Tutkimus; minkälaiset ihmiset elävät ilman seksiä... miehet naiset.

Anonyymi-ap

KESKUSTELUA
alk. 5.8.-24
Tutkimus; minkälaiset ihmiset elävät ilman seksiä.. ( Olosuhteiden pakosta tai omasta tahdostaan)
Lue Iltalehden 5.8.-24 artikkeli tutkimuksesta ilman seksiä elävien -'piirteistä' ym. aiheeseen liittyvistä seikoista. Yllätyt!
👤🍆🍑
SEKSUAALISUUS JA SUHTEET

Tällaiset ihmiset elävät ilman seksiä – *Suurtutkimus selvitti
Tutkijat löysivät useita piirteitä, jotka yhdistävät ilman seksiä eläviä ihmisiä.

Tutkimuksen mukaan seksitöntä elämää olivat keskimääräistä korkeammin koulutettuja, käyttivät vähemmän alkoholia ja tupakoivat vähemmän.(IL - 5.9.-24
Helmi Henell
Tänään klo 8:08 )


Mitkä tekijät yhdistävät ilman seksiä eläviä ihmisiä?

Laaja, vielä vertaisarvioimaton brittitutkimus on ottanut asiasta selvää. Tutkimus julkaistiin lääketieteellisessä MedRxiv-palvelussa.

Tutkimuksen mukaan seksitöntä elämää elävät olivat keskimääräistä korkeammin koulutettuja, käyttivät vähemmän alkoholia ja tupakoivat vähemmän. Tämä on todettu jo aiemmissa tutkimuksissa.

Tutkijoiden mukaan on epäselvää, onko taustalla riskien välttäminen, vähäisempi suuntautuminen nautinnon etsimiseen tai yleinen estyneisyys. Esimerkiksi alkoholi tunnetusti vähentää estoja.

Seksittömät onnettomampia
Tutkijat liittivät seksittömyyteen myös esimerkiksi sisäänpäinkääntyneisyyden, silmälasien käytön jo lapsena, autismin kirjon piirteet sekä anoreksian.

Miesten kohdalla seksittömyys oli tutkijoiden mukaan yhteydessä heiveröiseen ruumiinrakenteeseen. Seksitöntä elämää elävät miehet myös asuivat usein alueilla, joilla asui enemmän miehiä kuin naisia.

Tutkijat pohtivat myös sitä, missä määrin seksittömyyttä voidaan selittää aseksuaalisuudella. Aseksuaalisuus merkitsee sitä, että ihminen kokee hyvin vähän tai ei lainkaan seksuaalista vetovoimaa muita henkilöitä kohtaan. Tutkijat huomauttivat, että esimerkiksi niiden seksittä elävien miesten kohdalla, jotka asuivat naisvoittoisilla alueilla, on seksittömyys helpompi selittää vaikeudella saada kumppania kuin aseksuaalisuudella.

Seksittömät olivat tutkimuksen mukaan myös muita hermostuneempia, yksinäisempiä ja onnettomampia. Seksittömyydellä on tutkijoiden mukaan vaikutusta ihmisen onnellisuuteen, mutta toisaalta onnettoman ihmisen saattaa myös olla vaikeaa löytää seksikumppania. Syy-seuraussuhde asiassa on toisin sanoen monimutkainen.

Tutkimukseen osallistui yhteensä 400 000 iältään 39–73-vuotiasta Ison-Britannian asukasta ja noin 13 500 Australian asukasta, jotka olivat 18–89-vuotiaita. Kokonaan ilman seksiä eläneitä on vain hyvin pieni osa väestöstä, tutkimuksen mukaan noin yksi prosentti sekä miehistä että naisista.

Seksuaaliterapeutti Marja Kihlström kertoo, mikä on tänä päivänä yleisin ”seksin tappaja”.

16

433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En tiedä miks muut elää ilman seksiä ite elän ihan omavalintaisesti yleisimmät syyt ei saa keltään vaikka kuinka yrittäs ei riitä rahat käydä huorissa si on vie sekin ryhmä jolle edes huora ei anna vaikka maksasivat mitä

      • Anonyymi

        Kyllä ne halut lähtee myös kyvyistä suoriutua itseä ja kumppania tyydyttävällä tavalla aktista.
        Jos ei luota kykyihinsä tai ne ovat muuttuneet esim. iän myötä, voi olla esteenä hakea kontakteja.

        Kysymys voi olla myös menneiden suhteiden tuoman pettymysten aiheuttamista traumoista.
        Sekä että kumppaneista toinen haluaa kertasuhdetta toinen ehkä odottaa pysyvämpää suhdetta jo ensitapaamisesta alkaen?


    • Anonyymi

      Tällaisissa tutkimuksissa helposti unohdetaan ne, joiden seksuaalisuudessa on jotain kiellettyä tai muiden vaikeasti hyväksyttävää. On aika iso kynnys mainita niistä asioista jonkin yksittäisen tutkimuksen aikana.

      Nykyajan suurin tabu on ikäerot, joita siedetään koko ajan vähemmän. Pedofiilien ahdingon tietävät kaikki, mutta edes eri-ikäisten aikuisten seksisuhdetta ei enää olla yhtä valmiita hyväksymään kuin vielä jonkin aika sitten. Jos vaikkapa keski-ikäinen nainen tai mies syttyy ainoastaan juuri ja juuri täysikäisistä kumppaneista, on suuri vaara jäädä kokonaan yksin muun maailman yrittäessä parhaan kykynsä mukaan moralisoida ja sabotoida suhdetta.

      Ihmisiä, jotka eivät koskaan löydä oikeanlaista muiden hyväksymää kumppania on aika paljon. Heistä ei paljon puhuta, koska aihepiiri on #Metoon jälkimainingeissa liian arka ja polarisoitunut. Tässä suhteessa ollaan menty aika paljon taaksepäin menneistä vuosista.

      • Anonyymi

        Tuo on hyvä pointti. Eikä tuon tarvitse olla mitään lapsiinsekantumista.

        Jos kumppani ei syty jostain fantasiasta tai fetissistä, seksielämä on automaattisesti pilalla ja se vetää onnettomaksi.

        Tuosta on vuosien mittaan valtavasti esimerkkejä tullut vastaan. Kaikki nuo ihmiset ovat olleet aikoinaan sitä mieltä että he tulevat toimeen kyllä rakkaansa kanssa vaikka fetissiä tai fantasiaa ei otakaan käyttöön. Mutta ihmisen seksivietti on niin voimakas että tuloksena on pikkuhiljaa etenevä yksinäisyys ja seksielämän kuolema koska aika ei kulu seksissä vaan masturboinnissa tai haaveissa.

        Tuossa on ihan sama mekanismi kuin jos tapaisi aseksuaalin. Koska aseksuaalinen ei jaa sinun seksuaalisuuttasi. Aseksuaali tulee tekemään sinut äärimmäisen onnettomaksi.


    • Anonyymi

      Elän kaksoiselämää, tavallaan...Naiskaverini kanssa jatkuvasti riitoja ja pahasti sanottu, mutta kyllä ne yhtymiset hänen ehdoillaan tapahtuvat.
      En enää tiedä, kuinka tehdä tulevaisuuden suhteen. Välitän hänestä kyllä, mutta sitä läheisyyttäkin haluaisin, en siis pelkkää seksiä.
      Harvassa ovat hetket, jolloin tapaamme. Joskus miettinyt, että olisiko pitänyt koko juttu lopettaa alkuunsa😪

      • Anonyymi

        Niin, se miten "petän" häntä on oma käsi tai tekopillu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, se miten "petän" häntä on oma käsi tai tekopillu.

        Kiinnostaako sua mies kaverin seura?
        Jos oleen aletaan...?
        😋


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiinnostaako sua mies kaverin seura?
        Jos oleen aletaan...?
        😋

        No, kuule ei, mutta yksinäisiä varmaan riittää, joten tsemppiä sinulle👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, kuule ei, mutta yksinäisiä varmaan riittää, joten tsemppiä sinulle👍

        😄🤞Tattis!
        Niin onhan meitä ja myös täällä miehille ja naisille!


    • Anonyymi

      Eräs lukunsa on myös tutkimusten mukaan yksineläjien lisääntynyt sooloseksi ja kyllähän tuon järjellä tajuaa, että seksi kahden välillä on muutakin, kuin nautinnon tavoittelua.
      On siinäkin oma sovittelunsa, jos lähtee ihan parisuhteeseen; senkun pitäisi kattaa seksin lisäksi yhteisiä harrastuksia tms.
      Vaikeita juttuja.
      Nykyään ei käsittääkseni katsota niin kieroon oman tien kulkijoita jakamalla ihmiset homoihin tai lesboihin.

    • Anonyymi

      Onhan niissä hetken nautinnoissa, tarkoitan yhden yön juttuja joskus oma hintansa. Minulla oli aikoinaan 5kk:n sisällä pari suhdetta; eka kesti kuukauden, seksiä ja viinaa meni. Wgkä kuukauden tauko kun päädyin taas uuden kanssa sänkyyn tai kylläkin otti suihin (olen mies, hetero). Emme nähneet tuon yön jälkeen. Jotain kuukausi ja paljastui saaneeni klamydian. Se tuli hoidettua kuntoon, mutta nämä naiset suuttuivat kyselystäni, että kummalta tuo oli tullut. Opetti varovaiseksi joksikin aikaa.

    • Anonyymi

      Yhteiset haaveet on vuosien varrella kaikonneet, ilman niiden toteutumista. Kertonee jotain siitä, että molemmat eivät ole valmiita yhteiseen hyvään. Kun ulkoinen olemuskin on alkanut muistuttamaan sohvalla makoilevaa hyljettä niin miksi ihmeessä pitäisi harrastaa yhteistä seksiä. Mikä pahinta , niin tilanne on lähes tappanut jo tyydyttävän sooloseksinkin, kun ne haaaveet ei vaan toteudu :(

    • Anonyymi

      Kyllä täytyy sanoa, että mieluummin yksin, kuin naisen, joka ei ole minun makuuni, jota en himoitse. Sitten taas naiset, joita olen yrittänyt saada kiinnostumaan, niin ehkä yksi kymmenestä lähtisi, mutta heti ensimmäisenä päivänä kysyvät ammattia, asunko vuokralla, minkälainen auto, onko kesämökkiä, käynkö lomamatkoilla, mitä harrastan, no työntekoa tietenkin, mutta se ei käy? Ne suhteet jäävät pariin sähköpostiin, jos sanon, että pesen pyykkiä, teen ruokaakotona ja siivoan, niin siinä on harrastuksia iltaisin, aamulla ei ehdi, kuin syömään ja lähteen. Niin lähtee naisetkin, kun olen tylsä, kun teen kaiken itse ja kappareissut päälle. Eikä ehdi joka päivä seurusteleen ja koko ajan viestittään, varsinkaan työaikana. Naisen pitää olla myös kotonakin viihtyvä, eikä koko ajan juhlia, kavereita, matkustelua, kuntosalia, joogaa, subbailua, ravintolassa syöntiä, ym.ym. Ja, kuten sanoin, vaikka makuasioista on turha kiistellä: niin luonnonkaunis, pitkät hiukset, nätit silmät, kurvikas leveälanteinen, ei tatuoitu ja 30-55v, niin minäkin sytyn, kun sellainen tulee vastaan,kunhan ei ole yli 178cm, kun itse olen vain 184cm, hoikahko ja kunnollinen, mutta kunnollisuus ei käy naisille tai sitten ne asuu niin kaukana, että välimatkakin on jo este. M53

    • Anonyymi

      Sovitteluahan se on aina näissä suhteissa...
      Eräs kariutui aikoinaan minun alkoholin liikakäyttöön osittain, mutta oli siinä myös tuosta seksin "saatavuudestakin" käden vääntöä.
      Silloinen naisystäväni munaa halutessaan katsoi tuon olevan kaikin tavoin ok, mutta minä miehenä halutessani olinkin häntä hyväksi käyttävä pukki. Saattoi olla kolmekin viikkoa yhdynnästä väliä, että aika harvoin.
      Kerran sain annettua takaisin eli emme olleet nähneet viikkoon, mutta seksistä oli vielä enempi aikaa.
      Kun heräsin krapulaa parantelemaan LA aamuna ja tiesin, että hän tulee kylään siinä mielessä, että saisi munaa, niin ehdin korjaamaan krapulan kunnon humalatilaksi, jolloin hänen vuoronsa oli olla ilman.
      Se kun ei veltolla suju:).
      Toki hänkin osasi antaa takaisin; olimme nimittäin parina peräkkäisenä iltana varsin intohimoisina kumpikin; en ollut tuntea häntä, siksi villiä meininkiä pidimme.
      Muutaman päivän kuluttua hän ilmoitti juttumme olevan ohi.
      Onnellisia ne, joilla homma toimii, eikä tällaisia lapsellisuuksia tapahdu, kuten meillä.

    • Anonyymi

      Piti ottaa sildenafil 50mg avuksi, kun ei seiso tarpeeksi kauan.
      Meillä on joskus kuukausikin väliä ilman yhdyntää ja kun sitten siihen päädymme en viitsi puolikovalla tehdä muutamaa minuuttia, vaan pyrkinyt, että hänkin ehtisi mukaan.
      Jos tarkkoja ollaan, niin näin hyvää erektiota en aiemmin saanut.
      Pidin satuna koko tablettia aiemmin.
      Oli kiusallista mainita tästä asiasta, että reseptin sain, mutta hänkin lienee samaa mieltä sen toimivuudesta, kun pystyn sopivana iltana 45min esileikit mukaan lukien pitämään häntä hyvänä.
      Saa parikin orgasmia tuona aikana.

