Hyi kuinka vanhanaikaista ja arkista.
Marko kokkasi muusia ja maksaa
25
340
Vastaukset
- Anonyymi
Ei mitään vikaa ole ruuassa on terveellistä ja edullista ehkä vielä.
- Anonyymi
Sulla pitää kiirettä kun pitää Sofian ja Jasminin ketjussa käydä puolustamassa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Sulla pitää kiirettä kun pitää Sofian ja Jasminin ketjussa käydä puolustamassa.
Ja sulla pitää yhtälailla kiirettä, kun käyt lukemassa ja kommentoimassa.
- Anonyymi
Ei suodatinelimet ole terveellisiä. Maksa suodattaa kaikkea kuonaa.
- Anonyymi
Kerro aloittaja, että mitä sitten olisi pitänyt laittaa???? Nykymättöä, missä ei ole muuta kuin turhia kaloreita???? Sitäkö?
Laitapas meille nähtäväksi viikon ruokalista omasta taloudestasi! Odotamme innolla.- Anonyymi
Mättö sulla on housuissas. Personal trainerin voisi kuvitella tuntevan vaikka makrobioottista keittiötä. Mutta ei, maksaa ja muusia vaan. Eikä mun tarvitse sulle laittaa yhtään mitään kun en hae julkisuutta.
- Anonyymi
Ketkä me, keihin viittaat?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mättö sulla on housuissas. Personal trainerin voisi kuvitella tuntevan vaikka makrobioottista keittiötä. Mutta ei, maksaa ja muusia vaan. Eikä mun tarvitse sulle laittaa yhtään mitään kun en hae julkisuutta.
Jos sinulla on kanttia arvostella niin pitää olla myös "munaa" vastata, että mitä sitten olisi pitänyt laittaa. Ethän sinä julkkikseksi päädy vaikka vastaatkin, anonyyminähän täällä arvostelet.
- Anonyymi
No onpa Marko ollut taas huono kokki! Kehtaa valmistaa ruokaa, jota on myös luksusravintoloiden listalla. Kyllä Oulussa on pöjää porukkaa, mutta se nyt ei ole mitään uutta.
- Anonyymi
Eihän näillä ole tietämystä paremmista, oikeista ravintoloista! Oulussa ei sellaisia edes ole.
Hampurilaispaikat, kebabravintolat, ja pizzeriat edustaa näille ravintolaa.
- Anonyymi
Perunakin on sitten todettu myrkylliseksi. Mitä tässä enää uskaltaa syödä. Varsinkin vihertävät perunat on sellaisia ja niitä saa aika usein kaupasta. Samaa myrkkyä on myös puoliraa´oissa tomaateissa.
- Anonyymi
Pienet varhaisperunat ja vihertävät perunat ovat myrkyllisiä, kyllä.
Ei ole pakko kaupasta ostaa perunoita joissa on vihreää, valikoi vain ne kunnolliset sieltä laarista.
Kerron vinkin perunanostajille, mikäli täällä niitä on: kerätkää ne perunat siellä kaupassa paperipussiin, joita ainakin markettien laarien läheltä löytyy. Siten perunat eivät ota sitä valoa kotonakaan, josta se vihertäminen alkaa.
- Anonyymi
Eihän siinä mitään kummempaa. Seitkytlukulaiset pitää kiinni totutuista sapuskoistaan. Niin minäkin.
- Anonyymi
Ennen syötiin läskisoosia ja perunoita. Eli "myrkyllisiä" perunoita, käristettyä siansiivuja ja siinä rasvassa käristettiin vehnäjauhoja, lisäksi vettä, sipulia (nekin käristetty) ja suolaa. Lisänä saattoi olla puolukkahilloa.
Hampurilainen sisältää sämpylän, jauhelihapihvin, salaattia ja mausteita maun mukaan. Joskus siihen voi lisätä juustosiivun tai paistetun kananmunan. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ennen syötiin läskisoosia ja perunoita. Eli "myrkyllisiä" perunoita, käristettyä siansiivuja ja siinä rasvassa käristettiin vehnäjauhoja, lisäksi vettä, sipulia (nekin käristetty) ja suolaa. Lisänä saattoi olla puolukkahilloa.
Hampurilainen sisältää sämpylän, jauhelihapihvin, salaattia ja mausteita maun mukaan. Joskus siihen voi lisätä juustosiivun tai paistetun kananmunan.Roskaruoka -nimitys ei tule siitä että ruoka olisi täyttä roskaa vaan niistä pakkauksista missä ne tarjotaan hampurilaispaikoisssa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ennen syötiin läskisoosia ja perunoita. Eli "myrkyllisiä" perunoita, käristettyä siansiivuja ja siinä rasvassa käristettiin vehnäjauhoja, lisäksi vettä, sipulia (nekin käristetty) ja suolaa. Lisänä saattoi olla puolukkahilloa.
Hampurilainen sisältää sämpylän, jauhelihapihvin, salaattia ja mausteita maun mukaan. Joskus siihen voi lisätä juustosiivun tai paistetun kananmunan.Koska oli tämä "ennen?" Mikä vuosikymmen?
Mihin unohtuivat lukuisat eri perusruoat?
Entä lanttu-, ja porkkanaraasteet, kurkkusiivut, tomaatit, lisukkeena? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Koska oli tämä "ennen?" Mikä vuosikymmen?
Mihin unohtuivat lukuisat eri perusruoat?
Entä lanttu-, ja porkkanaraasteet, kurkkusiivut, tomaatit, lisukkeena?Jorma Uotinen tarjosi Neljän tähden illallisessa läskisoosia. Toki oli kokki tekemässä koska itse ei osaa tehdä ruokaa. Lisukkeena oli puolukkahilloa. Ei ne nuoremmat vieraat oikein osanneet arvostaa eikä mikään ihmekään. Sehän oli sitä arkiruokaa ennen ja useasti jotain karjalanpaistia juhla-aikoina ja lihakeittoa tai lihapullia viikonloppuisin.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Koska oli tämä "ennen?" Mikä vuosikymmen?
Mihin unohtuivat lukuisat eri perusruoat?
Entä lanttu-, ja porkkanaraasteet, kurkkusiivut, tomaatit, lisukkeena?60-luvulla ainakin.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
60-luvulla ainakin.
Entisinä aikoina keväisin ja kesäisin syötiin paljon kalaruokia, koska liha oli hyvin kallista. Teurastusaika alkoi syksyllä, jolloin sitä lihaakin paremmin sai.
Kasvikset, vihannekset,sienet, ja marjat lisukkeena eri muodoissa.
Nykyisin lihaa ja lihajalosteita saa halvemmalla ja ympäri vuoden, koska lihaa tuodaan paljon ulkomailta.
Eikös Uotinen ole Porista, joten merikaupungissa kalaa on varmasti saanut edullisesti ympäri vuoden.
Siksi ehkä hänelle joku "läskisoosi" onkin jäänyt herkkuna mieleen, jos on jossain tv-ohjelmassakin sitä tarjoillut.
Tai, ehkä hänen perheensä on ollut varakas jolloin heillä on ollut varaa ostaa kallistakin lihaa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ennen syötiin läskisoosia ja perunoita. Eli "myrkyllisiä" perunoita, käristettyä siansiivuja ja siinä rasvassa käristettiin vehnäjauhoja, lisäksi vettä, sipulia (nekin käristetty) ja suolaa. Lisänä saattoi olla puolukkahilloa.
Hampurilainen sisältää sämpylän, jauhelihapihvin, salaattia ja mausteita maun mukaan. Joskus siihen voi lisätä juustosiivun tai paistetun kananmunan.Hampurilaisen pihvi sisältää jos jonkinlaisia lisäaineita, liha jauhettu eläimen vatsanahoista, utareista ym. Lihaa ei ole kuin nimeksi, on E:tä kaikenlaisilla numeroilla, jauhelihan jatketta ym. Sontaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hampurilaisen pihvi sisältää jos jonkinlaisia lisäaineita, liha jauhettu eläimen vatsanahoista, utareista ym. Lihaa ei ole kuin nimeksi, on E:tä kaikenlaisilla numeroilla, jauhelihan jatketta ym. Sontaa.
Vanhoina hyvinä aikoina sai joiltain yksityisiltä grilleiltä hampurilaisen kokolihapihvillä. Ehkä niitä vieläkin jostain syrjäkyliltä löytyy.
Nykyään on isot ketjut, ja niiden jauhelihapihvit ovat kyllä melkoista sekamelskaa. Halvimmat ja ylijääneet osat jauhetaan hampurilaispihveiksi.
Jää syömättä jos niitä tarkemmin tutkii.
- Anonyymi
Paistettu naudanmaksa on kyllä nykypäivänäkin monen ihan huippuravintolan listoilla.
- Anonyymi
Ei naudan maksa vaan vasikan maksaa.
- Anonyymi
Pääsikö herkkuaterian jälkeen paaluttamaan?
- Anonyymi
Tänä aamuna salilla kuntoilemassa.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1333397
- 1091341
Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä
"Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht2711310Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa
Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.671156Kalateltta fiasko
Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr171094Nainen voi rakastaa
Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt791071IS Viikonloppu 20.-21.7.2024
Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku57999- 30986
Ikävöimäsi henkilön ikä
Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie43973- 47877