Pattaya on parasta.

Anonyymi-ap

Sitten olet riittävän kokenut arvioimaan mikä Tahimaan kohteista on paras, kun olet käynyt roiskeläpän kanssa 4 kertaa Pattayalla, tai viettänyt tuhat yötä Pattayalla.

Ihan sama tämä sairaala-lääkäri juttu.


Siis jos jollakin ketjulla on paljon sairaaloita, se on Thaimaan paras sairaala? Tuolla samalla perusteella siis Subway ja McDonalds ovat maailman parhaat ravintolat koska niitä on maailman eniten. Ei Pasanen, ei.
On siis riittävästi kokemusta mutta eivät saa sinua hoidettua ja antavat väärät lääkkeet ja väärän annostuksen?

Paremmuutta ei ratkaista henkilökohtaisilla mielipiteillä siten että Tollo Hermanni hortoilee kahdessa eri sairaalassa ja sitten miettii kokemustaan. Parhaimman löytää vain lukemalla lääketieteen experttien virallisten tutkimuksen tuloksia, joka kattoi 2400 sairaalaa 30 eri maassa ja joka perustui 85000 eri lähteeseen ja raporttiin sekä potilashaastatteluihin.

Sitten kun olet erikoislääkäri joka on ollut kymmenentuhatta kertaa potilaana kaikissa noissa 2400 sairaalassa ja tutustunut kymmeniintuhansiin raportteihin ja tehnyt kymmeniätuhansia potilaskyselyjä, niin sitten olet riittävän kokenut arvioimaan mikä niistä sairaaloista on paras. Valitettavasti se vaan ei ole mahdollista yksittäiselle ihmiselle ja siksi näitä tutkimuksia tekee suuret tutkimus ja tilastokeskukset.

11

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin unphtui sanoa että siksi näitä tutkimuksia tekee Triptrappelit että Pattaya on paratiisi, siinä ei yksittäisen Pattayan rakkaan mielipide paina mitään.

    • Anonyymi

      Tietenkään Posso Rasvanänni ei ymmärrä miten paremmuudet ratkaistaan.

      Omalta osaltani en tiedä mikä on maailman paras kohde tai maailman paras sairaala, koska minulla ei ole dataa eikä kokemusta edes promillen vertaa niistä, eikä taitoa analysoida niitä.
      Tiedän henkilökohtaisesti vain sen mitä tiedän käymistäni kohteista ja ravintoloista.
      Jos olen viidessä kohteessa käynyt muutamia kertoja, voin verrata niitä viittä kohdetta keskenään. En voi ottaa vertailuun mukaan muita kohteita, koska en ole niissä käynyt.
      Siksi en voi julistaa mitään kohdetta Suomen parhaaksi, Thaimaan parhaaksi tai maailman parhaaksi, koska en ole käynyt kaikissa.

      Siksi ei myöskään Posso Rasvamaksa voi sanoa mitään sairaalaa Thaimaan parhaaksi, koska häntä on vain yksi ja hän ei ole käynyt kaikissa sairaaloissa, eikä varsinkaan noissa kalleimmissa jotka tuppaa olemaan paremman luokan sairaaloita isommilla budjeteilla ja parhailla lääkäreillä.
      Omista kohteistani en osaa sanoa niistäkään mikä on paras. Paras loma ei ole ollut riippuvainen niinkään paikasta, vaan seurasta. Nuorena ja rakastuneena kun menee ensimmäistä kertaa morsiamensa kanssa ihan minne vaan, niin sillä hetkellä se on maailman paras paikka.

      Pattayan etu on sen monipuolisuus ja sijainti. Sopii erinomaisesti lapsiperheille. Lapset vaatii lomaltaan kokemuksia, tekemistä, nähtävyyksiä ja elämyksiä. Niitä piisaa Pattayalla. Hyviä ravintoloita on kaikkialla maailmassa. En osaa yhtään sanoa mikä on paras ja välillä tekee mieli erilaista ruokaa. Kiinalaiset buffetit on ehkä eniten makuuni jos pitää yleistää. Menee ohi pihvipaikkojenkin, omassa rankingissani.

      Ne on juurikin ne triptrapit eli suurten ihmismassojen gallupit ja tutkimukset jotka ratkaisee paremmuudet yleisellä tasolla. Henkilökohtainen mielipide on siinä massassa vain yksi ääni.

      • Anonyymi

        Näin Pattayan rakkaat ratkaisee paremmuuden huudellen anonyyminä olosuhteistaan puskan takaa.

        Minä olen varmuudella komeampi 👦,
        vahvempi 🏋🏋,
        nopeampi 🏃,
        varakkaampi 💰💲,
        sosiaalisempi ⚰⚰,
        fiksumpi 🐵🐒💻💻📚📉🔫,
        seurallisempi 🍻,
        mukavampi, hauskempi 😀😁😂😃😄😅😆😉😊,
        sanavalmiimpi 👹👿😈👺 ja
        minulla on enemmän kavereita, ystäviä 💻💻⤵⤵🐶🐰🐇🍸🍹🍺
        minulla on paremmat naiset 👙👠💰💰,
        fiksummat ja kauniimmat lapset 👳💃🎅🐒,
        paremmat ja kalliimmat kulkuneuvot 🚘
        ja
        ennen kaikkea minulla on haaveilluusioelämä 👙👠🍺💻💻💻 ja
        minäminäminääÄÄÄ olen myös internetin rohkein pelkuri olosuhteissani,
        sekä minulla on paljon enemmän kloonifaneja kuin sinulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin Pattayan rakkaat ratkaisee paremmuuden huudellen anonyyminä olosuhteistaan puskan takaa.

        Minä olen varmuudella komeampi 👦,
        vahvempi 🏋🏋,
        nopeampi 🏃,
        varakkaampi 💰💲,
        sosiaalisempi ⚰⚰,
        fiksumpi 🐵🐒💻💻📚📉🔫,
        seurallisempi 🍻,
        mukavampi, hauskempi 😀😁😂😃😄😅😆😉😊,
        sanavalmiimpi 👹👿😈👺 ja
        minulla on enemmän kavereita, ystäviä 💻💻⤵⤵🐶🐰🐇🍸🍹🍺
        minulla on paremmat naiset 👙👠💰💰,
        fiksummat ja kauniimmat lapset 👳💃🎅🐒,
        paremmat ja kalliimmat kulkuneuvot 🚘
        ja
        ennen kaikkea minulla on haaveilluusioelämä 👙👠🍺💻💻💻 ja
        minäminäminääÄÄÄ olen myös internetin rohkein pelkuri olosuhteissani,
        sekä minulla on paljon enemmän kloonifaneja kuin sinulla.

        "minäminäminääÄÄÄ olen myös internetin rohkein pelkuri olosuhteissani"

        Niin no kukas se sinä olet? En tiedä nimeäsi enkä sijaintiasi muuten kuin että olet Suomessa.
        Koetko olevasi kenties internetin rohkein puskahuutelija?

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "minäminäminääÄÄÄ olen myös internetin rohkein pelkuri olosuhteissani"

        Niin no kukas se sinä olet? En tiedä nimeäsi enkä sijaintiasi muuten kuin että olet Suomessa.
        Koetko olevasi kenties internetin rohkein puskahuutelija?

        2010

        Räps räps.


    • Anonyymi

      Ihmisillä on tapana kulkea samoja polkuja. Siten ne on ne polut metsään muodostuneet.
      On vakituisia mestoja joissa käydään uudelleen ja uudelleen.

      Ensimmäinen exäni asui 500 metrin päässä Launeen Citymarketista ja se oli heidän perheensä vakituinen ostospaikka.

      Asuttiin vuoden verran vuokralla heidän yläkerrassaan ja siitä kaupasta tuli sitten minunkin vakituinen marketti. Siellä käytiin sitten seuraavat 15 vuotta tekemässä päivittäistavaraostokset.

      Kotikylällä oli yksi baari, joka oli sekä nuorison että vanhempien kohtaamispaikka. Pelattiin jo mopoiässä siellä flipperiä ja pajatsoa sekä biljardia.

      Joidenkin kaljamäenmiesten koko elämä oli se baari. Töiden jälkeen suoraan sinne ja lomilla aamusta iltaan. Minun sukupolven poppoo ei siellä kännejä vedellyt, käytiin yhdellä moikkaamassa kavereita ja potkupallopelien jälkeen.

      Siitä tuli ajettua ohi vähintään kaksi kertaa päivässä, koska asuttiin yhteensä noin 38 vuotta sen toissapuolen kaupunkia lähellä. Jos sattui kaverin auto olemaan siinä parkissa, tuli käytyä moikkaamassa. Sieltä sai myös jo kebabia siinä vaiheessa ja ihan ok pizzoja.

      Kälynen mesta. Haisi homeelle ja siellä myös oli tappeluita aika usein. Jorisevia hilpeitä ukkoja oli varsin rasittavia, mutta he olivat omissa pöydissään keskenään. Se oli heille varmasti maailman paras baari kuin myös meille nuoremmille se oli kotoisa.

      Myöhemmin sen baarin kilpailijaksi tuli 100m päähän kioski, jossa oli anniskeluoikeudet, tuoretta pullaa ja kahvia sekä Veikkauksen toimipiste Toto-telkkareineen. Siitä tuli sitten uusi moikkauspaikka, kun se vanha baarikin siirtyi samaan aikaan turkkilaiseen omistukseen.

      Vanhat kantaspardet olivat siinä vaiheessa jo siirtyneet ajasta ikuisuuteen, kuka mitenkin. Viina oli aina pääroolissa ja joko onnettomuus, sairaskohtaus tai syöpä vei. Kovia tupakkimiehiä koko poppoo.

      Pattayalla minulla oli vakigoukkari, mutta alkuinnostuksen jälkeen siellä käynnit harveni pariin kertaan talvessa. Tytöt kylläkin säilyi kavereina ja suurin osa vielä tänä päivänäkin.

      Oli myös vakituiset kaupat joista hain toisesta isommat tarpeet ja toisesta pienemmät. Ei ollut siihen aikaan vielä näitä kotiinkuljetuksia. Oli vakituinen pesula, vakituinen prätkävuokraamo, vakituinan arkiravintola ja muutama vakituinen illallismesta.

      Näin se hullu kulkee ympyrää, kuten sanotaan. Ei mikään näistä ollut missään mielessä Thaimaan tai Pattayan paras mesta, mutta tutussa mestassa ei koskaan pety ja hinta-laatu on hyväksi havaittu.

      Jos Suomen baareja pitäisi vertailla niin se meidän kotikylän baari olisi ihan häntäpäässä. Eniten diggaan veden läheisyydessä olevia vanhoja puurakennuksia, joissa on tunnelmaa ja historiaa omasta takaa, vaikka siellä ei edes olisi asiakkaita.

      Thaimaassa parhaat baarikokemukset on olleet kenties Paissa, siellä on miljöö kuin villissä lännessä, idyllistä puista avobaaria tunnelmavalaistuksella ja laadukkaasti hoidetut hanakoneet, pikkupurtavaa, jukeboxit ja karaokevehkeet.

      Yhdessä baarissa oli kitara ja sointuvihko englanninkielisille klassikoille. Mukana innostui laulamaan puoli baarillista thaimaalaisia ja muita turisteja, oli mukava ilta ja sain ilmaisia tequila- shotteja asiakkailta.

      Minulla ei ole mitään käsitystä mikä on Thaimaan paras mesta. Sehän riippuu ihan siitä mitä hakee. Olen ollut Thaimaassa kahdessa eri sairaalassa lyhyen aikaa, joten ei ole hajuakaan mikä on paras.

      Jos olisin vaikeasti hoidettavasti vakavasti sairas, silloin katsoisin netistä missä saisi parasta hoitoa ja hakeutuisin sinne.

      Jos pitäisi sanoa mikä on huonoin sairaalakokemus, se olisi ehdottomasti Lahden kaupunginsairaalassa kun menin kuivumisen vuoksi tajuttomaksi.

      He miltei saivat minut hengiltä siellä ja lääkärinä oli natsitohtori Josef Mengele avustajinaan vanhoja ja häijyjä myrkkyhoitajia, jotka karjuivat että turpa kiinni, jos heiltä yritti kysyä jotakin.

      Sanoin hoitajalle että "Hei nyt menee sellaisia puolimetrisiä ilmakuplia tuolla kanyylin letkussa että se ei vissiin ole kovin hyväksi?"

      Hirviön näköinen hoitaja tuli raivoissaan ja repi kanyylin irti kämmenestä niin että verta lensi lattialle ja totesi että no "lopetetaan sitten se nesteytys jos herraa pelottaa"

      Kun pystyin kävelemään lähdin sanaakaan sanomatta tarkkailuhuoneesta menemään ja menin suoraan vaimon kyydillä PHKS:n päivystykseen ja siellä oli ihan eri meininki. Pääsin heti kuvauksiin ja kokeisiin ja ottivat asian vakavasti.

      2010

      PS: Tulipas pitkä stoori, pahoittelen jos se pahoittaa erään mielen jälleen kerran.

      • Anonyymi

        Tuskin pahoittaa mieltään, vaan hymyilee, koska olet kuin kissanpentu villalangan perään, kun sut on noin helppo aktivoida, mutta olethan sinä kiireinen perheellinen liikemies ja pienviljelijä, sekä arvostettu henkilö, jopa rakastettu.

        Mukava että tapaat kaikki rakkaasi kuun vaihteessa, se on todellista rakkautta, jopa veljeyttä.


      • Anonyymi

        outoa menit kuivumisen takia tajuttomaksi, minä en ole koskaan tarvinnut nesteitä kuivumisen takia, enkä varmasti ole mennyt tajuttomaksi, enpä ole tuollaista nähnyt, koskaan... alkoholistilla on omat ongelmansa luin jostain että alkoholi voi korvata nesteet kehossa, siitä lienee kysymys... surkein sairaala oli hua hin sairaala nro 5, kävin kolme kertaa... siellä, kun oli lähelllä, eikä hua hin lasaretti nro1 ole sen parempi, hauskaa tässäkin on opittu russakoilta, sairaalat on numeroitu, outoa oli minusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        outoa menit kuivumisen takia tajuttomaksi, minä en ole koskaan tarvinnut nesteitä kuivumisen takia, enkä varmasti ole mennyt tajuttomaksi, enpä ole tuollaista nähnyt, koskaan... alkoholistilla on omat ongelmansa luin jostain että alkoholi voi korvata nesteet kehossa, siitä lienee kysymys... surkein sairaala oli hua hin sairaala nro 5, kävin kolme kertaa... siellä, kun oli lähelllä, eikä hua hin lasaretti nro1 ole sen parempi, hauskaa tässäkin on opittu russakoilta, sairaalat on numeroitu, outoa oli minusta.

        Kun aikuinen urheilua harrastava mies kuivuu, niin se johtuu ainoastaan siitä että on kuivattanut jo sitä aiemmin nuppinsa viinalla, eikä tajua mistään mitään.

        Sen verran on kuivaa juttunsa vieläkin, että aivan turha selitellä muuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun aikuinen urheilua harrastava mies kuivuu, niin se johtuu ainoastaan siitä että on kuivattanut jo sitä aiemmin nuppinsa viinalla, eikä tajua mistään mitään.

        Sen verran on kuivaa juttunsa vieläkin, että aivan turha selitellä muuta.

        Elintavat on sen verran meillä tuoneet erilaisen lopputuloksen, että kannattaisi sinun olla suht hiljaa terveysasioista.

        Minä olen perusterve - Sinä olet perussairas
        Minä olen vakuutuskelpoinen - Sinä et ole
        Minä olen Thaimaassa - Sinä et ole

        Minulla ei ole mitään lääkitystä - Sinulla on koko setti
        Minä olen normaalipainoinen - Sinä olet sairaalloisen lihava
        Minulla on maksa-arvot kunnossa - Sinulla on jättimäinen rasvamaksa ja kirroosi

        Minulla on jämäkkä erektio ja seksielämä - Sinulla ei ole
        Minulla on kaunis vaimo ja perhe - Sinulla ei ole
        Minä liikun säännöllisesti - Sinä et liiku

        Minä kykenen pelaamaan ja leikkimään lasten kanssa - Sinä et kykene
        Minä juoksen Cooperissa yli 3000 m - Sinä et juokse ollenkaan
        Minä vedän noin 20 leukaa - Sinä et vedä yhtäkään

        Minä nukun säännölliset yöunet - Sinä torkut milloin sattuu
        Minä en kuorsaa enkä korise - Sinä päriset kuin risa ruohonleikkuri
        Minulle löytyy vaatteet kaupasta - Sinulle ei löydy kuin kovalla etsinnällä

        Minulla on talo, autoja, sijoituskohde ja rahaa - Sinulla on sossun vuokrakämppä
        Minulla on työkykyä - Sinulla ei ole ollut 20 vuoteen
        Minulla on kavereita - Sinulla ei ole

        Minun suorituskyky on nuoren liikunnallisen miehen suorituskyky - Sinulla on toinen jalka haudassa.

        Siinä on ne meidän pikkuruiset erot, joita sinun kannattaa mietiskellä ennenkuin alat kuvittelemaan olevasi jotenkin parempi.

        Laitetaan vielä yksi. Kun minä menen baariin, saan naista (jos haluaisin) - Kun sinä menet baariin, saat turpiisi.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        outoa menit kuivumisen takia tajuttomaksi, minä en ole koskaan tarvinnut nesteitä kuivumisen takia, enkä varmasti ole mennyt tajuttomaksi, enpä ole tuollaista nähnyt, koskaan... alkoholistilla on omat ongelmansa luin jostain että alkoholi voi korvata nesteet kehossa, siitä lienee kysymys... surkein sairaala oli hua hin sairaala nro 5, kävin kolme kertaa... siellä, kun oli lähelllä, eikä hua hin lasaretti nro1 ole sen parempi, hauskaa tässäkin on opittu russakoilta, sairaalat on numeroitu, outoa oli minusta.

        Tuskimpa saariurpo pääsee neljän seinän sisällä kuivumaan kun et koskaan missään käy. Netissä yöt ja päivät


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe