Salaisen naisheimon jäljillä (jatkoa)

Anonyymi-ap

Perttu oli ollut nyt naisheimon wc putsarina puoli vuotta ja hän oli jo tottunut tehtävään. Heimossa oli kolmisenkymmentä naista joiden pimpit ja pebareiät Perttu joutui putsaamaan aina kun nämä olivat käyneet tarpeillaan. Perttu hoiti myös kuukautisten putsauksen. Joukkoon mahtui siis monenlaista peppureikää ja pillua. Oli ryppyreikää pukamien kanssa, todella tummaksi värjäytyneitä reikiä ja sitten taas muutama kauniin vaalean ihon väristä ryppyreikää jotka olivat Pertun suosikkeja varsinkin kun ne kuuluivat kauniille naisille ja Perttu hoiti niiden putsaamisen mielellään. Hän oli jo tottunut kakan makuun ja kauniiden naisten sontainen reikä oli alkanut kiihottamaan häntä. Samoin pilluosaston puolella oli monenlaista pimperoosaa. Oli lerppaisia häpyhuulia, ja isoa pimppiä paksun karvan peitossa jonka putsaamiseen meni paljon aikaa. Sitten oli toisaalta myös nättejä pikku häpyhuuleja, ns viivapilluja jotka oli myös ajeltu posliiniksi.
Eräänä päivänä naisten johtaja sanoi Pertulle että sinulla on onnea. Eräs naisalkuasukasheimo tässä lähellä on pyytänyt päästä vierailulle ja he arvostavat suuresti siemennestettä, sekoittavat sitä yrttijuomiinsa. Seuraavana päivän toisen heimon naiset saapuivat, johtaja oli kaunidsmusta nainen jolla oli isot rinnat. Perttu oli käsketty valmiiksi nelinkontin. Tervetuloa, brunette tervehti mustaa johtajaa. Kiitos, odotamme innolla lypsysonnin tapaamista. Toki, haluatko ensin puhdistaa sonnilla alapääsi? Mikä ettei, kävinkin juuri kusella äsken. Musta nainen työnsi käkkäräisillä karvoilla varustetun pillunsa Pertun eteen. Tämä oli ensimmäinen kerta kun Perttu sai maistaa mustaa pillua ja siinä maistui hedelmällinen erikoinen maku josta Perttu piti ja hän innostui lipittämään oikein tosissaan. Mustan piti hieman hillitä häntä mutta kehui samalla että hyvä poika. Puhdistuksen jälkeen musta päätti siirtyä itse asiaan. Milloinka sonni on viimeksi lypsetty? Ainakin kuusi kuukautta ollut lypsämättä kun saatiin se kiinni. Hyvä juttu musta sanoi ja hieroi Pertun erittäin pinkeitä kiveksiä jotka olivat vetäytyneet tiiviksi pussiksi. Huomaa että kassit ovat täynnä musta nauroi ja hieroskeli edelleen Pertun kasseja. Pertulla seisoi jo julmetusti, se tuntui niin hyvältä. Sitten tuotiin jakkara ja musta istui siihen. Hän pisti sankon Pertun kullin alle ja alkoi hitailla vedoilla lypsämään mulkkua. Perttu vikisi lypsämisen tahdissa. Haluan joka tipan sieltä musta sanoi, tiedän siihen keinon ja työnsi toisen käden etusormen Pertun peppureikään ja alkoi hiljaalleen panna sormella Pertun peppua niin että jokaisella työnnöllä sormi osui Pertun eturauhaseen. Perttu alkoi inisemään, kaikki naiset seurasivat toimitusta ja hihttelivät. Hyvä poika, musta nainen sanoi, anna tulla ulos vaan. Lypsäyksen ja sormipanon kiihtyessä Perttu ei enää voinut pidätellä vaan alkoi huutamaan alkukantaisesri kun siemenneste alkoi tulemaan ylös. Sitä tuli paljon ja musta jatkoi lypsämistä jotta kaikki tulisi ulos, Perttu vapisi ja inisi. Ooh musta sanoi lopulta ja katsoi sankoon, sitä tuli todella paljon ja se on kellertävää kun on rauhassa saanut kypsyä palleissa. Tästä saadaan hyvää ainesta yrttijuomaan. Musta taputti vielä Pertun kiveksiä jotka olivat nyt laskeutuneet kun paine niistä oli kadonnut. Musta kiitti Brunettia vielä ja sanoi tulevansa ensi kuussa uudestaan. Perttu oli onnensa kukkuloilla, hän oli juuri saanut elämänsä rajuimman orgasmin. Nyt hän halusi jäädä tänne , tätä hän halusi, hän oli tajunnut elämänsä tarkoituksen, wc putsari ja lypsysonni, täysin naisten käytettävissä ja määräiltävissä. Hän ei enää kaivannut mitään entisestä elämästään.

11

1106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen bisnismies, elikkä liikemies.
      Teen aluevaltauksia siellä täällä, ja nyt juuri tällä hetkellä, juuri tällä seksipalstalla, tutkin juuri tuota tuossa ylläolevaa mielenkiintoista raporttia jostain sademetsästä, jonkun Pertun tänne lähettämää.
      Mielenkiintoista siksi, että miksi on täysin sitten elänyt selibaatissa, vaikka on kuuden kuukauden, elikkä sadankahdeksankymmenen päivän aikana, elänyt ainoana miehenä, suuressa naisalkuasukasheimossa.
      Naisia nuorista vanhoihin, ikähaitarin koko laaja skaala, eikä muka edes yksikään tyttö tai nainen olisi tästä kylän ainoasta miehestä ollut kiinnostunut, eikä tämä mies, elikkä Perttu, ollut tippaakaan naisista kiinnostunut.
      Jopas on kumma ukkeli.
      Paskan syömisestä ja sen haistelemisesta vain on kiinnostunut.
      Sitten vasta kun se lihava, vanha, isovittuinen ja kaikin puolin XXXL kokoa oleva musta nainen työntää sormensa ja kai koko kätensä Pertun numero kakkoseen, saa tämä eka orkut yli puoleen vuoteen.
      Kumma tyyppi.
      Mies ei tuon puolen vuoden aikana pyytänyt ainuttakaan tyttöä tai naista runkkaamaan itseään, saati sitten olisi edes itse itseään runkannut.
      Vuorokaudet ympäriinsä, naisten pillujen ja vittujen jatkuva nuoleminen, ei näytä vähääkään Perttua kiihottaneen.
      Ja kun se viidakkoheimo oli, missä Perttu oli, niin johan siinä Perttu näki niin paljon kiihoittavia, täysin alastomia naisvartaloita, että luulisi siinä miehellä kyrvän jatkuvasti jököttäneen, mutta kun ei niin ei.
      Ihme tyyppi!
      Mihin seksinokategoriaan tämä Pertun tänne lähettämä raportti oikein pitäisi luokitella ja arkistoida?
      Miesten kesken? Naisten kesken? Seksi? Seksiä saunassa? Seksiä ulkona? Seksiä sisällä? Novellia vaan? Tositarinat?
      Hmm?!
      Seksiä ulkona, ei kun on alkuasukaskylä!
      Seksiä saunassa, ei kun alkuasukkailla ei ole saunaa?
      Seksiä, ei kun Perttuhan ei naisista ollut kiinnostunut, eikä siellä muitakaan ollut!
      Tositarinat, joo uskon niin, sillä kyllä se niin vakuuttava tuo Pertun tarina on!
      Valloitin ja otin yli tämän viestiketjun, jota juuri nyt luet.
      Olen täällä nyt pomo ja minä määrään täällä nyt! Näin on nyt marjat!
      Seuraavaksi valloitan ja otan yli tuon viidakkokylän, ihanine kaiken ikäisine naisineen!
      Operaatio tytöt paksuiksi alkaa!
      Ja vain minä, vain minä saan siihen operaatioon osallistua.
      Perttu saa jatkaa vanhojen naisten perseen nuolemista paskasta puhtaaksi, mutta tytöille minä vien vessapaperia ja pidän heistä muutenkin hyvää huolta, nuolemalla itse henkilökohtaisesti heidän tisunsa ja pimpsansa, mutta pyllynsä saavat itse pehmoisella, monikerroksisella Serlalla paskastaan puhtaaksi pyyhkiä.
      Pertulle lupasin muutaman nuorukaisen hommata apulaisikseen, paskamonttuja hoitamaan, niitä kaivamaan ja sitten täyteen tultuaan peittelemään.
      Ja sitten kysymys, että missä on tuo viidakko, missä tuo alaston alkuasukasnaisheimo asuu?
      No Braziliassa tietenkin!
      Miten päästä Brazilian?
      No matkustamalla tietenkin!
      Joopa joo, Jipii, minä lähden seksilomalle, viidakkoon alastomia, halukkaita naisia katselemaan naimaan!
      Sademetsistä kun on kyse, niin siellähän sataa aina, joten ajattelin työn ja huvin nyt yhdistää.
      Ostin sellaisen ison tavarakontillisen sateenvarjoja, sadetakkeja, sadehousuja ja kumisaappaita ja.. ja vaikka mitä.
      Vuokrasin tavaralentokoneen kuljettajineen ja se täyteen pakattuna lähdimme lentämään kohti oletettua alkuasukastyttökylän paikkaa.
      Tähän tämä minun raporttini tällä erää loppuu ja kun otan siveyssensuurisäännöistä selvää niin päätän sitten että raportoinko tästä viidakkoretkestäni enää tämän jälkeen enempää.
      Siihen alkuasukasnaissademetsäkylään perille päästyäni, julistaudun heti Viidakon Kuninkaaksi, Keisariksi tai joksikin sellaiseksi, mutta päätän siitä sitten myöhemmin, tulevien, kylässä pidettävien juhlien jälkeen.
      Mutta heti ihan ekaksi lasken roimasti sen kyläni täysi-ikäisyysrajaa.. ihan vaan pelkästään autonajokorttien saantia silmälläpitäen.. niin ja tietysti.. tietysti.. sitä äänestysikärajaa myös ajatellen joo.

      • Anonyymi

        Jos olisit lukenut novellin 1 osan niin tietäisit että selibaatti ei ollut Pertun ola valinta vaan hän nimenomaan lähti etsimään heimoa jotta saisi paneskella pilluja. Pertun pallit ovat olleet paineessa koko ajan ja totta kai hän olisi halunnut pillua. Naiset kielsivät häneltä myös masturboinnin. Nämä naiset puolestaan eivät halua miehen mulkkua, koska ovat pettyneet miehiin ja ovat korvanneet miehet dildoilla ja vibraattoreilla. Jutun musta nainen ei ole mikään läski vaan todella kaunis nuorehko musta nainen jolla kauniit isot tissit niin totta kai Pertulla seisoo heti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos olisit lukenut novellin 1 osan niin tietäisit että selibaatti ei ollut Pertun ola valinta vaan hän nimenomaan lähti etsimään heimoa jotta saisi paneskella pilluja. Pertun pallit ovat olleet paineessa koko ajan ja totta kai hän olisi halunnut pillua. Naiset kielsivät häneltä myös masturboinnin. Nämä naiset puolestaan eivät halua miehen mulkkua, koska ovat pettyneet miehiin ja ovat korvanneet miehet dildoilla ja vibraattoreilla. Jutun musta nainen ei ole mikään läski vaan todella kaunis nuorehko musta nainen jolla kauniit isot tissit niin totta kai Pertulla seisoo heti.

        OHOH! No jopas oli vale.. ja missäs tuo novellin 1 osa sitten on mitä? Eipäs ole täällä sellaista missään näkynyt! Novellia tuo tuollainen väite! Ihan sitten novellia!
        Aivan on tunne, kuin minua nyt yritettäisiin pettää!
        Tästä asiasta on nyt otettava heti paikalla selvää!
        Käärme.. Perttu.. Minun.. minun rakkaassa Paratiisissani?
        Perttu siellä minun tyttöjäni.. naisiani paneskelemassa?!
        Ei voi olla totta.. e i v o i o l l a t o t t a . . . . n a r r a a t v a l e h t e l e t . . . . ! ! !
        ..sinä senkin senkin satusetä.. sano että narraat! narraathan?

        Jos tuo nyt on totta, mitä Perttu kerroit, niin sovitaanko että tuon tämän jutun mustan naisen, joka ei ole mikään läski vaan todella kaunis nuorehko musta nainen jolla on kauniit isot tissit, niin hänet saat pitää, ja minä pidän loput tytöt, joihin päin et sitten vilkaisekaan!?
        Sovitaanko?
        Kaupan päälle saat pitää myös kaikki yli viisikymppisetkin naiset!
        No hyvä on.. yli nelikymppisetkin.. tai ainakin puolet niistä!
        Muista että minä olen nyt pomo täällä, kuningas tässä sademetsäviidakkotyttökylässä ja kaikki tämän kylän tytöt ovat minun, minun, vain minun!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OHOH! No jopas oli vale.. ja missäs tuo novellin 1 osa sitten on mitä? Eipäs ole täällä sellaista missään näkynyt! Novellia tuo tuollainen väite! Ihan sitten novellia!
        Aivan on tunne, kuin minua nyt yritettäisiin pettää!
        Tästä asiasta on nyt otettava heti paikalla selvää!
        Käärme.. Perttu.. Minun.. minun rakkaassa Paratiisissani?
        Perttu siellä minun tyttöjäni.. naisiani paneskelemassa?!
        Ei voi olla totta.. e i v o i o l l a t o t t a . . . . n a r r a a t v a l e h t e l e t . . . . ! ! !
        ..sinä senkin senkin satusetä.. sano että narraat! narraathan?

        Jos tuo nyt on totta, mitä Perttu kerroit, niin sovitaanko että tuon tämän jutun mustan naisen, joka ei ole mikään läski vaan todella kaunis nuorehko musta nainen jolla on kauniit isot tissit, niin hänet saat pitää, ja minä pidän loput tytöt, joihin päin et sitten vilkaisekaan!?
        Sovitaanko?
        Kaupan päälle saat pitää myös kaikki yli viisikymppisetkin naiset!
        No hyvä on.. yli nelikymppisetkin.. tai ainakin puolet niistä!
        Muista että minä olen nyt pomo täällä, kuningas tässä sademetsäviidakkotyttökylässä ja kaikki tämän kylän tytöt ovat minun, minun, vain minun!

        P.S. Minulla on judossa mustat henkselit, joten jos tässä nyt tytöistä riitaa tulee niin...

        Setä kuningas pane minua!
        Eteeni oli ilmestynyt ehdottomasti alle kaksi.. kaksi ja puoli metrinen sademetsäviidakkotyttö, oikea hujoppi ikäisekseen, vaatimaan minua kanssaan sänkyyn. Ojensi kätensä ylös kaulaani ja halusi minun kantavan itsensä majaansa ja minun rakastelevan kanssaan.
        Löytyy matkalaukustani toisetkin mustat henkselit.. meinaan vaan että tytöistäni en hevillä luovu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OHOH! No jopas oli vale.. ja missäs tuo novellin 1 osa sitten on mitä? Eipäs ole täällä sellaista missään näkynyt! Novellia tuo tuollainen väite! Ihan sitten novellia!
        Aivan on tunne, kuin minua nyt yritettäisiin pettää!
        Tästä asiasta on nyt otettava heti paikalla selvää!
        Käärme.. Perttu.. Minun.. minun rakkaassa Paratiisissani?
        Perttu siellä minun tyttöjäni.. naisiani paneskelemassa?!
        Ei voi olla totta.. e i v o i o l l a t o t t a . . . . n a r r a a t v a l e h t e l e t . . . . ! ! !
        ..sinä senkin senkin satusetä.. sano että narraat! narraathan?

        Jos tuo nyt on totta, mitä Perttu kerroit, niin sovitaanko että tuon tämän jutun mustan naisen, joka ei ole mikään läski vaan todella kaunis nuorehko musta nainen jolla on kauniit isot tissit, niin hänet saat pitää, ja minä pidän loput tytöt, joihin päin et sitten vilkaisekaan!?
        Sovitaanko?
        Kaupan päälle saat pitää myös kaikki yli viisikymppisetkin naiset!
        No hyvä on.. yli nelikymppisetkin.. tai ainakin puolet niistä!
        Muista että minä olen nyt pomo täällä, kuningas tässä sademetsäviidakkotyttökylässä ja kaikki tämän kylän tytöt ovat minun, minun, vain minun!

        Löytyy ihan samalla nimellä ilman (jatko) sanaa tästä samasta valikosta kun jaksat etsiä. Nuo naiset leikkaisivat pippelisi irti jos sinne koittaisit mennä. Pertun kohdalla tekivät poikkeuksen. Tai ehkä voisivat säästää sinut ihmisvessaksi joka saisi juoda ja syödä kuset ja paskat niin säästyisi huussin tyhjentämisen vaiva


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Löytyy ihan samalla nimellä ilman (jatko) sanaa tästä samasta valikosta kun jaksat etsiä. Nuo naiset leikkaisivat pippelisi irti jos sinne koittaisit mennä. Pertun kohdalla tekivät poikkeuksen. Tai ehkä voisivat säästää sinut ihmisvessaksi joka saisi juoda ja syödä kuset ja paskat niin säästyisi huussin tyhjentämisen vaiva

        Perttu!
        Nyt tuli sinulle porttikielto tähän minun pieneen kuningaskuntaani, tähän minun sademetsäviidakkotyttökylääni!
        Olen palkannut lähistöllä asustelevan simpanssiyhteiskunnan vartioimaan yhteistä, nyt siis heidänkin, kyläämme.
        Kunhan oppivat käyttämään puutyökaluja, rakentavat korkean ja tukevan paaluaidan kyläämme suojaamaan.
        Varoitukseksi vain sinulle Perttu, että Kunkulle keljuilu ei kannata, ei sitten vähääkään!
        Uh uh uuh!
        Uh iih uh uh!
        Anteeksi keskeytys.. vaihdoin vain muutaman sanan tulevan kuningattare... HEI HEI HEI JA MITÄS SE SULLE YHTÄÄN MIKÄÄN JA VARSINKAAN TÄMÄN KYLÄN ASIAT ENÄÄ KUULUU JA SE ÄSKEINEN ANTEEKSIPYYNTÖ ON NYT NIINKU PERUTTU!

        (Rakas päiväkirja. Nythän minä vasta emämöhläyksen ja tyhmän kaupan taisinkin tehdä sen aidan kylän ympärille saadakseni. Kerron myöhemmin lisää.)


    • Anonyymi

      Hyvät naiset ja miehet, aloitin puheen uudessa kuningaskunnassani.
      Minut oli yksimielisesti valittu kuninkaaksi.
      Perttu apulaispoikanuorukaisineen, samaa sorttia Pertun kanssa, elikkä kaikki naiset olivat heille kuin ilmaa, olivat käyneet jakamassa äänestysliput ja kynät tuleville naispuolisille alamaisilleni, samalla heitä neuvoen että miten ne täytetään.
      Lipuissa oli yksi 1cm x 1cm kokoinen neliö, johon he saivat ruksata rastin.
      Uusi nimeni Pane Minua, oli siinä sen neliön yläpuolella.
      Minusta tuli Kuningas Pane Minua.
      Alaiseni rakastivat minua, koska aina täytin heidän toiveensa.
      Perttu apulaispoikineen sai kutsua minua pelkästään pelkäksi kuninkaaksi.
      Lopulta kielsin naisalamaisianikin kutsumasta minua nimeltä, koska ensimmäisen kerran kylän läpi kävellessäni, minulta meni siihen muutaman minuutin sijasta aikaa toista kuukautta.
      Silti jos joskus vielä jouduin kylän läpi kulkemaan, tein sen valepuvussa, laulaen tanssahdellessani
      Travoltana kylän halki, iloisesti nauravien alaisteni saattelemana. Mutta eivätpähän enää tunteneet minua, uskoisin tai ainakin luulisin niin.
      Välillä kävelin kiireisin askelin kylän läpi Elviksenä.
      https://m.youtube.com/watch?v=fFQpVtAlmyE
      Minun kun oli nuoltava jokaiselta heistä tisut ja pimpsat, niin sehän vei myös paljon aikaa.
      Kerrankin aivan kuninkuuteni alkuaikoina, oli pieni varastomaja kylän toisella puolella syttynyt tuleen, ja ryntäsin heti tietysti sitä kohti vaahtosammutin kädessä juoksemaan, mutta kun pääsin perille, niin oli palaneesta majasta jäljelle jäänyt hiillos ehtinyt jo monta päivää aikaisemmin jäähtyä.
      Jouduin useampaan otteeseen laskemaan niiden alaisteni ikärajaa, jotka olisivat oikeutettuja saamaan minulta sekä tisujensa että pimpsojensa nuolemisen ja hyväilyn.
      Jaoin kaikille alamaisilleni tekokullit, ladattavat batterit, sekä pienet aurinkokennot.
      Suuret aurinkokennot akkuineen löytyivät kylän reunoilta. Niitä oli puoli tusinaa.
      Tänä yönä oli kaksikymppisten vuoro päästä kanssani sänkyyn.
      Sänkyni oli leveä ja siihen mahtui kerralla kuusi tyttöä kuninkaineen, siis mi.. anteeksi, tiedättehän te.
      Tänä iltana olin väsynyt, veto hieman pois, ja oletin pystyväni vain neljä tyttöä nyt tyydyttämään.
      Aina yhtä ihanaa työntyä tytön pimpsaan, hyväillä tämän rintoja ja sitten lopulta sinne pimpsaan laueta neljästä kuuteen kertaan yössä.
      Hieman fuskasin, kun sänkyni alusta minulla oli täynnä viagraa.
      Ai niin ja tänä yönähän minulla olikin kolmikymppisiä tyttöjä luonani yökylässä pantavinani, niin tai kun oli nyt noinkin isoista tytöistä jo kyse, niin minähän se taisinkin olla heidän panettavanaan.
      Kyllä on kiva olla kunkkuna, isolle laumalle kauniita alkuasukastyttöjä.
      Ja niin, niin kovin väsyttävää.
      En minä jaksa tätä tuon Pertun palstaa tämän enempää hoidella.
      Hoidelkoon itse, kun kirjoittaa se kyllä osaa, mutta kun ei yhtään tykkää tytöistä. Tai ainakaan ei ymmärrä niistä sitten yhtään mitään.
      Aikaisin seuraavana aamuna lähdin opettamaan kylän laiskoille kukoille kiekumista, kun hirsiä vain työaikoinaan vetelivät.
      Kuningas Pane Minua, kuului yht'äkkiä takaani, käännyin ympäri ja näin mitä ihanimman tytön edessäni.
      Nieleskelin.
      Suipot ja kiinteät tötterörinnat, perfekti lyhyt, ehdottomasti alle kahden metrin pituinen sopusuhtainen vartalo. Ihana karvoista ajeltu pimpsa.
      Eikä varmaan päivääkään päälle kolmento.. kymmenen .. kolmenkympin ollut. Hän oli kaunein ja suloisin kolmikymppinen nainen, jonka koskaan olin nähnyt.
      Tyttöä nauratti, nähdessään kullini hetkessä nousseen ylös osoittamaan itseään.
      Nostin pikkunaisen syliini, ja kannoin hänet hänen sormellaan osoittamaansa mökkiinsä, joka oli täpö täynnä ikäisiään nelikymp.. eikun kolmikymp... Täällä se sitten tämäkin päivä tulisi vierähtämään.

    • Anonyymi

      Jatkoa odottelen innolla.

    • Anonyymi

      No niin Perttu-hyvä, aivan ensimmäiseksi kerron sinulle ilo-uutisen.
      Luovutan tämän kylämme kuninkuuden sinulle.
      Onneksi Olkoon Kuningas Perttu!

      Kerron syyni tähän päätökseeni.
      Aloin tuntemaan huonoa omaatuntoa, vietyäni sinulta tämän sinun kyläsi, ja nyt se on jälleen sinun.
      Sillä eroituksella vain, että kun ilmestyin kylääsi, olit töissä sen paskahuollossa, mutta nyt sieltä pois lähtiessäni, olet sen kuningas.
      Kiitos kiitoksistasi, ollappa hyvä vain!
      Ymmärrän mitkä suuret tunnekuohut juuri tällä hetkellä sisälläsi jylläävät.
      Tuntemasi kylä ei ole enää se sama, millaisena sen ennen tunsit.
      Kun nyt luet tätä sinulle jättämääni kirjettä, olen jo kaukana poissa täältä.
      Sinua syvästi rakastavat uskolliset alamaisesi, ovat juuri tällä hetkellä ympärilläsi, osoittamassa vahvaa ja vankkumatonta tukeaan sinulle.
      Olet heidän kuninkaansa.

      Kun päätin rakennuttaa paaluaidan portteineen kylän ympärille, en aluksi tiennyt, että kenellä sen teettäisin.
      Viidakossa yksin käyskennellessäni, kohtasin hämmästyttävän kehittyneen simpanssiyhteiskunnan, jonka kuninkaan tyttären pelastettuani jonkun suuren pedon kynsistä ja hampaista, rakastui simpanssiprinsessa tulisesti minuun.
      Pyllisteli minulle pyllyään esitellen koko ajan, kunnes koko sen simpanssilauman keskellä minun piti sitä panna.
      Hämmästyksekseni pystyin jo heti ensi hetkestä lähtien kommunikoumaan ja keskustelemaan niiden kanssa.
      Kannatti poikasena kantaa kaikki saamani taskurahat elokuvateatteriin Tarzania katsomaan, moneenkin kertaan, enkä minä niitä taskurahojani sinne teatteriin jättänyt, vaan vein ne mukanani pois.
      Kun olin sen simpanssitytön pelastanut boakäärmeen vatsasta, huomasin tähän tyttöön korviani myöten rakastunut.
      Simpanssitytöt ovat haluttuja.
      En kunnolla ehtinyt silmiäni räpäyttää, kun jo hänet sen pedon kynsistä pelastettuani, oli hän jo boan hampaissa.
      Onneksi Uh uh uuh, jonka tyttö kertoi nimekseen, ei sen pahemmin loukkaantunut noiden petojen kynsissä ja hampaissa, mitä nyt vähän vain säikähti. Mutta kun saattelin häntä kotiin, nyrjäytti hän pahasti nilkkansa, yrittäessään jonkun risun yli hypätä. Kannoin hänet sylissäni loppumatkan kotiin ja ennen perille pääsyä pari kertaa tulisesti rakastelimme.
      Simpanssitytöt ovat hyviä sängyssä, joo kukahan lienee oli sellaisen raahannut ja hyljännyt sinne keskelle viidakkoa. Oli jopa uudet lakanat siinä.
      Ja kun jo molempia meitä aivan kauheesti väsytti, niin jäimme siihen peiton alle nukkumaan.
      Aamulla Uh uh uuh vielä puoliunissaan tipahti sängystä maahan, löi päänsä ja pyörtyi. Jäimme siihen vielä yhdeksi vuorokaudeksi.
      Simpanssinaisilla on sievät ja tiukat pillut ja ne osaa niitä käyttää.
      Tämän neitokaisen kuningasisän kanssa sovimme sen paaluaidan rakentamisesta, sekä naimisiin menostani hänen tyttärensä kanssa, josta tulisi minun kyläni kuningatar.
      Mutta pieleen meni kaikki.
      Simpanssiakkani paljastuikin pahansisuiseksi turhan räkyttäjäksi ja miesväkivaltaa ihannoivaksi miestenvihaajaksi.
      Mutta hänen pikkusiskonsa oli aivan muuta maata ja tietenkin me rakastuimme toisiimme.
      Kyläni naiset valittivat simpanssien heihin kohdistuneista ahdisteluista, eikä auttanut vaikka muutamalle niistä pahimmista hulinijoitsijoista annoin pahanpäiväisen selkäsaunan parikin kertaa.
      Simpanssipäällikön kanssa tulin hyvin toimeen ja hän oli hyvin pahoillaan siitä että olin rakastunut ja nainut hänen ilkeimmän ja kieroimman tyttärensä.
      Tyttäreni Uh uh uuh on paha ja vallanhimoinen ja nyt kun olet tehnyt hänestä kuningattaren niin se on paha juttu se iih iih iih kirkui simpanssipäällikkö sen perään kiukkuissaan.
      Päällikkö! Rakastan nuorinta tytärtäsi Uh ah ooh 'ta ja haluan hänet vaimokseni! Pyydän sinulta hänen käpäläänsä, annatko?
      Tarkoitan tietenkin hänen kättään haluavani!
      Sen saa hän itse päättää!
      Uh ah ooh tule tänne!
      Ujostellen ja punastellen juoksi simpanssityttö eteemme.
      Tämä karvattomien apinoiden kuningas haluaa sinut omakseen, haluatko hänen omakseen?
      Uh uh uh uuh juu ha luu!
      Ja silmänräpäyksessä lensi Uh ah ooh pylly eikun pillu edellä syliini.
      Työnsin kieleni simpanssitytön märkään pilluun ja nuolin sitä muutaman kerran.
      No niin lapset nyt te olette tapojemme mukaan kihloissa!
      Kyllä rakas tyttäreni Uh ah ooh sinä aina tämän karvattoman apinan nähdessäsi pillullasi punastelitkin!
      Mutta tulepas rakas tyttäreni Uh ah ooh tänne niin isänäsi kihlauksenne hyväksyn ja vahvistan!

      • Anonyymi

        Kihlattuni hyppäsi nyt isänsä syliin ja työnsin pillunsa nyt hänen suuhunsa, jota kiimaisena ääntelevä isä heti alkoikin nuolemaan ja tytär vuorostaan isänsä kullia imemään.
        Oh oh ooh uuh €€¥¥¥OOH! Pian tulivatkin he molemmat.
        Ja nyt vanhojen perinteidemme mukaisesti nuolet jokaiselle laumamme miehettömälle tytölle orgasmit ja he vuorostaan imevät kullillesi orgasmit ja sinä työnnät kullisi minun tyttäreni pilluun ja minä katson sitä näin läheltä, sanoi hän samalla pitäen etusormensa ja peukaloidensa päitä yhdessä.
        Ja sitten juuri nyt muistamani oikein ikivanhan perinteen mukaan, jota ei muista kukaan muu kuin minä, työntämään kullisi jokaisen laumamme uroksettoman naaraan pilluun aivan silmieni edessä ja laukeamaan sinne sitten se urokseton naaras ottaa minun kullini suuhunsa ja....
        Isäää yhyyy silloinhan minä jään ihan ilman yhyyy!!!
        Aivan niin päällikkö, tyttäresi Uh ah ooh on aivan oikeissa ja siihenhän kuluisi kuukausia.. vuosia, sillä laumasi on suuri, eikä minulla ole sellaiseen aikaa!
        Työnnä itse kullisi laumasi jokaisen uroksettoman naaraan pilluun tai suuhun!
        Sinusta päällikkö on tullut ihan sitten pilluhullu!
        Uh uh joo suuhun, uhkui simpanssipäällikkö innoissaan.
        Entisen ilkeän simpanssivaimoni annoin takaisin simpanssi isälleen hänestä siten heidän lakiensa ja tapojensa mukaan erottuani.
        Isäsimpanssi ihastui nuoresta ihanasta tyttärestään, jota sai simpanssilakien mukaan panna niin paljon kuin halusi ja kyllä hän halusikin ja jatkuvasti, joka hetki ja niin halusi tytärkin, joka tulisesti nyt rakastui vireään kyltymättömään isäänsä, joka taas vuorostaan tulisesti rakastui nuoreen ja myös kyltymättömään tyttäreensä.

        Minä aloin tästä paaluaidoitetusta kylästä kaipaamaan pois.
        Löysin tavaroistani maailmankartan, josta aloin etsimään uutta viidakkoa sekä itselleni että yli kolmelle sadalle nuorelle sademetsäviidakkoalkuasukasnaiselleni, ja lyhyen etsinnän jälkeen sen löysinkin, vaan enpä kerro että mistä sen löysin.

        Vanhat ja ikivanhat naiset halusivat jäädä odottamaan sinua, omaa Perttu-kultaansa, paskaisten pyllyjensä nuolijaa, kotiin palaavaksi.
        Osa heistä on avioitunut panohullujen simpanssiurosten kanssa, joiden silmissä he kaikki ovat yhtä kauniita ja haluttavan näköisiä.
        Sademetsäviidakkoalkuasukasmummuillasi on ripuli,
        ja malttamattomina odottelevat Perttu -kuningastaan sademetsäviidakkoalkuasukaskyläänsä takaisin palaavaksi.

        Pari sen ilkeän entisen simpanssvaimoni ilkeyksissään irti repimää sivua ei muiden luettavaksi tarkoitetusta salaisesta päiväkirjastani.
        E i. S a a. L u k e a

        Vaelsin nuorta simpanssivaimoani hellästi sylissäni kantaen, yli kolmensadan sademetsäviidakkoalkuasukasvaimoni kanssa kohti lähintä sademetsäviidakkolentokenttää, jonne olin sademetsäviidakkorummuillani soittaen tilannut kokonaisen laivueen matkustajakoneita kuljettajineen.
        Lentokentälle päästyämme kapusimme koneisiimme, niiden kuljettajien ajaessa peräkanaa koneillaan kohti nousevaa auringonrantaa ja siellä olevaa uutta sademetsäviidakkoalkuasukaskyläämme.
        Uh uh ooh aah paa paa paa oooooh!


    • Anonyymi

      Perttu ei jouda tänne kirjotteleen kun on mummuilla kova ripuli ja Pertulla jo kieli aivan turtana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe