Laestadius selittää väärin sen barabbaan

Anonyymi-ap

Kirjoitin siitä jo aikaisemmin joskus ja kirjoitan uudestaan.

57

421

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Me olemme kaikki roistoja ja rikkoneet Jumalaa vastaan.

      Mutta kuollut usko eli maailma vapauttaa barabbaan.

      Mutta Jeesus vapautti katuvan ryövärin. Jeesus ei vapauttanut barabbasta.

      Jeesuksen kautta moni seurakunta kuolleessa uskossa sanoo tulevansa vapaaksi mutta Jeesus ei ole koskaan vapauttanut heitä.

      Jeesus vapautti ainoastaan sen katuvan joka kysyi Jeesukselta että muista minua kun tulet taivaan valtakuntaan.

      Ja se on totuus.

      Mutta maailma vapautti barabbaan ja niin se on tänäkin päivänä että kuollut usko vapauttaa katumattomat synnintekijät ja rakastajat jotka koskaan ei ole sydämestään asti kääntyneet Jumalan puoleen anomaan armoa sellaisia maailma vapahtaa ja niin he sanovat myös että Jeesus on heidät vapauttanut niin kuin barabbaan mutta maailma on heidät vapauttanut ei Jeesus

      • Anonyymi

        Minä kuuntelen lähetystänne kuuntelupalvelussa koska haluan oikaista kaikki valheet mitkä tulee pimeästä järjestä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä kuuntelen lähetystänne kuuntelupalvelussa koska haluan oikaista kaikki valheet mitkä tulee pimeästä järjestä

        Tai yritin kuunella alko väsyttää niin paljon kun en jaksa kuunnella puhetta mikä tulee järjestä oli pakko lopettaa mutta kuitenkin barabbasta ei vapauttanut Jeesus vaan kuollut usko eli maailma eli se Jeesus joka on kuolleessa uskossa mutta Jeesus taas vapautti sen kenellä heräsi autuuden tunto* eli autuuden ensimmäinen tuntomerkki sen Jeesus armahti ei ketään muuta!

        Koska se autuuden tunto ei tule omastavanhurskaudesta niin kuin Laestadius valheellisesti opettaa koska hän on vapaamuurari lahkosta mutta autuuden ensimmäinen tuntomerkki tulee Jumalasta!

        Siksi se on myös kirjoitettu profeetan sanaan että jokainen joka avuksensa Herraa huutaa pelastuu! Ja miksi? Koska siinä se avun huutaja on tullut autuuden tuntoon eli tuntemaan hengellisen vaivaisuuden ja se on Jumalasta syntynyt siksi se on taivaan valtakunnan perillinen.

        Tosin en minä tiedä saiko Laestadius kääntymyksen sieltä veljeskunnan kerhosta kuvan ja rappari mitalin mukaan ei mutta en tiedä asiaa.

        Kuitenkin se joka sanoo autuuden tuntoa omaksivanhurskaudeksi niin on itse perkeleestä ja ei ole Jumalaa koskaan tuntenutkaan!

        Ja jos jotain olen ymmärtänyt väärin niin en sano sitä ehdottomasti kun sanon että joku on sanonut niin koska ehkä en täydellisesti ymmärrä mitä hän sanoi kun sanoi niin.

        Mutta kuitenkin minä tahdon tehdä sen tiettäväksi että kaikki mikä Jumalasta on se on kirjoitettu autuuden tuntomerkkeihin Matteuksen 5 lukuun ja kaikki mikä sen ulkopuolella on ei ole Jumalasta vaan kuolleesta uskosta eli maailmasta ja se joka ei tunne autuuden tuntomerkkejä Jumalan armosta* sen maailma saarnaa taivaan valtakunnan perilliseksi koska se on perkeleestä ja sen perkele mielellään armahtaa joka on perkeleen palvelija sydämestään sielustaan ja Hengestään asti.

        Mutta ne jotka ovat Jumalan armosta autuuden tunnosta niistä perkele ja maailman lapset sanoo että he ovat omanvanhurskauden palvelijoita siis kirjanoppineet vapaamuurarit ja kaiken maailman Lions klubilaiset ja senkaltaiset järjestöt jotka ovat perkeleestä eivätkä Jumalasta kyllä mielellään tuomitsevat Jumalan hengen vaikutukset omanvanhurskauden vaikutukseksi ja saarnaavat Jumalasta tietämättömän täysin heräämättömän barabbaan taivaan valtakuntaan joka ei koskaan ole Jumalan voiman kautta tullut autuuden tuntoon jonka kautta Jumalan lapset ilmoitetaan* maailmalle tiettäväksi ja Herralle otolliseksi ja suloiseksi uhriksi jotka uhraavat ruumiinsa elävän Jumalan temppeliksi ja kuninkaalliseksi pappeudeksi Jumalan Hengessä* ja totuudessa!


      • Anonyymi

        Taas väärää opetusta. JEESUS PELASTI RYÖVÄRIN KOSKA TÄMÄ USKOI JEESUKSEN OLEVAN MESSIAS JUMALAN POIKA. TUNNUSTI JEESUKSEN. TOINEN EI JA NYT LOPETATTE VÄÄRÄT OPPINNE ! SIINÄ RISTILLÄ OLTIIN VIELÄ VANHAN LIITON AJASSA JA LAIN KIROUKSESSA. KUN EI TEILLÄ OLE JÄRKEÄ EIKÄ TIETOA. SÄ ET VOI KOHDELLA KRISTITTYJÄ KUIN SEN AJAN JUUTALAISIA. ETKÖ PIRU JO YMMÄRRÄ.


      • Anonyymi

        Saarnaaja oli vanhassa liitossa mikä vanheni juutalaisilla. Et jos et ole päivittänyt tietojasi koskaan.


      • Anonyymi

        JUUTALAISET EI KÄÄNNY KOSKA HEILLÄ ON PEITE JA PAATUNEET TEKIVÄT HENGEN HERJAN. LOPETTAKAA TÄMÄ KRISTITTYJEN VIHAAMINEN !


    • Anonyymi

      Jeesuksen kautta barabbas vapautettiin mutta ei Jeesus vapauttanut häntä vaan maailma Jeesuksen kautta se on kuollut usko vapautti barabbaan Jeesuksen kautta.

      • Anonyymi

        JUUTALAISET HUUSI RISTIIN NAULITSE. JUUTALAISET SAI VALITA KENET HE PÄÄSTÄÄ SINÄ VUONNA PÄÄSIÄISENÄ VAPAAKSI JA HE VALITSIVAT ITSE BARABBAAN. SITTEN HE PILKKASIVAT JEESUSTA. JUUTALAISTEN KUOLLUT FARISEUS LAIN KIROUS USKONTO. ÄLÄ SINÄ SOTKE TÄHÄN KRISTITTYJÄ SINÄ PIRU. PIRU SYYTTÄÄ KRISTITTYJÄ VAIKKA JUUTALAISET ON TÄMÄN TEHNYT.


      • Anonyymi

        Juutalaiset teki synnit ja sinä syytä kristittyjä. Häpeä.


    • Anonyymi

      12. II. Niin sanoo nyt Herra: kääntykäät kaikesta sydämestänne minun tyköni, paastolla, itkulla ja murheella.
      13. Leikatkaat teidän sydämenne*, ja älkäät teidän vaatteitanne, ja palatkaat Herran teidän Jumalanne tykö; sillä hän on armollinen+ ja laupias, pitkämielinen ja suuresta hyvyydestä, ja katuu rangaistusta.

      • Anonyymi

        Justiin niin koiras kuule kääntyä ja katua mitä pahaa olet kristityille ehtinyt tehdä ! Nythän olet esittämässä uhkauksia 2000 vuotta vanhasta juutalaisesta ristiin naulitsemisesta. Montako kristittyä näet siinä kohtaa siellä silloin.


    • Anonyymi

      Aiaiai kun perkele kääntää silmät ylösalaisin niin asiat kääntyy päälaelleen!

      Jeesus ei koskaan vapauttanut barabbasta niin Raamattu todistaa siitä että jumalaton kansa vapautti barabbaan!! Ja se on KIRJOITETTU TOTUUS!

      MUTTA MITÄ TOTUUTTA TE TAHDOTTE KUULLA KIRJOITETTUA VAAN PIMEÄN JÄRJEN TOTUUTTA?

      Kuollut usko eli maailma vapauttaa Jeesuksen nimen kautta katumattomia barabbaita mutta Jeesus ei ole koskaan sanonut barabbaalle että tänä päivänä sinun pitää oleman paratiisissa minun kanssani vaan kenelle hän sanoi niin? Apua pyytävälle! NIIN KUIN KIRJOITETTU ON!

      KUKA ON TEITÄ VIETELLYT TOTUUDESTA USKOMAAN VEKKAITA VALHEITA JOTKA TULEVAT IHMISEN PIMEÄSTÄ JÄRJESTÄ?

      • Anonyymi

        Viekkaita valheita*

        Kun selvä kirjoitettu JUMALANSANA SANOO ETTÄ KANSA VAPAUTTI BARABBAAN MUTTA JEESUS VAPAUTTI SEN JOKA PYYSI APUA HENGEN HÄDÄSSÄÄN MAAILMA TOSIN TÄSSÄ AJASSA MUTTA JUMALAN POIKA IANKAIKKISUUDESSA!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viekkaita valheita*

        Kun selvä kirjoitettu JUMALANSANA SANOO ETTÄ KANSA VAPAUTTI BARABBAAN MUTTA JEESUS VAPAUTTI SEN JOKA PYYSI APUA HENGEN HÄDÄSSÄÄN MAAILMA TOSIN TÄSSÄ AJASSA MUTTA JUMALAN POIKA IANKAIKKISUUDESSA!

        Koska te olette perkeleestä niin te uskotte enemmän valheita kuin totuutta koska ei teissä ole totuuden Henkeä joka autuaaksi tekee.


      • Anonyymi

        Kuule juutalaiset on paatuneessa tilassa EIKÄ KRISTITYT SÄ SAARNAAT NYT VÄÄRÄLLE PORUKALLE ! MENE SYNAGOGALLE.


      • Anonyymi

        MIKÄS KANSA SE MAHTOI OLLA ! NIIN. ÄLÄ NYT YHTÄÄN SYYTTELE KRISTITTYJÄ TOLLO.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viekkaita valheita*

        Kun selvä kirjoitettu JUMALANSANA SANOO ETTÄ KANSA VAPAUTTI BARABBAAN MUTTA JEESUS VAPAUTTI SEN JOKA PYYSI APUA HENGEN HÄDÄSSÄÄN MAAILMA TOSIN TÄSSÄ AJASSA MUTTA JUMALAN POIKA IANKAIKKISUUDESSA!

        JUUTALAISET VAPAUTTI BARABBAAN ET NYT PERKELE LOPETA KRISTITTYJEN SYYTTÄMISTÄ.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koska te olette perkeleestä niin te uskotte enemmän valheita kuin totuutta koska ei teissä ole totuuden Henkeä joka autuaaksi tekee.

        Sinähän valheen isä perkele olet väärien oppiesi kanssa.


    • Anonyymi

      Kun saarnaajien pitää oppia se että sitten jos Pyhä Henki ei kirkasta mitään niin pitää sitten turpansa kiinni eikä puhu mitään siihen asti että Henki alkaa kirkastamaan. Mitään ämmien jorinoita ei jaksa ja vaikka jaksaisi niin ei pidä kenenkään kuunella. Ellei sitten saarnan aluksi sano tai jossain vaiheessa saarnaa että puhun järjestäni ja osa puheesta saattaa olla Pyhästä Hengestä.

    • Anonyymi

      Anteeksi että tunnen vähän jumalansanaa ja tiedän totuuden.

      Ja minä puhun siitä mitä on kirjoitettu ja niin maailma vapahti heräämättömän barabbaan ja tuomitsi jeesuksen ristiinnaulittavaksi.


      Ja niin se vielä tänäkin päivänä näkyy että oikeat heränneet eli oikeat kristityt maailman tuomitsee helvettiin ja vääriksi kristityiksi mutta heräämättömille ja katumattomille jotka eivät koskaan ole tulleet autuuden tuntoon edes ensimmäisen autuuden tuntomerkin tuntoon niin heille maailmaa saarnaa Kristus on sinut kuolemasta pelastanut ja ostanut vapaaksi katso ristille siellä lepää sinun vapahtajasi mutta minä juudaan totuudesta voi kuule sinä barabbas ja sinä joka et ole koskaan tullut autuuden tuntoon* jonka tämä maailmaa saarnaa keskelle taivasta Kristuksen kuoleman kärskmisen ja ylösnousemuksen tähden, et sinä ole koskaan ollut vapaa iankaikkisuudessa niin kauan kunnes Jumala herättää sinut ja sinä synnyt ylhäältä Jumalan voiman* kautta autuuden tuntoon! Siihen asti sinä olet vain yksi kuolleen uskon tunnustaja joka ei kanna mitään hedelmää.

      Sen tähden huuda avukses Herraa että Hän sinua armahtaisi, koska vaikka maailma saarnaa kuolleen Kristuksen kautta sinut vapaaksi tässä ajassa niin se vapaus ei kuitenkaan auta sinua iankaikkisuudessa vaan se vapaus jonka Kristus itse antaa niille jotka Jumala on herättänyt tästä maailmasta autuuden tuntoon*

      Saarnatkaa ihmeessä valheita mutta minä korjaan ne yksinkertaisella totuudella ei se vaikeaa ole kun avaa Raamatun ja lukee sieltä totuuden.

      • Anonyymi

        Huudan* totuudesta


      • Anonyymi

        Ja niin maailma jolle Kristus ei ole parariisia saarnannut lukee barabbaan tavoin Kristuksen kärsimisen ja kuoleman autuudeksensa ja niin he ovat vapaat barabbaan tavoin tässä ajassa*

        Mutta se vapaus ei auta iankaikkisuudessa vaan Jeesus sanoo heille kerran en minä koskaan teitä tuntenut menkää pois minun tyköäni te väärin tekijät!

        Ainoastaan se vapaus jonka Kristus itse lupaa niille joista näkee ja saa tuntea että he ovat Jumalasta syntyneet heille Kristus lupaa taivaan valtakunnan ja paratiisin muille ei ole luvattu taivasta eikä paratiisia.

        Se mikä tulee maailman suusta ei tule Kristuksen suusta.

        Omista toki barabbas vapaus Kristuksen tähden tässä ajassa mutta muista barabbas jos Kristus ei itse lupaa sinulle paratiisia iankaikkisuudessa niin sinun vapautesi pettää sinut kerran ja sinut hukutetaan ynnä jumalattomien kanssa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja niin maailma jolle Kristus ei ole parariisia saarnannut lukee barabbaan tavoin Kristuksen kärsimisen ja kuoleman autuudeksensa ja niin he ovat vapaat barabbaan tavoin tässä ajassa*

        Mutta se vapaus ei auta iankaikkisuudessa vaan Jeesus sanoo heille kerran en minä koskaan teitä tuntenut menkää pois minun tyköäni te väärin tekijät!

        Ainoastaan se vapaus jonka Kristus itse lupaa niille joista näkee ja saa tuntea että he ovat Jumalasta syntyneet heille Kristus lupaa taivaan valtakunnan ja paratiisin muille ei ole luvattu taivasta eikä paratiisia.

        Se mikä tulee maailman suusta ei tule Kristuksen suusta.

        Omista toki barabbas vapaus Kristuksen tähden tässä ajassa mutta muista barabbas jos Kristus ei itse lupaa sinulle paratiisia iankaikkisuudessa niin sinun vapautesi pettää sinut kerran ja sinut hukutetaan ynnä jumalattomien kanssa!

        Paratiisia saarnannut*


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja niin maailma jolle Kristus ei ole parariisia saarnannut lukee barabbaan tavoin Kristuksen kärsimisen ja kuoleman autuudeksensa ja niin he ovat vapaat barabbaan tavoin tässä ajassa*

        Mutta se vapaus ei auta iankaikkisuudessa vaan Jeesus sanoo heille kerran en minä koskaan teitä tuntenut menkää pois minun tyköäni te väärin tekijät!

        Ainoastaan se vapaus jonka Kristus itse lupaa niille joista näkee ja saa tuntea että he ovat Jumalasta syntyneet heille Kristus lupaa taivaan valtakunnan ja paratiisin muille ei ole luvattu taivasta eikä paratiisia.

        Se mikä tulee maailman suusta ei tule Kristuksen suusta.

        Omista toki barabbas vapaus Kristuksen tähden tässä ajassa mutta muista barabbas jos Kristus ei itse lupaa sinulle paratiisia iankaikkisuudessa niin sinun vapautesi pettää sinut kerran ja sinut hukutetaan ynnä jumalattomien kanssa!

        Kun eivät nämä vapaamuurarit edes ymmärrä mitä omavanhurskaus merkitsee eli tarkoittaa ja niin he pettävät kansaa ja kuulijoita!

        Mutta kuulkaa niin minä kerron yksinkertaisesti!

        Se lukee autuuden tuntomerkeissä mikä on Jumalasta.

        Ja omalla vanhurskaudella tarkoitetaan aluksi* niitä jotka tahtovat oman herätyksen ja oman kristillisyyden ja oman armon kautta tulla taivaan valtakuntaan ilman Jumalan ansiota ja ilman Kristuksen ansiota!

        Mutta muutamat eivät ymmärrä että Kristuksen ansio ei ole kaikille!

        Ja niin he sitten saarnaavat omastavanhurskaudesta heränneille jotka Jumala on itse henkensä ja voimansa kautta herättänyt autuuden tuntoon että he eivät Kristuksessa osaa elää vaan syytöksissä että heissä on omanvanhurskauden perkele vaikka todellisuudessa he ovat Jumalan hengeltä vaikutettuna autuuden tunnossa ja Jumalan lapsia.

        Niin siis omavanhurskaus tulee ymmärtää oikein ettei se ole ainoastaan ne jotka kieltävät Kristuksen työn ja turvaavat lain kautta omiin tekoihinsa mutta myös ne jotka eivät ole koskaan Jumalan kautta heränneet autuuden tuntoon myös he vaikka lukevat kuolleen Kristuksen autuudekseen ovat myöskin omanvanhurskauden palvelijoita koska Jumala ei ole heitä koskaan herättänyt vaan he ovat itse itsensä vanhurskauttaneet Kristuksen kautta omassa järjessään ja ei Jumala ole heille silleen tuttu vaan he ovat perkeleen lapsia jotka saarnaavat oikeille Jumalan lapsille omastavanhurskaudesta ja psrannuksesta ja Kristuksesta jota eivät ole koskaan tunteneet Hengessä ja Jumalansanan totuudessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun eivät nämä vapaamuurarit edes ymmärrä mitä omavanhurskaus merkitsee eli tarkoittaa ja niin he pettävät kansaa ja kuulijoita!

        Mutta kuulkaa niin minä kerron yksinkertaisesti!

        Se lukee autuuden tuntomerkeissä mikä on Jumalasta.

        Ja omalla vanhurskaudella tarkoitetaan aluksi* niitä jotka tahtovat oman herätyksen ja oman kristillisyyden ja oman armon kautta tulla taivaan valtakuntaan ilman Jumalan ansiota ja ilman Kristuksen ansiota!

        Mutta muutamat eivät ymmärrä että Kristuksen ansio ei ole kaikille!

        Ja niin he sitten saarnaavat omastavanhurskaudesta heränneille jotka Jumala on itse henkensä ja voimansa kautta herättänyt autuuden tuntoon että he eivät Kristuksessa osaa elää vaan syytöksissä että heissä on omanvanhurskauden perkele vaikka todellisuudessa he ovat Jumalan hengeltä vaikutettuna autuuden tunnossa ja Jumalan lapsia.

        Niin siis omavanhurskaus tulee ymmärtää oikein ettei se ole ainoastaan ne jotka kieltävät Kristuksen työn ja turvaavat lain kautta omiin tekoihinsa mutta myös ne jotka eivät ole koskaan Jumalan kautta heränneet autuuden tuntoon myös he vaikka lukevat kuolleen Kristuksen autuudekseen ovat myöskin omanvanhurskauden palvelijoita koska Jumala ei ole heitä koskaan herättänyt vaan he ovat itse itsensä vanhurskauttaneet Kristuksen kautta omassa järjessään ja ei Jumala ole heille silleen tuttu vaan he ovat perkeleen lapsia jotka saarnaavat oikeille Jumalan lapsille omastavanhurskaudesta ja psrannuksesta ja Kristuksesta jota eivät ole koskaan tunteneet Hengessä ja Jumalansanan totuudessa.

        Niin kauan kun teissä ei ole sitä autuuden tuntoa josta Matteuksen 5luku kirjoittaa niin ettepä te ole Jumalan lapset vaikka te kuolleen Kristuksen lukisitte autuudeksenne koska ei Jumala ole teitä koskaan herättänyt ja synnyttänyt. Vaan ainoastaan ne jotka ovat tulleet tuntemaan oman kadotetun tilansa ja ovat heränneet joita Jumala on herättänyt autuuden tuntoon ainoastaan he ovat Kristuksen oikeita opetuslapsia jotka kyllä saavat lukea Kristuksen kuoleman autuudeksensa uskon kautta koska he ovat Jumalasta syntyneet eivätkä omastavanhurskaudesta niin kuin kuolleen uskon tunnustajat jotka syyttävät oikeita heränneitä Jumalan lapsia omanvanhurskauden palvelijoiksi sen tähden ettei Jumalasta heränneet turvaa heidän kanssansa kuolleeseen Kristukseen vaan uskovat elävään Jumalaan ja elävään kristukseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin kauan kun teissä ei ole sitä autuuden tuntoa josta Matteuksen 5luku kirjoittaa niin ettepä te ole Jumalan lapset vaikka te kuolleen Kristuksen lukisitte autuudeksenne koska ei Jumala ole teitä koskaan herättänyt ja synnyttänyt. Vaan ainoastaan ne jotka ovat tulleet tuntemaan oman kadotetun tilansa ja ovat heränneet joita Jumala on herättänyt autuuden tuntoon ainoastaan he ovat Kristuksen oikeita opetuslapsia jotka kyllä saavat lukea Kristuksen kuoleman autuudeksensa uskon kautta koska he ovat Jumalasta syntyneet eivätkä omastavanhurskaudesta niin kuin kuolleen uskon tunnustajat jotka syyttävät oikeita heränneitä Jumalan lapsia omanvanhurskauden palvelijoiksi sen tähden ettei Jumalasta heränneet turvaa heidän kanssansa kuolleeseen Kristukseen vaan uskovat elävään Jumalaan ja elävään kristukseen.

        Ehkä kaikilla heränneillä Jumalanlapsilla ei vielä ole Kristuksen tuntoa mutta eipä sinullakkaan kuolleen uskon tunnustaja lla ole autuuden tuntomerkkien tuntoa varsinkaan niitä ensimmäisiä tuntomerkkejä sen tähden kuule ystävä etpä sinä ole hurskaampi kuin se jota syytät omastavanhurskaudesta koska se herännyt joka tuntee viallisuuttansa mutta ei vielä näe Kristuksen kirkkautta on kuitenkin Jumalan lapsi mutta sinä kuolleen uskon tunnustaja joka kannat syytöksiä yötä ja päivää oikeitten Jumalanlasten päälle ja syytät heitä omastavanhurskaudesta koska Jumala on heitä herättänyt autuuden tuntoon niin ei sinulla kuitenkaan ole mitään tuomiopäivän edessä tuoda tuomarin koska vaikka sinä silloin sanot minä uskoin kuolleen Kristuksen niin ei Kristus kuitenkaan sinun kanssa ole tuomarin vieressä ja puhu puolestasi mutta se Jumalan herättämä lapsi jonka päälle kannat omanvanhurskauden syytöksillä kuitenkin Jumalan edessä Jumala tuntee hänet ja sanoo minun rakas poikani jonka minä kerran herätin maan tomusta ja ostin omakseni tule ja niin sanoo vapahtaja tule minun isäni siunattu.

        Mutta sinulla ei ole yhtään mitään koska kuollut usko ei kelpaa Jumalalle vaan ainoastaan se minkä Jumala taikka Kristus on itse antanut valituillensa. Ihmisen oma ei kelpaa ei oma ansio eikä myöskään oma itse tehty kristillisyys jota Kristus ei itse ole herättänyt eikä Jumala.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä kaikilla heränneillä Jumalanlapsilla ei vielä ole Kristuksen tuntoa mutta eipä sinullakkaan kuolleen uskon tunnustaja lla ole autuuden tuntomerkkien tuntoa varsinkaan niitä ensimmäisiä tuntomerkkejä sen tähden kuule ystävä etpä sinä ole hurskaampi kuin se jota syytät omastavanhurskaudesta koska se herännyt joka tuntee viallisuuttansa mutta ei vielä näe Kristuksen kirkkautta on kuitenkin Jumalan lapsi mutta sinä kuolleen uskon tunnustaja joka kannat syytöksiä yötä ja päivää oikeitten Jumalanlasten päälle ja syytät heitä omastavanhurskaudesta koska Jumala on heitä herättänyt autuuden tuntoon niin ei sinulla kuitenkaan ole mitään tuomiopäivän edessä tuoda tuomarin koska vaikka sinä silloin sanot minä uskoin kuolleen Kristuksen niin ei Kristus kuitenkaan sinun kanssa ole tuomarin vieressä ja puhu puolestasi mutta se Jumalan herättämä lapsi jonka päälle kannat omanvanhurskauden syytöksillä kuitenkin Jumalan edessä Jumala tuntee hänet ja sanoo minun rakas poikani jonka minä kerran herätin maan tomusta ja ostin omakseni tule ja niin sanoo vapahtaja tule minun isäni siunattu.

        Mutta sinulla ei ole yhtään mitään koska kuollut usko ei kelpaa Jumalalle vaan ainoastaan se minkä Jumala taikka Kristus on itse antanut valituillensa. Ihmisen oma ei kelpaa ei oma ansio eikä myöskään oma itse tehty kristillisyys jota Kristus ei itse ole herättänyt eikä Jumala.

        Se että Jumala ja Kristus on yksi varmaan tarkoittaa että heillä on yksi mieli ja yksi Henki mutta

        Yhtälailla kun Kristus armahtaa niin myös Jumala armahtaa ja sentakia jos Jumala tunnustaa jonkun lapseksensa herätyksen armon kautta joka Jumalasta syntyy*

        Niin se on Jumalan lapsi ja Kristuksella ole valtaa sen ylitse kuolemaan

        Ja yhtä lailla jonka Kristus elävän armon* kautta puhdistaa on Kristuksen opetuslapsi ja ei Jumalalla ole valtaa sen ylitse kuolemaan mutta ei Jumala ja Kristus synnytä eri Hengen lapsia mutta ensin Jumala herättää ja sitten Kristus synnyttää mutta se herännyt on nyt Jumalan lapsi ja Jumalan kautta perillinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se että Jumala ja Kristus on yksi varmaan tarkoittaa että heillä on yksi mieli ja yksi Henki mutta

        Yhtälailla kun Kristus armahtaa niin myös Jumala armahtaa ja sentakia jos Jumala tunnustaa jonkun lapseksensa herätyksen armon kautta joka Jumalasta syntyy*

        Niin se on Jumalan lapsi ja Kristuksella ole valtaa sen ylitse kuolemaan

        Ja yhtä lailla jonka Kristus elävän armon* kautta puhdistaa on Kristuksen opetuslapsi ja ei Jumalalla ole valtaa sen ylitse kuolemaan mutta ei Jumala ja Kristus synnytä eri Hengen lapsia mutta ensin Jumala herättää ja sitten Kristus synnyttää mutta se herännyt on nyt Jumalan lapsi ja Jumalan kautta perillinen.

        Vai luuletteko te ettei kaikkivaltiaalla Jumalalla ole valtaa sen Kristuksen ylitse jonka Isä Hän on?

        Jos siis Kristus eli Poika armahtaa lastaan niin kuinka Isä ei saata myöskin lastaan armahtaa?

        Niin Jumalan ja Kristuksen lapset ovat yhtälailla perillisiä mutta Jumala herättää ja johdattaa lapsensa Kristuksen tuntemiseen.

        Mutta jos ei he Kristuksen kirkkautta löydä* viettelyksen tähden joka maailmassa vaikuttaa niin ei Jumalan armo eli heräys eli autuuden ensimmäinen tuntomerkki ole pienempi kuin Kristuksen puhtaus eli sydämen puhtaus jonka Kristus antaa koska myös Isä eli kaikkivaltias Jumala taitaa myös paratiisin antaa yhtälailla Kristuksen kanssa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai luuletteko te ettei kaikkivaltiaalla Jumalalla ole valtaa sen Kristuksen ylitse jonka Isä Hän on?

        Jos siis Kristus eli Poika armahtaa lastaan niin kuinka Isä ei saata myöskin lastaan armahtaa?

        Niin Jumalan ja Kristuksen lapset ovat yhtälailla perillisiä mutta Jumala herättää ja johdattaa lapsensa Kristuksen tuntemiseen.

        Mutta jos ei he Kristuksen kirkkautta löydä* viettelyksen tähden joka maailmassa vaikuttaa niin ei Jumalan armo eli heräys eli autuuden ensimmäinen tuntomerkki ole pienempi kuin Kristuksen puhtaus eli sydämen puhtaus jonka Kristus antaa koska myös Isä eli kaikkivaltias Jumala taitaa myös paratiisin antaa yhtälailla Kristuksen kanssa!

        Sen tähden sanoo autuuden ensimmäinen tuntomerkki että heidän on taivaan valtakunta! Koska se on Jumalan lapsi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai luuletteko te ettei kaikkivaltiaalla Jumalalla ole valtaa sen Kristuksen ylitse jonka Isä Hän on?

        Jos siis Kristus eli Poika armahtaa lastaan niin kuinka Isä ei saata myöskin lastaan armahtaa?

        Niin Jumalan ja Kristuksen lapset ovat yhtälailla perillisiä mutta Jumala herättää ja johdattaa lapsensa Kristuksen tuntemiseen.

        Mutta jos ei he Kristuksen kirkkautta löydä* viettelyksen tähden joka maailmassa vaikuttaa niin ei Jumalan armo eli heräys eli autuuden ensimmäinen tuntomerkki ole pienempi kuin Kristuksen puhtaus eli sydämen puhtaus jonka Kristus antaa koska myös Isä eli kaikkivaltias Jumala taitaa myös paratiisin antaa yhtälailla Kristuksen kanssa!

        Niin koska te(ihmiset) luulette että Jumala on samanlainen kuin maailma joka tekee abortteja mutta kaikkivaltias Jumala ei tee abortteja sentakia autuuden ensimmäinen tuntomerkki sanoo että heidän on taivaan valtakunta!

        Te eli maailma tekee abortteja mutta Jumala ei tee!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin koska te(ihmiset) luulette että Jumala on samanlainen kuin maailma joka tekee abortteja mutta kaikkivaltias Jumala ei tee abortteja sentakia autuuden ensimmäinen tuntomerkki sanoo että heidän on taivaan valtakunta!

        Te eli maailma tekee abortteja mutta Jumala ei tee!

        Ja aina kun kuolleen uskon tunnustajat syyttävät teitä autuuden tunnossa olevia omanvanhurskauden palvelijoiksi ja löytävät teistä paljon vikaa niin vastatkaa silloin heille niin ehkäpä minä en ole vielä täydellisesti Kristuksen kirkkautta käsittänyt koska sinä ja maailma olette sen pimittäneet meiltä jotka Jumala on herättänyt mutta minä olen kuitenkin Jumalan lapsi koska Jumala on minut herättänyt ja sen tähden saan minäkin olla turvattu koska minulle on lupaus annettu että minun on taivaan valtakunta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja aina kun kuolleen uskon tunnustajat syyttävät teitä autuuden tunnossa olevia omanvanhurskauden palvelijoiksi ja löytävät teistä paljon vikaa niin vastatkaa silloin heille niin ehkäpä minä en ole vielä täydellisesti Kristuksen kirkkautta käsittänyt koska sinä ja maailma olette sen pimittäneet meiltä jotka Jumala on herättänyt mutta minä olen kuitenkin Jumalan lapsi koska Jumala on minut herättänyt ja sen tähden saan minäkin olla turvattu koska minulle on lupaus annettu että minun on taivaan valtakunta.

        Ja kuinka maailma pimittää Kristuksen heränneiltä?

        Juuri sillä kun he päästävät barabbaan vapauteen ja ristiinnaulitsevat sen joka kysyy Kristukselta että muista minua ja Kristuksen se merkitsee oikean seurakunnan niin kuin he ristiinnaulitsivat apostolit ja tappoivat ensimmäiset kristityt koska Kristus on myös seurakunta eivät he siis ainoastaan Kristusta ristiinnaullinneet vaan myös seurakunnan.

        Ja niin he pimittävät heränneiltä Kristuksen silleen että he ovat hävittänneet elävän kristillisyyden maailmasta lähes kokonaan ja perustaneet tilalle monta valhe seurakuntaa jotka kyllä kantavat Kristuksen nimeä mutta ei kuitenkaan ole Kristuksesta vaan lihasta. Niin he pimittävät Kristuksen heränneiltä Jumalan lapsilta kun perustavat lihallisia valhe seurakuntia mutta Jumalan lapset ovat silti perillisiä vaikka he eivät Kristusta löytäisikään tässä ajassa koska Jumala ei tee abortteja vaan ottaa myös ne syntymäisillään olevat hän korjaa myös taivaaseen ja siitä todistaa lohdullisesti autuuden ensimmäinen tuntomerkki ja sitä ei taida kukaan kieltää. Koska niin on kirjoitettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paratiisia saarnannut*

        Vääriä opettajia tulee ja menee. Tämäkään ei älyä mitään kenelle raivoaa vaan eipä uskalla huutaa juutalaisille !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen tähden sanoo autuuden ensimmäinen tuntomerkki että heidän on taivaan valtakunta! Koska se on Jumalan lapsi!

        Sinähän syytät juutalaisten synneistä kristittyjä hullu kun olet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paratiisia saarnannut*

        Ei kun on päässä vikaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin kauan kun teissä ei ole sitä autuuden tuntoa josta Matteuksen 5luku kirjoittaa niin ettepä te ole Jumalan lapset vaikka te kuolleen Kristuksen lukisitte autuudeksenne koska ei Jumala ole teitä koskaan herättänyt ja synnyttänyt. Vaan ainoastaan ne jotka ovat tulleet tuntemaan oman kadotetun tilansa ja ovat heränneet joita Jumala on herättänyt autuuden tuntoon ainoastaan he ovat Kristuksen oikeita opetuslapsia jotka kyllä saavat lukea Kristuksen kuoleman autuudeksensa uskon kautta koska he ovat Jumalasta syntyneet eivätkä omastavanhurskaudesta niin kuin kuolleen uskon tunnustajat jotka syyttävät oikeita heränneitä Jumalan lapsia omanvanhurskauden palvelijoiksi sen tähden ettei Jumalasta heränneet turvaa heidän kanssansa kuolleeseen Kristukseen vaan uskovat elävään Jumalaan ja elävään kristukseen.

        Tehtaat syyttää kristittyjä. Juutalaisten synneistä.


    • Anonyymi

      Kuuletko sinä saarnaaja? En minä ole saarnaaja sinä tiedät kuka minä olen tavallinen lievästi autistinen ihminen tavallisesta perheestä kyllä sinä tiedät varmasti kuka olen.

      Joo ja en minä vaadi suurempaa katumusta enkä suurempaa armon tuntemista mutta mitä minä vaadin ja miksi eli siksi koska Jumalansanan todistaa siitä?

      Minä vaadin ainoastaan sitä josta Jumalansana todistaa eli heräystä jonka Jumala antaa. Ja se on niin lyhyt lause.

      On paljon ihmisiä jotka tekevät omia katumus harjoituksia mutta se ei ole Jumalasta.

      Ja jos joku turvaa Kristukseen en minä hänen turvaansa silleen riisu muuten mutta kun he syyttävät monesti meitä heränneitä omastavanhurskaudesta kun me emme ole Kristusta silleen aina niin vahvasti käsittäneet niin minun täytyy silloin huutaa sellaisille raukoille voi kuule kyllä minäkin Kristuksen käsittäisin niin kevein tunnoin niin kuin käsitänkin uskon kautta aina silloin kun ei paina mikään omallatunnolla ja silloin kun puuttuu se minkä Jumala antaa silloin on kevyttä käsittää Kristus järjestään kun on ainoastaan järjen antama herätys. Mutta Jumala saa koskettaa niin silloin järki ei voi antaa rauhaa vaan silloin tarvitaan todellista Kristuksen armoa tuomaan rauhan siihen jossa Jumalan Henki soimaa se ei ole omanvanhurskaus koska se on Jumalasta lähtöisin.

      Mutta sitten jos puuttuu kaikki mikä on Jumalasta ja on vain sellainen luonnollinen elämä kuin ihmisellä on mutta ei ole Jumalan antamaa autuuden tuntoa synnistä eikä mistään muustakaan totuuden tuntoa niin kyllä silloin on kevyttä uskoa Jeesukseen ristinkuolemaan ja samaan aikaan huorata maailman kanssa kun ei omatunto soimaa mistään koska ei Jumala ei soimaa Henkensä kautta

      Ja sitä tarkoittaa autuuden tunto että Jumala antaa sen.

      Ja ei siinä ole kysymyksessä vaatia suurempaa katumusta oli se sitten pientä tai suurta tai mitä tahansa mutta sitten vasta se ei ole omaavamhurskautta kun Jumala antaa sen.

      Siitä on kysymys. Ei mitkään omat katumus harjoitukset tuo lähemmäksi Kristusta mutta jos Jumala antaa sen armon että saa tulla tuntemaan tilansa mitä se on ilman Jumalaa ja Jumalan armoa niin silloin se on Jumalasta vaikka se olisi pientä ilman yhtäkään kyyneltä tai suurta kyyneleitten kanssa ei siitä ole kysymys että miltä se näyttää vaan että se on Jumalasta eikä ihmisen omaa. Ja sen tuomitsee Jumala. Mutta minä en pidä siitä että niitä joita Jumala nuhtelee synnin tähden ja tuomion tähden ja vanhurskauden tähden että heille sanotaan sinä omanvanhurskauden palvelija ikäänkuin se nuhde tulisi siitä ihmisestä itsestään sitä en voi sietää ja silloin on vedettävä raja oikean ja väärän kristillisyyden väliin ja sanottava että kaikki jotka ovat autuuden tuntomerkkien ulkopuolella eivät ole Jumalan lapsia.

      • Anonyymi

        Helsingin saarnaajatkin on kerran tuominnu mut helvettiin olen siskolta kuullut vaikka elin silloin synnissä ja elän vieläkin välillä niin silti minulla oli synnintunto jota en itse tehnyt ja halu olla tekemättä syntiä vaikka ei kaikkeen voimaa vastustaa niin silti sain helvetin tuomion.

        Sitä voi miettiä ensiksi mitä he tiesivät synneistäni eli kuinka ellei teleoperaattori firma ole saman vapaamuurari järjestön hallussa ja sitä kautta saivat tietää synneistäni jotain vai muuten vain lonkalta heittivät tuomion?

        Niin silti autuuden ensimmäinen sanoo että sen kaltaisten on taivaan valtakunta mutta R L minä en ihan varmuudella voi sanoa koska en ole koskaan nähnyt hänessä yhtäkään autuuden tuntomerkkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helsingin saarnaajatkin on kerran tuominnu mut helvettiin olen siskolta kuullut vaikka elin silloin synnissä ja elän vieläkin välillä niin silti minulla oli synnintunto jota en itse tehnyt ja halu olla tekemättä syntiä vaikka ei kaikkeen voimaa vastustaa niin silti sain helvetin tuomion.

        Sitä voi miettiä ensiksi mitä he tiesivät synneistäni eli kuinka ellei teleoperaattori firma ole saman vapaamuurari järjestön hallussa ja sitä kautta saivat tietää synneistäni jotain vai muuten vain lonkalta heittivät tuomion?

        Niin silti autuuden ensimmäinen sanoo että sen kaltaisten on taivaan valtakunta mutta R L minä en ihan varmuudella voi sanoa koska en ole koskaan nähnyt hänessä yhtäkään autuuden tuntomerkkiä.

        Te jotka olette kanssani samaa mieltä ette järjestä mutta hengessä älkää keskustelko esim Risto L kanssa se Helsingin lähetysmies se puree teitä vaan ja tappaa viimein ja tuomitsee helvettiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Te jotka olette kanssani samaa mieltä ette järjestä mutta hengessä älkää keskustelko esim Risto L kanssa se Helsingin lähetysmies se puree teitä vaan ja tappaa viimein ja tuomitsee helvettiin.

        Samaan aikaan kun toinen saarnaaja siunaa samasta seurakunnasta koska joku kysyy siltä jos joku tekee niin onko se oikein niin saarnaaja vastaa se joka niin autuaan teon tekee olkoon siunattu. Koska ei tiennyt ketä siunaa.

        Samaan aikaan toinen tuomitsi helvettiin ja toinen siunasi kun ei tiennyt ketä siunaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaan aikaan kun toinen saarnaaja siunaa samasta seurakunnasta koska joku kysyy siltä jos joku tekee niin onko se oikein niin saarnaaja vastaa se joka niin autuaan teon tekee olkoon siunattu. Koska ei tiennyt ketä siunaa.

        Samaan aikaan toinen tuomitsi helvettiin ja toinen siunasi kun ei tiennyt ketä siunaa.

        Te jotka olette autuuden tunnossa ette itsenne kautta mutta Jumalan armosta niib eipä teillä ole mihin päänne kallistaa te taidatte olla yksinäisiä ja muukalaisia vieraalla maalla koska teidän kristillisyytenne on vierasta ja outoa koko maailmalle että kuinka nyt yhtä noin vaivataan kun meillä kaikilla muilla on ilo kristillisyys kun Jeesus on kaiken maksanut ristillä ilmaiseksi ja päästänyt katuamattoman ryövärin vapauteen kuinka nyt joku vielä taitaa olla murheessa ja epätoivossa joku hullu ja outoa kristillisyyttä kantava. Ehkä se on vierasta sen ryövärin kristillisyys maailmalle joka kysyi muista minua mutta barabbaan kristillisyys on tuttua valtaosalle maailmasta jossa iloiten ja riemuiten käydään kuin sontivat hevoset juosten taivaan valtakuntaan ilossa ja suuressa riemussa ilman tietoakaan vanhurskaudesta, synnistä ja tulevaisesta tuomiosta. Heitä kun on Jeesus vapauttanut vaikka Jumala ei olekaan koskaan antanut autuuden tuntoa eikä sitä myöten myöskään vainoa eikä pilkkaa missään määrin vaan oikein hyvä ykseyden eli toimeentulemisen maailman ihmisten kanssa. Ja mistähän se johtuu. No varmaan siitä että maailma tulee toimeen niitten kanssa joilla on sama henki koska ne perkeleet jotka maailman ihmisissä on ei vihastu sellaisiin ihmisiin joissa on yhtä monta perkelettä myöskin. Mutta Jumalan lapsiin ne perkeleet niissä maailman ihmisissä vihastuu. Siksi Jumalan lapset eivät tule toimeen perkeleen lapsien kanssa Henkien tähden riettaan henkivaltojen tähden.

        No ei ollut tarkoitus hyviä tuomita kun järjestä puhuu niin se mahdollisuus on että leikkaa hyvää.

        Mutta varmaan hyvääkin tuli. Esimerkiksi tuo että miksi Jumalattomat vihaa oikeita kristityitä tai Jumalanlapsia jos he ei vielä Kristusta silleen tunne puhtauteen asti? Mistä se viha tulee välillä hyvin pienistäkin syistä johtuu perkeleitten hengistä jotka niissä jumalattomissa asuu ja laittaa vihaamaan niitä joissa ei perkeleet silleen valtaa saa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaan aikaan kun toinen saarnaaja siunaa samasta seurakunnasta koska joku kysyy siltä jos joku tekee niin onko se oikein niin saarnaaja vastaa se joka niin autuaan teon tekee olkoon siunattu. Koska ei tiennyt ketä siunaa.

        Samaan aikaan toinen tuomitsi helvettiin ja toinen siunasi kun ei tiennyt ketä siunaa.

        Tai joka sellaisen laupeuden tekee en muista sanoja.

        Enkö voi varmuudella sanoa että Risto L oli se helvettiin tuomitsija mutta päättelin sen monestakin asiasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tai joka sellaisen laupeuden tekee en muista sanoja.

        Enkö voi varmuudella sanoa että Risto L oli se helvettiin tuomitsija mutta päättelin sen monestakin asiasta.

        Voiko siis helvetissä olla siunattu?

        Se on mielestäni hieman outoa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voiko siis helvetissä olla siunattu?

        Se on mielestäni hieman outoa?

        Voi varmaan jos on tämmönen helvetin enkeli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi varmaan jos on tämmönen helvetin enkeli.

        Kaikilla ihmisillä on joku lempinimi tai taiteilijanimi tai joku lisänimi tai vastaavaa Jakob oli Israel, Saulus oli Paavali jne..hengellisiä nimiä..

        Ukrainan sotilailla joku on vaikka jokeri jne...

        Mä oon sit lisänimeltä "helvetissä siunattu"


    • Anonyymi

      Järkensä menettäneitä ! Et edes älyä mitään edes ajantajua ei ole !

      • Anonyymi

        Sanoo henkilö joka kirjoittaa klo 1.24 yöllä!


    • Anonyymi

      Ottanette huomioon että HÄN on L I E V Ä S T I maaninen. siis L I E V Ä S T I !!!

      (mainitsi itse taannoin)

    • Anonyymi

      MINÄ EN SANONUT ETTEI LAESTADIUS OLISI MITÄÄN SAARNAA PUHUNUT PYHÄLLÄ HENGELLÄ NIIN MINÄ EN SANONUT.

      MUTTA PARHAINKIN KRISTITTY PUHUU JOSKUS JÄRJESTÄÄN MUTTA TÄMÄN AJAN KRISTITYILLÄ EI OLE TAPANA TUNNUSTAA ETTÄ KOSKA HE PUHUVAT JÄRJESTÄÄN JA KOSKA PYHÄ HENKI KIRKASTAA JA SEN TAKIA SE ON

      JA SE ON KUULIJAN VASTUULLA KOETELLA HENKEÄ ETTÄ MIKÄ TULEE JÄRJESTÄ JA MIKÄ PYHÄSTÄ HENGESTÄ!

      JA RAAMATTU TODISTAA ETTEI JEESUS EI VAPAUTTANUT BARABBASTA VAAN KUOLLUT USKO JEESUKSEN KAUTTA!

      BARABBAAN ARMO ON SIIS JEESUKSEN KÄRSIMYS MUTTA SE TULEE KUOLLEESTA USKOSTA

      MUTTA KATUVAN RYÖVÄRIN ARMO ON AUTUUDEN TUNTO JONKA JUMALA ANTOI JONKA VAPAUS ELI ARMO TULEE MYÖSKIN JEESUKSEN KÄRSIMISEN KAUTTA MUTTA SE EI TULE KUOLLEEN KAUTTA VAAN ELÄVÄN JUMALAN VOIMASTA*!

      SIINÄ SIINÄ SIIS NÄKYY KAKSI ERILAISTA ARMOA JEESUKSEN KAUTTA TOINEN KUOLLEESTA USKOSTA ELI MAAILMASTA JA TOINEN ELÄVÄSTÄ JUMALASTA AUTUUDEN TUNNON KAUTTA!

      JA VAIKKA LAESTADIUS SAARNAA PALJON HYVÄÄ JA VARMASTI PALJON PYHÄLLÄ HENGELLÄ NIIN SEN SAARNAN HÄN ON KUITENKIN SAARNANNUT JÄRJESTÄÄN KOSKA RAAMATTU TODISTAA ETTEI JEESUS VAPAUTTANUT BARABBASTA VAAN MAAILMA ELI KUOLLUT USKO MUTTA SE VAPAUS TULI KYLLÄ JEESUKSEN KÄRSIMYKSEN KAUTTA NIIN KUIN KUOLLUT USKO MYÖSKIN USKOO JEESUKSEEN MUTTA EI SE ALKU OLE JUMALASTA ELI ELÄVÄSTÄ VAAN MAAILMASTA ELI KUOLLEESTA SEN TAKIA ON ANNETTU AUTUUDEN TUNTOMERKIT ETTÄ NIIDEN KAUTTA NÄHDÄÄN MIKÄ ON JUMALASTA JA MIKÄ IHMISESTÄ MIKÄ ELÄVÄÄ JA MIKÄ KUOLLUTTA ELI OMAAVANHURSKAUTTA.

      MYÖS APOSTOLIT PUHUIVAT JOSKUS JÄRJESTÄÄN MUTTA HE SENTÄÄN TUNNUSTIVAT SEN. JA JOS LAESTADIUS EI PUHUNUT JÄRJESTÄÄN SITÄ BARABBAAN SAARNAA NIIN SITTEN HÄN PUHUI KIELILLÄ JOTA EN YMMÄRRÄ KUITENKIN MINÄ PUHUN SIITÄ MITÄ YMMÄRRÄN JA MISTÄ RAAMATTU TODISTAA!

      • Anonyymi

        Minulle on aivan sama mitä muut sanoo. Tässä minä pysyn siihen asti että Jumala kirkastaa minulle toisin. Halusittepa sitä kuulla tai ette.

        Autuuden tuntomerkit näyttää oikean kristillisyyden muodon ei barabbas vaan ryöväri joka ristiinnaulittiin ja jolle Jeesus lupasi paratiisiin sekä autuuden tuntomerkit ne yhdessä näyttävät oikean kristillisyyden muodon ja kaikki muu se on kuollutta ja ei kestä vanhurskaan Jumalan edessä viimeisenä päivänä kaikki se mikä on ihmisestä itsestään vaikka kuinka huudettaisiin kuolleen Jeesuksen nimeä mutta kun se on maailmasta eikä Jumalasta niin se ei kelpaa mihinkään.

        Jopa heränneet sielut jotka eivät Kristusta ole käsittäneet menee taivaaseen ennen kuolleen uskon tunnustajia jotka turvaavat Kristukseen jota eivät koskaan ole tunteneet.


    • Anonyymi

      Että nielkää vaan ylpeytenne ja hyväksykää totuus.

      Barabbas sai maallisen vapauden ei hengellistä eli iankaikkista kuinka sokea pitää olla että silmät pyörähtää noin pahasti ympäri?

      Se joka ristinnaulittiin sille Jeesus lupasi paratiisiin se oli Jumalasta syntynyt herännyt sielu JOKA OLISI PÄÄSSYT JUMALAN LAPSEUDEN TÄHDEN TAIVAASEEN VAIKKA JEESUS EI OLISI EDES LUVANNUT PARATIISIA HÄNELLE KOSKA HÄNESSÄ OLI AUTUUDEN ENSIMMÄINEN TUNTOMERKKI JA NIIN HÄN OLI JO JUMALANLAPSI JA TAIVAAN PERILLINEN VAIKKS JEESUS EI OLISI MITÄÄN HÄNELLE VASTANNUT EIPÄ JEESUS ELI POIKA OLE ISÄÄ SUUREMPI!

      SEN MINKÄ ISÄ ARMAHTAA SEN MYÖS POIKA TUNNUSTAA OMAKSENSA SEN MINÄ SANON TEILLE JA OPPIKAA MIKÄ ISÄ SIITTÄÄ SEN VAIMO SYNNYTTÄÄ!

      ISÄ ON JUMALA JA VAIMO ON KRISTUS!

      EI ISÄ HYLKÄÄ SITÄ JONKA HÄN SIITTÄNYT JUMALA EI TEE ABORTTEJA NIIN KUIN MAAILMAA TEKEE ABORTTEJA JO SIINNEET ELI HERÄNNEET JUMALA KORJAA TAIVAASEEN NIIN KUIN AUTUUDEN ENSIMMÄINEN TUNTOMERKKI SANOO!

      • Anonyymi

        Heränneet sielut jotka Isä Jumala on herättänyt autuuden tuntoon totuuden tuntoon. He pääsevät taivaaseen vaikka eivät koskaan eläessään tulisi käsittämään Kristuksen armoa eli puhtautta eli syntien anteeksi antamusta. Raamattu todistaa siitä autuaat ovat hengellisesti vaivaiset sillä heidän on taivaan valtakunta.

        He ovat siis Jumalasta syntyneet ja ei Kristus voi heitä kadottaa eli Kristuksen tuntemattomuus.

        Mutta te jotka puhutte kuolleesta Kristuksesta jonka elävyyttä ette tunne niin teillä ei ole edes sitä turvaa joka heränneillä sieluilla on. Teillä ei ole Isää eikä Poikaa. Vain luulo uskoa pimeässä järjessä.

        On siis autuaampaa olla herännyt ilman Kristuksen armoa surussa ja murheessa ja Jumalan Hengen kautta vaivainen kuin olla jossakin seurakunnassa missä turvataan luulo armoon. Koska hengen vaivaisuus on Jumalasta mutta luulo armo Kristuksessa ei ole yhtään mitään.


    • Anonyymi

      Kun katumaton (vapaamuurari?) huorintekijä yrittää päästä taivaaseen ilman Jumalan herättämä autuuden tuntoa niin SILLOIN alkaa saarnaa siitä että niin pääshän barabbas myös vapaaksi Jeesuksen armosta?

      Niin pääsi tässä ajassa.

      • Anonyymi

        Ei sen enempää katuva ole vanhurskaampi eikä autuaampi mutta se jonka Jumala herättää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sen enempää katuva ole vanhurskaampi eikä autuaampi mutta se jonka Jumala herättää.

        Ja näitä Jumalan herättämiä muutamat teistä katsoo ylön saarnajia myöten.

        Mutta heiltä kysytään kerran että

        41. Silloin hän myös sanoo niille, jotka vasemmalla ovat: menkäät pois minun tyköäni*, te kirotut, ijankaikkiseen tuleen, joka valmistettu on perkeleelle ja hänen enkeleillensä.
        42. Sillä minä isosin, ja ette minua ruokkineet: minä janosin, ja ette minua juottaneet:
        43. Minä olin outo, ja ette minua huoneesen ottaneet: alastoin, ja ette minua vaatettaneet: sairas ja vankina, ja ette minua oppineet.
        44. Silloin nekin häntä vastaavat, sanoen: Herra, koska me näimme sinun isoovan, taikka janoovan, taikka outona, eli alastoinna, eli sairaana, taikka vankina, ja emme sinua palvelleet?
        45. Silloin hän vastaa heitä, sanoen: totisesti sanon minä teille, mitä ette tehneet yhdelle näistä vähimmistä, sitä ette tehneet minulle.
        46. Ja niiden pitää menemän ijankaikkiseen vaivaan, mutta vanhurskaat ijankaikkiseen elämään.


        Eli mitä ette tehneet heränneille sitä ette tehneet Jeesukselle joka heränneen sydämessä asui ja vaikutti.

        Ja sen helvetin tuomion sinä Helsingin saarnaaja minkä annoit sille heränneelle ja alastomalle sen tuomion sinä annoit Jeesukselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja näitä Jumalan herättämiä muutamat teistä katsoo ylön saarnajia myöten.

        Mutta heiltä kysytään kerran että

        41. Silloin hän myös sanoo niille, jotka vasemmalla ovat: menkäät pois minun tyköäni*, te kirotut, ijankaikkiseen tuleen, joka valmistettu on perkeleelle ja hänen enkeleillensä.
        42. Sillä minä isosin, ja ette minua ruokkineet: minä janosin, ja ette minua juottaneet:
        43. Minä olin outo, ja ette minua huoneesen ottaneet: alastoin, ja ette minua vaatettaneet: sairas ja vankina, ja ette minua oppineet.
        44. Silloin nekin häntä vastaavat, sanoen: Herra, koska me näimme sinun isoovan, taikka janoovan, taikka outona, eli alastoinna, eli sairaana, taikka vankina, ja emme sinua palvelleet?
        45. Silloin hän vastaa heitä, sanoen: totisesti sanon minä teille, mitä ette tehneet yhdelle näistä vähimmistä, sitä ette tehneet minulle.
        46. Ja niiden pitää menemän ijankaikkiseen vaivaan, mutta vanhurskaat ijankaikkiseen elämään.


        Eli mitä ette tehneet heränneille sitä ette tehneet Jeesukselle joka heränneen sydämessä asui ja vaikutti.

        Ja sen helvetin tuomion sinä Helsingin saarnaaja minkä annoit sille heränneelle ja alastomalle sen tuomion sinä annoit Jeesukselle.

        Mutta sinä saarnaajat vastaat siitä itse enmpä minä olen velallinen sinun töistäsi. Kunhan ilmoitin asian vain.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja näitä Jumalan herättämiä muutamat teistä katsoo ylön saarnajia myöten.

        Mutta heiltä kysytään kerran että

        41. Silloin hän myös sanoo niille, jotka vasemmalla ovat: menkäät pois minun tyköäni*, te kirotut, ijankaikkiseen tuleen, joka valmistettu on perkeleelle ja hänen enkeleillensä.
        42. Sillä minä isosin, ja ette minua ruokkineet: minä janosin, ja ette minua juottaneet:
        43. Minä olin outo, ja ette minua huoneesen ottaneet: alastoin, ja ette minua vaatettaneet: sairas ja vankina, ja ette minua oppineet.
        44. Silloin nekin häntä vastaavat, sanoen: Herra, koska me näimme sinun isoovan, taikka janoovan, taikka outona, eli alastoinna, eli sairaana, taikka vankina, ja emme sinua palvelleet?
        45. Silloin hän vastaa heitä, sanoen: totisesti sanon minä teille, mitä ette tehneet yhdelle näistä vähimmistä, sitä ette tehneet minulle.
        46. Ja niiden pitää menemän ijankaikkiseen vaivaan, mutta vanhurskaat ijankaikkiseen elämään.


        Eli mitä ette tehneet heränneille sitä ette tehneet Jeesukselle joka heränneen sydämessä asui ja vaikutti.

        Ja sen helvetin tuomion sinä Helsingin saarnaaja minkä annoit sille heränneelle ja alastomalle sen tuomion sinä annoit Jeesukselle.

        Niin he voivat helvettiin saarnata ihmisiä mutta autuuden ensimmäistä eli sen lupausta eivät voi pois kuitenkaan ottaa vaan heille käy viimein niin kuin Matteuksen 25 luku sanoo jakeesta 41 eteenpäin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe