Työllistämistä edistävän palvelun ajalta ei jatkossa

Anonyymi-ap

kerry lainkaan työssäoloehtoa, ja palkkatuetun työn kohdalla ehtoa kertyy vain tietyissä tapauksissa.
Mihinkään TE:n toimenpiteisiin ei kannata alkaa.
Lainsuojaton eli rauhaton tai henkipatto on henkilö, joka on tuomittu raskaiden rikosten johdosta menettämään ”rauhansa” eli lain antaman suojan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tällaisen henkilön saa kuka tahansa vapaasti surmata.

17

380

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mainitsit muutamia syitä, joiden takia ei ole mitään järkeä osallistua tuollaisiin. Yksi tärkeä syy on myös oman ajan ja elämän tuhlaaminen typeryyteen ja arvottomiin toimiin, joten sitä ei kannata käyttää sekunttiakaan TE-palveluihin.

      • Anonyymi

        Kyllä sinusta vielä tulee rankkeeraus koneen käyttäjä sen takkisen kanssa.


    • Anonyymi

      Se vaan että on pakko suostua te toimenpiteisiin myös kokonaan toimeentulotuelle pudotettuna jos oma- valmentajasi niin päättää.

      https://www.kela.fi/toimeentulotuki-perusosan-maaran-alentaminen

      Näitä EHTOJA jopa sen kaikista viimesijaisimman tuen saamiselle on kyhätty kasaan ja pantu toimeen vaikka tämä on laitonta. Ja lainsäätäjä ja perustuslakivaliokunta on tiennyt lakia säätäessään että tämä on laitonta.

      Presidentti Sauli Niinistö, juristi ja varatuomari hyväksyi työttömien perusoikeuksien päälle paskovat velvoitteet. Velvoitteet jotka eivät hyödytä työtöntä itseään millään tavoin, jotka eivät ole koskaan edistäneet oikeasti yhdenkään työttömän työllistymistä, ja joiden verukkeella työtön voidaan pakottaa ilmaiseksi orjaksi hyväksikäyttäjäfirmoille. Juristi ja varatuomari ei ilmeisesti osaa edes fundamentaalisimpia perusasioita Suomen kansalaisten oikeuksista?

      Näin paljon meidän lainoppineet tosiasiassa kunnioittavat lakia.

      Jo termi "työssäoloehto" sisältää kansainvälisten sopimusten vastaisen ajatuksen siitä, että ihmisen voisi velvoittaa johonkin työhön rangaistuksen uhalla. Mikäli Suomi noudattaisi kansainvälisiä sopimuksia ja EDES OMAA PERUSTUSLAKIAAN tällaisten "työssäoloentojen" määrääminen työttömille ei olisi ikinä ollut mahdollista.

      • Anonyymi

        "pakko suostua te toimenpiteisiin myös kokonaan toimeentulotuelle pudotettuna jos oma- valmentajasi niin päättää"


        MIKÄ IHMEEN OMA-VALMENTAJA?

        Jos on joku oma-valmentaja, silloinhan kyse on palvelusta, ja jos olet johonkin palveluun osallistunut, sille palvelulle on oltava olemassa perusteet.

        Ei niitä oma-valmentajien palveluita ihan noin vain käynnistellä jos ei ole tarvetta moiselle.

        Se on valtion tehtävä osoittaa toteen että olet mukamas jonkin valmennuksen tarpeessa. Voit aina kiistää tällaiset väitökset, ja jos aletaan väkisin tekemään palvelua, sitten teet asiasta hallintokantelun, ja joissakin tapauksissa voit pyytää lainvalvojaa myös tekemään asiasta rikostutkintapyynnön yksityiselämää loukkaavien väitteiden levittämisestä.

        Mitään sossupalveluja ei käynnistellä ilman asiakkaan antamaa lupaa, se on työkkäriltä oikein megaluokan virhe alkaa harjoittamaan kiusantekoa asiakkaallensa, täysin ilman mitään perusteita.

        Näinhän nämä toimii esim. perättömät lastensuojeluilmoitukset yms. toki tässä onkin kyse siitä että se on VALTIO joka kiusaa kansalaiaisiaan - ja sana kiusaaminen on pitkälti liian lievä sana kun kyse on monesti oikein ison luokan taloudellisisista vahingoista ja tämän lisäksi täysin järjestelmällinen herjaaminen ja valheiden levittely yhteiskuntaan.

        Lukekaapa miten Riihimäellä tämän samaisen valtiovallan väärinkäytön merkeissä alettiin pitkäaikaistyötön Miiaa holhottavaksi paikallisen sossun toimesta, siihen maistraattikin jo älähti, mutta rankaistiinko ketään asiasta ei ole uutisoitu sen enempää, tapaus oli muistaakseni 2017.


    • Anonyymi

      Suomen päättäjät eivät tohdi koskea työnantajiin kun pähkäilevät tätä ikuista työttömyysongelmaa Suomessa. Vuosikymmenestä toiseen tyhmät ihmiset pähkäilevät eduskunnassa että mikä työttömiä vaivaa kun he eivät mene töihin. Mitään muuta syytä työttömyysongelmaan he eivät kykene edes ajattelemaan. Työttömyyden ON OLTAVA työttömän omaa syytä, työttömässä oleva vika. Missään muualla ei vikaa voi olla.

      Varsinkaan työnantajissa.

      Kaikki työllisyystoimet perustuvat käsitykseen ideologista työttömistä jotka vapaaehtoisesti haluavat olla työttömiä sosiaaliturvaloisia. Koko työllisyyspalvelupaska on aina perustunut KOSTO AJATTELUUN. Työttömälle pitää KOSTAA se että hän laiskottelee ja elää leveästi leikatuilla toimeentulotuilla vaikka voisi milloin tahansa vain mennä töihin.

      Seuraava tavoite päättäjillemme on työttömien teollinen tappaminen koska sillä lailla työttömyydestä päästään eroon. Arbeit macht frei.

      Päättäjämme eivät sanallakaan ota kantaa työnantajien ikuiseen työvoimapulavalheeseen. Työvoimapulavalhe palvelee sekä työnantajia että poliitikkoja: työvoimapulavalheen verukkeella työttömyys saadaan sysättyä työttömien syyksi koska työvoimapulan aikana kuka tahansa saa helposti töitä. Työnantajat asetetaan suorastaan UHRIN ASEMAAN kun eivät poloiset saa sitä iänikuista OSAAVAA TYÖVOIMAA työvoimapulaansa tilkitsemään. 😭 Vaikka niin liikuttavan kovasti ovat hiki päässä houkutelleet työvoimaa tekemään palkatonta työtä pujuihinsa.

      • Anonyymi

        Työnantajia on tuettu vuosikaudet työllistämisessä. On vastikkeettomat yritystuet, on palkkatuet, on lukemattomat 9€:n orjatyömuodot. Vuokrafirmojen heittopussityöntekijöihin ei tarvitse sitoutua.

        Ja mitä suomalaiset mulkut työnantajat ovat saaneet aikaan? Ulisevat ku työntekijät ovat paskoja eikä motivoitunutta orjatyövoimaa ole vieläkään tarpeeksi saatavilla.

        Suomalainen työnantaja on asennevammainen elämäntapavalittaja ja valehtelija. Se ja sama puhutaanko yksityisestä puolesta vaiko julkisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työnantajia on tuettu vuosikaudet työllistämisessä. On vastikkeettomat yritystuet, on palkkatuet, on lukemattomat 9€:n orjatyömuodot. Vuokrafirmojen heittopussityöntekijöihin ei tarvitse sitoutua.

        Ja mitä suomalaiset mulkut työnantajat ovat saaneet aikaan? Ulisevat ku työntekijät ovat paskoja eikä motivoitunutta orjatyövoimaa ole vieläkään tarpeeksi saatavilla.

        Suomalainen työnantaja on asennevammainen elämäntapavalittaja ja valehtelija. Se ja sama puhutaanko yksityisestä puolesta vaiko julkisesta.

        "asennevammainen elämäntapavalittaja ja valehtelija. "

        Niin on pötköpölvästi ja perrutuslakkimieskin. Varsinkin valittajana isointa kaliiperia.


    • Anonyymi

      Toiminta josta ei makseta palkkaa ei edistä työllistymistä millään tasolla. Ilmaistyön tekeminen ainoastaan osoittaa orjan olevan kuuliainen, ja palveluissa saa juosta jatkossakin.

      • Anonyymi

        Vastuutat siis työttömän tästä?


      • Anonyymi

        Kun saa merkinnän olleensa tälläisessä kaikkoaa viimeinenkin työn antaja.


    • Anonyymi

      TE-tantan voi rituaaliteurastaa, niin pääsee vankilaan palkkatyöhön ja täysihoitoon lepäilemään.

    • Anonyymi

      Tämä kaikki on mahdollista koska te hyväksytte tämän. Ei netissä kirjoittelu mihinkään vaikuta.

      • Anonyymi

        Ei vaikuta ei.


      • Anonyymi

        Eikä muualla aukominenkaan , kun jos ei oikeita töitä löydy sittenhän ei.


      • Anonyymi

        Yritä saada perutuslakkimies tajuamaan tuo. Jos onnistut niin seuraava tehtävä helpompi eli kiipeä perse edellä puuhun.


    • Anonyymi

      Semmostahan se on kun on pää niin täynnä kusta että ei edes tajua sitä että markkinoiden toimintaan kuuluu myös kysyntä. Suomalaisen työvoiman kysyntä siis, kysyntä toteutuu kun euroja tulee pöytään. Eurot edustaa kysyntää.

      Mutta porvarivetoinen hallitus toisensa jälkeen painottaa kaikkia julkitulojaan koko ajan työvoiman tarjontaan - eli juuri kuten elinkeinoelämä haluaa että suomalaiset laitettaisiin pakolla halpahintatöihin, käyttäen pakottamisvälineenä juuri näitä työvoimapoliittisia ja sosiaalipuolen palvelua täysin järjestelmälliseen työttömien sortotoimintaan.

      Ei tämä tarvitse mitään muuta kuin selkeästi kirjoitetun analysoinnin ko. toimintamallista, joitakin todisteita esim. viranomaisen pyrkimyksistä toimimaan jatkuvasti lainvastaisesti, ja tästä tuleekin sitten jo valtion johdolle sellainen paketti p*sk** käsiteltäväkseen, että alkaa ihan tosissaan tulla kiire perua nuo inva-ääliöiden johdolla tehdyt pakottamistoimet, ja palauttaa systeemi takaisin siten että työvoimasta kilpaillaan ja työvoimasta maksetaan kun työvoima niin sanoo.

      Työvoima todellakin sanoo juuri näin, ja syy siihen on se, että työvoima tekee ne päätökset, mitä töitä tehdään ja mitä ei tehdä, ja millä ehdoilla tehdään jos tehdään.

    • Anonyymi

      Valapatto sööres böttöm toppen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10300
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      421
      4563
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      92
      3104
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2875
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2714
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2698
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      154
      1889
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1748
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1640
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1443
    Aihe