      Vähän aaltoliikettä meillä; joskus se kuukauden paussin jälkeen ollut kolme sessiota peräkkäisinä päivinä ja kumpikin olleet sitten tyytyväisiä.

    • Anonyymi

      Oman arvioni mukaan aseksuaalisuudella ei voi selittää seksittömyyttä lainkaan.

      Ja seksittömät ovat toki muita hermostuneempia, yksinäisempiä ja onnettomampia, mutta se johtuu siitä etteivät he ole hyväksyttyjä yhteisössään.

      Jo yli 25 vuoden ajan olen keskustellut tästä aiheesta erilaisten ihmisten kanssa, niin Suomessa kuin ulkomaillakin, ja aina kouluajat tulevat esiin. Usein seksittömät eivät ole kiusattuja. Mutta, he eivät ole myöskään kovin suosittuja. Hyljeksitty ja kiusattu on täysin eri henkilö kuin sellainen joka jätetään huomiotta. Tuo henkilö saattaa roikkua mukana kaveriporukassa hyvinkin tiiviisti ja häntä kutsutaan mukaan kaveriporukkaansa, mutta se että hän liittyisi muihin kaveriporukoihin ja yhteisöihin loistaa poissaolollaan. Tuo on sellainen merkki joka on käytännössä jokaisessa tapauksessa tullut ilmi.

      Nuo ihmiset eivät myöskään ole millään tasolla aseksuaaleja. Nyt täytyy myös erottaa antiseksuaali ja aseksuaali toisistaan, koska erityisesti antiseksuaalit, eli seksinvastaiset, ovat nimenneet itse itsensä aseksuaaleiksi, vaikka he eivät ole aseksuaaleja. Aseksuaalit suhtautuvat välinpitämättömästi seksiin ja seksuaalisuuteen. Sen sijaan antiseksuaalit inhoavat sitä ja tuovat sen ilmi.

      Seksittömät ihmiset ovat niitä jotka kaipaisivat seksiä. Aseksuaali ei kaipaa sitä, ja antiseksuaali inhoaa sitä.

      Kun tuossa puhuttiin estyneisyydestä, sekin on sellainen asia mikä ei tule useinkaan ilmi lapsena, vaan vasta myöhemmin. Useimmiten seksittömät ihmiset eivät ole estyneitä persoonallisuuksia, vaan heistä tulee estyneitä.

      Ja kun tuohon havaintoon lisätään se kuinka heitä ei ole koskaan huomattu, tai kun heidät on huomattu, heitä on joko kielletty tai muutoin ohjailtu olemaan "toisenlainen", he kehittyvät sen vuoksi estyneiksi koska heidän "kasvukautensa" estetään kehittymästä. Tuo pitäisi ottaa erityisesti huomioon kouluaikana.

      Tämän lisäksi pitäisi ottaa huomioon myös aistipuutteet. Meiltä tutkitaan lapsesta saakka kuuloa ja näköaistia, mutta hajuaisti on erittäin tärkeä parinmuodostuksen kannalta. On nimittäin havaittu että ne henkilöt joilla on heikentynyt hajuaisti, jäävät usein yksin. Toinen on silmälasit. Kun silmälasien avulla ei näe toista ihmistä, silloin pienet huomaamattomat eleet jäävät huomaamatta, jotka olisivat tärkeitä parinmuodostuksessa. Myös kuulo on tärkeä, ja varsinkin nuorilla jotka pilaavat korvansa kuulokkeilla, on havaittu etteivät he kuule tärkeitä vivahteita jotka paljastavat esimerkiksi valehteleeko toinen vai ei, ja tuolla on varmasti merkitystä myös parinmuodostuksessa.

      Tuon artikkelin tekstit ja päätelmät kuvaavat hyvin sitä kuinka tutkijat katsovat asioita "normaalin" perspektiivistä. Eli, että jos ei ole saanut seksiä, silloin vika on ihmisessä itsesään, eikä siinä miten ihmistä on kohdeltu lapsena. Aseksuaalit ovat asia erikseen, mutta useimmat seksittömät valittavat nimenomaan siitä etteivät saa seksiä mistään. Silloin pitäisi hälytyskellojen soida ja osoittaa etteivät seksittömät ole haluttomia!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3115
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2341
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1710
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1563
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1077
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      954
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      921
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      856
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      801
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      764
    Aihe