Ravintoloissa käyminen

Anonyymi-ap

Tiedän useita, jotka ennen pandemiaa kävivät baareissa ja yökerhoissa viikonloppuisin, mutta kun korona teki katkon tähän "harrastukseen", kotisohvalta poistuminen alkoi tuntua liian vaikealta ja oli mukavampi nukkua hyvin viikonloppuna kuin heilua baareissa.

Ravintolassa syöminen: hinnat ovat nousseet niin paljon, ettei normaalila palkansaajalla ole enää varaa syödä ravintolassa. Lounaalla käydään, mutta jo 4-henkisen perheen ravintolaillallinen maksaa yli 200 euroa, jää kyllä tekemättä. Huomattakoon, ettei ihmisten palkat ole nousseet, mutta muut elinkustannukset kyllä, ruuan ja polttoaineen hinnat erityisesti nousseet.

Hallituksen päätös alv:n nosamisesta 25,5% oli virhe. Ihmiset joutuvat nyt ahtaalle peruselinkustannusten vuoksi, joten se mistä säästetään on vaatteet, ravintolassa käyminen, yökerhot, baarit, kampaaja- ja kosmetologipalvelut. Näiltä aloilta tulee konkursseja ja työttömiä enemmän kuin alv korotuksen hyöty on valtiolle.

Esim ravintoloille suosittelen, että tehkää listallenne annoksia halvoista raaka-ainesta, jotta pääruan hinta asiakkaalle jää alle 20 euron. Tällä saatte volyymia, ei sillä, että hifistelyn kautta pääruuan hinnat kohoavat reilusti yli 30 euron.

Oy Suomi Ab on niin suuressa suossa, että hallituksen toimet vievät vain syvempään suohon.

Ihmisiä pitäisi kannustaa yrittäjyyteen palkkatyönsä ohella ilman, ettei verotus ole niin ankara, ettei mitään kannata tehdä. Tämä on suurin ongelma, koska Suomessa opitaan jo lapsena, ettei kannata tehdä mitään, koska verottaja vie kaiken. Sen sijaan perheet opettavat nuorensa näin:

- kun lapsi itsenäistyy, kaikki yhteiskunnan antamat avustukset hyödynnetään, esim varakkaat vanhemmat ostavat sijoitusasunnon ja siihen muuttaa perheen lapsi, joka saa asumistukea ja opintotukea tai toimeentulotukea 18 vuotiaasta lähtien. Näin perhe maksattaa sijoitusasuntonsa kulut valtiolla. Matalapalkka-aloilla tähän ei ole mahdollisuutta, joten nykyisestä systeemistä hyötyvät varakkaat. Jos asumistuki poistuu vanhempien asunnossa asuvilta, silloin nämä varakkaat toimivat siten, että sovitaan, että tuttavaperheen kanssa vuokrataan ristiin, eli Heikin lapsi muuttaa Matin asuntoon ja toisinpäin.

Yrittäjyydestä: jos hallitus päättäisi, että kevytyrittäjänä voit tienata esim 20.000 euroa vuodessa ilman todella korkeita verokustannuksia, Suomeen syntyisi enemmän yrityksiä, joista osa tulevaisuudessa voi kasvaa useampia työntekijöitä työllistäviksi. Kannustakaa yrittäjyyteen, älkää rokottako siitä!

3

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole kevyt yrittäjyyttä!
      Suomen laki ei tunne kevyt yrittäjyyttä. Se on sama kuin yrittäminen.
      Kuka keksi tämän?
      Ja ennen kaikkea kuinka on mahdollista oikeusvaltiossa johtaa kansaa näin harhaan?
      Laitonta toimintaa, eikö?

    • Anonyymi

      Äänestäkää nyt joukolla uudelleen kokoomusta ja persuja, niin sama meno jatkuu! Miksi gallupit näyttää että kansa edelleen äänestää kokoomusta ja persuja aivan kärkitasoisesti? Kansa vaikuttaa tyhmältä ja lammasmaiselta. Eurooppa ja maamme mukana jakavat valtaisat rahat Ukrainaan pitkittäen typerää ja onnettomasti päättyvää sotaa, maahanmuutto nielee nettomenona oikeasti julkisella sektorilla n. 15 mrd vuosi! Sitten alveja nostetaan, sähköfirmoille annetaan mandaatti ryöstää rahat kansalta ja kokoomus + EK vahtivat ettei palkkoja nosteta riittävästi vaan kansa köyhdytetään kerjäläisiksi. Tämä on paska maa nykyisin, aivan floppi. Maa oli hyvä vielä 15 vuotta sitten mutta kokoomus aloitti tuhon ja jatkaa siitä. Kapakoissa ei enää käy juuri kukaan ja some vielä pilasi loput kun kaikki viettää iltansa tuijotellen nettiä ja pariutumiset hoidetaan deittisovellusten kautta. Tylsää, ah niin tylsää. Elämän makua ei elämässä enää ole.

    • Anonyymi

      Kebabien hinnat ovat tänä päivänä hälyttävän korkeita. 7€ taso pitäisi saada takaisin, eikä liikaa turhaa kalliin perässä olemista. Asiakkaat eivät kaipaa kebab-yrittäjiltä kallista tasoa pois perinteiseltä halvalta tasolta, vaan tätä luotettavaa perustasoa eniten, ja ehkä jotain vaihtelua siihen. Muuten ei ole moitittavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3886
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2451
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      193
      1454
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1035
    Aihe