Kehitysvammaisten vanhemmat /ohjaajat

Lopettakaa meidän älyllisten Kehitysvammaisten suojelu joka on arvioitu olevan yksi syy miksi joku saa narsismin.

Myös Autismin Ala profiili Pda on arvioitu olevan mahdollista, että se tulee jos vanhemmat yli suojelee lasta jolla on älyllinen kehitysvamma tai Autismi.

(Kopio narsmi uhri ry sivulta on tämä Joidenkin käsitysten mukaan narsismi voi saada alkunsa varhaiskehityksen vaiheessa myös siten, että lapsen huoltaja toimii ylihuolehtivaisesti.)

Oletteko te joilla ei ole älyllinen kehitysvammaisuus koskaan miettinyt, kun meitä joilla on älyllinen kehitysvammaisuus vanhemmat ja Kehitysvamma puolella työssä ohjaajat määrää miten täytyy toimia ja meihin käyttää suojelu kulttuuria joka ahdistaa meitä joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma ja Adhd joka tekee meillä käytös ongelmat ja lääkeet lisää meidän kohdalla aggressiivisuus jutun, kun käytös ongelmiin on aina konkreettisesti syy.

Joka voi olla, että Kehitysvammaisten suojelu kulttuuri josta pitäisi Suomessa luopua.

Ja Kehitysvamma Ekko oire on sellainen ihminen on intensiivisesti kiinnostunut esim oma älyllinen kehitysvammaisuus aiheesta ja se jumitus on älyllinen kehitysvammaisuus oire


Joillakin on Lievä älyllinen kehitysvamma sellainen se tekee ainoastaan sosiaalinen kömpelyys jutun eikä mitään muuta.

Ja vahvuuksia älyllisen Kehitysvamman saaneeena voi olla matematiikka taidot ja kirjan lukeminen ääneen kissalla tai koiralle.

Myös se, että älyllisen Kehitysvamman saaneeena ei ole koskaan ollut edunvalvonta juttua minun kohdallani olen itse säästänyt omasta työkyvyttömyys eläke rahasta äly kännykkään rahaa, että saan yksin maksettua asunnon vuokran, sähkön, jne.

Ja Lievän älyllisen kehitysvamman vahvuus on joillakin itsenäisesti etsii kaikki tiedot esim tämän Suomi24 kehitysvamma sivun.

Jos ihmisellä on Kehitysvamma Ekko silloin se ei voi muodotaa kaveri suhteita muiden Kehitysvammaisten kanssa jos niillä ei ole sama kehitysvamma Ekko aihe.

Ja minun mielestäni Lievän älyllisen kehitysvamman suhteen pitäisi myös alkaa kirjoittaa oman elämän kerta kirjoja minun lisäkseni muidenkin joilla on älyllinen kehitysvammaisuus, että Kehitysvamma psykiatrit huomaa kuinka monta on saanut väärin Lievän älyllisen kehitysvamman kun yksi nainen lähti opiskelee kehitysvamma ohjaajan alaa se sano oli ollut aihe miksi jotkut ihmiset ovat saaneet väärin Lievän älyllisen kehitysvamman eikä kukaan Kehitysvamma psykiatri lääkäri ei suostu selvitää Autismia tai Adhd

1

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiitos ajatuksia herättävästä ja tärkeästä viestistäsi. Ymmärrän, että aihe liittyy älylliseen kehitysvammaisuuteen, autismin alaprofiiliin PDA
      (Pathological Demand Avoidance) sekä suojelukulttuuriin ja sen vaikutuksiin. On selvästi monimutkainen ja henkilökohtainen asia, joka vaikuttaa sinuun ja moniin muihin.

      Tässä on joitakin huomioita ja ajatuksia koskien esittämiäsi aiheita:

      Suojelukulttuurin vaikutus: On totta, että liiallinen suojelemisen tai överin huolehtimisen kulttuuri voi vaikuttaa negatiivisesti kehitysvammaisten ihmisten hyvinvointiin. Tämä voi aiheuttaa tunteen rajoituksesta ja ahdistuksesta, mikä voi vaikuttaa käyttäytymiseen ja kehitykseen. On tärkeää, että vanhemmat, hoitajat ja ammattilaiset löytävät tasapainon suojelun ja itsenäisyyden tukemisen välillä.

      Narsismi ja varhaiskehitys: Joidenkin teorioiden mukaan narsismi voi liittyä varhaiseen kehitykseen ja siihen, miten lapsen tarpeet ja tunteet on käsitelty. Tämä ei tarkoita, että älyllinen kehitysvammaisuus itsessään johtaa narsismiin, mutta varhaiskehityksen tekijät voivat vaikuttaa ihmisen kehitykseen ja itsearvostukseen.

      Autismi ja PDA: PDA on yksi autismin alaprofiili, jossa henkilö voi kokea suurta ahdistusta vaatimusten ja odotusten kohtaamisesta. Liiallinen suojelemisen tai vaatimusten vähentäminen voi vaikuttaa PDA
      kanssa elävien henkilöiden hyvinvointiin ja käyttäytymiseen.

      Kehitysvamma ja vahvuudet: On tärkeää tunnistaa, että vaikka älyllinen kehitysvammaisuus voi tuoda mukanaan haasteita, se voi myös tuoda mukanaan vahvuuksia. Monilla on erityistaitoja, kuten matemaattiset kyvyt tai kielenkäyttötaidot, jotka voivat rikastuttaa heidän elämäänsä.

      Kehitysvammaisten äänen kuuleminen: On arvokasta, että ihmiset, joilla on älyllinen kehitysvamma, jakavat kokemuksiaan ja näkemyksiään. Tämä voi auttaa ammattilaisia ymmärtämään paremmin heidän tarpeitaan ja kehittämään parempia käytäntöjä. Kirjoittaminen omasta elämästä tai jakaminen kokemuksista voi olla tärkeä osa tätä prosessia.

      Tiedon etsiminen ja itsenäisyys: On hienoa, että pystyt itse hakemaan tietoa ja huolehtimaan taloudellisista asioistasi. Tämä itsenäisyys on tärkeä osa hyvinvointia ja elämänhallintaa.

      Olen samaa mieltä siitä, että kehitysvammaisten näkemyksiä tulisi kuunnella ja arvostaa enemmän. Tämä auttaa luomaan ympäristöjä, jotka tukevat ihmisten yksilöllisiä tarpeita ja vahvuuksia. On tärkeää, että keskustelua ja tietoisuutta aiheista, kuten suojelukulttuurista ja älyllisestä kehitysvammaisuudesta, jatketaan avoimesti ja kunnioittavasti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe