Alitajuinen halu näyttää vittua

Anonyymi-ap

Halu näyttää vittua miehille 1) viehättämistarkoituksessa ja 2) ystävällisyyden osoittamiseksi, on melkein kaikilla naisilla, mutta useilla se on vain A) alitajuisena, siis tiedostamattomana. Monilla se on myös B) tietoisena.

Sekä kulttuurin aiheuttama ujous ja pidättyvyys, että tietyn ideologian omaksuminen aiheuttavat, että vain alitajuisen halun omaavat naiset jyrkästi pyrkivät kieltämään, että heillä, tai naisilla yleensäkään, tällainen näyttämishalu olisi, mutta se tulee kuitenkin ilmi tilanteita tarkkailevalle.

Ilmiö on samojen geenien aiheuttama kuin keimailu ja kaunistautuminen. Halu on biologinen, geneettinen ja vastustamaton. Tavallisin on juuri pyrkiä alitajuisesti korvaamaan vitun näyttämisen halun lievemmillä, mutta myös tehottomimmilla muodoilla.

Korvaamista nainen pyrkii luomaan huulipunalla, kampauksella, korvakoruilla ja sievällä pukeutumisella sekä sanallisella että elekielen ilmaisuilla eli flirtillä sekä muiden kehonosien, kuten rintojen, korostamisella .

Jos kuitenkin nainen kulkisi vittu paljaana kuten varhaisihminen, tai vieläkin joidenkin varhaiskantaisten heimojen tapa on, viehättämismomentti olisi MONINKERTAINEN vittua näyttämällä kuin kaunistautumalla.

Nykyinen halpa vaatetuotanto ja nykykulttuuri tekevät sen vaikeaksi edes lämpimällä säällä. Vitun näyttäminen on ollut tärkeällä sijalla varhaisihmisten pariutumisessa, eikä perintögeenit, joka siihen kutsuvat, ole vielä likikään poistuneet.

Naiset, joilla halu näyttää vittua on tietoisena, saattavat tuntea voimakasta kognitiivista dissonanssia eli ajatuksellista epäsopua, kun geeniperintö vaatii näyttämistä ja kulttuuri pidättäytymistä näyttämisestä.

Helpommalla pääsevät ne, joilla on tietoisena vain kulttuurin opetus.
🌹👀 ex-Kynis.mi

10

562

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yhteissaunassa olleet tai alasti uineet saattavat olla havainneet, kuinka mieliala tiedottomasti vaikuttaa vitun näyttämiseen. Nainen, joka on allapäin, pahoilla mielin, on kuin olisi käpertynyt itseensä, eikä vittukaan juuri näy. Kun sama sisko on hyvillä mielin ja rentoutuneena, vittukin näkyy valtoimenaan.

      Sisko tuskin itse tiedostaa, kuinka mieliala vaikuttaa hänen käyttäytymiseensä. 🌹👀 ex-Kynis.mi

    • Anonyymi

      No nuo kekkä sitä tiedostaen tekköö ni niiltä saatte helposti jos on ulkonäköä tai tarpeeksi rahaa joko lompakossa tai tilillä

      • Kysymys ei ole siitä, keltä savolainen 'humoristi' saa herkimmin vittua, vaan siitä, että alitajuinen on monin verroin laajempi kuin tietoinen, ja naisilla alitajuinen kehottaa näyttämään ja tietoinen kieltää näyttämästa vittua.


      • Anonyymi

        Vitut saa. Osa heistä juurikin kokeneet limaisten setien joka keinot. Ei olekaan sellainen nainen helppo saalis.


    • Anonyymi

      Itse olen 59v sinkku nainen ja myönnettäköön et viinakset maistuu. 2v sitten kun alkukesästä oli jo kesämekko aikaa niin 4 poikaa jotka 16-17v kysyi et haenko niille viinaa ja kaljaa. Epäröin ensin mut kysyin et mihin menette niitä juomaan? Ne sano et tuu mukaan ni ne näyttää. Kieltämättä nuoret miehen alut oli kiinnostanut jo pitkään siis ajatus mielessä. Hain juomat niille ja itselleni myös ja mentiin jonkun matkan päähän metsään polun varrelta mihin ei kyllä näkynyt. Siellä oliki muutama penkki jostain kannettu mis ainaki istuu. Meni jonki aikaa jutellessa ja juoden kun pojatkin päihtynyt jo jonki verran. Poikien puheet oli mitä oli eli vittu si vittu tätä. Itselle tuli tarve mennä pussille ja kytkin jonkin matkan päässä pojista. Kuulin poikien puheet ja yks niistä sano et on tol muijalle isot tissit vaa millanehan sen vittu on. Toiset arvaili et varmaa karvainen kun yks et jos onki poslari. Mua huvitti nuo puheet ja jätinkin pikkarit pois ja laitoin laukkuuni. Menin takasin istuu ja pohjat mua vastapäätä. Sanoin et kuulin kyllä puheet ja levitin jalkani . Pojat katto sanaakaan sanomatta kun kysyin et nyt näätte vitun. Hei poslari sil on kuten sanoin ja mä siihen et katto kaa nyt aikuista vittua kunnolla ja lähempää ha oikeen pistin jalat levälleen ja levitin huulia. Helvetti kun kostuin yllättävän nopeesti.
      Jatkan myöhemmin ehkä kun tuli nyt muuta?

      • Anonyymi

        Jatka ihmeessä . Märkä pillu ja jalat levällään , mam


      • Anonyymi

        Pojat katto silmät suurina ja rohkein tuli polvilleen mun jalkojen väliin ja sanoin et kokeile sormella vittua. Poika työnsi yhden ja sit toisen sormen sisään. Vittu hei tää on iha märkä sano toisil. Itseltä pääs kunnon voihkasu ja sit availinkin kesämekon nappeja ja kaivoin kookkaat tissit liiveistä esiin ja sanoin et puristel kaa näitä. Pojilla seiso housuissa vaikka yrittivät piilotella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pojat katto silmät suurina ja rohkein tuli polvilleen mun jalkojen väliin ja sanoin et kokeile sormella vittua. Poika työnsi yhden ja sit toisen sormen sisään. Vittu hei tää on iha märkä sano toisil. Itseltä pääs kunnon voihkasu ja sit availinkin kesämekon nappeja ja kaivoin kookkaat tissit liiveistä esiin ja sanoin et puristel kaa näitä. Pojilla seiso housuissa vaikka yrittivät piilotella.

        Opettele kirjoittamaan ensin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Opettele kirjoittamaan ensin

        Kirjoitti ihan tavallista arkikieltä. On aiheellista tutustua siihenkin ja sen kirjoitettuun muotoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Opettele kirjoittamaan ensin

        Mene äidinkielen tunnille,tämä palsta ei ole tarkoitettu sinulle.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3886
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2451
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      193
      1454
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1035
    Aihe