Rakastunut

Sulhanen 05

Olen aivan totaalisen rakastunut tulevaan vaimooni!!

Nyt kaikki varmaan ajattelevat, että tottakai olen kun kerta naimisiin ollaan menossa. Ihme olisi, jos en olisi rakastunut.

Tiedän kuitenkin tuttavapiiristäni miehiä, jotka ovat kertoneet menneensä naimisiin ihan muista syistä (rikas vaimo, tai ainakin appiukko, ilmainen siivooja/passaaja/vakipano, nainen rauhottuu kun pääsee naimisiin ja mies saa kulkea vapaammin, polttarit; niissä saa luvan kanssa maistaa vierasta yms.)... En tiedä onko se vain kerskailua, mutta se tuntuu minusta tosi pahalta.

Minä en ainakaan häpeä tunnustaa, että rakastan naistani! Olen kertonut sen hänelle itselleen ja myös muut sen tietävät.

2.7. saan vaimokseni maailman ihanimman naisen! Olen onnellinen siitä.

88

34763

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kekku

      Sinullapa kuulostaa olevan "mukava" tuttavapiiri!

      Mies saa kulkea vapaammin eivät varmaan ole kuulleet, että moni nainen silloin vasta alkaakin pitää miestä neljän seinän sisällä. Itse olen myös kuullut monen miehen suusta sen syyksi, ettei he halua mennä naimisiin. Siis kun ei halua "palloa jalkaan" ja sitoutua liian vakavasti.

      Ja kuinka moni saa naiselta luvan polttareissa "maistaa vierasta"? Ja jos siihen on tarvetta, ehkä kannattaa olla menemättä naimisiin.

      Ja vaikka nuo tuttusi vain kerskailisivat niin on aika sikamaista heidän vaimojaan kohtaan. Puhua heistä tuollaista. Tietäisivätpä...

      Mutta onneksi olkoon sinulle! Ja se on mies jonka ei tarvitse esittää mitään muille ja uskaltaa tunnustaa että on rakastunut.

    • voi kun minäkin olisinkin r...

      Onnea Sinulle!
      Rakkaus on huumetta ja siitä kannattaa nauttia täysillä!
      ;D

      • k.rapulainen

        ja kun heräät sen "huumeen" jälkeen olosi onkin karsee. Pidä vaan se vehje housuissa äläkä jakele sitä kelle vaan.


    • anns

      joku vuosi sitten, nyt on pikkuhiljaa vähän asiat muuttuneet, seksi on pikapanoja, joista ei varmasti ole minulle mitään iloa ja asia ei taatusti vaivaa miestäni.
      Eilen viimeksi potki lonkkani ihan mustelmille, varmaan 20 potkua ainakin, ihan selvin päin ja lasten nähden, kuulemma minun vikani...on luvannut varmasti kymmeniä kertoja ettei koskaan ole väkivaltainen minua kohtaan, seurustellessa sanoi, ettei ikimaailmassa voisi lyödä ketään.
      Minullekin on luvattu kaikki mitä mies voi naiselle luvata ja oltiin NIIN rakastuneita ja juuri ne ainoat oikeat toisillemme - nyt jo muutaman vuoden yhdessä asumisen ja avioliiton jälkeen ovat asiat vähän toisin...
      Onnea kuitenkin teille!

      • päätös on sinun

        Hei! Silloin kun väkivalta tulee mukaan parisuhteeseen, on aika viheltää peli poikki! Siitä huolimatta, että mukana olisi vielä välittämistä, rakkauttakin- voi olla että se on myös vaan tottumista ja 'mukavuudenhalua', siinä mielessä että on helpompi pysyä tutussa kuin lähteä uusille teille. Ikävä kyllä väkivallalla on ajan myötä tapana vain raaistua- entäs sitten joku kaunis päivä kun lähtee henki, oletko ajatellut että silloin lapset jäävät yksin tämän puolisosi kanssa? Voitko kuvitella lastesi tulevaisuutta siinä tapauksessa? Entä mitä viestiä annat lapsillesi, jos hyväksyt ja jatkat suhdetta= pojat, hakatkaa vain vaimojanne, se on ok, katso, näin äitikin ottaa reippaasti iskut ja potkut vastaan, tytöt, nielkää vaan kaikki ja ottakaa vastaan iskut, sen verran täytyy pieksämistä kestää... Vai...??? Helppoa se ei tule olemaan, eroaminen siis, mutta nähdäkseni tuossa tilanteessa ainoa vaihtoehto, ikävä kyllä! Mutta kaikesta huolimatta VOIMIA SINULLE!!! Ps. pahoinpitely ja potkut jatkuvat juuri niin kauan, kuin SINÄ annat sen jatkua!


      • Anns :lle

        Voi hyvä Anns , jätä se roikale , hän ei ole
        arvoisesi , hän ei ole mies .
        Sinun ei tarvitse sietää tuollaista käytöstä ja
        vielä lapset . Toivon Sinulle voimia !


      • laala

        lähe pois sanot että lähette kauppaan lasten kanssa ja et mee koskaan takas. meet poliisille ja teet rikosilmotuksen. haloo, mitä tekisit jos se löis lapsias? eikö lapset ole tärkeintä maailmassa? lähe pois heti. ja tiedän käytin sanaa se miehestäsi, mutta eläin se on.


      • avun itsekin saanut

        Rakastaa voi niin kauan kuin se itsestäsi luopumatta on mahdollista! Rakasta lähimmäistä kuten itseäsi; voisitko tehdä itsellesi samoin, ET. Hain apua väkivaltaisen miehen takia, ja kerroin siitä myös läheisille- se taisi häntä eniten säikäyttää. Muutosta tapahtui vähitellen. Olet varmasti lukenut myös siitä, että me kaikki pelaamme tietynlaisia pelejä elämässä. Jos tapa suhtautua toisen pelaamistyyliin (väkivaltaan) muuttuu, voi siitä seuratakin hyvää. Kysy mitä miehesi elämältä haluaa! Ajattele lapsia- tiedät, että vanhempien suhde on lasten koti ja myös PEILI! Hae apua, et menetä siinä mitään!! Näytä lääkärille mustelmasi,äläkä häpeä tehdä sitä! Myös se, etten ole enää taloudellisesti riippivainen miehestäni on tärkeää.
        Toivon sydämestäni voimia sinulle ja keskustelun taitoa, myös miehellesi.


      • anns nyt tulee turpaa

        mitä sä tänne tuut tilittä ja yritäkkin lähteä.


      • nainen
        anns nyt tulee turpaa kirjoitti:

        mitä sä tänne tuut tilittä ja yritäkkin lähteä.

        sun siinä mitään on uhoa:)
        Se on miehen heikkoutta ja osuu lopuksi sun omaan nilkkaan:)


    • onnestasi

      Nauti onnestasi niin kauan kuin sitä riittää :)... toivottavasti hyvin hyvin hyvin pitkään. Minulla se kesti 18 vuotta.

    • jonsku

      Tunnustan olevani kateellinen tulevalle vaimollesi! Minäkin olen NIIN rakastunut toivottavasti tulevaan mieheeni, ollaan oltu yhdessä kohta 2 vuotta ja tunnen edelleen samallailla häntä kohtaan kun alussakin. Valitettavasti välillä tuntuu että olen vain ilmaa miehelleni, hän ei huomioi minua mitenkään ja viimeaikoina olen huomannut hänen tuijottelevan muita naisia, minun siis läsnäollessa... Tämä todella loukkaa kun haluaisin olla miehelleni se ainut oikea ja hänen silmissään täydellinen, eikä ulkonäössäni mitään vikaa edes ole, mutta tuntuu että olen hänelle ihan yhdentekevä. Meillä on myös yhteinen lapsi joten en kovin helposti suhteesta viitsisi lähteä. Mutta olen onnellinen ap:n puolesta ja toivottavasti vaimosi tajuaa miten hieno ja kadehdittava mies hänellä on!!

      • Usko Uljas

        Kyllä Rakkaus on mahtava asia. Hoida sitä. Älä myy halvasta tunteitasi, vaikka silmäsi hamuilisi sinne ja tänne. Rakkaus on johdatusta, joka tulee Jumalalta. Vaali ja hemmottele itseäsi ja toveriasi, silloin teidän "puutarha "kukoistaa.
        Avoimuus ja rehellisyys ovat valttia.


      • Ilmaa

        Minusta tuntuu samalta vastaavasti oman avomieheni kanssa. Rakastan miestäni todella paljon ja haluaisin niin, että saisin osakseni myös samanlaisia katseita kun mieheni "jakelee" muille naisille. Mitään "kehuja" en ikinä kuule! silloin kun en ole tiskannut tai tehnyt muita kotitöitä tunnollisesti saan kyllä kuulla kuinka laiska olen. Mutta en muuta! Todella hienoa että jollain on sellainen mies joka aidosti uskaltaa näyttää tunteensa!


    • kivaa kun oot

      Toivottavasti tunne on molemmipuolista.Veikkaa korkeintaan 5v ja sitten ero.

      • on todella

        katkeraa elämää joillain. Ja pitää vielä tulla toisen onnea kommentoimaan tuolla tavalla! HÄPEÄ!

        Mies, joka tällä tavoin kun alkuperäinen kirjoittaja kykenee ilmaisemaan tunteitaan on todella hienoa. Kaikkea hyvää teille!

        T: Rakastunut morsian


    • sori

      sori oon pahkasika eli oon tosi pahoillani! Uskon ettå sun vaimo on juuri oikea sinulle :D kaikkea hyvää sinulle ja sun flikall,es

    • olkoon..

      ..mistä tuollaisia miehiä löytyy???!!! Toivottavasti morsiamesi osaa arvostaa Sinua.

    • ride

      Onnea paljon! On mukavaa, kun mies on noin rakastunut, että haluaa kuuluttaa sen kaikille. Toivon, että tuleva vaimosi osaa arvostaa sinua. Ja vielä kerran: Onnea molemmille! Itse olen nelikymppinen, mieheni 4 vuotta nuorempi. Yhdessä oltu noin kuusi vuotta. Vieläkin hän jaksaa viikottain tunnustaa rakkauttaan. Se on ihanaa. Eläköön RAKKAUS!!

    • Sivustalukija

      ... kyllä avioliitto "hulluutesi" parantaa.

      Ehkä sitten ymmärrät myös syvällisemmin mainitsemasi näkökulmat "rikas vaimo, tai ainakin appiukko, ilmainen siivooja/passaaja/vakipano, nainen rauhottuu kun pääsee naimisiin ja mies saa kulkea vapaammin, polttarit; niissä saa luvan kanssa maistaa vierasta yms."

    • Usko Uljas

      Vilpittömät onnittelut sinulla ja toverillesi. Tuli juuri 21v täyteen yhteistä matkaa ja ei kun pidot vaan paranee.

    • :):):)

      Ihanaa, että edes joku mies ajattelee noin. Minua kauhistuttaa se, ettei kukaan enää nykyään rakastu; kaikki vain jotenkin päätyvät yhteen, kun sitä ihanne kumppania ei löydy, niin tyydytään vain johonkuhun. Tuo mitä sanoit miesten syistä mennä naimisiin on ihan totta! Naisille suurin syy mennä naimisiin lienee tarve löytää kumppani, mutta harvasta miehestä on kumppaniksi(joskaan ei kaikista naisistakaan). Sinusta varmaan tulee hyvä aviomies! Paljon onnea avioliittoon!

    • Sulhanen vm. 1975

      " 2.7. saan vaimokseni maailman ihanimman naisen! "

      Et muuten saa, minä sain hänet jo 30 v. sitten.
      Onnea silti !

      • pedofiilille

        "" 2.7. saan vaimokseni maailman ihanimman naisen! "

        Et muuten saa, minä sain hänet jo 30 v. sitten.
        Onnea silti !"

        Jos sulhanen on vm. -75 ja sä olet nussinut sen morsianta jo 30 v. sitten, niin sitten joko
        - morsein on aika lailla sulhasta vanhempi, tai
        - sinä olet Jammu-setä


    • veke

      Onnea teille, nauttikaa täysillä onnestanne. Niin kauan kuin sitä kestää. Se on muutama vuosi ja sit se huuma haihtuu. Valitettavasti. Se on luonnon laki. Mutta toveruus ystävyys ja välittäminen voi silti säilyä. Mutta se kiihkeä huuma ei säily. Järki ja tunne ei sovi yhteen...

      • Nuori Nainen

        Mikä ihme teitä vaivaa? Olen seurustellut kohta 5 vuotta ja kihlautumista kaavaillaan. Luulisi jo kaikkien sen verran tietävän, että tunteet tulee ja menee, mutta jos on todella sitoutunut toiseen ihmiseen, niin ne huonommatkin ajat ylitetään kunnialla. Suhteita on monenlaisia, mutta jos perusasiat (asioista keskustellaan, sovitaan, annetaan anteeksi ja toinen toista kunnioitetaan) on kunnossa, niin sellaista asiaa ei pitäisi tulla eteen, josta ei selvittäisi - yhdessä. Eikö maailma ole paljon parempi paikka, kun sen voi jakaa luotettavan ja rakkaan ihmisen kanssa?! Parisuhde on myös kasvuprosessi, jossa kumpikin hioo toisiaan. Kumppaniin voi myös kyllästyä, mutta jos odottaa hetken aikaa ja ymmärtää sen, ettei elämä helkkari sentään ole aina yhtä autuutta, niin mitään ongelmaa ei pitäisi olla! Onnea uudelle parille niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. :-)


      • Tuleva hääpari

        Se huuma säilyy jos sitä pitää yllä n_n


    • tieteilijä

      kato vaan ettei kaveritkin tykkää sun tulevasta...talkkari...pomo...hehheh

    • jonna

      Muistappa,ett palataa kahdenvuoden päästä asiaa.Katotaa asiaa sitte .Meinaan tuon rakkaudensuhteen. Monesti on näin kuhan alku huuma menee ohi ja tulee arki sit katotaan totuutta silmiin.Meikällä on kokemusta asiasta.Onneen oiken paljon kuiteniin.

    • JAnskiii

      Joo, onnee vaan teille molemmille oikein paljon!
      Toivottavasti onnenne kestää!!!! =)

    • Jorma.Kovanen

      Näin minäkin ajattelin joskus. Kaksi lasta ja viiden vuoden avioliitto on tehnyt tehtävänsä. Ihanasta morsiamesta on tullut ylipainoinen, nalkuttava ämmä, jonka kanssa minulla ei ole enää mitään muuta yhteistä kuin lapset.

      Avioliitto on ilmeisesti naiselle merkki siitä, että enää ei kannata tehdä mitään ylimääräistä. Ei keittiössä, makuuhuoneessa tai missään muuallakaan. Aikansa voi käyttää mieluummin oman ulkonäkönsä voivotteluun, aviomiehelle vittuiluun ja omiin harrastuksiin.

      • Tiitu

        Älä yleistä!


      • ihminen

        Sinulla on vielä paljon opittavaa: ihmisistä ja elämästä...


      • punatar

        Kyllä se on toisinpäin. Ukko ei enää osallistu keittiöhommiin, eikä makuukammarihommiin.. ei kuulemma jaksa, ees joka toinen viikko. Ikää meillä molemmilla on alle 40v. Ja on tullu ylipainoo, ni sitte voiki käyttää aikansa oman ulkonäkönsä voivotteluun, mulle vittuiluun ja omiin harrastuksiinsa. Ite olen pitänyt itteni kunnossa syömällä kunnolla, jumpaamalla (kotona), meikkaamalla ja silloin harvoin kun käyn vaateostoksilla, ostan nättejä vaatteita, sekä seksyjä alusasuja.


      • Jorma.Kovanen
        punatar kirjoitti:

        Kyllä se on toisinpäin. Ukko ei enää osallistu keittiöhommiin, eikä makuukammarihommiin.. ei kuulemma jaksa, ees joka toinen viikko. Ikää meillä molemmilla on alle 40v. Ja on tullu ylipainoo, ni sitte voiki käyttää aikansa oman ulkonäkönsä voivotteluun, mulle vittuiluun ja omiin harrastuksiinsa. Ite olen pitänyt itteni kunnossa syömällä kunnolla, jumpaamalla (kotona), meikkaamalla ja silloin harvoin kun käyn vaateostoksilla, ostan nättejä vaatteita, sekä seksyjä alusasuja.

        Käyhän se noinkinpäin. Kukas niistä sexyistä alusasuista nauttii, jos ei ukkos..;)


      • punatar
        Jorma.Kovanen kirjoitti:

        Käyhän se noinkinpäin. Kukas niistä sexyistä alusasuista nauttii, jos ei ukkos..;)

        Hänelle on täysin yhdentekevää, minkälaiset alusasut mulla on.. Ilman aina parempi. Vaikka ei vällyjen alla juuri mitään toimintaa olekkaan.. Mutta mun EI tarvii mennä vieraisiin sen takia, etten saa seksiä niin usein kuin haluaisin (vaikka joka päivä ja pari kertaa).. Mutta sais ees kerran viikossa :(


    • lotta** - rakastunut nainen

      Minä olen onnellinen puolestasi. Olen onnellinen että sinäkin saat tuntea rakkautta. Rakkaus on hieno asia!

      Ikäviä ystäviä sinulla kuitenkin on, tai kuvastaako ystäväpiirisi vaan tyypillisiä suomalaisia miehiä... hm.....


      Kovin kyynistä porukkaa tuntuu vastailevan viestiisi. Hui hai niille. Sitä saa mitä tilaa ja niin kaiku vastaa kuin sille huudetaan. Petettyjä ja pettyneitä... Ihmisraukkoja joiden elämästä puuttuu SE Oikea..
      Otan osaa heidän elämäänsä.

      Teille molemmille onnea ja hienoa että jaat onneasi täällä!! Muista, että parisuhdetta pitää kuitenkin hoitaa jotta se kukkisi kauniimmin.

    • joo

      halua olla kyyninen, mutta miksi melkein aina avioon mennessä ne ihanat naiset muuttuvat muutaman vuoden päästä paskoiksi, vittumaisiksi nalkuttaviksi ämmiksi. Koeta sinä pitää huoli, ettei niin käy...

      Parhaimmat Onnittelut kuitenkin!

      • justjoo

        Miehissähän ei sitten ole mitään vikaa.. niinku muutaman vuoden jälkeen kaikki on muka ennallaan? Justjoo! Kaljamahaa, piereskelyä, anti-romanttisuutta, välinpitämättömyyttä, kuuntelemattomuutta. No joo, eihän ne oo mitään siihen verrattuna, että akka lihoo kolmen lapsen jälkeen ja yrittää saada nalkuttamalla homman toimimaan. Eiköhän se avioliittokin ole yhteinen yritys, eikä vaan naisen homma!


      • joo
        justjoo kirjoitti:

        Miehissähän ei sitten ole mitään vikaa.. niinku muutaman vuoden jälkeen kaikki on muka ennallaan? Justjoo! Kaljamahaa, piereskelyä, anti-romanttisuutta, välinpitämättömyyttä, kuuntelemattomuutta. No joo, eihän ne oo mitään siihen verrattuna, että akka lihoo kolmen lapsen jälkeen ja yrittää saada nalkuttamalla homman toimimaan. Eiköhän se avioliittokin ole yhteinen yritys, eikä vaan naisen homma!

        tiedä. Viestiketjun aloittaja oli mies eli sulhanen eli vastaukseni tuli sen mukaan. Tottavissiin miehetkin muuttuu, kun pääsevät naimisiin eikä tarvi olla enää skarpppina naisia metsästämässä. Tulee kaljamahaa ja ominaisuuksia esiin, joita ennen piti vähän piilotella, jotta akan saisi. Kyllä nää hommat tiedetään! Tänään tulee meinaan 22 aviovuotta täyteen! Että repikää siitä...


    • Orange78

      Onneksi olkoon :)

      just tuolta se kait pitäisi tuntua...

    • Kanssako

      Onnex olkoon jos nyt pääset naimisiin polttareiden jälkeen. Sillä näyttää siltä että olet "luvan" kanssa menossa maistamaan vierasta... Eikä sitä tiedä kuinka hyvältä maistuu ;O

    • repe

      kesä laittaa monenkin pään sekasin ja ainahan sitä rakastuu uudestaan jos ei vaimoon niin johonkin muuhun...saattaapi olla jo syksyllä haikee mieli poikamis aikoja :)

    • onnetar

      ihanaa olla rakastuntu :)

      tulin oikein hyvälle mielelle tuosta tekstistäsi!!!!


      ONNEA; ONNEA!!!!!

      • kokenut

        Rakkaus on huumetta, joka sokaisee. Rakkaastaan ei näe kuin hyvät puolet. Mutta nauti siitä tunteesta niinkauan kuin sitä kestää.Niin minäkin tein.
        Mutta se ei tutkimusten mukaan kestä kuin noin 18 kuukautta ja vähemmänkin, jos syntyy lapsia.Mies loukkaantuu, kun ei enää olekaan vaimonsa keskipiste.
        Olisi mukava kuulla kommenttisi kahden vuoden avioliittonne jälkeen ;-)


      • onnetar
        kokenut kirjoitti:

        Rakkaus on huumetta, joka sokaisee. Rakkaastaan ei näe kuin hyvät puolet. Mutta nauti siitä tunteesta niinkauan kuin sitä kestää.Niin minäkin tein.
        Mutta se ei tutkimusten mukaan kestä kuin noin 18 kuukautta ja vähemmänkin, jos syntyy lapsia.Mies loukkaantuu, kun ei enää olekaan vaimonsa keskipiste.
        Olisi mukava kuulla kommenttisi kahden vuoden avioliittonne jälkeen ;-)

        Elämä ei ole sitä varten, että huokaillaan ja murehditaan tulevia, onnellinen saa olla silloin kun siltä tuntuu!

        ONNEA!!!! ONNEA!!!!

        kirjoitan tähän runon sinulle rakastunut, olkoon se minun onnitteluni sinulle :)

        Häät

        suku ja ystävät kerääntyvät

        päivämme todistamaan

        yhteen liitytään
        puolisoiksi, puoliskoiksi
        rakkaus silmissä
        ruusunlehdet muistoihin
        kirjaillaan
        onni sydämessä
        emme pelkää mitään
        tulevaisuus
        täällä tänään solmitaan
        tahdon, tahdot
        rakastaa


    • joulupukki

      siis, mä tunnen monet miehet, jotka vaan miettii että miten ja koska ne pääsisivät pettämään tyttöystäviään. Tuntuu siltä, että seurustelee vain "mukavuussyistä". se, että niillä on joku kotona, jos ei muuta löytyy jne. Ei ne ainakaan vaikuta yhtään rakastuneilta. 80% mun seurustelevista kavereista ovat pettäneet tyttöystävään. Luulen että tämä on yllättävän tavallista, ja siksi myös 50% kaikista avioliitoista johtaa avioeroon ja vielä enemmän pettävät toisiaan. Kun ei ole ollut niin vahvoja tunteita pelissä mukana...
      Eikä ole niin helppoa löytää semmosen, johon rakastuu sillä tavalla kuin sä olet. Siksi monet tyytyy vähempään.
      jo, olet onnekas mies!

    • viehätystä

      Kyllä sä jonkuajan päästä alat huomaan, kuinka akansuku jyrsii paskatikkuna suhdetta.

    • -riikkis-

      Todella paljon onnea teille kumpaisellekin!

      Aina saa lukea jotain negatiivista, surullista jne, joten tämä jos jokin oli iloista luettevaa. Palautti ainakin hetkeksi uskon rakkauteen :)

    • Aatami <3 Eeva

      Oikein oikein paljon onnea teille molemmille !!!
      itse elän avoliiton aikaa ja uskon että perässä tullaan tässä rakkauden huumassa

    • Onnea

      HIENOA ETTÄ ARVOSTAT VAIMOASI. MONI UKKO MENEE VIHILLE VASTA KUN KAIKKI TYÖKAVERIT ON NUSSITTU.

    • Naimatta

      Onneksi olkoon. Siippani, jota en ole halunnut ottaa miehekseni (vielä?) kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen olisi sanonut varmasti samat sävelet vielä jokunen vuosikin sitten - ja epäilenpä että sanoisi vieläkin. Tosin se suunnaton rakkaushuuma haalistuu ajan myötä, vaikkei loppuisi ikinä.

      Mutta tänä kesänä asiat muuttuvat, halusimme tai emme, koska meille syntyy yhteinen lapsi. Hän kertoo rakastavansa minua ja rakastaa lastaan kovasti jo nyt, vaikka vauva on vielä vatsassani. Kunpa vain saisimme yhteiselomme sopimaan niin, ettemme joutuisi olemaan erossa toisistamme niin kauhean paljon..

      • 27 v:kokemus siitä

        Onnea sinulle paljon!Siltähän se alussa tuntuu ja myöhemmin luultavasti muuttaa muotoaan,mutta vain kypsemmäksi rakkaudeksi,joka on sitä parasta mitä elämältä voi saada.Kaiken se kestää kaiken se kärsii-se on rikasta elämää.Vaalikaa yhteistä elämäänne kaiken aikaa,se kannattaa.


      • naimisissa 29 vuotta
        27 v:kokemus siitä kirjoitti:

        Onnea sinulle paljon!Siltähän se alussa tuntuu ja myöhemmin luultavasti muuttaa muotoaan,mutta vain kypsemmäksi rakkaudeksi,joka on sitä parasta mitä elämältä voi saada.Kaiken se kestää kaiken se kärsii-se on rikasta elämää.Vaalikaa yhteistä elämäänne kaiken aikaa,se kannattaa.

        Avioliittossa on ihanaa
        Kirjoittanut: 27 v:kokemus siitä 21.6.2005 klo 20.18


        Onnea sinulle paljon!Siltähän se alussa tuntuu ja myöhemmin luultavasti muuttaa muotoaan,mutta vain kypsemmäksi rakkaudeksi,joka on sitä parasta mitä elämältä voi saada.Kaiken se kestää kaiken se kärsii-se on rikasta elämää.Vaalikaa yhteistä elämäänne kaiken aikaa,se kannattaa.

        Jatkan edelliseen. Se on just näin. Kun jaksaa yhdessä jakaa ja jaksaa kestää taloudelliset vaikeudet joita vastaan tulee (vaikka ei haluaisikaan) niin rakkauskin kestää ja muutkin ongelmat tuntuvat pieniltä. Nyt viisikymppisenä voin sanoa nauttivani elämästä ja seksistäkin vaimoni kanssa enemmän kuin voin sulhasena kuvitellakaan.


    • leipääntynyt

      Noh, jäähdy vähän,mies on kuin heteroksi pamahtanut ,kyllä se tästä viilenee.
      Rakasta handuasi,se ei petä!

    • Miksei enemmän sun tapasia???

      Voi,melkein tippa tuli silmään kun luin kuinka rakastunut olet vaimoosi.Toivotan teille onnea ja onnellista loppu elämää.Toivottavasti pidätte toisenne ikuisesti hyvänä!oot todella symppis tyyppi,löytäisimpä yhtä rakastavan miehen...

    • HÖP

      Kyllä se siitä tasoittuu muutaman vuoden päästä kun arki astuu kuvioihin. Reality bites. Sulla käy hormoonit ylikierroksilla, usko pois.

    • on kummallista

      Kyllä taas ihmetyttää ihmisten asenne...toinen kertoo olevansa onnellinen ja rakastunut, odottaa häitä ja haluaa kertoa muillekin onnestaan.
      Ja mitä ihmiset (jotkut) täällä sanovat?? Pilkataan,latistetaan, vähätellään jne...
      Mikä ihme ihmisiä vaivaa?? Kateus? Katkeruus?

      Ei ole ihme, että rakkaus on lähes kuollut maailmasta...välittämisen puute vaivaa niin montaa ihmistä...kovin surullista.
      Miksi toisen onni on toiselle niin vaikea pala niellä??

      Sulhanen 05 hyvää kesää sinulle ja tulevalle vaimollesi, pitäkää kiinni uskostanne rakkauteenne ja nauttikaa elämästä & toisistanne.
      Kaikkea hyvää teille!!

      • Huoh

        Allekirjoitan edellisen viestin täysin. Hienoa, että jollakin edelleen on aitoja tunteita toista ihmistä kohtaan.

        Pitäkää ne negatiiviset sananne omina tietoinanne, ja antakaa toisen iloita.

        Onnea Sinulle sulhanen, kaikkea hyvää ja kaunista elämäänne!:)


      • se onnen kätkeköön

        Ja toisille: Vielä se niin hapanta kuin se nyt on makeaa.

        Summasummarum. Ei ole voittajia, eikä häviäjiä pitkässä juoksussa.


      • jaa
        Huoh kirjoitti:

        Allekirjoitan edellisen viestin täysin. Hienoa, että jollakin edelleen on aitoja tunteita toista ihmistä kohtaan.

        Pitäkää ne negatiiviset sananne omina tietoinanne, ja antakaa toisen iloita.

        Onnea Sinulle sulhanen, kaikkea hyvää ja kaunista elämäänne!:)

        no enpä ole ite vielä ikinä ollut rakastunut, mutta halu olisi kova tavata "se oikea". onneksi mulla on aikaa kun en ole vielä täysikänenkään. onnea vaan teille jatkoon, löytyispä itellekin joku mukava tyttönen pitemmäksi aikaa. olis kiva kokea tollanen tunne t: tunnevammainenko


      • Positiiv
        Huoh kirjoitti:

        Allekirjoitan edellisen viestin täysin. Hienoa, että jollakin edelleen on aitoja tunteita toista ihmistä kohtaan.

        Pitäkää ne negatiiviset sananne omina tietoinanne, ja antakaa toisen iloita.

        Onnea Sinulle sulhanen, kaikkea hyvää ja kaunista elämäänne!:)

        Hei,

        Herätkää, aivan kuin rakastuneillekaan ei tulisi normaaleja sanaharkkoja?? Ehkäpä VAIN silloin, jos ei ole yhteistä kieltä.


    • kokenut

      niin näet kuinka kauan se roihuaa

    • Napalanko

      Myös minä olen aivan hullaantunut tulevaan vaimoosi!!!1!

    • Eronnut/Karannut

      Täten esitän nöyrimmät suruvalittelut avioon menemisen yhteydessä.Olen todella pahoillani,otan osaa.Mutta kyllä se siitä ja hyvvää tekkee.Toivottavasti tuut järkiis mies.Ps.vielä kun kerkiät niin ota hattus ja häivy!Ystävällisin ter.Nainen Pariisista

      • en voi uskoa silmiä

        siis mä en todellakaan voi uskoa silmiäni kun luen näitä juttuja? kyllä on todella katkeraa porukkaa liikenteessä! onneksi on vielä niitäkin jotka osaa rakastaa ja uskoo rakkauteen:) oikein paljon onnea teille! :) toivottaa oikein rakastunut morsian:)


      • hyvinn
        en voi uskoa silmiä kirjoitti:

        siis mä en todellakaan voi uskoa silmiäni kun luen näitä juttuja? kyllä on todella katkeraa porukkaa liikenteessä! onneksi on vielä niitäkin jotka osaa rakastaa ja uskoo rakkauteen:) oikein paljon onnea teille! :) toivottaa oikein rakastunut morsian:)

        Sulla on asiat vielä hyvin. Tuleva mies tekee kaikkensa hoitaakseen sinua makuukammarissa. Tottahan se on jumalaista miehellekin. muutaman vuoden sisällä alkaa se nainen kuitenkin kyllästyttää ja muut naiset ympärilä kiehtoo entistä enemmän. Niissä muissa on jotain uutta. Ja asia on sitä varmempi, mitä vähemmänpidät huolta kiloistasi. Sitten tulee ero ja on helppo todeta avioliitto virheeksi.


      • Jeppe

        naimisiin. Mitäs sulla pitäis asiat paremmin olla kuin meillä ukkomiehillä.


      • Tuleva hääpari

        Jos itelläs on käyny paska säkä tarkottaako se että kaikilla käy? Eihän arpajaisissakaan kaikki voita pääpalkintoa,vaan jotkut saa sijais voiton joka osottautuu päävoitoksi itselle ja toiset saa huti osuman jota luuli hyväksi, mutta ei sittenkään ollut, ja toiset löyttää ykkösellä sen täys potin toiset tyytyy myöhemmin


      • Kesä-pörriäinen
        hyvinn kirjoitti:

        Sulla on asiat vielä hyvin. Tuleva mies tekee kaikkensa hoitaakseen sinua makuukammarissa. Tottahan se on jumalaista miehellekin. muutaman vuoden sisällä alkaa se nainen kuitenkin kyllästyttää ja muut naiset ympärilä kiehtoo entistä enemmän. Niissä muissa on jotain uutta. Ja asia on sitä varmempi, mitä vähemmänpidät huolta kiloistasi. Sitten tulee ero ja on helppo todeta avioliitto virheeksi.

        Voi ihme! Meillä on pitkäaikaisen poikaystäväni kanssa sellainen sopimus, että jos toinen lihoaa muodottomaksi, niin silloin saa jättää. Jos haluaa pitää rakkauselämänsä kunnossa ja vaatii omalta puolisolta siedettävää ulkonäköä, niin silloin pitää itsekin tehdä omalle ulkoiselle olemukselle jotain. Pyrin pitämään itseni ulkoisesti hemaisevana, jotta saan mieheltäni NIITÄ katseita.;-) Armaani pyrkii samaan.:-)Rakkautta voi osoittaa myös pitämällä itsestään huolta.


    • jebs

      no enpä ole ite vielä ikinä ollut rakastunut, mutta halu olisi kova tavata "se oikea". onneksi mulla on aikaa kun en ole vielä täysikänenkään. onnea vaan teille jatkoon, löytyispä itellekin joku mukava tyttönen pitemmäksi aikaa. olis kiva kokea tollanen tunne t: tunnevammainenko

    • on sellainen

      kokemus että kyllä vaan, rakkaus (enkä nyt puhu kiintymyksestä ja ystävyydestä, vaikka kaikki kunnia niillekin!) voi säilyä myös pitkässä avioliitossa. Typerän alkuhuuman (joka sekin voi kestää vuosia) jälkeen tilalle astuu jotain paljon parempaa. On minulla kokemus myös siitä, miten rakkaus loppuu ja tilalle tulee tottumus, tapa ja tylsyys. Valitettavasti se jääkin monelle ainoaksi kokemukseksi, siksi on niin helppo ilkkua "odota vaan, kyllä se lempi siitä haihtuu"... On hienoa ja kaiketi harvinaista, että toista haluaa ja kovasti rakastaa vielä piiitkien vuosien jälkeen.

      • tyttö tällainen

        Alussa toki oltiin TOSI rakastuneita, muita ei "nähtykään" maailmassa,vain me kaksi ikuisesti onnellisia.
        Muutama vuosi avioliitossa. Siihen loppui hellittelyt, kauniit sanat. Vaikka kuinka yritin, aina olin tehnyt jotain väärin.Jos laittaidun nätiksi ja kysyin, mitä pidät? Ei ees vilkaissut, sanoi, kai ne sopivat on jos päälle sopii(vaikka olen norm.painoinen)Ikinä ei mitään kiitosta, hellyydestä, edes kädestä pitämisestä, suutelemisesta puhumattakaan. Itse toki näin vaivaa ja yritin kannustaa ja kehuakin.
        Klassisesti toinen mies tuli elämääni, piti aarteenaan, ihanana, kauniinakin.
        Hän teki minut onnelliseksi. Että kyllä se rakkauden satu voi päättyä onnellisestikin, mutta ei välttämättä sen "ekan"tosirakastuneen kanssa.


    • Sweet Freedom !!!!!!!

      ..samassa tilanteessa 15 v sitten,

      oli se iihanaa. Nyt olen eronnut ja

      styylailen, tämä on vielä iihanampaa.. ;D))

      • ennen

        "2.7. saan vaimokseni maailman ihanimman naisen! Olen onnellinen siitä."

        Joo mutta kun se sun muijas muuttuu heti kun on rengas sormes. Ootko varma et sun muijas ei hae susta jotain hyötyä, vakipano tms...

        MUISTA! PARASTA ENNEN 2.7.05!!!

        Tämän tulet vielä oppimaan!!!


    • Minkku

      olen iloinen puolestanne, kaikkea hyvää teille!

    • mie

      onneksi on tollaisiakin miehiä:)

    • nainen

      ollut naimisissa yli viisitoista vuotta ja aivan yhtä rakastunut mieheeni kuin suhteen alussa. Oikeastaan koko homma vaan on parantunut vuosi vuodelta.

      Samaa sanoo ukkokin ettei paremmin voisi olla.

      Toivon samaa onnea sinullekin. Tosin sellaisiakin hetkiä tulee että suhdetta koetellaan, kun ne jaksaa selvittää niin rakkaus senkun syvenee.

      Tosin onneaan ei voi tässä maassa paljoa kertoa tai näyttää kateus riivaa ihmisiä.:)

      Jos hyvin menee olet 20 vuoden kuluttua äärettömän onnellinen mies!

      • Suhdettaan punnitseva

        Voitko antaa vinkkiä kuinka olette pitäneet suhteen tuoreena? Millaisia koettelemuksia teillä on ollu? Miten olette niistä selvinneet? Meidän piti poikaystävän kanssa kihlautua, mut sitten kummatkin pisti jarrut pohjaan. Ajatus kihlautumisesta ahdistaa. Nyt mietitään, mitä tehdään koko suhteelle. Yhdes oltu n. kolme vuotta.

        Kiitos avusta etukäteen!


    • Morsian 05

      Ihana kirjoitus... Voiskohan tää olla mun mies...? Minä olen menossa 2.7. naimisiin, ja on ainakin ihanaa ajatella, että oma sulhaseni minusta tuolla tavalla kirjoittaisi..

      No, kyllä se minua rakastaa, vaikka ei oliskaan tuo viestin aloittaja! :)

    • ihmettelijä

      Olisipa kaltaisiasi enempi! Paljon onnea yhteiselle taipaleellenne.

      En muuten ihmettele näitä negatiivisia kommentteja, sillä niin paljon on läheltä tullut seurattua tapauksia, joissa se naispuolinen rakastaa ja palvoo ja antaa kaikkensa ja saa sitten mitä saa. Yksi hyvä esimerkki on eräs tuttava, joka kertoi menevänsä naimisiin: tuleva vaimo kuulemma tyydyttää hänet seksuaalisesti. Oikein hyvät perusteet, ei muuta voi sanoa.

    • Kaikille avoin
    • vaimo"

      Teille ja toivottavasti elämänne loppuun asti:)

    • GirlOfDream

      Onnea sinulle ja tulevalle vaimollesi! ;)
      Olen aivan samaa mieltä siitä, että on ihan tyhmää mennä naimisiin vain rahan,ilmaisen seksin tai muun vuoksi. Ihan tyhmiä kerskailijoita.

      Kommentoin nyt tähän viestiin, vaikka asia ei itselläni vielä hetkeen ole ajankohtainen. :)

    • onnea

      naisesi saa olla onnellinen kun tuollaisen miehen on löytänyt :) onnea teille!!

    • teille molemmille

      Olen nyt ollut 6 vuotta aviossa miehen kanssa, joka päivittäin tunnustaa rakkauttaa julkisesti ja kahden kesken, halailee ja suukottelee ja myös sanoo sen. Huolimatta minun 10 ylimääräisestä kilostani hän sanoi rakastavansa MINUA, ei ulkonäköäni. Edelleen hän sanoo sen, huolimatta minun 30 ylimääräisetä kilostani. Hän työtovereilleen sanoo olevansa rakkausavioliitossa, ei tarvii vierassa käydä. Seksielämäämmekään ei vuodet (eikä kilot) ole negatiivisesti vaikuttaneet, päin vastoin,joten olemme onnellisia.

      Älä usko pahansuopia ja kateellisia ihmisiä. Pidä vaimosi hyvänä ja eiköhän metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan.

      Onnellista yhteiseloa teille. Muistakaa, että ikä ja elämä tekee tepposensa meille kaikille. Toivottavasti jaksatte rakastaa toisianne vielä 50 vuoden kuluttua, niin kuin me lupasimme papin edessä kuolemaan asti...

      • punatar

        Vaikka aiemmin kirjoitin ukostani, joka ei tee mitään, niin silti hän jaksaa joka ainut päivä vähintään kerran tai kaksi sanoa, että Rakastan Sua! Olenkin sanonut, että ei parane lihoa yhtään sitten, niin sen hän kuittaa, että mitä enemmän sua on, niin aina parempi ja kun kaikki se on mun!

        Suukkoja ja halauksia saan jatkuvasti. Eikä häntä hävetä suukotella muiden nähden tai tunnustaa rakkautensa mulle muiden kuullen.

        Ihanaa!


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe