Henni on ihana.

Anonyymi-ap

Koko kertomus on fiktiota.

Häntä sanotaan Henniksi. Vaimoni tutustutti minut kummityttöönsä heti häittemme aikoihin 55 wee sitten. Hän oli silloin pikkutyttö, ei vielä koulussakaan. Tutustuminen tapahtui hämmentävän luontevasti. Jo ensimmäisellä vierailulla istui syliini. Samalla tietysti tutustuin vanhempiinsa, jotka sitten usein kävivät luonamme saunomassa, ja ottivat myös Hennin mukaansa. Henni ei vielä käsittänyt, että vierailut järjestetään autojen kulun mukaan. Kun tuli välttämätön kotiinlähtöaika, mankui turhaan vanhemmiltaan, että leikitään vielä vähän aikaa, mutta vanhemmathan tiesivät, että oli lähdettävä autojen mukaan.

18 -vuotiaana, tai oliko jo vähän aikaisemminkin, alkoi käydä saunomassa ilman vanhempiaankin. Ja kävikin useasti. Oma poikamme oli silloin 9 – 10 wee. Katsoimme ja ihastelimme vaimoni kanssa ikkunasta, kuinka taitavasti hän leikitti poikaamme. Saunaan tulossa olisi voinut käydä, että Henni olisi aikuistuttuaan ruvennut ujostelemaan minua, mutta mitään tällaista ei tapahtunut.

Jäimme useimmiten saunaan kahden juttelemaan, mutta koskaan mitään seksuaalista ei välillämme ollut, ei kumpikaan edes vihjannut siihen suuntaan. Henni oli runsaitten löylyjen harrastaja, minä taas sain kovassa löylyssä vatsan kipeäksi, joten Henni istui jutellessamme ylimmällä lauteella, nosti vielä jalat lauteen kaiteelle, ja minä alhaalla penkillä.

Penkillä en voinut, vaan en halunnutkaan, välttää näkemästä hänen aivan poikkeuksellisen ihanaa posliinivittuansa. Se oli kyllä sanomattoman kaunis. Henni oli muutenkin erityiskaunis, keltainen sievä kutri, kauniit hymyilevät kasvot, huulet hieman luonnonpaksut, niin pienet sievät rinnat, ettei käyttänyt ollenkaan rintaliivejä. Hänestä oli muotoutunut kaunotar.

Kesämökillämme, jonka olin perinyt, oli myös savusauna. Useimmiten ennen saunaa kävi kyykkypisulla saunan vieressä, ja aina minuun päin. Jalat kävivät melkein suoraan kulmaan, jolloin vittukin aukeni herttaisesti ja paljasti ihanan näyn. Saunassa nousi ylimmälle lauteelle, ja nosti jalatkin sinne, joten minä saatoin nähdä hänen ihanan vittunsa, välillä aukikin.

Kerran vilvoitellessamme halusi läheiseltä syvänteeltä noutaa ulpukoita. Halusi nimenomaan kokkateljolle soutamaan, koska tarvitsi harjoitusta. Kun tukeutui jaloillaan veneen kaaria vasten, taas ihanuus aukesi, sillä meillä on tavallistakin leveämpi vene. Suunnattoman sievää, kun sain kaikkein kauneinta katsella keskiteljolta.

Olemme vaimoni kanssa kahdeksissa, Henni kuusissa kymmenissä. Emme enää jaksa kuin hiljaiseloa, mutta Hennin kauneus, ihana olemus, kaunis hymy ja vitun sanomaton sievyys ovat jääneet lähtemättömästi mieleeni. Saunan jälkeen varasi aina vessan, vaikka oli kahvikin tarjolla. Sanoi ’kampaavansa otsatukkaa’. Kun tuli myöhästyneenä kahville, oli täydellisen levänneen näköinen, mutta posket vielä punoittivat tulipunaisina. Kun oli lähtenyt kotiinsa, suloinen vaimoni aina haaveilutti minut kyrpää hyväillen aiheena, että saan työntää sen Hennin sisälle.

Itse taas usein haaveilutin vaimoni kerraten, kuinka hän oli nauttinut, kun oli antanut vittua ystäväparin hienostuneelle miehelle.

Kun olimme Hennin luona saunomassa. Hän pukeutui saunan jälkeen baby doll -yöpuvun läpinäkyvään ja lyhyeen yläosaan. Hänen muutenkin huippukaunis sheivattu vittunsa näyttäytyi erittäin edullisesti. Oli koko illan ilman alaosaa. Uskomattoman sievää. Hänellä todella oli, mitä näyttää.

Kun kävimme työpaikkamme ratasaunalla, kävi myös ilmi, kuinka luonnollinen ja vapautunut hän oli. Asetti pukuhuoneessa tamponin paikalleen yhtään ujostelematta, siinä aivan vaimoni ja minun silmien edessä.

Pelkkä Hennin näkeminen ja keskustelu hänen kanssaan ilman pienintäkään kosketusta riitti aiheuttamaan, että kiinnyin häneen syvästi.

1

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      UUSI

      No se vähä mitä viittin lukia ni millanenhan jakorasiaa tytön äiti mahto olla sinua ny taas en ihmettele normaali suomi jolle ei seksistä ole kotona puhuttu sanallakaan mistä johtuu sairaat fantasiat niistäkin kun pitäs kotona opettaa se oikea ja väärä ja itsensä kunnioittaminen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe