Suomalaisia Israeliin taistelemaan palestiinalaisia vastaan

Anonyymi-ap

Onpas yksitoikkoinen vihan suunta, aina itään, samaan aikaan kun Israel mässii muslimeja minkä ehtii.

Kyllä olisi tarve suomalaisille Israelin puolelle.

Koska ukrainalaiset ja israelialaiset kuuluvat yhteen.

12

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Israel osaa pitää terroristiharjoittelijat kurissa ihan omin voimin ja ameriikan asepakettien turvin.
      Venäjä taasen harrastaa valtiona terrorismia ja siinä tarvitaan Ukrainalle vähän enemmänkin tukea.
      Rumaa uutisointia Israelin toimista edesauttaa terroristien "ei valtiollinen" toimintatapa, tehtävää suorittaessa terroristi, muina aikoina suojelua tarvitseva siviili.

    • Anonyymi

      Hurmoshenkisiä tappamista kannattavia kumma kyllä löytyy Suomessa vielä avaruusajallakin. Luulisi, että viime sota lopetti tämän sekoilemisen.

      Israelin kansanmurha on törkeää ja brutaalia epäinhimillistä barbaarista toimintaa jolle ei ole vertaa maapallolla. Muuttaisivat pois toisten mailta niin rauha tulisi.
      He ovat varastaneet maat alkupeäisilltä ja vielä nyt tappavat lapsia ja naisiakin - mikään ei heidän riivaamalle piruliselle sielulleen tule antamaan koskaan rauhaa palestiinalaisilta. Eläköön Palestiinan valtio.
      Valto on merkitty jopa vanhoissa elokuvissa kuten vaikka Kadonneen aarteen metsästäjät.

      • Anonyymi

        Jotkut uskovaiset pitävät vielä Israelia Jumalan kansana. Kun palestiinalaisten lapset näyttävät kuin holokaustin leiriläisiltä, niin voi täysin kyseenalaistaa Jumalan silmäteränä olemisen. No eipä tarvitse enää muistella holokaustia.


      • Anonyymi
        UUSI

        Juutalaiset ovat Israelin alueen alkuperäisväestö, mutta Rooma karkotti juutalaiset alueelta toisen juutalaiskapinan jälkeen n. vuonna 130 jKr. Tästä seurasi juutalaisten diaspora, jonka jälkeläisiä Euroopan juutalaiset ovat.

        Nk. palestiinalaisten eli aluetta modernilla ajalla asuttaneiden arabiheimojen isistä suurin osa on arabivalloittajien jälkeläisiä; Itä-Rooma menetti alueen 600-luvulla jKr, ja ristiretkeläisvaltioiden tappion myötä suuri osa alueiden Rooman jäljiltä vielä kristitystä väestöstä pakeni pohjoiseen (nyk. Libanonin alueelle, jossa oli sen perustamisen aikaan 1943 vielä selkeä kristitty enemmistö) ja Eurooppaan.


    • Anonyymi

      Olen valmis lähtemään heti...tartten tuhkakupin ja sen saa pääkallosta joka hohtaa hienosti kun laittaa kallon sisään ledivalon joka vaihtaa väriä.

    • Anonyymi

      Kaikki hurmoshenkiset ja ramboksi itsensäuskovat lähetetään yleensä maitojunalla kotiin. Ei hyvä sotilas ole mikään rambo.

      • Anonyymi

        Eiköhän Suomen Juutalaisia ole siellä sotimassa. Monethan ovat kaksoiskansalaisia ja suorittavat Israellisa asevelvollisuuden, niin miehet kuin naiset. Kuinka moni Suomen Venäläisistä on Juutalaisia sukujuurta. 🥀🥀🥀


      • Anonyymi

        Entäs tämä Lauri Törni. 😁😁😁


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän Suomen Juutalaisia ole siellä sotimassa. Monethan ovat kaksoiskansalaisia ja suorittavat Israellisa asevelvollisuuden, niin miehet kuin naiset. Kuinka moni Suomen Venäläisistä on Juutalaisia sukujuurta. 🥀🥀🥀

        Venäläisiä juutalaisista on hyvin pieni osa, koska melkein kaikki Venäjän juutalaiset olivat saksaa tai jiddisiä puhuvia.


    • Anonyymi

      Älkääs nyt viitsikö - ei Israelin armeija mitään jollain Suomen armeijan käyneellä ”taistelijalla" tee. Täällä taistelijat ovat palvelleet 32 kuukautta, joista 20kk on treeniä ja 12 kuukautta taistelupalvelusta. Yleensä 4kk Gazan kaistalla, 4kk Länsirannalla ja 4kk Libanon-Syyria rajalla. Kaikki varsinaiset taistelevat jalkaväkiprikaatit (Kfir, Golani, Givati, Nahal ja Paratroopers treenaavat samalla lailla, ja sitten on vielä Kommandoprikaati erikseen. Nämä pojat kärsivät kyllä sellaista rääkkiä ja kovia olosuhteita että Suomessa oikeusasiamies olisi heti kouluttajien kimpussa. Mutta täällä treenataankin oikeaa sotaa varten, ei koordinoituja NATO harjoituksia joissa Suomen 6-12kk palvelleet ”taistelijat" ovat maailman parhaita...

      Nämä Israelin taistelijat ovat kaikki jo varusmiesaikanaan olleet tulen alla. Heitä kohti on ammuttu raketteja, kranaatinheitintulta, ohjuksia. On ammuttu käsiaseilla, heitelty polttopulloilla ja tiiliskivillä. Suomen armeijassa varusmiehet saavat kriisiapua jos harjoituskranaatti räjähtää lähellä. Kouluttajat ovat täällä järjestään erikoisjoukkojen sotilaita, jooilla on kokemusta sotimisesta ja operaatioista vihollisen selustassa. Suomessa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kukaan kouluttajista ei koskaan ole edes nähnyt vihollista...Siihen on syy miksi Israelin taistelijakoulutuksen läpikäyneet ovat haluttua väkeä kouluttajina Afrikassa, henkivartijoina, aseistetuina vartijoina rahtilaivoilla ja risteilyaluksilla, arvokuljetusten vartiojoina jne.

      Joten, antakaa uhoamisen olla ja jättäkää sotiminen täällä niille jotka ovat sitä varten harjoitelleet.

      • Anonyymi

        Israel vastaan palestiinalaiset edustaa sotaa? Älä viitsi. Se edustaa syyttömien palestiinalaisten kansanmurhaa. Montako panssarivaunua on palestiinalaisilla? Ai, että ihan nolla. Entä lentokoneita? Eikö yhtään niitäkään. Entäs laivastoa? Eikö minkäänlaista. Tykistöä? Ei siis sitäkään... Siviilejä lahtaavat juutalaisnatsit ovat yhtä rohkeita kuin Karjalassa hautamuistomerkkejä häpäisevät venäläiset.


    • Anonyymi

      No kyllä Hamasilla taitaa (nyt vissiin voidaan sanoa ”taisi olla") joku 30 000 taistelijaa aseistettuina AK-47 rynkyillä, parannelluilla RPG singoilla, pst-ohjuksilla, miinoilla, konekivääreillä ja tarkkuuskivääreillä. Heiltä löytyy myös satoja kranaatinheittimiä ja kymmeniä tuhansia lyhyen ja pitemmän kantaman raketteja, ja 07.10 tulivalmistelussa ampuivat arvion mukaan jonkun 4000 Israelin puolelle. Lisäksi Hamas on linnoittanut koko Gazan alueen, ja rakentanut satojen kilometrien laajuisen monikerroksisen tunneliverkoston Gazan alle, ja tunneleista sitten Hamas terroristit nousevat ulos, ampuvat ohjuksen tai singolla, ja vetäytyvät sitten takaisin tunneleihin. Katjusharaketit ja vastaavat ovat laukaisuvalmiina koulujen ja muiden rakennusten pihoilla, pusikoissa ja pelloilla haudattuna siten että vain putken suuaukko näkyy, ja laukaisu tapahtuu kauko-ohjauksella kosta Israel ampuu heti vastatulta raketin lähtöpaikkaan.
      Täm koskee siis ainoastaan Hamasia Gazassa. Hizbollahilla Libanonin puolella on sitten enemmän tastelijoita, satojatuhansia raketteja ja ohjuksia, myös ilmatorjunta. Heillä on myös koko Etelä-Libanon linnoitettuna ja maan alle kaivettuna.

      Eiköhän noilla jo sodan saa aikaan, ja olisi mielenkiintoista tietää miten kävisi jos laitettaisiin Suomen rapakuntoisia ja ”kovan ja asiallisen koulutuksen" saavia varusmiehiä sinne Gazan kujille taistelemaan. Epäilen että tulisi parissa minuutissa niin varusmiehille kuin kapiaisillekin äitiä ikävä jo niskaan satavan tulivalmistelun aikana...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe