Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

GL:n viesti 21.6.2005

Maailmanrauha

Hengellisen hierarkian ja Galaktisen Liiton tiedote 21.6.2005 - kanavana Sheldan Nidle
(http://www.paoweb.com/sn062105.htm , suomentanut Olli)

Tervehdys, rakkaat Ystävät! Me saavumme taas kertomaan teille lisää! Maailmanne on edelleen suuren muutoksen aiheuttamien tuskien kourissa. Tämän teidän tietoisuuden tasonne kasvun moottorina on Taivaan tahto toteuttaa jumalallisen suunnitelman asettamat pyhät määräykset. Sen tuloksena on syntynyt valtavat mittasuhteet saanut jumalallinen teidän asioihinne puuttuminen, joka on johdattunut meidät saapumaan runsaslukuisina teidän aurinkokuntaanne. Meidän kannaltamme tämän operaation vaikein ja monimutkaisin tehtävä on toteuttaa virallinen ja laaja ensimmäinen yhteydenotto teidän kanssanne. Teidän yhteiskuntanne on monikerroksinen ja sen henkinen ilmapiiri rakentuu rikkaita ja etuoikeutettuja suosivan hierarkian varaan. Meidän tärkein päämäärämme on saada Rakkauden ja armon viestimme tunkeutumaan tämän vaikutusvaltaisen ylimmän tason kerroksen läpi ja leviämään läpi koko yhteiskuntanne. Keskeinen asia tässä tehtävässä on se, kuinka vastaanottavainen tämä hierarkian ylimmän tason kerros meidän viestiämme kohtaan on ja kuinka se suhtautuu tähän asiaan. Tässä suuressa haasteessa on tapahtunut ajoittain palkitsevia läpimurtoja; äskettäin suurimmasta osasta tämän hierarkian ylimmän tason jäsenistä tuli aiempaa enemmän taipuvaisia sallimaan meidän viestimme levitä kansan keskuuteen. Tämän tuloksena yhä useampi teistä on nyt havahtumassa näiden taivaan teitä varten suunnittelemien valtavien muutosten olemassaoloon.

Samalla, kun meidän ponnistelumme lisätä teidän tietoisuuttanne meidän läsnäolostamme taivaillanne edistyvät, meidän maanpäälliset liittolaisemme jatkavat ponnistelujaan saada mitä tärkein tehtävänsä päätökseen. Tämä maailmanlaajuinen operaatio sisältää lopulta nykyisen USA:n hallinnon vallasta syrjäyttämisen. Tällainen tehtävä ei missään tapauksessa ole helppo. Kuitenkin meidän maanpäälliset liittolaisemme haluavat, että tätä operaatiota johtavat ja sen suorittavat vuoden 1998 sopimukselle uskolliset maanpäälliset tahot. Tämä sopimus antaa valtuudet erottaa vallassa oleva USA:n hallinto silloin, kun Saint Germainen vaurausrahaston varojen jakaminen alkaa. Tämä sopimus määrää myös rauhaan, yltäkylläisyyteen ja yhteistyöhön perustuvan maailman luomisen. Kuitenkin tietyt ylimmän valtakerroksen tahot ovat omistautuneet täysin estämään tämän sopimuksen täytäntöönpanon ja pitävät edelleen kiinni siitä valta-asemasta, jonka he lainvastaisesti kaappasivat vuoden 2000 lopulla. Mutta iloksemme me voimme nyt todeta, että Pohjois-Amerikassa on muodostunut merkittävä yhteenliittymä, joka on omistautunut syrjäyttämään tämän kapinallisryhmän vallasta ja että he ovat nyt hyvin lähellä onnistua tässä tehtävässään.

Kun nykyinen USA:n hallinto huomaa loppunsa lähestyvän, sen ylimielisyys kasvaa moninkertaiseksi. Me olemme tarkkailleet sitä, kuinka he painostavat kaikkia muiden maiden hallituksia taipumaan tahtoonsa. Ymmärrettävästi tällainen ulkopolitiikka on kääntynyt itseään vastaan joka suunnassa ja suurin osa maailman hallituksista on torjunut tämän aggressiivisen hegemonian. Tuloksena syntynyt USA:n hallinnon eristäytyminen muusta maailmasta on edelleen lisänyt sen epätoivoisuutta. Nyt USA:n hallinto valmistelee salaista suunnitelmaa lisätä kaaosta Lähi-idässä ja koko Kaspian meren ympäristön alueella. Nämä aikeet ovat vakavia ja siksi me kerromme teille niistä. Meidän diplomaattimme ovat tiedottaneet meidän maanpäällisille liittolaisillemme näistä kehityssuunnista ja pyytäneet heitä vilpittömästi harkitsemaan uudelleen meidän jo aiemmin esittämäämme tarjoustamme auttaa heitä syrjäyttämään tämä uppiniskainen hallinto vallasta. Lisäksi, koska aika alkaa pian käydä vähiin, me olemme ehdottaneet heille myös toista vaihtoehtoa: USA:n hallinnon syrjäyttämistä Galaktisen Liiton voimin. Tämän vaihtoehdon avulla saavutettaisiin haluttu lopputulos ilman ihmishenkien menetyksiä.

