FBI ja NATO USA

Anonyymi-ap

Ovat maapallon suurimpia poliiseja. Tipaksen Timo Immosella ollut kauan heidän silmäkameransa ja korvamikit asuessaan aiemmin Kilpeläisen naapurissa Tipaksella. Timon saunasta varasti paljon polttopuita, ei lähin varasliigan ja pyromaaniliigan tekijät asu lähimmät. Pekka Perän urheilukatsomokin paloi Etelä-Suomessa. Sotkamosta varastosta vei polttopuut myös. Nyt kai vasta vienyt Tipakselaisten polttopuita. Hopeakaivosta vastusti suunnitteluvaiheessa Kilpeläiset. Samaan aikaan ampuivat paljon tuulilaseja ja konepeltejä autoista, Tipaksellakin ja muualla.

42

486

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuka poltti parkkiin Timon auton urheilukentälle Oulussa?

    • Anonyymi

      Kuka teki moottoripyörällä mustan ison ympyrän Tipasojan koulun kohdalle. Aiemmin varasti veneen koulun rannasta. Sitten käytti Harley-Davidsonia moottoripyörää todella kauan tyhjäkäynnillä koulun pihassa. Moottoripyöriä, mopoja oli myös parkissa kaksi kypärä päässä Tipaksen Veneheitonmutkissa tiellä. Kuka vei Tipakselta lisää veneitä, varasti. Timo vessapaperirulla rei,itti aseella Tipaksen vessassa. Liiketunnistimen särki talon ulkopuolelta.

    • Anonyymi

      Timon korvapuhelin sanoi muutama viikko sitten, että aFBI tulee Suomeen poliiseiksi, vangitsee rikolliset ja väärässä ja virkavirheestä olevat poliisitkin Suomesta.

    • Anonyymi

      Pakoputkenpaukeautot. Erikoismoottoriautot, ääni kuuluu yli 10 kilometriä, kun ajavat.

    • Anonyymi

      Kesällä kaksi moottoripyörää Harley-Davidsonia ammuskelua Katin kulla uimarannan vastapäätä kajaanitiellä. Jyväskylän uimarannalla ammuskelivat. Oulun Nallikarin uimarannalla paloi moottoripyörä, nalli ei syttynyt. Aikoinaan piirittivät koko Tipaksen asein, yli 10 asetta, kova paikkeilla joka suunnalla oli koko ajan. Saukko, Vepsä, katerma ja kuhmotie.

    • Anonyymi

      Kuka laittoi kaivoskuorma-auton kyljelleen poikittain kajaani-oulutielle. Öljyä myös Oulun luokse tielle moottoripyörille, jotta liukkaammin kulkevat, muille kainuun liikkujille öljytty tie Ouluun.

    • Anonyymi

      Kilpeläiset ja heidän vieraansakin ammuskelivat takapihallaan pistoolilla Tipaksella.

    • Anonyymi

      Hakaristipuukottajat? Oulussa polttivat koulun seinän ja polkupyöränrenkaat.

    • Anonyymi

      Taistelirikospoliisit laittavat Suomen poliisit samaan nippuun rikollisten kanssa, isot pallot jalkaan ja raitapaidat päälle, jotta tunnistaa hyvin vähäliikkeisinä ne.

    • Anonyymi

      USAn pommi voi osua Suomen rikolliseen poliisilaitokseenkin taivaalta, paljon jo lentävät niiden päällä.

    • Anonyymi

      Paltamon valtavan golfkentänkyltin särkivät rikolliset, autona heillä oli ruskea farmariauto, jonka peräkontissa oli vasemmalla valtava lommo, kääntyen kyltin kohdalla vasemmalle. Sotkamossa ja Oulussa on paljon samanlaisia autoja kuin Tipakselaisilla rikollisia Oulussa ja Muhoksella oli rikollisilla samanlaisia autoja kuin Torniolaisilla, täysin kaikkineen lisävarustein, maahanmuuttajia Suomalaisen kuskin lisäksi. Ruotsissa ampuivat myös tuulilasit, kuten Kainuussa, kun Kilpeläinen vastusti hopeakaivoksen rakentamista, melkein yksin kylällä.

    • Anonyymi

      Rikolliset ammuskelivat Timon tiellä muualla Suomessa, myös Ahontielläkin. Ahon talosta kilpeläiset tipakselta. Muka murhanyritys ahontiellä, lavastivat senkin.

    • Anonyymi

      Timon silmävideokamera kertoo, kun Suomen poliisipönttöautot ja rikospoliisiautot menevät paskanruskeiksi. Timon silmävideokamera kertoo, kun alkaa tulla käsirautoja, poliisivirkalaattoja, puolustusvoimien virkalaattoja, kertoo kaikki Ruotsin ja Saksan poliisien ja puolustusvoimien henkilöt, arvot ja tekemiset.

    • Anonyymi

      Timon korvat kertovat äänellään kun alkaa sataa valtavia häkkejä ja vankeusristikoita aina asuomeen Naton paikannusjärjestelmällä että minne päin niitä aina sataa.

    • Anonyymi

      Oulun yliopiston sairaala asensi viiden tunnin leikkauksessa leukanivelleikkaiksessa Timolle silmävideokamerat ja korvamikit USan tekniikalla kauan sitten.

    • Anonyymi

      Usan hornet hävittäjät ovat olleet kauan Suomessa. Timon korva, sanoo, että hävittäjä pitää tilata, niin kyseinen hävittäjä tulee melko nopeasti valtavalla jyrinällä Usasta oulun päälle jyrisemään, melkei pommittaakin asukkaita muita.

    • Anonyymi

      Oulussa lasinsirpaleita pyöräteillä, kaupan pihoissa, huoltoaseman SE teksti pieni ikkuna rikki, linnunsiipisulkia useissa paikoissa polkupyöräteillä edessä, moottoripyöriä parkkeerattu kaupungin ajoteille keskikaupungilla ilman kuljettajaa poikittain liikkujoille ja autoilijoille. Kauppakeskuksen polkupyöräkyltissä isossa numero 4 polkupyöräntakarenkaassa, mtv uutiset käytti kyseistä numeroa todella kauan sitten kaivosasioissa.

    • Anonyymi

      Linnunsiivet jengiläisten liiveissä.

    • Anonyymi

      FBI ja Nato kuuntelee Suomen poliisien puhelimia, viestimiä ja heidän liikkeitä seuraa reaaliajassa satelliiteista, vaikka krp yrittää vangita kaikkia puolustusvoimia, rajavartijoita, Supoa, Rikospoliiseja. Krp käy olemattomaksi itsekin.

    • Anonyymi

      Polkupyörällä poltettuja ympyröitä on täynnä Oulun pyörätiet, terveysaseman henkilökunnan lähistöt sosiaalityöntekijöineen. Poltettuja viivoja asfaltissa myös pyöräkatoksien ovien edessä, myös maanteillä auton jarrutusjälkiä ja mutkaisia polttojölkiä.

    • Anonyymi

      Tipaksellakin hävittäjä piirsi savulla karvaisen pillun taivaalle ja siitä myös savunuoli osoittamaan kilpeläisten taloa.

    • Anonyymi

      Tipaksen kiersi aikoinaan iso hävittäjälaivue, niin oitis pääuutisissa lensi myös Ranskan pääkaupungin päällä hävittäjälaivue muodostelmassa, piirtäen viivaa kohteen yläpuolelle värisavuin.

    • Anonyymi

      Tipakselqisetkin saivat kaikki aikoinaan jonkun tavaran postilaatikoidensa juureen tai taloliittymäänsä. Niin saavat Oulussakin nykyään. Tienviittamerkit ja liikennemerkit vääntyilevät ja vaihtavat suuntaan kaikkialla, myös Sotkamon kylillä ja Yipaksella. Muuvaaramerkit osoittavat rikollisten taloille päin, Veihtivaara ja muut sivutienimikyltit.

    • Anonyymi

      Kuka siellä tipaksella keitti pontikkaa ja kaatoi hirviä ilman lupia ,tietääkö FBI ?

    • Anonyymi

      Valtava polliisisoppa ja yleinen sekahedelmäsoppa, sotkuinen lankakerä.

    • Anonyymi

      Kumma ku eivät ole uutisssa tai Sotkamolehdessä noista kertoneet?

    • Anonyymi

      Kissalan pojat ajelevat metsässä.

    • Anonyymi

      Timo kuvaa silmällään ja korvillaan kuuntelee, kaikkia kameraan ja mikkeihin joutuneita kohteita, kaikkea niitä näkyy oitis pääuutisissa ja vähän viiveellä lisää. Timo katselee puhelimestaankin silmäkameralla henkilöitä, hekin näkyvät pääuutisissa. Uutisiin joutuu mitä naapurikassa-asiakas ostaa kaupasta, repaleet liikennemerkit oitis ehyenä uutisissa, kuvatut poliisiautot, sienet, henkilönimet, kuulokkeet, lääkärit, sairaanhoitajat, asunnon kukat parvekkeelta, ambulanssit, torit ja juna-asemat kaupungissa...ym.

    • Anonyymi

      Timon korvamikeissä ääni kertoo ja silmät esittää videokuvaa useista taloista, asukkaista ja mitä he puhuvat. Korva kertoo, että minne Ruotsin turvallisuuspalvelu Säpö lähtee esim. Tutkimaan rikoksia töihin.

    • Anonyymi

      Timon silmissä on USAn atomipommitusvalmius sekunnissa, muu hävittäjäpommitusvalmius vielä nopeampi. Vaikka Suomen poliisitalo voi olla USA kohde.

    • Anonyymi

      Ruuti on kuivaa.

    • Anonyymi

      Muutama viikko sitten oli myös litistynyt tomaatti Oulun pyörätien jalankulkuväylällä, kuolleesta ihmisestä tulee tomaatti.

    • Anonyymi

      Vajaita uusis jätesäkkirulliakin saavat kerrostaloyhtiöt talojensa liittymiin tielle. Uutisissa on lisää niitä kaupan hyllyssä.

    • Anonyymi

      Joskus rekka ajaa Oulun moottoritietä 170 kilometriä tunnissa, sen erikoisrenkaat vonkuvat todella kovasti, kuuluu melkein 10 kilometriä. Joskus Suomessa palaa valtavia määriä autonrenkaita tuhopoltoin. Poliisilta voi palaa renkaat, jos autoilee väärään suuntaan. Tipaksellakin oli valkeita vanteita autoissa ajelemassa.

    • Anonyymi

      Oulun polkupyöräbaanan alikulkukäytävissä eturenkaaton polkupyörä vanteettomassa autonrenkaassa. Pienten roskapönttöjen alla vanteettoomia lastenpolkupyöriä pyöräbaanalla. Hylättyjä naisten kaupanostoskoripolkupyöriä joka paikassa suunnitelluisesti sijoitettuina taloille, mäntyä vasten, bussipysäkeillä ym. Älyttömästi.

    • Anonyymi

      Kajaanin poliisit varastivat asiakkaidensa ajokortteja Kajaanin poliisilaitokselta aikoinaan, timonkin ajokortilla ajelivat junalla ja Helsingin kaupungin liikenteellä Timon laskuun luvatta paljon. FBI tutkii. Pääuutiset kuvaa aina Timon autot åääuutisiin, ammutut autot, ne ajelevat uutisissa kaupunkiin ja ulkomailla myös samanlaiset kuvattuina. Myös Oulun autoni. Parkkihallin autolleni pääuutisissa, möin auton, niin polkupyörä parkkihallissa auton paikalla uutisissa, muuallakin uutisoitu samanlaine auto.

    • Anonyymi

      Timon polkupyörät asunnon ulkopuolella pyörätelineessä, niin uutisissa samanlailla kuvattuina ne.

    • Anonyymi

      Aikaa sitten Oulussa Timon korvamikki sanoi, että Suomen puolustusvoimat hyökkää, valtavasti autoja meni parvekkeeni alitse 60 autoa, moottoritietä 100 autoa myös lisää. Ääni sanoi, että Ruotsi hyökkää omassa valtiossaan samoin. Valtava sota syttyi oitis Oulun moottoritiellä etelään päin, jumalaton aseenpauke alkoi ympäri moottoritien varsia, kuulumattomiin saakka.

    • Anonyymi

      Renkaaton polkupyörä liikkunut tipaksella, hirvensarvet olleet tarakalla ja sarvissa roikkunut kaksi reppua täynnä pontikkapulloja ja palvattua hirvenlihaa, FBI tutkii asiaa.

    • Anonyymi

      Virkamiehet ja -naiset ovat helposti syytteissä virastoissa, puhelin ja tietokonevalvonta. Ei koskaan tarvitse olla sitten viranhaltija toista kertaa, myös sosiaali-terveys-lääkäri kirjoittelijat potilastiedostoihin, paskasta helppo syyttää. Tekisivät töitään rehellisesti toimistoissaan, laakereilla ei kannata levätä.

    • Anonyymi

      Onko tää Immonen kommunisti, onko hänellä liikennelupaa´

    • Anonyymi

      Onkohan nämä tahot olleet räjähtävien hakulaitteiden takana

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe