Kallion Huonot asunnot

Harmittaa!

Harmittaa turkasesti, ostin kämpän Hesan kalliosta vanhasta talosta, nyt olen todennut, että kaikki kuuluu läpi naapurista ja jopa hajutkin tulevat huoneistooni, painovoimainen yhteishormi kuljettaa kaiken paskan läpi ja välipohjissa ja seinissä on rakoja, tätäkö on arvostettu Jugend-asuminen?
Yhtiössä on putket tehty 1965 ja nyt puuhataan uutta remonttia, en kestä, asuin kotonani uudessa 2000-luvun kerrostalossa ja mitään ei kuulunut, ei haissut, joudunko muuttamaan takaisin vanhempien hoivaan, koska vielä ei rahat riitä uuteen asuntoon, ei tälläisellä 20. neliön kallion kopilla mitään kunnon asuntoa saa, jos myyn tämän tulee takkiin hinnassakin.

Kyllä Ketuttaa, juopot ravaa rapussa yökaudet ja suternöörit pitää paritustoimintaa talossa.


Ikävä on uutta nykyaikaista kerrostaloa, jossa erillinen oma ilmanvaihto. hyvä äänieristys ja ei remonttihuolia.

Ihmettelen Kallion asuntojen arvostusta, minäkin maksoin tästä 20. neliön luukustani 75. tuhatta, sillä rahalla olisi voinut ostaa asunnonkin.

8

658

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tunnistaa jo tuosta

      käsittämättömästä tavasta kirjoittaa tuhatlukuja. Puhun varmaan kaikkien psta kun sanon että sun kannattais hakeutua hoitoon.

      • ensiapu

        Olen samaa mieltä, pahasti mielenvikainen tapaus..


    • virhe

      Että pitikin uskoa Skeida-rakennusyhtiön mainosmiesten puheita ja ostaa kupla-asunto Mogadishun Aurinkolahdesta. Seudun piti olla arvostettua, mutta mitä vielä, rikollisia ja sosiaalitapauksia talot ovat täynnä.

      Alue on rakennettu liian tiheään, ympäröivä luonto on raiskattu ja sataman rakennustyöt ovat pilanneet meriveden kymmeniksi vuosiksi eteenpäin.

      Talot on tehty pilipalitekniikalla mahdollisimman halvalla juuri ja juuri rakennusmääräykset täyttäen. Askeläänet kuuluvat naapuriasunnoista elementtirungon läpi, kakarat kiljuvat valtoimenaan ja linnavempuloiden mekastus kuuluu kirkkaana seinien läpi. Jopa naapurin pierutkin saavat sälekaihtimet helisemään, eikä katolla sijaitseva ilmastointilaite toimi koskaan oikein. Milloin on liian kuuma ja milloin taas liian kylmä.

      V. 2003 rakennettu, 200. tuhatta maksanut asuntoni on menettänyt arvoaan jo yli 50. tuhatta euroa, eikä loppua alamäelle näy. Ulkoseinäremontti on kohta edessä, toivottavasti edes vaihtavat nuo vessan kaakeleita muistuttavat läpyskät toisen värisiksi. Kelluvat kuulat, narunpätkäkoristeet parvekkeissa sekä karvanopat tuulilasissa ovat huonoja yrityksiä saada taloista edes jollain lailla ei-neuvostorakentamisen näköisiä.

      Voi kunpa olisin tajunnut ostaa asunnon Kalliosta, vahvasta jugend-talosta. Ei tarvitsisi nyhjöttää täällä Aurinkolahden meluisassa kämpässä itkemässä sitä, miten alueella ei ole ainuttakaan Cay-baaria, vaan kaikki palvelut sijaitsevat kantakaupungissa tai keskustassa.

    • yeah!

      Vuosi sitten täällä riehui Hitas-mies ja nyt tämä kylähullu...

    • vittuako mariset

      Omapahan on vikas, naurattaa ihan mikä pelle. Älä vaan lähre pois asunnostas, vaan tukehru sinne samperin öglöön hajuus. Kerrostaloasuminen on muuten perseestä, tiesitkö sitä.

      Ai niin, tuolla 75-tuhannella saa maakunnista jo uudehkon 50-60 neliön rivitalokaksion. Saa vähän tepastella nurmikolla ja sillee..

    • Anonyymi

      Aloittaja puhuu ihan totta. Minä omistin Harjussa yksiön 2000 luvulla noin 10 vuotta.

    • Anonyymi

      ...jatkoa edelliseen, siis n. 10 vuotta asuin 2000 luvulla. Koko ajan samassa rapussa asui huumekauppias, ehkä useitakin? Kun kauppiaan ovisummeri ei ollut päällä yöllä, tai päivällä, ostajat rikkoi ovilasin. Ovilasi rikottiin usein 1-2 kertaa kuukaudessa ja se maksoi yhtiölle noin 300€/lasi. Kerran oli huumetyttö piikittämässä rapussa. Viereisessä taloyhtiössä nuori narkomaani mies hyppäsi ikkunasta kadulle ja kuoli. Narkkarit ovat harhaisia ja luulevat osaavansa lentää. Hetkeä aiemmin kävelin siitä ohi.
      Moni opiskelija maksaa kalliin vuokransa huumekaupalla. Rapussa oli myös kaupungin yksiö. Sen vuokralainen oli alkoholisti ja se toi mukanaan kaikki haisevat rapajuopot alueelta kotiinsa. Niillä oli kuset ja paskat housuissa. Sama ukko päästi kaikki rappuun, joka painoi ovisummeria. Viereisen ravintolan tupakkapaikka oli kadulla ja he paineli ovisummeria ja ukko aukaisi ja he tulivat kuselle rappuun. Monessa asunnossa asuu nuoria bilettäjiä. Rapussa on kova kolina viikonloppuöinä, kun humalaiset kolistelee ja paukuttaa ovia. Asunnot joissa on puulattiat (rakennettu n. 1900-1940), niiden seinät on haperoa sementtiä ja niissä on mikro halkeamia kaikkialla. Asunnot, lattiat, katot ja tuuletushormit on kuin pärevakka. Naapurin äänet ja tupakansavut tulee läpi. Naapuri joutui myymään asuntonsa, kun naapurin tupakansavut tuli hänen asuntoon. Hänen naapurin mamma oli ketjupolttaja ja poltti sisällä. Monessa taloyhtiössä kellarit on todella likaset ja ilmanlaadultaan epäpuhtaat. Meidän kellariin valui usein kadulta rankkasateella tulvavedet ja asunnottomat murtautui sinne usein nukkumaan pakkasella ja ulostivat sinne. Kellarin ilma voi kantautua epätiiviin hormiston kautta, tai hatarien porrastilojen ovien kautta asuntoihin. Monessa asunnossa on ilman läpäisevä hatara ovi rappuun. Asunnottomat väänsi usein alaoven isot tammiovet yöllä auki ja tulivat rappuun makaamaan ja ulostamaan. Kerran tulin yöllä kotiin, niin rapussa oli kaksi asunnotonta haisevaa ukkoa housut kintuissa ja kuksimassa. Naurattaa kalliit yksiöiden hintapyynnöt, jotka on yli 7000€/ neliö.

      • Anonyymi

        Siis asut vuokratalossa koska meillä meidän talossa Aurinkolahdessa on ihan rauhallista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1469
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1368
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      48
      1303
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe