Tiedättekö mistä tietää juntin ?

Anonyymi-ap

Kerroin yhdelle ihmiselle yhteiskuntaoppia ja yleisiä kaupunkilaispiirteitä.

Kerroin, että sinkkujen määrää kasvaa expotentiaalisesti mitä suuremmista kaupungeista on kyse. Miksi kaupunkilaiset, sitten välttelevät sitoutumista. Syy siihen on selkeä, että kun tarjontaa on runsaasti, niin kukapa sen ensimmäisen huolii ja kyllä sitä alkaa miettimään ja miettimään.

Mitä tästä voidaan silloin päätellä täällä Pattayan palstalla. Kertokaappa itse mitä ne pilxxx saanti kertomukset sitten kuvastaa niiden kertojista.

Olen myös sitä mieltä, että jos mies ei jo keski-iän jälkeen tiedä siitä mitään, niin hän asuu sellaisella alueella missä ei ole ihmisiä ja mikäli on vielä sitoutumisen tarve, niin se taitaa vain korostaa sitä. Toki suomen mittaluokassa on jo ihan luonnollista olla juntti. Vajaa varmasti myös, koska tiedonsaanti on rajattu vaurauden ja poliittisen median seurauksena.

Itse asun Vung Taulla joka on Saigonin lähiö lähinnä ja jopa täälläkin asuu toista miljoonaa ihmistä ja varmasti sesonkina 2. Toki täältä pääsee Pattayalle helposti ja Toki täällä säästää rahaa myös, kun täällä TK-eläkkeellä asuu. . Juuri maksoin 3 kuukauden vuokran 430 euroa, joka on kuta kuinkin noin 140 euroa kuukaudessa + sähkö Toki. No, elämä on valintoja tuon sivistyksen osalta myös.

Jepulis poijat. Joko lippu?
Joko tuhannen bahtin aamiainen?

4

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      UUSI

      Tsemppistä vaan sinne. Meillä on vähän sateista.

    • Anonyymi
      UUSI

      Kaffella ollaan . . . Voi sataa vähän.. en tiedä. [url=https://aijaa.com/kyfM7M][img]https://img.aijaa.com/m/00993/15259233.jpg[/img][/url]

      Ho Chi Minh Cityn.. lyhenne HCMC. Huomasin, että KELA poijat taitaa kanssa tulla lokakuussa, kun saavat luvan poistua maasta. . Eikö ne kaikki lähtenyt Huhtikuussa, niin kuin KELA määräsi.

      Tuli mieleen, että syökää nyt sitä hernekeittoa niin, että äklöttää. Ei tarvitse viikon matkan jälkeen Pattayalla päivitellä, että olisipa suomalaista hernekeittoa, niin kuin olisi pitempäänkin ollut matkalla.

      Ostin muuten Ipanalle Liput jo. En viitsinyt enää passata. Saavat rauhassa nyt miettiä mitä tekevät. Joo puoleksi vuodeksi. Lupasin maksaa sille vielä majoituksen. No, täytyy seurata milloin alkaa täyttymään ja Toki parhaat kämpät viedään heti. Ihan, kuin Pattayalla nämä freelancerit.

      Minä olen nähnyt jo ihan riittävästi näitä freelancereita. Kyllä niitä on pilvin pimein jokaisessa isommassa kylässä. Laskeppa niin, että kerrot Helsingissä jokaisen ihmisen sillä 14 joka nyt on vähän alakanttiin. . . Niin pääset vähän jyvälle tästä Ho Chi Minh Citystä.
      Toki jokin cupid voi ratkaista näitä puoliso ongelmia aika nopeasti. Joo niitä vapaita ihmisiä on miljoonia ei kymmeniä, niin kuin siellä.

      Niin täällä ei ole myöskään niitä rotu poikia kovin näkyvästi ja ei paljon muutakaan suomi saastaa. Täällä on ihan kiva asua ilman vajakkeja ja suomalaisia. Ei tule kukaan kyselemään olet suomalainen tai muuta idiotismia. Ei ne edes taida tietää missä sellainen kurja köyhä maa tai valtio edes on.

      On täällä halvempaa on on.

      • Anonyymi
        UUSI

        Kyllisetä päässyt pois suljetulta ja välittää jonkun pullapojan kuvia. Et varmaankaan vieläkään vastaa kysymykseen, missä on passi jossa etunimi Tapio tai Tapani?
        Pattayalle on Vung Tausta 24 tunnin bussimatka kolmella bussilla, joten se ei ole helppoa eikä kätevää.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllisetä päässyt pois suljetulta ja välittää jonkun pullapojan kuvia. Et varmaankaan vieläkään vastaa kysymykseen, missä on passi jossa etunimi Tapio tai Tapani?
        Pattayalle on Vung Tausta 24 tunnin bussimatka kolmella bussilla, joten se ei ole helppoa eikä kätevää.

        Laitetaan kuva kuitista.. takana näkyy ehkä Day day .. central market HCMC.

        [url=https://aijaa.com/K5izPz][img]https://img.aijaa.com/m/00728/15259235.jpg[/img][/url]


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      184
      4095
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      211
      2061
    3. 133
      1617
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1283
    5. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      60
      994
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      75
      979
    7. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      164
      954
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      932
    9. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      77
      895
    10. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      894
    Aihe