä tiedä. Mä oon kuullut että se auttaa stressiin

-Se on ihan totta. Sä olet kyllä kasvanut parissa vuodessa. Viimeksi sä muistaakseni toivoit että laittaisin sut ammumaan kuin lehmä

-No niitä ei stressaa

-Paitsi teurastamolla

-No se on totta

Annoin lopulta periksi Alinan suloiselle hymylle ja kohtalolle alistuneena lupasin kokeilla hänen kanssaan hypnoosia. Kävi ilmi, että hän haluaisi tuntea hetken aikaa samanlaista huolettomuutta ja turvaa kuin oli tuntenut pienenä lapsena. Naureskelin mielessäni, että toive olisi voinut olla helpompi toteuttaa vaippojeni kuin hypnoosin avulla.

10

562

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suhtauduin kuitenkin tietysti asiallisesti pyyntöön, joka vaikutti mielenkiintoiselta myös hypnotisoijan näkökulmasta. Olimme tehneet valtavan määrän rentoutumiseen ja stressinpoistoon liittyviä harjoituksia hypnoporukkani kanssa, joten minulla olisi kyllä osaamista toteuttaa Alinan toive ainakin jollain tasolla. Lisäksi läheisen ihmisen auttaminen tuntui tietenkin aina hyvältä – joten miksikäs ei. Minä käytin hypnoosissa useimmiten apuna heiluria, joten askartelin sellaisen langasta ja prikasta. Alina vaihtoi päällensä mukavan yöpuvun, himmensimme huoneesta valoja ja suljimme puhelimet sekä muut piippailevat laitteet. Matka kohti huoletonta lapsuutta oli nyt valmis alkamaan

      Alina osoittautui varsin hypnoosiherkäksi ihmiseksi. Aloitimme hengitysharjoituksella, jonka aikana sain luotua Alinalle luottavaisen ja turvallisen olotilan. Kysyin hengittelyjen jälkeen, halusiko tyttö edetä pidemmälle. Hän vastasi myöntävästi, joten otin heilurin käteeni ja pyysin häntä seuraamaan sitä katseellaan. Alina oli hyvin keskittynyt, hän tuijotti heiluria ruskeilla silmillään suu puoliksi auki. Aloin antaa hänelle yksinkertaisia suggestioita, joihin tyttö reagoi voimakkaasti. Hän vaipui transsitilaan helpommin kuin kukaan harjoittelukavereistani. Tiesin pienen joukon ihmisiä olevan erittäin herkkiä hypnoosille, ja nyt sellainen henkilö oli selvästi osunut kohdalleni. Pyysin Alinaa asettumaan makuulle, jonka jälkeen aloimme rentouttaa hänen kehoansa ruumiinosa kerrallaan. Halusin tarjota nuorelle naiselle mahdollisimman miellyttävän kokemuksen, joten teimme rentoutukset pitkän kaavan mukaan. Tiesin itse, kuinka nautinnolliselta tuntui, kun hyvä olo virtasi suoniin pelkästään mielen voimalla.

      Lähdimme kohti Alinan lapsuutta muistelemalla hänen entistä huonettaan. Alina pääsi kiinni muistoon, jossa hän istui huoneensa lattialla ja yritti koota palikoista tornia. Hän kertoi saaneensa aikaan parhaimmillaan neljän palikan tornin, mistä oli helppo päätellä, että muiston on täytynyt olla taaperoajalta. Lähdimme yhdessä tuomaan tuota mielen tallelokerosta löytynyttä pikkutyttöä takaisin. Tämä ei ollut ihan helppoa edes hypnoosiherkän Alinan kohdalla, mutta vähitellen hänen äänensä alkoi muuttua hieman heleämmäksi ja lapsenmaisemmaksi. Pyysin Alinaa kuvailemaan, mitä hän vanhassa huoneessaan näki. Hän kertoi ensin seinäkalenterista, kuvassa oli pitkähäntäinen kissa, joka istui suuren omenapuun oksalla. Suurin osa numeroista oli mustia, mutta toisessa reunassa ne olivat punaisia. Alareunassa oli repeämä, joka oli korjattu askarteluteipillä. Kuvaus oli todella tarkka ja se sai minut vakuuttuneeksi, että olin todella onnistunut hypnotisoimaan ihmisen syvemmin kuin koskaan aikaisemmin.

      Asiat muuttuivat mielenkiintoisiksi Alinan kerrottua seuraavaksi vaippapaketista, joka nojasi hänen vaatekaappiansa vasten. Paketti oli avattu, mutta siellä oli vielä vaippoja jäljellä. Alina ei saisi niitä kuitenkaan käyttää, vaan ne annettaisiin naapurissa asuvalle perheelle, jossa oli hieman pienempi lapsi. Alinan kuivaksi opettelu oli jo niin pitkällä, ettei vaipoille enää ollut tarvetta. Huomasin, että Alinan suloiseen lapsiääneen tuli tässä kohtaa katkerampi sävy, joten kysyin, harmittaako jokin asia häntä tällä hetkellä. Nainen vastasi, ettei haluaisi antaa vaippoja pois, sillä hän tykkäsi käyttää niitä. Tässä kohtaa minulla oli pari sekuntia aikaa miettiä, mitä tekisin seuraavaksi. Katselin sohvalla rauhallisena makaavaa Alinaa, hän näytti todella suloiselta valkoisessa yöpuvussaan. Puheeseeni tuli pieni tauko, jolloin sain hämmästyksekseni huomata, että Alina työnsi peukalonsa suuhun ja alkoi imeä sitä. Tässä kohtaa en enää voinut itselleni mitään, vaikka kyseessä olikin vaimoni pikkusisko.

      -Haluaisitko sinä saada vaipan päällesi nyt?

      -Joo, haluan

      -Minulla on autossa muutama vaippa. Jos haluat, voin hakea yhden ja laittaa sen sinulle. Voidaan sitten jatkaa rentoutumista yhdessä.

      -Kivaa, laitetaan vaippa.

      Peittelin Alinan hellästi huovalla ja kuiskasin hänelle: ”Sinä olet tämän peiton alla turvassa. Käyn nopeasti autolla, mutta tulen heti takaisin hoitamaan sinua.”

    • Anonyymi

      Alina ynähti tyytyväisenä vastaukseksi, joten nappasin pöydältä auton avaimen ja kiirehdin puolijuoksulla hakemaan vaippapakettia takakontista. Ei mennyt montakaan hetkeä, kun olin jälleen olohuoneessa availemassa muovipintaista teippivaippaa. Se oli minun kokoani, joten Alinalle se olisi liian iso, mutta parempaa ei tähän hätään ollut saatavilla. Huomasin Alinan reagoivan onnellisella hymyllä vaipan rapinaan, joten hypistelin vaippaa hänen edessään enemmänkin. Vaipan söpöä perhoskuosia Alina ei näkisi, hänen silmänsä olivat tiukasti kiinni ja niiden avaaminen olisi voinut pilata hypnoosin

      ”No niin pikkuinen. Jos haluat, minä voisin nyt riisua sinun housusi ja pukea sinulle tämän vaipan. Tämä on tosi paksu ja lämmin ja tässä on kauniita kuvia sinisistä perhosista.”

      ”Haluan vaipan”, Alina kihersi suloisesti takaisin ja nosti hieman peppuansa. Riisuin hitaasti hänen pitkät yöhousunsa, joiden alta paljastui vaaleanpunaiset pikkarit, joissa oli harmaata pitsiä ja pieni rusetti. Alina oli vaikuttava näky gasellimaisine jalkoineen noin vähissä vaatteissa, mutta edes hänen pikkuhousujensa riisuminen ei tuonut mieleeni suoranaisesti seksuaalisia ajatuksia. Halusin vain ottaa hänet kainalooni paijattavaksi, ja se saattaisi pian olla mahdollista.

      ”Nosta taas vähän peppua niin saadaan sulle vaippa”, ohjeistin lempeästi pikkuistani. Asettelin vaipan sopivasti ja pyysin tyttöä laskemaan peppunsa paksun vaipan päälle. Seuraavaksi nostin vaipan etureunan Alinan vatsan päälle, vaippa oli sen verran suuri, että hänen napansakin jäi sen alle piiloon. Aloin kiinnittää teippejä ja huomasin Alinan lähestulkoon voihkivan nautinnosta. Vaippa tuntui selvästi todella hyvältä päällä. Peukalo eksyi jälleen tytön suuhun, minusta oli todella suloista, että hän lutkutti peukkuansa ilman minkäänlaista johdattelua siihen. Sain kaikki neljä teippiä kiinnitettyä ja huomasin vaipan istuvan yllättävän hyvin. Pyysin Alinaa kuvailemaan, miltä hänestä tuntui. Hän kertoi olonsa olevan turvallinen, leikkisä ja luova. Vaippa puristi mukavasti ja tuntui ihanan paksulta. Katselin edessäni makaavaa suloisuutta ja yritin painaa näkemäni mieleeni sentti sentiltä. Olkapäille ulottuvat tummat hiukset, pähkinänruskeat silmät, hymynkare huulilla, solakka vartalo, joka oli verhottu valkoiseen yöpaitaan ja söpöön muovipintaiseen teippivaippaan. En olisi osannut kuvitella mitään kauniimpaa.

      ”Haluaisitko sinä seuraavaksi leikkiä”, kysyin Alinalta. Tyttö avasi silmänsä ja nyökkäsi innostunut hymy kasvoillaan.

      • Anonyymi

        Spedellä taas sekottaa buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spedellä taas sekottaa buaahaa

        Hähähää mitäs spedettävä buaahaa vajakki sekoilet.


    • Anonyymi

      Huikeita, kerrankin hypnoositarina ja vielä hyvä. Jatkoa pian!

      • Anonyymi

        Ei hitossakaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei hitossakaan

        Siis missä kerros mikä paikka.


    • Anonyymi

      Hienoa matskua. Kiva lukea näistä harvinaisemmista fetisseistä välillä

    • Anonyymi

      Onko tämä totta? Tai siis ei varmaan kaikki mutta onko tuo hypnoosiryhmä oikeesti olemassa?

    • Anonyymi

      Koska talossa ei asunut pieniä lapsia, leikkeihin oli vaikeaa löytää leluja. Tämä oli sääli, sillä Alina olisi näyttänyt todella suloiselta heilutellessaan vaikkapa vauvan helistintä. Hänellä oli kuitenkin muutama pehmolelu huoneessaan esillä, joten haimme ne ja aloimme leikkiä olohuoneen matolla. Leikki muistutti kouluiän kynnyksellä olevien lasten mielikuvitusleikkiä. Se oli ihan kivaa, mutta vuorosanojen keksiminen oli yllättävän vaikeaa ja fokus täytyi pitää koko ajan leikissä. Olisin itse mielelläni vain hellinyt Alinaa, joka näytti uskomattoman söpöltä paksussa teippivaipassa ja valkoisessa yöpaidassa. Minun oli koko ajan aina vain vaikeampi muistaa, että kyseessä oli vaimoni pikkusisko, jonka olin onnistunut hypnotisoimaan puolivahingossa erittäin syvästi. Koska tahdonvastainen toiminta on hypnoosissakin äärimmäisen harvinaista, päättelin, että Alinalla oli oikeasti age playsta pitävä salainen puoli, jolle hän oli nyt antanut luvan astua esiin. Hienoa sekin. Ajatus hypnoosin tasosta jäi jotenkin vaivaamaan minua, joten odotin leikissämme suvantovaihetta ja kun sellainen tuli, aloin antaa Alinalle uusia suggestioita. Tavoitteenani oli saada tyttö kastelemaan vaippansa.

      Menimme hitaasti jälleen entistä syvemmälle hypnoosissa. Loimme hänen mieleensä little space-käsitteen, jota voisimme mahdollisesti hyödyntää jatkossakin hypnoosissamme. Olin tässä kohtaa jo niin innoissani, etten halunnut tämän jäävän yhdeksi ainoaksi kerraksi. Kun little space oli muodostettu, aloin antaa suggestiota, joka vaikuttaisi Alinaan aina little-space tilassa, mutta ei koskaan muulloin. Viestin sisältö oli, että Alina ei voisi kontrolloida lainkaan omaa rakkoansa, vaan se tyhjenisi omia aikojaan satunnaisesti. Tämä suggestio vaati useamman toiston ja huomasin niitä antaessani, että Alina oli jotenkin uneliaamman ja tokkuraisemman oloinen kuin aiemmin. En ollut varma, alkoiko hän väsyä hypnoosiin vai olimmeko vain päässeet jälleen yhtä kerrosta syvemmälle.

      Palasimme leikkeihin ja huomasin muutoksen välittömästi. Alina puhui selvästi vähemmän ja puhe oli paljon aiempaa lapsekkaampaa. Muutaman kerran hän kellahti lattialle kumoon, heilutteli jalkojaan ja kikatteli. Näky oli paljon vaikuttavampi ja kiihottavampi kuin missään ikinä näkemässäni diaper girl-videossa. Ja voin laskematta sanoa, että olin nähnyt niitä aika monta. Rennot farkkuni alkoivat tuntua etumuksen kohdalta jo hyvinkin tiukoilta, kun ihastelin tuota vaipoissa telmivää ihanuutta. Sitten, aivan yht’äkkiä, Alina jähmettyi paikalleen puoli-istuvaan asentoon. Tiesin heti minne katsoa, kun lämmin pissa alkoi suihkuta perhoskuvioiseen vaippaan ja värjätä sen muovipintaa hieman tummemmaksi. Pissaa tuli silmämääräisesti aika paljon ja yritin aavistella, mitä litimärässä vaipassa istuvan Alinan mielessä tällä hetkellä liikkui. Yllätyin melkoisesti, kun hän jatkoi vaipan kasteltuaan leikkejänsä kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tässä kohtaa en enää malttanut mieltäni vaan pyysin tytön kainalooni sohvalle. Alina painautui tiukasti syliini ja aloin silitellä hänen tummanruskeita hiuksiaan. Annoin hellän suukon tytön päälaelle ja nautin hänen tuoksustaan. Aurinkoa, metsää, jotain teinien suosimaa dödöä ja vähän pissaa. Täydellistä. Hyväilin toisella kädelläni hänen kylkeänsä, sitten vatsaansa ja lopulta sormeni kosketti ensimmäistä kertaa paksuksi turvonneen vaipan muovista etureunaa. Tämä kohta toimi mielessäni eräänlaisena viimeisenä raja-aitana. Yritin ajatella järkevästi, sylissäni oli vaimoni pikkusisko, oma perheeni odottaisi kotona. Appiukkokin voisi saapua kotiinsa milloin tahansa ja yllättää meidät sohvalta. Halu voitti järjen. Annoin käteni liukua pidemmälle Alinan jalkoväliin ja aloin hyväillä häntä hellästi litimärän vaipan läpi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe