Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Omituinen mies?

Skorppari

Olen vähän aikaa tapaillut miestä, joka on todella komea ja hän näyttää tietävän sen itsekin. Ongelma on se, että en kestä hänen valtavaa egoa ja kovaa ulkokuorta. Hän retostelee naisjutuillaan, kapakkatappeluillaan, vittuilee mulle, ivailee ja naljailee ja kommentoi lähes kaikkea sanomaani. Hän on kuitenkin sisismmiltään aivan ihana, ujo ja romanttinen mies. Kun olemme kaksin, hän hellii, hyväilee, silittää, suutelee ja koskettaa mua. En vain kestä tuota kovaa ulkokuorta, enkä jaksa odottaa että se sulaa. Hän on luonteeltaan rapu. Veljeni on myös rapu ja täysin samanlainen käytökseltään (esittää kovista, mutta hyvä luonne oikeasti). Olen sanonut hänelle, että haluan oppia tuntemaan hänet oikeasti, en pelkkää ulkokuorta. Mä uskon, että hänen ujoutensa on syy tollaseen käytökseen. Mitä mä teen? Unohdanko vaan koko tyypin? Mä tykkään haasteita, mut pelkään et tää suhde tulee olemaan katastrofi...

12

2074

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • r--

      sitoutua renttumieheen. Saatat sotkea vain elämäsi. Minä olen ainakin rentun kanssa vain kaveri, vaikka minullakin on tunteita häneen. Olen taitava piilottamaan tunteeni.

      Täytyy olla jonkin verran mielisairas, että hänen kanssaan ylipäätään voi olla.

    • Härkä

      Uups!Voiko se olla horoskoopista kiinni?!!Minulla on myös "rapuystävä",joka omaa juuri samanlaisia piirteitä!Olisi muuten niin ihana ja lutunen,ihan harmittaa...Hyvä mies ihan pilalla,vai onko se lopullisesti vai voiko siitä "parantua"?

      • koska alkaa ravustuskausi?

        Hyvää pataa


    • Pihdeissä

      Varo vaan! Rapu kun ottaa saksillaan tiukan otteen, niin siinähän olet etkä muuta voi. Voin myös vahvistaa edelliset kommentit "rentturavuista" oikeiksi, vuosien kokemuksella. Ystävinä aivan ihanan hulluja ja korvaamattomia, mutta suhde rapumiehen kanssa yhtä vuoristorataa..niin, uskollisiahan niistä ei saa tekemälläkään!

    • kaksonen

      vanhoja olette?ikäkysymys?

    • ja skorparinainen

      itse seurustelin monta vuotta erään rapumiehen kanssa, olin hänelle ensimmäinen todellinen rakkaus, jonka kanssa seurusteli vakavissaan. Naisjuttuja tietysti oli ollut mut eipä ikinä niistä kummempia maininnut. Oli kova bailaaja, mut minut tavattuaan rauhottui, ja vietimme paljon aikaa kotosalla kaksistaan. Uskollinen, mutta mustasukkainen, liiankin omistushaluinen. Siihen suhde sitten kaatui, mutta hänet muistan varmasti lopun elämäni, postitiivisessa mielessä!

    • eräs nainen vaan

      hei, seurustelin rapumiehen kans. Hän oli ihan kamala lopulta, vaikka alkuun oli ihana ja hellä. Hän oli ylpeä ja itseään täynnä, luuli olevansa parempi ihminen kuin muut. Leuhki fyysisillä voimillaan, kuinka lyö turpaan jne mutta samalla yritti olla muka niin fiksu. Hyi, että inhoan häntä ja onneksi tajusin, ettei meidän jutusta tule mitään. Mä en oikein usko horoskooppeihin, mut on tosi jännä lukee näitä rapumieskokemuksia muiltakin, miten samanlaisia ne ovatkaan. Rapumiesten on parempi elää sinkkuna. Ne ei osaa pitää naista eikä kohdella ihmisiä tasa-arvoisesti ollenkaan. Ne luulee olevansa jotai yli-ihmisiä ja maailman napoja. Mullekin sanoi jopa se rapumies, että hänellä on faneja. Kyllä mä ratkesin nauramaan, miten joku aikuisiällä voi olla niin sairaan lapsellinen.

      Terveisiä vaan rapu-rupu-miehelle, jos sattuu tätä lukemaan. Tiedoksi, että olet oksettava iljetys, mutta aika taitavasti teeskentelit ihanaa miestä, kunnes tajusin, mikä sonta loppujen lopuksi olet.

    • Anonyymi

      Omituinen mies Mikko känsälä.

    • Olen rapu ja takanani pitkä suhde. Rahat loppui ja suhde samalla, Olen yhdessä kotona viihtyvä, enkä ole mikään narsisti. En halua olla parempi, päinvastoin, mieluummin vaikka luuseri.

    • Anonyymi

      Mikko känsälä on omituinen mies kun se pitää mieluummin vauvaa sylissä kun stripparia

    • Anonyymi

      Miten joku mies jolla ei ole tyttöystävää pitää toisen ihmisen vauvaa mieluummin sylissä kun stripparia. On joko homo tai pedofiili.

    • Anonyymi

      Ei mies käskystä muuksi muutu. Hänen täytyy itse tapansa muuttaa. Jotakin on pielessä. Reppanoita riittää juokse ajoissa karkuun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. 50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe