Vituttaako muita?

Anonyymi-ap

Minua vituttaa niin paljon, että hyppään katolta.

35

531

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitä se auttaa? Lähde kävelylle ja hymuile ystävällisesti ihmisille ja nyökkäile. Huomaat että oma sisäinen asennoitumisesti vaikuttaa itseesi. Ei muut välitä vaikka ottaisit kuulentoja. Siispä muutos tapahtuu itsessä. Ei muissa.

    • Anonyymi

      Varmista ettei ketään ole alla.

    • Anonyymi

      Veetuttaa kun auto on rikki ja pitää odottaa korjaamoaikaa, niin ei voi käydä missään, koska riskaabelia ajaa. Pyöräily tai kävely lähialueella ei kiinnosta yhtään.

      • Anonyymi

        Voit kieriä ja odottaa, että matu raiskaa sinut.


    • Anonyymi

      Kun raavituttaa niin saunassa käynti voi auttaa. Kävelylenkki voi auttaa myös. Äläkä välitä muista, he liikkuvat omilla asioillaan.

    • Anonyymi

      Helpointa olisi remarien touhujen jäljiltä tehdä samoin!

    • Anonyymi

      Laita korkki kiinni ja käy nukkumaan

    • Anonyymi

      no tuleepa Lylyllekin monttukeikka

    • Anonyymi

      Jos on televisio, niin tulee hyvää ohjelmaa, ei vatuta niin paljon. Masked singer. Alkaa kohta kolmosella, 19.30. Sitten paha maa, jasoer Pääkkönen nuorena, oi että. Jos jaksaa valvoa, niin 01.15 kova laki, rikollinen mieli, vitosella taitaa tulla.

    • Anonyymi

      Youtubessa on vanhoja pätkiä jasperistakin. On salatut elämät, jakso 1 jne, kokonaisuudessaan jaksoja. On pahat pojat, pötkiä ainakin. Pahat pojat, hakusana, nämä esittävät koistisen veljeksiä , puntteja nostelevat jne.

    • Anonyymi

      Älä hyppä katolta. Jos perusasiat ovat kunnossa, niin vitutukseen auttaa hyvät rasvat!!!! , vitamiinit ja seura. Jos perusasiat eivät ole kunnossa( esim työtömyyttä), niin ei auta muu kuin toisenlainen asenne. Siis hyvät rasvat tekevät aivoille hyvää!!!! Tarkistuta kilpirauhasarvosi, hypotyreoosi aiheuttaa alakuloa ja masennusta. Älä välitä muiden paskamielipiteistä. Niitä tässä maassa riittää!!!!!

      • Anonyymi

        Kilauta jollekin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kilauta jollekin.

        Aina ei pääse vastamaan , you know, mutta rupatteluhan piristää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kilauta jollekin.

        Onnistuukohan tuo? Minä kilautin . Tuli äreä ja vastaus että en halua puhua sinun kanssa. Ehdin vain sanoa hei ja tulethan sinäkin yhteisen ystävämme syntymäpäiville. Voisit lähteä.meidän kyydillä. Tyyppi ilmestyi sinne kävelemällä. Arvatkaapa soitanko toiste tai käynkö kylässä? Saa jäädä minun puolestani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kilauta jollekin.

        En kilauta. Tulee kärttyinen vastaanotto.


    • Anonyymi

      Älä nyt ainakaan katolta hyppää. Parasta hyväksyä oma tilanne niin kuin se on, jos omaa tilannetta ei voi muuttaa. Voit tietysti yrittää muuttaa tilannettasi toivottuun suuntaan, jos ei onnistu niin hyväksy se. Jos saat mieleistäsi seuraa, niin se auttaa myös asiaa ( se on tosin minullekin vaikeaa, lähes mahdotonta). Entä harrastus? Ennenkaikkea kaverit ja ystävät! Älä välitä ihmisten negatiivisista kommenteista, ne ovat heidän omista ongelmistaan lähtöisin ja heidän oma asiansa.

    • Anonyymi

      Sosiaalipuolen pomon huumoria

      1.1 suunnittelun jakoa, ken työssä on
      Johtotason kaavailua.

      1.2. Potkujen jakelua ken töitä tekee, pomon eristäytyminen vurkahuoneeseen.

      Ehkä nyt eivatuta niin, huumoria:D

    • Anonyymi

      Pomo ajatteli että laittaa potkuja harkintoihin. Tai Siitonen muihin hommiin.

    • Anonyymi

      Pääasia varmaan että etelä ja pohjinen ovat yhteistyössä, niin aveissa kuin sosiaalipuolellakin:D

    • Anonyymi

      käy kysymässä haapasellin Kikeltä, että kuinka paljon on kussu pelikoneeseen, niin keljuta enää yhtään vaan pikemminkin naurattaa.

    • Anonyymi

      Jännä muuten se, että aikuiset ihmiset, virka kuin toinen, esimiestehtävät ja nöin ,niin ovat välillä ihanan lapsellisia. Johtuuko se sitten jstn kun ajattelee että ompa nuori, ulkonäkö pettää kun juttelet vat hauskoja, joskus nuorempi hlö inspiroi, joskus joku jopa siirtyy muihin työtehtäviin tai saa potkut..

    • Anonyymi

      Huvitti joitakin avin kepu pomo. Eikai siinä, oliko pomo piilossa:D

    • Anonyymi

      Toivottavasti piristytte.

    • Anonyymi

      Kyllähän joskus joku hyvä juttu piristää, mitä kuulee.. se oli jossain päin Suomea semmonen juttu ettö oli hienon omakotitalon pohalle, oikein pranea ja näin niin joku oli kipannut rekkalastillisen lantaa, lietettä. Siitä on aikaa jo.

    • Anonyymi

      Tämä saattaa olla tuttu juttu, voi olla että ollut alibissaa. Oli ollut riitaa maatilalla. Kaksi miestä. Oli sutten käynyt niin että toinen oli kumonnut toisen ja jauhanut lihamyllyssä. Turkistarhuri.

    • Anonyymi

      No mutta, sattuuhan sitä. Se oli joku paikka, olikohan kaustinen. Mies oli hommissa, ei oikein katsonut eteensä. Putosi lietesäiliöön. Hautajaisissa joku heitti että äijä kuoli mutta paskanmaku suussa.

    • Anonyymi

      hallitus leikkaa sinultakin

    • Anonyymi

      Kalevassa oli juttua ikänäköleikkauksesta. Montaa on mieltä.

    • Anonyymi

      Ikänäköleikkauksia mainostetaan innokkaasti, ja ajatus silmälasittomasta elämästä houkuttelee. Kyseessä on iso bisnes, jonka jälkipyykin hoitaa tavallinen veronmaksaja.

      – On olemassa monta erilaista niin sanottua ikänäön korjausleikkausta, mutta yksikään ikänäön leikkausmuodoista ei hoida itse ikänäköongelmaa, muistuttaa silmätautien erikoislääkäri, professori Timo Tervo Helsingin yliopistosta.

      Ikänäkö tarkoittaa sitä, että kun linssi kasvaa eliniän mukana, niin se samalla kovenee. Noin 45 vuoden iässä linssi saavuttaa pisteen, jossa vaikkapa sanomalehden lukeminen muuttuu hankalaksi.

      – Vaikka mukauttajalihakset toimivat ihan normaalisti, niin mykiö [mykiö on kaksoiskupera, läpinäkyvä linssi, joka pystyy muuttamaan muotoaan ja taittovoimaansa] ei enää muutakaan muotoansa, koska se on niin kovettunut, ja tätä muodonmuutoksen puutetta voidaan kompensoida tietyissä rajoissa optisilla, sanoisinko, kikkailuilla tai korjailuilla. Korjailut voidaan tehdä joko sarveiskalvoon tai sitten niin, että asennetaan oman mykiön tilalle monitehoinen tekomykiö. Tavallaan siis tehdään kaihileikkaus, vaikka potilaalla ei olisi harmaakaihia, selvittää Tervo.


      Silmätautien erikoislääkäri, professori Timo Tervo huomauttaa, että ikänäköleikkaukset ovat iso bisnes, jonka jälkipyykin maksaa tavallinen veronmaksaja.
      Kuva: Yle, Akuutti
      Riskejä ja sivuvaikutuksia
      Ikänäköleikkauksia mainostetaan joka puolella, ja tuhansia euroja maksavia leikkauksia tehdään jatkuvasti terveisiin silmiin. Täysin riskitön leikkaus ei kyseessä ole, vaikka toimenpiteeseen päädyttäisiin huolellisen esitutkimuksen perusteella.

      – Säännöllisesti raportoidaan molemmista leikkaustyypeistä, että hämäränäkö ja autolla ajo pimeässä on harmillisempaa ja esimerkiksi häikäistymistä on enemmän. Mutta sitten paljon vakavampia ongelmia tulee siinä mielessä, että kun nelikymppiselle tehdään linssileikkaus, niin siinä iässä tehtynä se lisää myös verkkokalvoirtauman riskiä. Ja heti kun näitä komplikaatioita tulee, niin ne ajautuvat yksityiseltä puolelta julkiselle puolelle eli liiketoiminnan riski siirtyy silloin veronmaksajille.

      Mainokset houkuttelevat
      Yksityisellä puolella tehtäviin toimenpiteisiin ja niiden mainoksiin kannattaa suhtautua siis kriittisesti, vaikka silmälasiton elämä kuulostaa kovin huolettomalta. Yksityislääkäri voi suositella ikänäön korjaamista myös kaihileikkauksen yhteyteen. Jos harmaakaihin vuoksi silmä on leikattava, ei sen takia tarvitse yksityisen palveluja ostaa – tarvittaessa toimenpide tehdään kyllä julkisessa terveydenhuollossakin.

      – Jopa Alepan kassalta jaetaan mainoskuponkeja. Kun minä aloitin toiminnan tällä alueella 90-luvun alussa, niin se olisi välittömästi kielletty Lääkäriliiton eettisen neuvoston toimesta. Mutta nykyään ovat liiketoimintaperiaatteet muuttuneet toisenlaiseksi myös lääketieteessä ja se pitäisi potilaidenkin ymmärtää. Kun katsotaan nettimainoksia, niin ne todellakin ovat mainoksia silloin, kun on yksityisistä palveluista kyse, ihan samalla tavalla kuin vaate- tai automainokset niin samalla vakavuudella niihin pitää suhtautua ja kritiikillä, Tervo muistuttaa.

      Mainosten lupauksiin ja lääkärikuntaan kuitenkin luotetaan. Vaikka yksityisellä puolella tehtävät ikänäköleikkaukset eivät ole sairaudenhoitoa, jää jälkipyykki usein julkisen terveydenhuollon hoidettavaksi.

      – Joka ikinen viikko on HYKS:in silmäklinikalla yksi, mutta yleensä enemmän taittovirhekirurgian läpikäyneitä potilaita kysymässä, että onko kaikki kunnossa, tai että heillä on joku komplikaatio. Aina ne eivät ole suinkaan tehty huonosti tai väärin, voi olla että niihin on käynyt vamma, mutta joka tapauksessa ne kuormittavat meidän vastaanottotoimintaa ja ne ovat pois siitä määrästä, mitä me pystyisimme ottamaan potilaita vastaan ilman tällaista toimintaa.


      Kuva: Yle,

      • Anonyymi
        UUSI

        Ainakin se yksi kirurgi on jo eläkkeellä. Se naurettava riikinkukkopelle. Käppäili kesällä kaupungilla.


    • Anonyymi

      Yleensä asioista ollaan välillä eri mieltä, joskus aivan täysinkin , asua kuin toinen, mutta se, meitä kaikkia yhdistää, voimme olla samaa mieltä, leikkauskuurilla eletään, säästökuurilla joten rahaa voi säästääkin, mutta maksaahan ne piilaritjin ja lasitkin.

    • Anonyymi

      Usein asioista ajatellaan ja katsotaan yhdestä vinkkelistä. Kun ajatellaan jtn asiaa laahemmin, sen syitä, omia piirteitään ja vaikkapa siyyä miksi vatuttaa, niin voi auttaa. Usein pessimismi ruokkii pessimismiä ja monesti tuijotetaan liikaa pessimistisesti ongelmakohtiin, asua kuin toinen. Kun tulee esille omia voimacaroja, oikeutta asioille ynnä muuta, ihminen voi hyvinkin muuttaa ajattelutapojaan ja oppia ajattelemaan laajasti "uudesta vinkkrlistä"

    • Anonyymi

      Tuttu tunne monilla

    • Anonyymi
      UUSI

      Semmoinen vituttaa kun sekaannutaan toisten asioihin tyhmyyttään.

      • Anonyymi
        UUSI

        Sellaiset ovat omassa elämässäänkin usein suurin riski itselleen, päihdeongelmaisia ja tapaturma alttiita. Eivät opi, ei millään!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe