Putin haluaa osan Suomea

Anonyymi-ap

Kremlin propagandistit ovat ryhtyneet levittämään tarinaa, jonka mukaan niin sanottu Vanhan Suomen alue kuuluisi palauttaa Venäjän haltuun.

22

602

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuohan on vanha uutinen.

    • Anonyymi

      Joutaahan tuota kaistaleen antaa, säästyy valtion tukieuroja sippikunnille.

      • Anonyymi

        ...sattuu olemaan siivu Rämsänrantaakin siinä haaveessa , arvelitko että jos asukkaineen niin paratiisisi puolelle pääsisit ...


    • Anonyymi

      Tulkoon ottamaan alueen ,jos voi näyttää lainhuudatukset kys.alueeseen,muuten ei ole asiaa Suomeen!

    • Anonyymi

      Juntuslaiset jo rajapyykkejä siirtellöö.

    • Anonyymi

      Suomi osallistuu ydinaseharjoitukseen jo lokakuussa Steadfast Noon 2024 -harjoituksessa. Se on sellainen simuloitu harjoitus, jossa kuvitellaan, että Hornet-hävittäjissä on taktisia ydinaseita.

      • Anonyymi

        Putin ei tajua että kohta Moskova ja Pietari palaa ja väki juoksee elävinä soihtuina kaduilla jonka alla virtaa ydinjätettä...mahtavaaaaaaaaa..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putin ei tajua että kohta Moskova ja Pietari palaa ja väki juoksee elävinä soihtuina kaduilla jonka alla virtaa ydinjätettä...mahtavaaaaaaaaa..

        Toivottavasti sinulle käy niin...


    • Anonyymi

      Suomella on ihanat muistot siitä ajasta, kun Suomi oli Ruotsin etulinja. Ja taas.

    • Anonyymi

      Stubb uhoaa saksalaismediassa mobilisoivansa 280 000 suomalaista sotaan Venäjää vastaan
      Alexander Stubb uhosi saksalaiselle Die Weltille, että EU/NATO-Suomi mobilisoi liikekannallepanossa 280 000 suomalaista aseisiin, mikäli konflikti Venäjää vastaan puhkeaa. Uhoaminen kuullaan, kun uuden NATO-tukikohdan perustamisesta Lappiin uutisoidaan, joka tulee Ruotsin armeijan komennettavaksi.

      • Anonyymi

        Vanhat hyvät ajat käsillä, suomipojat taistelee ja ruotsalaiset komentavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanhat hyvät ajat käsillä, suomipojat taistelee ja ruotsalaiset komentavat.

        Näin on Ruotsi taistelee taas viimeiseen suomalaiseen.


    • Anonyymi

      Suomessa ei mikään ole perustuslain vastaista
      Jotta suomalaiset ja puolueet ovat jatkossa yhtä mieltä kaikista asioista, on media valjastettu kertomaan meille ainoa totuus. Tämän varmistaa päämedioiden STT, josta tehtiin niiden yhteinen sensuuritoimisto vuonna 2019. Mutta aina löytyy toisinajattelijoita, jotka pian paljastetaan
      Puolustusvoimien hämäräperäisellä henkilötiedustelun rekrytoinnilla.
      Silloin ollaan aika lähellä entisen DDR:n Stasin toimintaa, jossa kansalaiset kyttäsivät toisiaan ja tekivät ilmiantoja viranomaisille ”väärää” mieltä olevista. Supolla on tarvittaessa Amerikan NSA:n resurssit käytössään, mikä takaa kattavan valvonnan. Läpeensä korruptoitunut oikeuslaitos sitten hoitaa toisinajattelijoiden rankaisemisen.

      Edward Snowden paljasti NSA:n amerikkalaisiin yksityishenkilöihin kohdistaman vakoiluohjelman, joka sitten 7 vuotta paljastuksen jälkeen tuomittiin perustuslain vastaisena ja lopetettiin.

      Poliitikkojen fokus on karannut Suomen kehittämisestä sodankäyntiin ja talous jatkaa kurjistumistaan. Luulisi sen olevan stressaavaa, kun huonoissa diplomaattisissa suhteissa pitää koko ajan epäillä, olla varuillaan, lisätä vakoilua ja tappavampia aseita.

      Tuskinpa vieraan vallan alla ja komentoketjuissa suomalaiset ovat enää yhtä halukkaita puolustamaan maataan kuin puolueettomana ja itsenäisenä valtiona. Kiihtyvä reservistä eroaminen kertoo siitä selvästi.

      Jos te suomalaiset poliitikot toimisitte rauhan puolesta yhtä kiivaasti kuin varustaudutte, lietsotte sotaa ja organisoitte pelottelukampanjoita, kansalaisten ei tarvitsisi tuntea turvattomuutta nyt eikä tulevaisuudessakaan. Itsenäisen puolustuskyvyn rakentaminen ja rauhan puolesta taisteleminen eivät sulje pois toisiaan. Silloin puolustustahtokin on varmasti kohdallaan.

    • Anonyymi

      Voisikohan joku kauhuelokuvien ohjaaja tehdä elokuvan siitä, kun hiljainen kansa heräisi puolustamaan Suomea.

    • Anonyymi

      14.5.2023 Ukrainan asehalli räjäytettiin. Siellä oli ollut joitain aseita, joista oli tullut 18.5 laskeumaa mm. Ukrainaan ja Puolaan. Näin Saksan lehti kirjoitti, laskeumakartan mukaan, sitä oli tullut myös etelä-Suomeen. Kuulostaa pahalta, mutta Suomessa ei ole kirjoitettu mitään asiasta ja sieniä ovat ihmiset keränneet kaksin käsin. Puola on myös marjojen tuottajamaa ja meille tuodaan sieltä paljon myyntiin tavaraa.

    • Anonyymi

      Realiteetti on, että Venäjän ja Suomen välille solmittiin Neuvostoliitin romahdettua YYA-sopimuksen jatkeeksi Naapuruussopimus vuonna 1992, jonka voimassaolon aikana aina näihin päiviin saakka Venäjän federaatio tai venäläiset eivät ole kertaakaan uhanneet Suomea, suomalaisia tai maamme elintärkeitä intressejä, Ei ole olemassa syytä siihen, miksi suomalaisten tulisi hakata jälleen päätä Karjalan mäntyyn ja uhrautua keväästä 2022 nopeasti kiristetyssä vastakkainasettelussa lännen intressien puolesta. Suomen sotavalmisteluille ei ole motiivia eikä sotaan käymiselle voimassa olevaa sotilasvalaa – se irtisanottiin yksipuolisesti jo Naton isäntämaasopimuksella vuonna 2014.

      • Anonyymi

        Ootko Juntusen kommunisteja?


      • Anonyymi

        Näin on. Kyllä suomen johto on menossa sotimaan melko hanakasti. Eikä tännekään pitänyt tulla mitään natojoukkoja. Kohta tuodaan myös ydinasrita. Välillisesti suomi on jo sodassa venäjän kanssa kun suomesta viedyillä sotatarvikkeilla ja materiaaleilla jo ammutaan raketteja Ukrainasta syvälle venäjän maaperälle. Eikö ne tarvikkeet ollu tarkoitettu puolustamaan ja korkeintaan valtaamaan menetettyjä alueita takaisin. Siitä syystä venakot katsoo, että suomi on vihollinen siinä kuin muutkin natomaat. Katsokaahan vain, kohta ydinaseet otetaan käyttöön. Ja lännen on turha kuvitella, että Venäjä antautuu . Ei ainakaan niin kauan kuin putiini johtaa. Jos nato hyökkää ydinaseilla, usa saa niskaansa sen omalla maaperällä suurkaupunkeihin ydinlataukset. Venäjän sukellusveneitä on varmasti usan rannikon lähellä valmius asemissa. Entäs mitä tekee pohjois-korean jangi, tulee putiinin avuksi.


    • Anonyymi
      UUSI

      Stubb jatkaa puheitaan Ukrainan sodasta..vai ei Venäjä halua lopettaa? Olisi lopettanut jo 2022 mutta Boris Johnson lensi kiireesti Ukrainaan estämään sovitun rauhan! Lisäksi Stubb ajaa globalisteille lisää valtaa kaikkien pitäis olla samaa mieltä, muuten tulee sanktioita..Ukrainan johto on muuten itse sanonut että he eivät halua rauhaa vaan he haluavat voittaa Venäjän kun Washington ja Lontoo niin käskyttää...

    • Anonyymi
      UUSI

      Eipä ole ihme, että globalistit haluavat Trumpin hengiltä.
      Jokainen, joka yrittää lopettaa tämän mielettömän sodan, jossa ukrainalaisia on kaatunut hirvittäviä määriä, vaikka media valehtelee venäläisistä kaatuneista, on hengenvaarassa.
      Eikö kukaan ihmettele, miksi Trumpia ivataan ja pilkataan nyt monta vuotta putkeen presidenttiydestä lähtien? Ja kansa uskoo kaiken, kun sitä joka tuutista toitotetaan.
      Jospa se totuus tulisi joskus esiin.

    • Anonyymi
      UUSI

      Venäjä hyökkäsi naapurimaahansa, ja alkoi rurmata naapurimaansa kansaa.. Mikä teidän putinistien on ?? foliohatut...

    • Anonyymi
      UUSI

      Saajan sitä kaikkee haluta,mutta ei saa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe