Toimittajan halventavat julkaisut

Anonyymi-ap

Jonkin aikaa olen seuraillut erään viihdejulkaisun tarinoita liittyen julkisuuden henkilöihin. Juttuja leimaa jonkin asteinen negatiivissävytteinen leimaaminen jotakuta isapuolta kohtaan.
Miten toimittaja voi julkaista tarinan jossa ei ole kuultu kuin osaa asianosaisista? Eikö synny todellinen väärin ymmärryksen suo jos tarinan kertoo vihan, katkeruuden, pettymyksen tuntenut henkilö. Kaikkihan eivät suostu viihdejulkaisujen haastateltaviksi ja sen saavat kokea nahoissaan mustamaalauskampanjoissa.

15

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      UUSI

      Eikös näiden lehtien päätoimittajat ole kuitenkin ensisijaisesti vastuussa eli minkälaista porukkaa näiden juorulehtien päätoimittajat ovat? Kuinka asenteellisia he ovat näiden asioiden suhteen? Ainakin Katiska-dokumentin ja Sofian salaisuuksien tuotti Seiskan entinen päätoimittaja ja viimeksi Seiskasta lähtenyt päätoimittaja kertoi että jotkut julkisuuden henkilöt ovat mielestään liian hienoja Seiskan sivuille.

      Tulee vain mieleen että Katiska-dokumentin ja Sofian salaisuuksien päätähdistä ei ole Seiskassa koskaan mitään negatiivista. Ja sitten toisaalta niistä julkisuuden henkilöistä "jotka ovat mielestään liian hienoja Seiskan sivuille" on aika usein asenteellista negatiivista juttua.

      • Anonyymi
        UUSI

        Sofia piti metropolissa vuoden 2020 lopulta jotain vlogia ja myöskään metropolissa ei ole koskaan Sofiasta mitään negatiivista. Pelkkää ulkonäön ja luksuselämän hehkuttelua jos joku juttu on.


    • Anonyymi
      UUSI

      Tiesin että kun Ylimutka kirjoitti edellisessä jutussa että Mikko "heitti luurin korvaan" niin Mikko saa tuntea tuonkin nahoissaan. Ja yleensäkin koska Mikko ei kommentoi Seiskalle mitään niin sitten kostetaan tällä tavalla.

      Jo Hakkarainen, vaikka en mistä arvostakaan, kirjoitti vuonna 2012 avoimen kirjeen toimittajille ja siinä kertoi että häntä kyllä varoitettiin että ei kannata Seiskaa vastaan mitään, että Seiska kostaa.

      • Anonyymi
        UUSI

        Noinhan siinä kävi kuten ennusteltiin, kyllä nyt tulee Mikolle, ehkä myös Natalielle, kaiken maailman syytöksiä Ylimutkan paljastamana.
        Jelena sepittää satuja mummon koruista, arvokkaista laukuista jotka kadonneet. Syytös on todella törkeä, mistään pysty tarkistamaan minne se on ne hukannut.
        Mikko tekee järkevästi kun jättää noi jutut huomiotta, max kun liian rajuksi menee kääntyy virkavallan puoleen.
        Jelenan ahdistelu ja valheet on jo liian paksua, Ylumutkakin *loukattuna* lähtenyt mukaan.


    • Anonyymi
      UUSI

      Kuka viitsii lukea ja seurata kuttuja joistain julkuista ja vielä jostain Seiskoista ja vastaavista lähteistä?

    • Anonyymi
      UUSI

      Se on kumma juttu kun tuo Helena aikanaan sanoi että hänellä ei ole Turussa mitään. Mistä nyt yhtäkkiä ilmestyi omaisuudeksi puolet miljoonakiinteistöstä. Sitähän Seiska toitottaa nyt että omistaa puolet tuollaisesta kiinteistöstä. Miksi ei siis vaadi että Mikko ostaa puoliskan häneltä? Onko tuo asia sittenkään niin selvä koska sehän on selvä että Helena ei ole tuohon mitään rahaa laittanut.

      • Anonyymi
        UUSI

        Maisa Torppa oli aikanaan laittanut 10 tuhatta euroa tonttiin johon Latvala rakensi mökin. Tontin arvo taisi olla 100 tuhatta ja sitten tietenkin mökki viimeisen päälle myös Latvalan rahoilla. Tuolla perusteilla Maisa kertoi että hänellä on käyttöoikeus mökkiin. No, Latvala osti Maisan ulos tuolla 10 tuhannella eurolla. Mutta tuskin tuo Helena on edes tuota summaa siihen merenrantakiinteistöön laittanut koska ei edes tehnyt töitä. Maisa sentään teki töitäkin.


      • Anonyymi
        UUSI

        Jokainen tietää millä rahalla kaikki on hankittu ja myöskin se kenen tienaamia rahoja toi lokki törsäsi surutta. Niin Amerikan kuin Suomen kiinteistöt on Mikko maksanut, itse tienaamillaan tuloilla. Jos velkaa otettu hankintoihin, luulen korkojen ja lyhennysten menneen Mikon varoista.
        Jelena on vaatinut rahaa henkilökunnan palkkoihin että itse pystyy törmäämään shoppaillen ja reissuten ja narkkarit toyboyta elättämään. Rellestelyä jatkui yli 3 v, sen ajan Mikko jo asui Suomessa kun tää lokki jäi Minnesotaan vaikka tiesi ettei saa sinne jäädä.


    • Anonyymi
      UUSI

      Mistä näitä lokkeja oikein tulee ?? Onhan niitä muitakin. Karmeita muijia, joiden ajatus on vaan kiristää mieheltä rahaa kaikin mahdollisin keinoin. Lapsi/set ovat yksi keino ilmeisesti.

      • Anonyymi
        UUSI

        Mikko on sentään kunnon isä ja ottanut myös kunnollisen äitipuolen lapsilleen ja maksaa kaikki lasten kustannukset. Jotkut isät törsäävät kaikki rahansa joihinkin lokkeihin.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikko on sentään kunnon isä ja ottanut myös kunnollisen äitipuolen lapsilleen ja maksaa kaikki lasten kustannukset. Jotkut isät törsäävät kaikki rahansa joihinkin lokkeihin.

        Lokkeihin ja uhkapeleihin ja päihteisiin ja aikuisviihdetähtiin ja matkoihin jne. jne. Ei Mikko tee tuollaista.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Lokkeihin ja uhkapeleihin ja päihteisiin ja aikuisviihdetähtiin ja matkoihin jne. jne. Ei Mikko tee tuollaista.

        Tuollaisten isien lapsia varten pitäisi perustaa joku turvatili että isältä ei mene kaikki rahat juurikin tuollaisiin naikkosiin ja päihteisiin.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuollaisten isien lapsia varten pitäisi perustaa joku turvatili että isältä ei mene kaikki rahat juurikin tuollaisiin naikkosiin ja päihteisiin.

        Yksi esimerkki on tämä kauramaitomiljonääri joka tuhlaa älyttömiä summia johonkin Nettaan. Ensimmäisen kolmen kuukauden aikana 700 tuhatta ja vei vihillekin. On kuitenkin kaksi lasta miehellä. Toki hänellä on rahaa tuhlata mutta voi olla sellaisiakin onnettomia jotka tuhlaavat rahaa lokkiin vaikka velaksi ja kaikki menee ulostottoon.


    • Anonyymi
      UUSI

      Mistä niitä harakoita tulee? Taivaalta. Seiska on lahjomaton. Hyvä juttu.

      • Anonyymi
        UUSI

        Seiska puolustaa tätä Helena "harakkaa" intohimoisesti. Mitä siis tarkoitat että Seiska on lahjomaton?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      276
      19130
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      85
      3539
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2245
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1946
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1850
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1600
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1352
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1278
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      148
      1158
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1059
    Aihe