Eliitti halusi vain EU:n hillotolpat

Anonyymi-ap

Muistatteko kuinka on sanottu mm. Valtiovarainministerin suulla,että EU:n kannatus suomalaisten keskuudessa on ennätyksellisen suurta ja EU erolle ei ole minkäänlaista kannatusta? Vaikka minkäänlaista kansanäänestystä ei asiasta ole järjestetty.

Euroopan unionista ja komission esityksistä Suomeen ei ole tullut mitään positiivista,ainoastaan pelkkä ryöstöä. Mitä enemmän valtio velkaantuu,sitä enemmän lainojen ehtoihin tulee mm. Kansallisomaisuuksien myyntiä ja yhtiöittämisiä. Kansa on tästäkin täysin unessa.

Tämä kertoo jo pelkästäänkin sen kuinka syvällä liittovaltiokehityksessä ollaan, minkäänlaista selvitystä ei edes saa järjestää.

"Koko EU:n kovin sopeutus
Bruegelin laskelmien mukaan Suomen kohtalo olisi EU:n kovin.

Yhtä kova sopeutus ei odottaisi edes Kreikkaa, Italiaa tai Portugalia, vaikka niillä on suhteessa talouden kokoon enemmän velkaa kuin Suomella.

Tämä johtuu Bruegelin mukaan kahdesta asiasta.

Ensinnäkin suomalaisten eläkerahastojen ylijäämiä ei lasketa mukaan ”pehmentämään” julkista velkaantuneisuutta. Näin ollen talous näyttäytyy heikompana.

Toiseksi Suomi on ainoa maa, jota koskisivat niin sanotut ”turvalausekkeet”.

Ne liittyvät maiden velkakestävyyden mittaamiseen, mikä on keskeinen asia uusissa säännöissä. Kullekin maalle tehdään oma analyysi siitä, miten se kykenee kantamaan velkansa.

Turvalausekkeet vaativat, että kestävyydeltään heikolla uralla oleva maa alkaa korjata talouttaan välittömästi, mikä osuisi EU-maista ainoana Suomeen.

Lausekkeet luotiin Saksan vaatimuksesta, ja Suomi oli mukana tukemassa niitä.

Suomi ylittää tänä vuonna EU:n taloussääntöjen molemmat kriteerit: julkinen velka suhteessa bruttokansantuotteeseen on yli 60 prosenttia (Suomella noin 80 prosenttia) ja julkisen talouden alijäämä yli 3 prosenttia (Suomella noin 3,7 prosenttia)."

5

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eli viiden vuodenkin velkaannuttamisella, on tekosyillä tahallaan haettu Suomi saneeraukseen, päättäjien ja poliitikkojen suilla, liittovaltiota varten.

    • Anonyymi

      Kun valtiovarainministeriö julkaisi viime viikolla EU-maiden jäsenmaksut unionille, jotkut saattoivat hieraista silmiään.

      Maksoiko suomalainen tosiaan EU:lle enemmän kuin ruotsalainen, vaikka länsinaapuri on Suomea selvästi vauraampi maa?

      Kyllä maksoi. Suomalainen pulitti unionille viime vuonna keskimäärin 150 euroa, kun ruotsalaisen summa oli 132 euroa.

      Vastoin yleistä käsitystä EU-maiden jäsenmaksut eivät mene yksiin vaurauden eli bruttokansantulon mukaan.
      Se kuvaa maan tuotannosta saamia tuloja. Se eroaa bruttokansantuotteesta (bkt) siinä, että mukaan lasketaan myös ulkomailta saadut ja sinne maksetut tulot.

      Kiinnostavia poikkeuksia on muitakin.
      Baltian maat esimerkiksi jäävät reilusti enemmän plussan puolelle kuin niiden bruttokansantulo edellyttää...

    • Anonyymi

      HUHHUH - SPR
      Vuosien mittaan lukenut useita erikoisia tarinoita Punaisen ristin toiminnasta. Esimerkiksi montako tuhatta tai kymmentä tuhatta lahjoitusta tarvitaan toimitusjohtajan palkkaan, ennen kuin mitään muuta voidaan alkaa puuhata. Mutta nyt netissä liikkuva Helsingin ja Uudenmaan piirin tuloslaskelma heilauttaa pahimmatkin oletukset romukoppaan. Sen mukaan kahden numeron tarkkuudella tulot ovat 1,7 miljoonaa, ja arvatkaapa paljonko ovat omat palkkakustannukset. No, ne ovat ne samat 1,7 miljoonaa euroa. Vuokrien maksu ja muut kiinteät kulut maksetaan sitten miinuspuolelta. Että muistakaa tämä, kun joku työntää keräyslipasta nenänne alle.

      Joku voi tietysti huomauttaa, että voi sitä palkkaa Namibiassakin kuluttaa, mikä tietenkin pitää paikkansa sekin.

    • Anonyymi

      Tulevaisuuskokouksen esityslista
      uhkaa, jolla ihmisiä tullaan pelottelemaan.
      Ilmasto, pandemia, biologinen uhka, toimitusketjut sortuvat. Ihmiset ja tavarat eivät kulje. Digitaalisesti kaikki pannaan internettiin, sitten internet sortuu. Ulkoavaruuden uhka. Viimeisenä musta joutsen, mikä se sitten lieneekään.
      Nyt lokakuun alussa 2024 on simulaatio ärhäkästä lintuinfluenssasta, joka tarttuu paitsi lintuihin, myös nautakarjaa ja ihmisiin. Povataan että siihen tulee massakuolleisuus. Pohtivat, miten saadaan kaikki rokotettua.
      Event 201 harjoitus oli 2kk ennen koronapandemiaa.
      Luodaan aina uusia uhkakuvia koko ajan. Ja jotta maailma voidaan pelastaa, ainut keino on perustaa Maailmannhallintoelin, joka ottaa homman haltuun. Kansainvälinen finanssirakenne muutetaan. Vallan keskittäminen meidän turvallisuuden ja tulevaisuuden takaamiseksi. Digitaalinen rokotepassi on jo kokeilussa 5maassa ja se tulee voimaan 2026. Sitten meitä valvotaan. Yritykset vastuussa sijoittajille ja heidän voitoilleen. Heidän pitää päästä monopoliasemaan, jolloin kilpailijat poistetaan. Pienet yritykset konkurssiin. Ihmisten ja yritysten pisteytys. Kiinan malli. Rikotaan yhteiskuntaa kiinnpitävät voimat. Koronasulut tekivät sen. Ihmiset menettivät oman elämänsä hallinnan. Kansallisvaltiot tulevat heikoiksi ja luovuttavat hallinnan uudelle maailmanhallitukselle, joka tullaan luomaan. Nyt sitä ollaan luomassa, YKn tulevaisuussopimuskokousessa,jossa mm Stubb mukana. Sopimukseen on kirjattu maailman hallinto. Agenda 2030. Et omista mitään, mutta olet onnellinen.
      Fossiiliset pois, lihan syönti pois. Ruoka tulee perustumaan hyönteisiin. Onnistuu, kun WEFin voitelemat kätyrit ovat soluttautuneet kaikkiin maailman hallituksiin ja tärkeisiin kabinetteihin. Young global leaders-ohjelma. Kouluttavat johtajia. 5vuotinen koulutus. Sinne pääsevät tulevat valtioiden johtajat, teollisuusmiehet, bisnesjätit ja teknisen alan yrittäjät. Mm Sanna Marin ja Alexander Stubb. (miten Suomen vähiten suositusta tuli presidentti.)
      Lännen media on 6 yrityksen hallussa. Näiden omistajat ovat WEF varainhoitoyhtiöt. Tarkoitus tuottaa sisältöä, jolla hallitaan ja ohjataan ihmisten mieltä.
      Tunteita,ajatuksia käsityksiä,mielipiteitä ja muuttunut mieli johtaa muuttuneisiin tekoihin.
      Alle 3000 henkilöä omistavat lännestä yli 90%. Kokoontuvat Davosissa. Pyrkivät kontrolliin Usassa ja globaalisti. Koronaharjoitus oli ensimmäinen onnistunut suuri muutoksen vauhdittaja.
      Kaksinkertaistivat omaisuutensa koronan aikana. Soros, Michael Bloonberg, Bill Gates, Jeff Beloz, Mark Zuckenberg, Elon Musk. Gatesin omaisuus ennen koronaa oli 96 miljardia. Koronan jälkeen 2022 129 miljardia. Nyt 2024 156 miljardia. Ovat rikkaampia kuin monet valtiot. Lahjoittavat rahaa omille perhesäätiöilleen. Säätiöt ovat verovapaita. Valtiot antavat veronmaksajien rahaa avustuksina rikkaiden yrityksille mm vihreän talouden projekteihin.
      Lista on loputon.
      Tämä on tulossa..

    • Anonyymi

      Kun Yleä lukee, niin Itävallassa laitaoikeistolainen, Venäjä-mielinen puolue voitti vaalit. Mutta katsotaanpa asiaa hieman syvällisemmin. Tämä voitto ei ole sattumaa, vaan selkeä merkki siitä, että tavallinen kansa on kyllästynyt.
      He ovat kyllästyneitä jatkuvaan rahalliseen tukeen Ukrainalle. On järjetöntä antaa tukea yhteen maailman korruptoituneimmista maista, kun kansalaisten omat tarpeet jäävät huomiotta. Ukrainaa tulisi tukea rauhanneuvotteluiden kautta, ei rahalla, joka vain luisuu käsistä ja lisää ongelmia.
      Venäjävastaisista pakotteista on lorotettu vain omille kintuille. Kansalaisilla on myös tullut mitta täyteen EU:n tulonsiirtounionin kanssa, jossa varat liikkuvat suuntaan, joka ei hyödytä paikallista väestöä. Lisäksi ilmastopolitiikan kusetukseen ollaan heräilemässä. Green Deal on tarkoitettu lähinnä kansalaisten rahastamiseen ja kontrollin välineeksi.
      Lisäksi puolue vastustaa maahanmuuttoa, ja syystäkin. Maahanmuutosta koituvat kustannukset lisäävät julkisen sektorin menoja merkittävästi ja vaikuttavat suoraan paikallisväestön turvallisuuteen.
      Kun tavallinen kansalainen katsoo ympärilleen, ei ole yllättävää, että Vapauspuolue voitti. Tämä on selkeä signaali siitä, että kansa haluaa muutosta ja äänekkäitä mielipiteitä, jotka ovat aikaisemmin jääneet huomiotta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe