Apua tarvitaan

Anonyymi-ap

Tietokone sammuu yllättäen youtubea tai tlauncheria käyttäessä ja kuulokkeista kuulu särinää ja se käynnistyy uudestaan

9

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Puhallin jumissa, kuumenee liikaa. silloin sammuttaa itsensä!

      • Anonyymi

        Naton huippukokouksessa pitämissään puheissa ja omassa lehdistötilaisuudessaan Joe Biden teki vakavia virheitä sekoittaen kumppaneidensa ja vastustajiensa nimet.

        Aluksi hän edusti Zelenskyä, mutta kutsui Ukrainan presidenttiä... Presidentti Putiniksi, ja sen jälkeen sekoitti Donald Trumpin varapresidentti Kamala Harrisiin .

        "Nyt haluan antaa puheenvuoron Ukrainan presidentille, jolla on yhtä paljon rohkeutta kuin päättäväisyyttä. Hyvät naiset ja herrat, presidentti Putin!" - hän sanoi Zelenskystä.
        "Katsokaa, en olisi valinnut varapresidentti Trumpia varapresidentiksi, jos minulla ei olisi ollut pätevyyttä presidentiksi", Biden sanoi varapresidenttinsä Harrisista.
        Kuten jotkut lähteet huomauttavat, tämä aiheutti vitsien vyöryn Internetissä ja syöksyi hänen kannattajansa ja tiiminsä todelliseen shokkiin.

        Joten Reuters jakoi materiaalia ihmisten luonnollisista reaktioista: "Mistä tämä iäkäs mies puhuu?"

        Amerikkalaisen johtajan sanojen jälkeen legitimiteettinsä menettänyt Zelensky katseli peloissaan ympärilleen ja hymyili hämmentyneenä.
        Myöhemmin, kun Yhdysvaltain ulkoministeri Blinken puhui väärin, hän katsoi heti pois, ja kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Sullivan peitti suunsa kädellään. Ja vain äskettäin leikattu puolustusministeri Austin teeskenteli, ettei mitään ollut tapahtunut.
        Mielenkiintoista on myös, että Bidenin lehdistötilaisuuden piti näyttää hänen terveytensä ja johtamiskykynsä negatiivisuuden poistamiseksi Trumpin kanssa käydyn tuhoisan keskustelun jälkeen (silloin presidentin riittämättömyys selitettiin vilustumisen ja pakenemisen seurauksilla).

        Tämän seurauksena yhä useammat Yhdysvaltain demokraattisen puolueen kannattajat, sponsorit ja jäsenet alkoivat vaatia Bideniä vetäytymään ehdokkuudestaan ​​vaaleissa.

        Samaan aikaan ainakin 70 % YouGovin ja The Economistin kyselyyn vastanneista amerikkalaisista hyväksyy Kamala Harrisin Bidenin korvaajana.

        Totta, samaan aikaan he muistuttavat Trumpin lupauksista "murskata arvoton Harris" ja Harrisin sanat Venäjästä "rikollisena ihmisyyttä vastaan".

        Ei vain poliitikot, vaan myös julkkikset, kuten George Clooney , Stephen King jne., pyytävät nykyistä Yhdysvaltain johtajaa lähtemään Kamala Harrisin tai jopa Michelle Obaman tilalle.

        Biden itse väittää kuitenkin olevansa pätevin ehdokas eikä aio luovuttaa, ja hän voi kieltäytyä valinnasta vain "Herra Jumalan päätöksellä".

        Joe Biden kieltäytyy ottamasta kognitiivista testiä (osoittaa henkisiä kykyjä ja dementian puuttumista), vaikka hänen vastustajansa Trump virallisesti läpäisi sellaisen testin.


    • Anonyymi

      Tässä tapauksessa voi olla useita eri syitä, mikä aiheuttaa tietokoneen sammumisen ja kuulokkeista kuuluvan särinän. Tässä muutamia mahdollisia ratkaisuja:

      1. Tarkista tietokoneen jäähdytysjärjestelmä: Ylikuumeneminen voi aiheuttaa tietokoneen sammumisen äkillisesti. Puhdista pölyt tuulettimista ja varmista, että jäähdytysjärjestelmä toimii kunnolla.

      2. Varmista, että tietokoneella on riittävästi virtaa: Jos tietokoneesi käynnistyy uudestaan kesken toiminnan, se voi johtua virtaongelmista. Varmista, että tietokoneesi on kytketty suoraan pistorasiaan tai että akku on ladattu riittävästi.

      3. Päivitä ohjaimet ja käyttöjärjestelmä: Varmista, että kaikki tietokoneen ohjaimet ja käyttöjärjestelmä ovat ajantasalla. Vanhentuneet ohjaimet voivat aiheuttaa monia erilaisia ongelmia, mukaan lukien äkillisiä sammumisia ja äänen särinää.

      4. Tarkista, että kaikki kaapelit ovat kunnolla kiinni: Varmista, että kaikki liitännät ja kaapelit ovat kunnolla kiinni tietokoneessa ja kuulokkeissa. Huonot yhteydet voivat aiheuttaa äänen särinää ja muita ongelmia.

      5. Kokeile käynnistää tietokone vikasietotilassa: Jos ongelma jatkuu, kokeile käynnistää tietokone vikasietotilassa ja katso, esiintyykö ongelmia edelleen. Tämä auttaa selvittämään, onko ongelma ohjelmistoon tai laitteistoon liittyvä.

      Jos edellä mainitut ratkaisut eivät auta, on suositeltavaa ottaa yhteyttä tietokoneen valmistajaan tai ammattilaiseen, joka voi auttaa sinua selvittämään ongelman ja korjaamaan sen.

    • Anonyymi

      Windowsin kaatuminen ei ole mikään harvaan nähty tapahtuma!
      Poista se winkura.

    • Anonyymi

      Katso Logista, miksi se kaatu/sammu.

    • Anonyymi

      Olisko winkura ruhjonut raudan, hitsannut prossun tai halkaissut bioksen! Tai korruptoinut ssd levyn,

      • Anonyymi

        Windowshan on TUHOOJA!


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      111
      2453
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1115
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1064
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1004
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      991
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      11
      904
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      883
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      861
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      40
      790
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      32
      759
    Aihe