SDP:n lillukanvarsi populismi ei rakenna Suomea

Anonyymi-ap

Demarit soittaa vanhoja levyjä. Heidän top-10 kärkikappale on yksityisten kela-korvaukset. Viimeeksi tätä laulua vedettiin kuorossa torstain Eduskunnan kyselytunnilla. Kela-korvausten määrä ensi vuoden budjetissa on 70 miljoonaa. Se on 2,5% koko sotesta, joka on 25 000 miljoona Siis demarit hoilaa lillukanvarsista. Ei mitään merkitystä kokonaisuuden kannalta. Ideologinen moka.

Demareiden runnoma sote on ideologinen moka, koska Suomen terveydenhoito ja vanhustenhoiva perustuu usean kanavan malliin. On terkkarit, on yksityinen ja on työterveyshuolto. Kaikkia tarvitaan. Demreiden soten ajatus oli täystyrmätä yksityiset palvelut ja niiden 50 000 hengen työpanos.

Kela-korvauksilla pääsee mm. psykologin juttusille, naiset saavat hedelmöityshoitoa ja pääsevät gynekologille, pääsee silmäsairaalaan. Julkisella puolella ei näitä ole kunnolla tarjolla. Demareiden lillukanvarsi populismi tyrmää siis nämä äsken mainitut hoivat. Köyhä ei niitä tarvitse! Voi voi Lindtmania ja Tuppuraista. Milloin siirrytään asiaan? Asialinja ja realismi ideologian sijaan, kiitos!

Hajoaako demarit, kun johtoviisikon kaksi jäsentä sooloilee omiaan ja kolme ovat toista mieltä? Käännytyslakitapaus oli vain yksi erimielisyyden kohde, kunu vasemman laidan Rasima ja Mykkänen äänestivät vastaan. Oliko talven poliittiset lakot myös puoluetta erottavaa, kun ay-demarit jyräsivät? Vai oliko koko viisikko niiden takana? - persuja vastaan? POLIITTISISTA lakoista ei ollut mitään hyötyä, vain haittaa koko yhteiskunnalle ja Suomen maakuvalle. Esimerkkinä vaikutuksista, Suomen tärkein ympäristöinvestointi, Raahen terästehtaan muuttaminen vihreäksi, menikin Ruotsiin. Se vaarantaa Suomen vihreän siirtymän tavoitteet. SAK on Suomen suurin työttömyyden aiheuttaja. SDP on samaa pataa.

2

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Omaa tyhmyyttä kun ette osaa äänestää

    • Anonyymi

      Ulkomaan velka johtuu julkisen puolen liian suurista palkkamenoista, jota on jouduttu maksamaan lainarahalla jo 15 vuotta. Väkeä pitää vähentää tai sitten pienennetään palkkoja 30%, kuten Kreikassa. Se joudutaan tekemään, ellei Orpon ja seuraavan hallituksen toimet tehoa. Siinä ei napina auta.

      Ajatelkaa, että julkisen puolen lihotetun organisaation takia meidän vähäosaiset kärsivät, kun rahat eivät riitä elättien palkkojen maksun jälkeen enää palveluihin. Onko viisasta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      582
      3856
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3308
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2739
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1957
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe