Hyvä Teko Ry n Kokkola Konkurssi

Anonyymi-ap

tällainen löytyi

Palkat maksamatta, vuokrat maksamatta. Omistaja pariskunta kiertää lomailemassa maailmaa silti. Myynnissä usean tuhannen autoja, veneitä.. Näin ne kunnon kuplat tehdään!!

35

1089

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ilmeisesti ovat käyttäneet suuren osan tuloistaan oman elintasonsa nostamiseen. Tuollaiset yleishyödylliset yhdistykset saavat yleensä kaupungin avustusta pakollisiin menoihinsa esim. vuokriin ja te-toimisto maksaa palkkamenot. Pakollisia menoja ei ole juuri mitään joten kaikki tulot jäävät omaan käyttöön. Toisten auttaminen on ollut ehkä vain tekstinä yhdistyksen sivuilla, mutta onkohan todellisuudessa autettu ketään millään tavalla. Tässä on pariskunta pyörittämässä yhdistystä mikä on hyvin tavallista. Riitta ja Hannu Rekilän toimet pitäisi tutkia perusteelliseti.

      • Anonyymi

        No joo tuo nimi kertoo paljon .


      • Anonyymi

        Tosiaan ihmetyttää tuo TE- ministeriön tarve rahoittaa palkkatuella näitä moninaisia kolmannen sektorin "voi hyvin" kioskeja.

        Kahviloitakin pitää joka kylässä olla ja joka kulmalla palkkatukityöllä pystyssä pitämässä.
        Olisiko vähemmän enemmän ?


    • Anonyymi

      Tehdään Hyvä Teko ry.
      Olemme yleishyödyllinen yhdistys, joka auttaa kokkolalaisia. Kierrätämme ja lahjoittamme huonekaluja, vaatteita ym vähävaraisille, opiskelijoille ja maahanmuuttajille. Yhdistyksellä on erilaisia toimintaympäristöjä, KokkoKierrätys, KokkoPaja ja Äijäkirppis. Äijäkirppiksen tiloissa toimii Äijäparkki, jossa voi käydä kahvittelemassa, juttelemassa ja verkostoitua miehisessä ympäristössä ja -hengessä. Tämäntapaisella toiminnalla ehkäisemme mm.syrjäytymistä ja sillä on mielestämme sosiaalinen "tilaus". Yhdistyksellä on halua ja näkyä kehittää Äijäparkin toiminnallisuutta.

      Tuemme kaupunkilaisia järjestämällä kuntouttavaa työtoimintaa, työkokeilujaksoja, palkkatuen kautta työllistymistä yhdistyksessämme sekä ohjaamalla ja yksilöllisesti työkykyä arvioiden työllistymisen polkua eteenpäin. Olemme myös alueemme pitkäaikaistyöttömien työllistäjä. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Kokkolan kaupunki, Kuntakokeilu, TE- toimisto, Soite, Toimintakeskus Kompassi, Ammattiopisto Luovi, Kpedu, Teak ja Kokkolan Helluntaiseurakunnassa toimiva Hyväkello-ruoka-apu. Lyhyesti sanottuna tarjoamme toimintaa, joka tukee arjen hallintaa, päihteettömyyttä, antaa uusia ihmissuhteita ja korjaa perheiden taloutta ja hyvinvointia.

      Tässä on kopio yhdistyksen sivulta. Tämä on juuri tyypillistä, että yhdistys työllistää ihmisiä vain palkkatuella tai harjoittelijoita, eikä joudu maksamaan yhdistyksen tuloista mitään palkkoja. Kaupunki avustavaa rahallisesti toimintaa. Olisi kiva tietää, kuinka paljon Kokkolan kaupunki antaa rahaa vuosittain toimintaan ja mihin ne rahat on käytetty. Tuon yhdistyksen toiminnassa riittäisi tutkittavaa.

      • Anonyymi

        Kokkolan kaupungin tuet ovat julkista tietoa. Jos sivistyksesi riittää löydät ne helposti Kokkolan kaupungin päätöksistä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eikös nämä Hyväteko ry. hävinnyt jo yhden jutun sekä käräjillä että hovissa maksamattomien palkkojen takia tässä pari vuotta sitten?

    • Anonyymi

      Ei näistä saa puhua kun tulee tekijälle paha mieli ja osallisia hävettää. Soitessa olisi hienosti vaiettu koko juttu.

    • Anonyymi

      Hyvä Kello . Hyvä teko ry . Helluntailaista Hyväntekeväisyyttä . Nämä pitäisi

      lopettaa heti . Aina samanlaista sikailua .

      • Anonyymi

        Jep, noilla on harvinaisen venyvä moraali..

        jos nyt tuota sanaa heidän kohdalla voi käyttää...

        Ja nuohan antavat aina anteeksi - toisilleen.

        Seuraavana päivänä voi jo anteeksi saaneensa jatkaa petkuttelua.

        Ja tyhmät maksavat.


    • Anonyymi

      Hyvä Kello , Hyvä Teko Ry . Helluntailaista hyväntekeväisyyttä . Tällaiset koijaukset

      Pitäisi lopettaa heti .

    • Anonyymi

      Harmi. Käytimme yrityksen palveluja pari vuotta. Lähinnä nurmikon leikkuuta ja pihatöitä. Paras työ oli saunan kiukaan asennus, ja lauteiden kokoaminen (kiuas, ja laudemateriaali oli itse hankittu)...
      Olimme tyytyväisiä toimintaan, ja kustannukset kohtuulliset (kotitalousvähennys). Yrityksellä oli omat "koneet". Aluksi ihmetytti, kun kolme miestä tuli töihin. Ajattelin, että mitä se minulle kuuluu vaikka olisi tullut "koko komppania"...
      Koimme pettymyksen. Viime keväänä tilasin työapua, ja kerroin, että töitä riittää hyvällä palkalla jatkossakin. Rekilän Hannu kertoi, että työt on nyt loppu. tuki on jäädytetty, ja avustukset on lakkautettu, vaikka annoimme työtä työttömille, ja holhouksen varassa oleville. Pahoittelin kovasti, ja mielessäni ajattelin, että mikä minä olen muita arvostelemaan, saati tuomitsemaan. Olinhan vain yksi "nappula rattaissa", ja nyt ei naureta!!!...
      JK Vastaavalle toiminnalle olisi Kokkolassa yhteiskunnallinen tilaus. Voisiko joku tarttua "ohjaimiin"...

      • Anonyymi

        Onhan näitä huippulahjakkaita . Vaikka Reijo Ruotsalainen . Rekilän yhteistyökumppani


    • Anonyymi

      Just joo .Ompa härskiä touhua .Törkeää .

      • Anonyymi

        Nyt on "markkinoilla" toinen firma, Kokkolan Kiinteistö Apu (lue mainos Kokkola-lehti).
        Tilasin työn. Pihapensaiden leikkuu. Työ hoitui sovitusti. Tosin muutaman pensaan leikkaaminen, ja vienti Hopeakivenlahdelle kesti kaksi x kaksi miestyöpäivää. Laskua ei ole vielä tullut, vaikka työstä on noin kuukausi aikaa. Kerroin, että jos olisin voimissani, ja tehnyt työn itse, niin se olisi hoitunut 6:ssa tunnissa...
        Aluksi ihmetytti, kun peräkärryssä luki "KotiValmis". Kysyessäni syytä tähän, niin vastaus oli, että olemme "aliurakoitsija". En voinut muuta kuin todeta että "ahaa"...
        Uudet työtilaukset odottavat tekijöitään, vaan eipä ole kuulunut "pihaustakaan" kolmeen viikkoon. Ajattelen, että työmiehet ovat vuosilomallaan, ja kun kerroin, että töillä ei ole "akuuttinen kiire", niin odotellaan...


    • Anonyymi

      Minkälaisia työntekijöitä tässä hyvä teko firmassa oli ?

      • Anonyymi

        hyviä entisiä veivareita ja etnisiä


      • Anonyymi

        Aivan tavallisia ahkeria Suomen kansalaisia. "Pomo" on asiallinen ja yhteistyökykyinen. Pääsimme sopimukseen nopeasti. Vain joko urakka- tai tuntitaksa aiheutti keskustelua.
        Vanhempi "työmies" oli kokenut ja moniosaaja - syntyjään Virolainen, ja apuna oli opiskelijapoika (harjoittelija?).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        hyviä entisiä veivareita ja etnisiä

        Narkomaaneja ?


    • Anonyymi

      Onko sama Rekilä joka on ollut persus-suomalaisten vaalilistoilla.?

      • Anonyymi

        Juuri sama Hellari .


    • Anonyymi

      En kommentoi tapausta kun ei ole mitään hajua..
      Mutta maailman suurimalla (arviolta jopa Miljardi luokan turvamiehineen ja yksityis koneineen) matkustus budjetilla 2024 maailmaa kiertävä Ukrainan Presitentti Zelenskyi johtaa maata joka on aivan konkurssissa ja kansalaiset joutuu evakkoon ja osa kuolee
      Länsi maailma maksaa kaiken tämän sen sikailun jopa tuhansia Miljardeja ,länsi taloudet ajautuvat lamaan ja velkaantuvat tämän takia ,ainoa joka tästä hyötyy on Kiina.
      Mitä järkeä tässä on tukea tällaista veren vuodatusta ja ajautua itse konkurssiin ?

      Suomessakin tämän takia leikataan kaikesta ,velkaannutaan, terveyden huoltoa supistetaan , varoja korotetaan ja yrittäjiä ajetaan konkurssiin ja työpaikkoja tuhotaan vain sen takia että muutamat politikot saisivat lisää rahaa ja Brysselin virkoja joita tulisi jos Eu laajenisi Ukrainaan.

      'JÄRJETÖNTÄ TOUHUA ! VOITTAAKOJÄRKI VAI TULEEKO 3. MAAILMANSOTA JA TAKOO JÄRJEN PÄÄHÄN EUROOPPAAN.

      En usko järjen voittoon kun Presitentit ja pääministerit jakaikki on menettäneet järjen.

      • Anonyymi

        Venäjä on uhka ja sen mukaisesti toimitaan.


      • Anonyymi

        Eipä sinulla järki kulje!

        Venäjä hyökkäsi ja muuta vaihtoehtoa ei ole kuin panna Venäjä polvilleen.

        Heidän pitää saada juuri sen minkä hyökkäyksellään ansaitsevat.


    • Anonyymi

      Tuli mieleen tuosta avauksesta seuraava asia. Aika sotkuahan ovat muutamat saaneet aikaan tuon Thaimaalaisten marjanpoimijoiden suhteen. Oletan, että tässä Thaimaalisten tapauksessa lähtee jokunen "herra" laskemaan tiilenpäitä Riihimäelle.

      Onhan se raskasta kun ikäviä uutisia pukkaa päivästä toiseen. Jos Rekilät jonkin sortin uskovaisia ovat, niin tuskimpa he ainakaan verottajaa uskaltaa kusettaa.? Onhan kuitenkin muutamat rivikansalaiset tämän päivän yhteiskunnassa helppo saalis ahnaille, ja kieroille gangstereille. Oletan, että verovirasto tutkii asian perinpohjin.

    • Anonyymi

      Voi jeesus mitä kieroilua .

      • Anonyymi

        Täytyy vain sopeutua Suomalaisen mafian elämäntapoihin..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täytyy vain sopeutua Suomalaisen mafian elämäntapoihin..

        Tarkoittaa sopeutua helluntailaisuuteen


    • Anonyymi

      Hyvä teko ja rahat omaan taskuun .

    • Anonyymi

      Miten ry:ssä voi olla omistaja?

      Oletko missannut jotain?

    • Anonyymi

      Oli se upeaa kun Hyvä Teko Ry n paku tuli poliisisaattueessa hakemaan ruoka apu kasseja helluntaiseurakunnalta olikohan se jokke , No poliisin hoidettua asiansa , varsinaiseen asiaan . Takaovet auki ja 30-40 kassin "erikoiserä" ruoka-apukasseja autoon .Siellä Hyvä Teko Ryyhyn ja takaovet auki . Ja kuhina kävi . Todellinen Hyvä Kello oli tehnyt , Hyvä Toko .

    • Anonyymi

      Vein autoni sinne korjattavaksi, niin sanoivat että moottori on pahasti rikki, että kannattaa viedä paaliin auto. Vein toiseen firmaan niin autossa oli vain tulppa rikki. Että tämmöistä korjauspalvelua hyvä tekolla oli, hyvä ku loppui firma.

    • Anonyymi

      Ompa sekavaa touhua .Onko pääjohtaja Kanarialla ?

    • Anonyymi

      Onko herra lomalla espanjassa ?

    • Anonyymi

      Sillälailla .Hyvin menee .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe