Lomailua Siirin kanssa

Anonyymi-ap

Olin isäni jälkeen perinyt kesämökin järven rannalta. Olin siinä 30. Suloinen vaimoni oli poikamme kanssa kahden viikon matkalla Tunisiassa. Vaikka meillä oli loma yhtä aikaa, työpaineet virastossa ja lisäopiskelut olivat olleet niin kovat, että laittauduin kokonaan mieluummin lepoon kesämökille kuin ulkomaanmatkalle. Sekä vaimoni että poikamme olivat taas loputtoman innokkaita matkustamaan.

Kesämökkijärveä kiersi rantapolkukin, olin sen pari kertaa kieltänytkin, mutta parhaan näkymän sai tietysti veneellä. Oli helteinen kesäpäivä. Varustauduin leveälierisellä hatulla ja runsaalla mehulla. Lähdin hiljalleen soutelemaan järven rantaa katselemaan kesämökkejä. Kaunista oli.

Suunnilleen kilometrin päästä oli noin 25-vuotias tyttö uimassa aivan alasti mökin rannassa. Sanotaan suoraan jo heti aluksi, että hän oli suunnattoman kaunis, vaalea, pienirintainen, hiukan pömppovatsainen, vittu posliiniksi sheivattuna ja korkealla kumpareella, ihanasti pulskempi kuin missityyppi, erittäin sopusuhtainen, kauniit kasvot ja aivan valloittava hymy.

Kun hän huomasi minut soutelemassa, vinkkasi tulemaan. Käänsin kokan hänen laiturilleen, johon hän jäi minua odottamaan. Ei vähääkään ujostellut alastomuuttaan. Esittäytyi Siiriksi. Oikeasti sanoi olevansa Siri, mutta herttaisuussyistä oli omaksunut nimen Siiri, ja minä esittäydyin Juhaksi, tavallisuussyistä Jussi vain. Kysyi minulta, sallisinko tarjota teetä. Vastasin, että mielelläni. Astuimme sisään, ja edelleen mitään pukematta, hän rupesi kattamaan pöytää sillä aikaa, kun teevesi kiehui.

Sanoin hänelle, että tunsin itseni hiukan oudoksi, koska hän oli alasti ja minä pukeutuneena. Kerroin, että toki minäkin olisin muuten noudattanut antamaansa vihjettä ja myös riisunut, mutta en rohjennut, koska olisi paljastunut, että minulla otti eteen. Tyttö sanoi, että hänellä on puolenkymmentä poikaystävää ollut. Kyllä kaikilla on ottanut eteen. Imarreltuhan nainen vain tietysti on, kun saa tahdottomasta reaktiosta vahvistuksen, että mies pitää häntä viehättävänä.

Eipä romanssiyritykset tietenkään siihen ole kaatuneet, vaan luonne- ja näkemyseroihin. - ”Sitä paitsi, kyllä minullakin vittu reagoi miellyttävään miesseuraan, turpoaa, jäykistyy ja kostuu, kuten nyt.” Nyt oli minun vuoro olla imarreltu ja riisuin vaatteeni sen enempää kyselemättä. Kyrpä tietysti otti eteen, mutta ei sitä tarvinnut enää ujostella. Tyttö vielä sanoi: ”Oikein laadukas ja näyttävä.”

Vastasin siihen: ”Ei kuitenkaan niin kaunis, kuin sinun posliinisi.” Hänen ilmeensä paljasti, että hän piti lausumasta, mutta että hän silti otti sen vastaan kohteliaisuutena. Siksi jatkoin vielä: ”Ei se ollut kohteliaisuus, vaan todellinen ajatukseni. Olethan varmaan itsekin hyvin selvillä vittusi epätavallisen sievästä muodosta.” Hän lehahti aivan punaiseksi ja sanoi: ”Kiitos!”

Teen kanssa tarjosi herkkuässiä. Kerroin olevani valtion virkamies sosiaalialalla, mutta en ole koskaan halunnut johtotehtäviin. Hän taas kertoi olevansa vasta vuoden palvellut seurakuntapastori. Kertoi, että työ oli kovin monipuolista, mutta miellyttävää. Vaikeuksia vain joskus tuottaa eläytyä ristiäisistä pian hautajaisiin.

Juttelimme lyhyesti myös katsomuksellisista asioista. Sanoi, että opillisiin asioihin ei tunne innostusta. Hänelle kristinusko on oikeutta turvautua Jumalaan, ja sitä hän tuntee tehtäväkseen saarnata. Hänen arkimaailmansa on enemmän luonnontieteellinen kuin humanistinen. Sanoin, että minäkin olen luonnontieteelliseen kallellani.

Juttelimme myös seksiasioista. Kerroin että vaimoni ja minun mielestä seksituntemuksen oleellisin ydin syntyy YSTÄVÄLLISYYDESTÄ. Seksi ei voi, eikä saa olla kauppatavaraa, sillä sellaisella asenteella kumpikin tuntee saavansa liian vähän. Me ajattelemme, että seksin tulisi olla runsaskätistä antamista. Niinpä on ystävällisyyssyistä aivan selvää, että vaimoni on voinut ANTAA vittua miellyttävälle miehelle, samalla kun minä olen antanut kyrpää hänen vaimolleen. Ja olemme sallineet toisillemme oikeuden herttailla myös yksittäistapauksissa, mikäli emme ole vierailulla pariskunnan luona tai he meillä.

- Siiri: ”Ihan samaan tulokseen olen tullut. Seksin tarkoitus EI VOI OLLA SAAMINEN vaan ANTAMINEN. Sen lisäksi kuitenkin suurin osa ihmisistä rakastaa erityisesti yhtä, oli sitten tämän kanssa naimisissa tai ei. Olen ollut nyt kaksi kuukautta pelkän sormettamisen varassa, joten itselläkin on jo tarve saada, mutta siitä huolimatta haluisin antaa sinulle. Miltä sinusta itsestäsi tuntuisi, jos yhtyisimme? Tässä vaiheessa kävisimme vain saunassa pesemässä toisiltamme sukupuolielimet, ja samalla panisimme saunan lämpiämään.

15

2837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yritin uudestaan koko novellia, mutta tekninen vika haittaa kopiointia. 1. osa tulee läpi, mutta mutta 2. osasta alkaen ohjelma väittää, että tilaa on vain 5000 kirjaimelle ja kehotaa lyhentämään, mutta sanoo näin myös lyhennetylle versiolle, eikä suostu ottamaan sitäkään vastaan.

      Temppuilu kehnojen ja 'tekoälyisten' ohjelmien kanssa on perin kuluttavaa.

    • Anonyymi

      Lisää speden löpinöitä buaahaa

      • Anonyymi

        Höpö höpö. Tämähän on kynä M.


      • Anonyymi

        Vedä tattiisi kääpä!


    • Anonyymi

      Lomailua Siirin kanssa 2

      Palasimme kuivauksen jälkeen Siirin sängylle. Heti, kun asettelin hänet selälleen ja tyynyt pään ja pepun alle, Siiri sanoi: ”Työnnä suoraan sisään, ei nyt ehdi esileikkejä.” Työnsin kyrpäni suoraan pohjaan asti. Siiri kiemurteli vain pari hetkeä, mutta voimakkaasti, kunnes kaartui kuin jousi, ja laukesi niin, että tähdet säkenöivät. Samalla spermani suihkusi hänen lämpimään emättimeensä voimalla. Meistä tuntui, että olemme yhtä kappaletta.

      Hellittelimme toisiamme pitkään, rutistimme ja suutelimme. Siiri huomasi, että kyrpä rupesi taas kovettumaan. Hän sanoi, että nyt otetaan rauhallisemmin. Hän vaati panemaan sen takaisin vittuun. Meiltä meni kaksi tuntia, kun koko ajan pysyttelimme kiihotuksen huipulla, mutta aina sen verran löysäsimme tahtia, ettemme juuri ja juuri lauenneet. Vaan lopulta oli pakko laueta, mutta seurasi myös raukea ja tyydyttynyt olo. Saunan ensimmäinen pesällinen oli aikoja sitten sammunut, mutta pienet löylytkin saimme. Sitten pestiin, ja järveen huuhtomaan ja pulikoimaan.

      Kerroin Siirille, että että minusta tuntuisi erityisen miellyttävältä, jos voisin hänen kanssaan herttailla ja yhtyä jatkossakin, ainakin siihen asti, kun hän löytää uuden poikaystävän, mutta vielä sen jälkeenkin. Erittäin miellyttävää on ollut myös ystäväparin rouvan kanssa, mutta hänen kanssaan on kuitenkin enemmän kyse siitä, että siten toteutuu ennen kaikkea suloisen vaimoni toive saada antaa vittua ja saada kyrpää ja hellyyttä mieheltä, jolle hän haluaa osoittaa erityistä ystävällisyyttä.

      Siiri sanoi, että sovimme niin hyvin yhteen, että olisi sääli, jos kanssakäymisemme katkeaisi siihen, että hän löytää poikaystävän. Hän tulee ehdottamaan miesehdokkaalle, että minusta ja vaimostani tulisi heillekin ystäväpariskunta, jonka kanssa voisi ristikkäin harjoittaa ihanuutta.

      Pulikoinnin jälkeen söimme Siirin kanssa herkkuiltapalaa ja siirryimme sängylle. Rutistimme, suutelimme, leikimme ja herttailimme. Asettelin Siirin ja pepun alle tyynyn, niin että hänen ihanaakin ihanampi vittunsa ja peräaukko olivat yhtä aikaa näkyvillä kuin maailman kaunein ruusu ja ruusun nuppu. Hyväilin kauan kielelläni Siirin klitorista, häpyhuulia ja peräaukkoa. Siiri vaipui nirvanaan.

      Pitkän ajan jälkeen työnsin suunnatonta hellyyttä tuntien kyrpäni Siirin vittuun. Meistä molemmista tuntui aivan ihanalta, kun paljas kyrpä ja emättimen paljas sisäpinta koskettivat ja hyväilivät toisiaan. Taas tuntui, kuin yksilöllinen minätietoisuus olisi kokonaan paennut ja olisimme vain yhtä tunnetta, jos sekään on oikea sana, kun on kaiken muun ulkopuolella. Koimme ihanan orgasmin, kuin keinuisimme holtittomasti valtameren laineilla.

      Uudestaan ja uudestaan jatkoimme herttailua pitkin yötä, kunnes nukahdimme sormeni suloisessa emättimessä. Heräsimme aika myöhään. Kävimme ensin aamu-uinnilla. Emme tietenkään pukeneet vaan vain kuivasimme ja Siiri ryhtyi keittämään ja tarjoilemaan aamu-teetä, vaikka olikin jo puolipäivä. Oli känttyä makkaran ja juuston kera, jugurttia ja toisenlaisia pikkuleipiä, samasta taikinasta kuin ässät, mutta C:n muotoisia. Siiri sanoi, että vaihtelu virkistää.

      Teen jälkeen ryhdyimme taas ponnahteelle. Siinä meni pari tuntia. Iltapäivällä ehdotin, että voisin viedä hänet tutustumaan meidän kesämökkiin. Kerroin että meillä on savusaunakin. Ei eroa nykyaikaisesta saunasta muutoin, kuin että on kertalämmitteinen, ja SEINIIN EI VOI NOJATA. Siiri sanoi, että mielellään tulee. Hänellä on tuolla feikkaustarkoituksiin sopiva bikinin yläosa. Kun mennään veneellä, alaosaa ei tarvitakaan, koska veneen laidat pitävät huolen, että mahdollisille toisille näyttää, kuin olisi sonnustautunut bikineihin.

      Sanoi haluavansa - nainen kun oli - suomalaiskansalliseen tapaan airoihin. Minä olin perässä melalla pitämässä suuntaa aivan alasti, veneen laidathan ’pukee’ miehen. Siiri levitti jalkansa laajalle tukeutuakseen veneen kaariin, jolloin posliinivittu silmää hivelevästi avautui kauniiksi katseltavaksi. Meillä on nääs leveämpi karjalaisvene kuin mualla Suomessa. Minulla tietysti otti eteen koko soutumatkan ajan kun katselin Siirin ihanaa avointa vittua, mutta veneen laidat kyllä riittivät peittämän seisokinkin.

      Ensimmäiseksi panin saunan lämpiämään. Sitä odotellessamme lounastimme herkku makkarakastiketta ja pottumuusia, joita oli jo ennestään olemassa jääkaapissa. Pihapuskasta taitoimme kaksi persiljanlehteä. Jälkiruoaksi herkkujädeetä mansulahillon kera ja mehua. Välillä kävin lisäämässä saunaan puita.

      Ruoan jälkeen pikkupulikointi järvessä. Siiri sormetti vittunsa minuun päin, ja minä runkkasin häneen päin kääntyneenä, ja sitten saunaan. Saunominen sujui ilman seksipaineita. Vilvoittelimme, mehuilimme, uimme ja löylyttelimme moneen kertaan. Lopulta saippuoimme toisemme, pesimme huolella toistemme sukupuolielimet ja huuhtouduimme järvessä. Samalla hyväilin orgasmiin Siirin ja hän runkkasi minut. Aurinko oli vielä korkealla, joten otimme tunnin aurinkoakin.

    • Anonyymi

      Lomailua Siirin kanssa 3

      Joimme iltateetä ja asetuimme sänkyyn vierekkäin herttailemaan ja yhtymään. Lopulta taas nukahdimme, kuten edellisenäkin päivänä, sormeni Siirin emättimessä.

      Herääminen ei jäänyt niin myöhäiseksi kuin eilen, muttaa viivästyi kuitenkin jonkun verran. Aamuteen ja aamu-uinnin jälkeen yhdyimme niin suloisesti, että tuntui kuin olisimme jo kasvaneet yhteen pysyvästi. Siirin alapään ja minun kaikki vaatteet olivat nyt siireillä, mutta eihän metsässä koskaan kukaan ollut tullut vastaan, niin että arvelimme voivamme huokeasti nousta läheiselle vuorelle maisemia katselemaan. Otimme mukaan eväitä, runsaasti mehua ja filtin, että voi huipulla vähän herttaillakin vaakatasossa. Kiipesimme huipulle. Näkymää oli ainakin 30 kilometriä. Oli kaksi muuta järveä, näkyi neljä uimarantaa, joilla polskuttelivat muurahaisia pienemmät ihmiset, kotikaupunkimme, jonka kaduilla vilistivät leikkiautot ja leikkijunanrata. Oli lentokenttäkin lennokkeja varten. Hassua.

      Levitimme huovan ja asetuimme sille herttailemaan. Paikalle herttaillessamme tormalsi alaston pariskunta, Hätkähtivät, kun mekin olimme alasti. Sanoivat, että olivat käyneet täällä monta kertaa, eivätkä olleet tavanneet ketään alasti eikä vaatteissa. ”Ei me häiritä tarkoitettu. Oli vaan kuuma päivä ja otettiin aurinkoa, niin meinattiin, että jos kiivetään vuorelle, niin ei kai sitä varten tarvitse pukea.” – Me: ”Meille taas kävi niin, että koltut vallan jäivät toiselle mökille. Mut jos teitä ei häiritse, että välillä vähän herttailemme, niin siihen vaan levittäkää mattonne.”

      Pari: ”Se ’herttailu’ kai tarkoittaa ponnahtamista. Sitähän mekin ajateltiin täällä tehdä.” Levittivät mattonsa. Ollaan kotoisin tuosta lähikaupungista ja nyt kesämökillä. Me taas kerrottiin myös olevamme sieltä, muttemme pari vaan ystäviä. Sanoimme, että meillä on muutamia leipiä, kakkupaloja ja mehua, niin että jos sopii, niin saammeko tarjota. Lounastettiin eväitä.

      Parin sisko asettui matolle selälleen ja mies ryhtyi nuolemaan hellästi hänen vittuaan. Sen näkeminen kiihotti meitäkin, joten minäkin ryhdyin nuolemaan Siirin vittua. Vaihdoimme toisen pari kanssa muutaman sanan yhdynnänkin aikana ihan vain varmistuaksemme, ettemme kumpikaan häiritse toisiamme. Mutta oli siinä sekin kiihottava piirre, että toisetkin samalla yhtyivät. Vaan hämmästyttävän luontevalta se tuntui. Suorastaan pani miettimään, miksi muka seksin tulisikaan olla ’intiimi’ asia.

      Yhdynnän jälkeen toinen sisko kysyi meiltä, miten Siiri oli saanut aikaan niin tulehtumattoman posliinin. Siiri kertoi, että ihan vain höylällä saunassa, kun
      sänki oli ensin pehmentynyt löylyssä ja kosteudessa. Toinen sisko sanoi, että hän on kyllä käyttänyt Veet-voidetta, mutta tarvinnee kai kokeilla höylääkin. ”Eihän minullakaan vitun iho kovin mutruinen ole. Oikeastaan – kehtaako sanoakaan – olen siitä ylpeä, että se on niin tasainen ja kaunis, niin kuin sinulla. Olen myös ylpeä siitä, että vittu on hyvin ulospäin työntyvä. Tuo Veetikin kehuu sitä aina, ja minä olen hirveän otettu. En olisi siitä rohjennut mainitakaan, ellei sinunkin vittusi olisi hyvin ulospäin työntyvä.”

      Veeti: ”Aivan totta. Olette kuin kaksi marjaa, molemmilla niin ihana ja eteenpäin työntyvä vittukumpu, että harvalla. Kiinnitin siihen heti huomiota, kun tapasimme teidät.” – Siiri lehahti aivan tulipunaiseksi. Tapansa mukaan sanoi: ”Kiitos!”

      Paperinenäliinoja emme olleet ottaneet mukaan. Tarjosivat meillekin samalla kun kuivasivat vittua ja kyrpää. Molemmat siskot joutuivat hiukan aikaa valuttamaan, sillä kummankin emättimessä oli aika runsaat spermat. Kävelimme heidän kanssaan vuorelta alas meidän kohdallemme. Ottivat vielä vastaan teetarjoilut ja lähtivät polkua pitkin omalle mökilleen. Kiittelimme toisiamme, kun oli niin ystävällinen ja virkistävä juttelu.

      Me taas Siirin kanssa tyhjennettiin jääkaappimme muonavaroista. Siiri puki taas bikinin yläosan lähteäksemme siirien mökille. Tarjosin peräteljoa, mutta halusi taas soutamaan: ”Havaitsin tullessa, että sinulla seisoi koko ajan, kun katsoit minun avointa vittua. Tuntui aivan ihanalta, kun saatoin tuottaa sinulle iloa. Kun kyrpäsi seisoo, se muistuttaa minua, että et voi etkä halua piilottaa, että pidät minua viehättävänä. Sen tunteminen on naisellista turhamaisuutta, mutta niin kuuluu ollakin.”

      Näin kaksi viikkoa lomalla kului, mitään uutta ei tapahtunut, mutta ihanaa oli ollut. Suloinen vaimoni soitti, että kone oli tullut Seutulaan. Matka oli ollut ihana, oli antanut vittua ja saanut joitakin kertoja kyrpää yhdeltä tosimiellyttävältä mieheltä, mutta ei aivan tarpeeksi, joten päässä olivat ruvenneet pyörimään villinä ajatukset, kuinka oli ollut yhdynnässä ystäväpariskuntamme miehen kanssa. Heti kun kone oli saapunut, oli soittanut miehelle, ja kysynyt, mitä pitäisi tehdä.

    • Anonyymi

      Lomailua Siirin kanssa 4

      Mies oli kertonut, että vaimonsa on nyt siskon luona käymässä vielä parina päivänä, joten hän voisi tulla yhtymään vaimooni, jos sopii. Hän ei voi nyt tuoda omaa vaimoansa mukana, joten tilanne ei ole aivan symmetrinen. Vaimoni sanoi, että ei symmetrisyyttä ja tasapuolisuutta voi joka kerta noudattaa, vaan tilanteen mukaan. Mies oli sanonut tulevansa niin pian, kuin vaimoni on kotiutunut Seutulasta.

      Kerroin, että minulla oli ihana loma kilometrin päässä olevan mökin Siirin kanssa, joten saa ilman muuta olla heti yhdynnässä ystävämiehen kanssa vaikka useamman kerran. Kerroin vielä, että Siirin kanssa on ollut niin kivaa, että haluaisi tulevan miehensä kanssa, jos tämä vain suostuu, rupeamaan myös meidän ystävyyspariskunnaksi. Vaimoni voi ilmoittaa tuttavamiehelle, että ei ole mitään tasapuolisuusvaatimusta, kunhan siihen pitkällä ajalla pyritään.

      Olimme kerenneet olla perheen kanssa yhdessä vain kaksi viikkoa, kun Siiri soitti, että oli alkanut romanssi naapuriseurakunnan kanttorin kanssa, johon oli tutustunut tämän soittaessa häissä. Kanttorismies oli aivan innostunut ajatuksesta PYSYVÄSTÄ ystäväparista, ja halusi heti tutustua meihin. Kun he tulivat, suutelin heti Siirin ja mies vaimoni vittua. Oli selvä, että tutustumisemme alkoi sivuamisella. Jutellessa selvisi, että varmasti kuulumme yhteen. Vierailivat sitten alkuperäisen tuttavapariskunnan luona, ja sielläkin meni hyvin. Ympyrä sulkeutui.

      • Anonyymi

        Aivan outoa tarinaa😂 eli siis aivan fantastista. Kirjoittaja selvästi osaa hommansa, ellei ole jopa ammatikseen kirjoittava.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan outoa tarinaa😂 eli siis aivan fantastista. Kirjoittaja selvästi osaa hommansa, ellei ole jopa ammatikseen kirjoittava.

        Kiitos ystävällisistä sanoista! Olen kirjoitellut vain harrastuksen vuoksi.


    • Anonyymi

      Sain lopultakin juilutettua koko novellin palstalle.

    • Anonyymi

      No kyllähän se kynä M:ltä sujuu, vaikka nuo jotkut termit ovat aataminaikuisia. No vanha on kynämieskin.

      • Anonyymi

        Käyttämäni kieli on tahallista. Nuorena ollessani kansa ei käyttänyt sanaa 'pillu', niin kuin nykyään, vaan sana oli 'vittu'. Se on edelleen mielestäni ainoa sana, joka tuo esiin naisen sukupuolielimien kauneuden ja korkean arvon. Se on laina viikinkikielestä (fornnordiska, Old Norse) tuhannen vuoden takaa.

        Osa käyttämistäni sanoista on uusmuodostelmia, muttei aina samoja, joita yleisesti käytetään. Olen taipuva henkilökohtaiseen kieleen. Noudatan myös lääkäri-kirjailija Irma Kerppolan (1930 - 2021) pyrkimystä ajalta, jolloin KAIKKI seksuaalinimitykset olivat sivistyneistön mielestä rumankuuloisia, lukuunottamatta paperinmakuista lääketieteellistä sanastoa.

        Hän ehdotti muutamia vuosikymmeniä sitten, että kansankielestä valittaisiin jo huononkuuloisiksi muuttuneet sanat, joita käytettäisiin aluksi VÄKISIN asiatekstissä, kunnes ne tuntuisivat luontevilta. Kerppola halusi palauttaa sanat 'pillu' ja 'kulli' - joita silloin pidettiin jo törkeän kirosanan veroisina. Hänestä ne olivat 'juurevia'. Mielestäni hyvään kieleen kuuluu myös rikas synonyymien käyttö, joten olen omalta osaltani pyrkinyt vakiinnuttamaan sanoja 'vittu' ja 'kyrpä'.

        Irma Kerppolan ehdotus on tuonut niin näkyvää tulosta, että useimmat jo luulevat, etteivät 'pillu' ja 'kulli' ole KOSKAAN huononkuuloisia olleetkaan. ex-KynäM


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käyttämäni kieli on tahallista. Nuorena ollessani kansa ei käyttänyt sanaa 'pillu', niin kuin nykyään, vaan sana oli 'vittu'. Se on edelleen mielestäni ainoa sana, joka tuo esiin naisen sukupuolielimien kauneuden ja korkean arvon. Se on laina viikinkikielestä (fornnordiska, Old Norse) tuhannen vuoden takaa.

        Osa käyttämistäni sanoista on uusmuodostelmia, muttei aina samoja, joita yleisesti käytetään. Olen taipuva henkilökohtaiseen kieleen. Noudatan myös lääkäri-kirjailija Irma Kerppolan (1930 - 2021) pyrkimystä ajalta, jolloin KAIKKI seksuaalinimitykset olivat sivistyneistön mielestä rumankuuloisia, lukuunottamatta paperinmakuista lääketieteellistä sanastoa.

        Hän ehdotti muutamia vuosikymmeniä sitten, että kansankielestä valittaisiin jo huononkuuloisiksi muuttuneet sanat, joita käytettäisiin aluksi VÄKISIN asiatekstissä, kunnes ne tuntuisivat luontevilta. Kerppola halusi palauttaa sanat 'pillu' ja 'kulli' - joita silloin pidettiin jo törkeän kirosanan veroisina. Hänestä ne olivat 'juurevia'. Mielestäni hyvään kieleen kuuluu myös rikas synonyymien käyttö, joten olen omalta osaltani pyrkinyt vakiinnuttamaan sanoja 'vittu' ja 'kyrpä'.

        Irma Kerppolan ehdotus on tuonut niin näkyvää tulosta, että useimmat jo luulevat, etteivät 'pillu' ja 'kulli' ole KOSKAAN huononkuuloisia olleetkaan. ex-KynäM

        Tarkoitinkin noita suosimisia ja herttailuja, ym. ilmaisuja

        Kyllähän selvää on, että vittu on vittu ja kyrpä on kyrpä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitinkin noita suosimisia ja herttailuja, ym. ilmaisuja

        Kyllähän selvää on, että vittu on vittu ja kyrpä on kyrpä

        'Suosimininen' on ennestään käytetty suomen sana. 'Herttailu' ei löydy sanakirjasta, vaan on uusmuodostelma, mutta suomea taitavalle merkitykseltään selkeä. Elävässä kielessä on aina runsaasti uusmuodostelmia. Osa pysyy, osa katoaa.

        Elävän kielen vastakohta on korpuskieli, esimerkiksi klassinen latina, jonka sanavarasto on lukkiutunut, ja jolla voidaan ilmaista vain rajallisesti asioita. Munkkilatina ja uuslatina sen sijaan sallivat uusiakin sanoja. Ovat myös ääntämykseltään erilaisia kuin klassinen. ex-KynäM


    • Anonyymi

      Lomailua Siirin kanssa 5

      Alkujaan olimme ajatelleet, että aikamme ei riitä herttailuun ja yhdyntään kuin alkuperäisen ystävyyspariskunnan kanssa, koska tapasimme pari kertaa viikossa ja harrastimme saman verran seksiä omankin kanssa, mutta kuvioon tuli mukaan sitten Siiri ja miehensä. Hekin ystävystyivät meidän kauttamme alkuperäisen tuttavapariskunnan kanssa.

      Syntyi tapa, jossa kanssakäyminen oli yleensä kahden parin yhteinen herttailu toisen puolison kanssa, mutta tapasimme kaikki vuorotellen alkuperäistä paria ja vuorotellen Siirin ja miehen muodostamaa. Tapasimme kuitenkin yhtä paria vain noin kerran viikossa, joten määrä ei muuttunut liialliseksi. Emme toki tavoitelleet edelleenkään vaihtelua ja virvatulia, vaan rauhallista pysyvyyttä ja suorastaan arjen rutiineita. Nyt oli vain tullut mukaan uusi suloinen pari.

      Kun kävimme seurakuntapastori Siirin ja kanttorismiehensä luona, Siiri oli sonnustautunut vaaleanvihreään läpinäkyvään baby doll -yöpaidan yläosaan, vittu sievästi sheivattuna ja kutreissaan punainen ruusukkeeksi sidottu rusetti. Samoin vaimoni, mutta kun hän poisti päällyspuseron, alta paljastui keltainen läpinäkyvä baby dollin yläosa. Minihameen tipauttaminen paljasti, ettei suloisella vaimollani ollut lainkaan pöksyjä. Molempien tyttöjen vittu valui jo tullessa reisille norona kiihotuslgöttyä.

      Siirin mies oli valmiiksi täysin alasti ja kyrpä tanakasti pystyssä. Minäkin riisuin heti tullessani, kyrpä jo kovana. Aivan ensimmäiseksi Siirin mies antoi klottuisen suudelman vaimoni vitulle. Vaimoni liki suli ihanoituksesta siihen paikkaan. Minä taas tervehdin Siiriä yhtä klottuisella suukolla vitulle, mutta eihän se siihen jäänyt, vaan emme kumpikaan mies pystyneet jättämään sitä lyhyeksi suukoksi, ja nuolimme tyttöjen vitun kuivaksi kaikesta glötystä.

      Olin pitänyt kädessäni ihanoitteellista ruusua, jonka nyt ojensin Siirille sanakaan sanomatta, sillä hän kyllä ymmärsi muutenkin, että se on sekä toivotus herttaiselle tytölle että ainoa, mikä edes liki voi kuvata hänen suloista vittuaan.

      Siiri: ”Onneksi panin kahvin termoskannuun, sillä emmepä taida haluta kahville ennen herttailua.” – Muut: ”Juuri niin, heti herttailemaan.”

      Siiri johdatti meidät makuuhuoneeseen. Siellä oli kaksi leveätä sänkyä. Toiseen asettelin Siirin tyyny pepun alla siten, että yhtaikaa näkyivät hänen ihanoitteellinen klitoriksensa, häpyhuulensa ja peppureikänsä. Kyllä oli kaunista. Samoin asetteli Siirin mies vaimoni samaan ihanaan asentoon viereiselle sängylle. Pitkään nuolimme tyttöjen ihania paikkoja, kunnes tytöt eivät enää saattaneen kestää enempää ja vaativat meitä työntämään kyrpämme vittuun. Olimme kaikki niin toisissa maailmoissa, ettemme enää nähneet ympärillemme. Vaikka olimme herttailemassa toisen puolison kanssa, tuntui kuin olisimme samalla herttailemassa omamme kanssa ja koko maailman vastakkaisen sukupuolen kanssa. Kaiken kattava tunne vei koko todellisuuden. Tunsimme vain sulautuvamme yhteen suureen kauneuteen ja ihanuuteen.

      Mutta pian laukesimme, emmekä tajunneet enää mitään. Hetken levättyämme suukottelimme, rutistimme toisiamme, silittelimme ja hellittelimme kuin mielettömät.

      Kun olimme toipuneet, kävimme pikavälihuuhtelulla ja siirryimme kahvipöytään. Herkkuleivosten lisäksi oli myös kaksitoimisia pikkuleipiä: kun niitä katsoi toisin päin, ne olivat kreikkalaisen Λ:n (lambda) muotoisia, toisinpäin meikäläisen V:n.

      Kahvin jälkeen isäntäväki osoitti meille lepotuolit, joissa tytöt saattoivat koko juttelun ajan esitellä vittuaan myös sisältä avaamalla sen sormillaan. Tuolit olivat siten vastakkain, että kun tytöt nostivat jalkansakin samalle tasolle ja levittivät ne ja vielä ja häpyhuulet sormillaan, saattoivat supistelemalla ja löysäämällä emättimen suuta tarjota ihanan näyn.

      Miehet taas istuessamme vastapäätä hiljalleen runkkasimme kovaa kyrpäämme. Oli rentouttavaa ja kiihottavaa. Kummiltakin valui niin runsaasti kiihotusglöttyä, että olivat varanneet sievät tabletit allemme keräämään sitä.

      Ikuisesti ei tietenkään jaksettu näyttää ja katsella, vaan tilanne muuttui molemminpuoliseksi onanoinniksi. Kun tytöt sulosoitteellisesti laukesivat, niin myös me miehet, ja sperma ruiskusi holtittomasti tyttöjen päälle, osa kasvoille, osan nielivätkin. Tarvittiin koko suihkua.

      Oltiin yötä. Herttailtiin ja yhdyttiin vielä kahdesti, sitten nukahdettiin toisen puolison syleilyyn.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4829
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1722
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      93
      1459
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1316
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1208
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      990
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      885
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      859
    Aihe