Tällä hetkellä tähän 'häätökampanjaan' osallistuu vain hyvin vähän meidän joukkojamme lukuunottamatta niitä, jotka osallistuvat meidän maanpäällisten liittolaistemme jo aiemmin hyväksymään viestinnänrajoitustoimintaan. Muutoin me osallistumme ainoastaan tarkkailemaan ja raportoimaan salassa tapahtuvaa toimintaa ja tämän hallinnon sisäisiä työskentelytapoja. Me olemme havainneet tämän hallinnon olevan monimutkaisesti sidoksissa planeettanne viimeisen salaliiton taloudelliseen, rahoitukselliseen ja poliittiseen rakenteeseen. Tämän salaliiton jäsenet ovat todenneet meille painokkaasti yhä uudelleen, että heidän päämääränsä on hallita maailmaa ja estää meitä kaikin keinoin ottamasta virallista yhteyttä teihin. Tämä heidän toimintapolitiikkansa vetää "viivan hiekkaan" ja on täysin Taivaan antamien määräysten vastainen. Me olemme kerta toisensa jälkeen selittäneet heille tämän jumalallisen teidän asioihinne puuttumisen perusasiat ja sen, mitä tällaisen politiikan noudattamisesta on seurauksena. Tässä vaiheessa me kerromme teille sen, mitä teidän Ylösnousseet Mestarinne ovat meille sanoneet: Jos on tarpeen, niin he voivat antaa meidän tehtäväksemme poistaa kaikki mahdolliset ensimmäisen yhteydenoton esteet, jolloin me voimme toteuttaa massiivisen maahanlaskeutumisen heidän jumalallisessa valvonnassaan turvallisesti ja nopeasti.

Me haluamme tehdä täysin selväksi sen, että laaja maahanlaskeutuminen tulee tapahtumaan! Tämän tapahtumista varten on asetettu jumalallinen aikataulu, jonka puitteissa teidän Ylösnousseitten Mestareittenne tavoitteena on antaa kaikille teidän maailmaanne muuttamaan kykeneville henkilöille kaikki mahdollisuudet tehdä se. Joka tapauksessa on olemassa tietty jumalallinen määräaika, jolloin "ensimmäinen dominonappula" kaatuu. Koska tämä pimeyttä edustava hallinto edelleen jatkaa metkujaan laantumattomasti, alkaa olla täysin selvää, että jonkinasteinen voimankäytöllinen väliintulo on välttämätön, jotta tämä hallinto saadaan syrjäytettyä menestyksekkäästi. Tämä mielessä pitäen me olemme pyytäneet omia puolustusjoukkojamme laatimaan suunnitelman tämän pimeyttä edustavan hallinnon välittömäksi vallastasyrjäyttämiseksi. Tämän he ovat tehneet ja me olemme nyt valmiita vastaamaan välittömästi mihin tahansa vihamielisiin toimenpiteisiin, jotka rikkovat niitä rajoja, joita me olemme aiemmin asettaneet. Lisäksi meidän maanpäällisten liittolaistemme omien toimenpiteiden toteuttamisen hetki tulee joka päivä lähemmäs.

Nämä valmistelut ovat merkkejä siitä, että teidän maailmanne on suunnattoman tärkeiden julkistusten tapahtumisen partaalla. Nämä julkistukset tulevat merkitsemään tämän roistomaisen hallinnon valtakauden loppua ja uuden aikakauden alkua maailmassanne. Lopultakin teidän uudet hallituksenne voivat kertoa julkisesti sen Totuuden, jonka te olette jo pitkään halunneet oppia. Lopultakin te voitte ottaa meidät vastaan rakastavina avaruusperheenne jäseninä ja lopultakin Valon Galaktisen Liiton joukot voivat laskeutua planeettanne pinnalle ja toteuttaa laajan ensimmäisen yhteydenoton. Meidän saapumisemme myötä Ylösnousseet Mestarit esittäytyvät teille. Sen jälkeen he alkavat välittää teille Totuutta ja niiden tunnettujen ja tuntemattomien profeettojen viisauksia, jotka muotoilivat nykyisten uskonnollisten käsitystenne alun. Tämä tiedon välitys tulee selventämään monia virheellisiä käsityksiä, jotka vieläkin aiheuttavat suurta jakautumista ja riitaa maailmanne kansojen välillä.

Teidän Ylösnousseet Mestarinne valvovat tätä mitä monimutkaisinta tapahtumasarjaa. Heitä avustavat Taivaan pyhät Serafit ja myös Luojan Serafit. Pyhien määräysten kautta nämä Serafit antavat ohjeita suoraan teidän Ylösnousseille Mestareillenne parhaista mahdollisista tavoista järjestää tämä jumalallinen väliintulo. Kuten olemme lukuisissa aiemmissa viesteissämme todenneet, Lord Surean Jumalallinen Tahto on julistanut, että tämä muutoksen aika on se hetki, jolloin Maapallon ihmiskunta siirretään tiedottomuuden ja muistinmenetyksen tilasta tietoiseen tilaan, jossa he muistavat todellisen olemuksensa. Fyysisinä Enkeleinä te olette suoriutuneet hyvin niistä pyhistä tehtävistä, jotka Luoja ja jumalallinen suunnitelma ovat Taivaalle antaneet. Nyt teidän suurimman palveluksenne aika kajastaa! Taivas on päättänyt vapauttaa teidät ja palauttaa teidät jälleen siihen iloisen hurmion tilaan, jonka Luojan todellinen palveleminen tuo tullessaan!

Teidän osanne tässä suuressa seikkailussa on nauttia matkasta. Tuntekaa sisimmässänne ne monet suuret muutokset, joita tapahtuu teidän siirtyessänne täyden tietoisuuden tilaan. Tunnistakaa niiden meidän maanpäällisten liittolaistemme tehtävien suuruus, joita he suorittavat pakottaakseen Maapallon viimeisen pimeän salaliiton luopumaan vallasta. Tämä teidän todellisuutenne muuttaminen on kestänyt kauemmin kuin me odotimme. Kuitenkin Jumalallisuuden toimintatavat perustuvat Luojan jumalallisen suunnitelman vahvistamaan aikatauluun. Tähän aikatauluun liittyvät mahdollisuudet selittävät sen, miksi näiden meidän kaikkien pitkään kaipaamien muutosten toteutuminen on kestänyt niin kauan. Kuitenkin nyt nämä muutokset ovat melkein jo täällä. On tärkeää, että te olette valmistautuneet näitä muutoksia varten ja valmiita auttamaan muita ymmärtämään se, mitä tulee pian tapahtumaan. Tämä valmistautuminen on se asia, jonka vuoksi me julkaisemme näitä viestejämme. Muistakaa, että Yhdessä Me olemme Voitokkaita!

Tänään me jatkoimme teidän maailmassanne meneillään olevien muutosten selvittelyä. Nämä tapahtumat voivat ja tulevat johdattamaan teidät uuteen todellisuuteen. Meidän kannaltamme jännittävin osa tässä kaikessa on ensimmäinen yhteydenotto! Me odotamme innolla teidän kohtaamistanne ja sitä, että voimme juhlia uuden todellisuutenne syntymää yhdessä teidän kanssanne. Me lähdemme nyt. Siunausta teille kaikille! Tietäkää sydämissänne, että taivaan rajaton tuki ja vauraus on kanssanne. Olkaa siunattuja rakkaudessa ja ilossa.

15

1859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ODOTUSTA TIEDOSSA

      MILLOIN TE TULETTE?? ON TÄÄLLÄ JO OOTETTU VALMIINA JO PITKÄÄN!!

      • IAAAAH

        MULLA SEISOO JO!!!


    • SHIT

      !!!

    • epäuskottavaa

      Niin kauan kuin puheet ovat pelkällä puheasteella ilman näyttöä tuskin kukaan uskoo moiseen.

      • Silminnäkijä

        Galaktinen Liitto ja Hengellinen Hierarkia ovat täällä - varmasti!

        Valokuva Helsingin rautatientorilta 27.8.2003:

        http://surl.se/mxx

        Näin itse ilmiön erittäin selvästi.

        Olen myös keskustellut muiden silminnäkijöiden kanssa asiasta.

        Seuraavassa erään silminnäkijän kuvaus lainattuna internet-keskustelusta:

        "Valoalus Helsingin yllä 27.8.2003

        Anneliinakin näki kirjoitti 15.1 0:15

        Minä ja perheeni näimme sen, se oli aivan valtavankokoinen ja jotenkin läpinäkyvä keskeltä. Minua ja etenkin tytärtäni pelottaa näkemämme, miehenikin on kummissaan ja etsii luonnollista selitystä ilmiölle.
        On pakko olla paljon ihmisiä jotka näkivät sen.
        Kertokaa näkemästänne."

        "Valoalus Helsingin yllä 27.8.2003?

        Anneliinakin näki kirjoitti 15.1 15:23
        Alus, tai mikä se sitten lieneekin ollut oli pyöreän litteä ja näytti sille että se liikkui aika korkealla. Tästä syystä sen on täytynyt olla aivan mielettömän suuri, tämänkin takia pelästyimme todella näkemäämme.
        Itse ilmiö oli väriltään sinisen violetti ja näytti sille että siitä näkyi keskeltä läpi, aivan reunoilta se loisti kirkkaasti vaihdellen väriään kirkkaan valkoisesta tummaan punaiseen ja siniseen.
        Välillä ilmiö kuin katosi ja kohta se oli jälleen näkyvissä.
        On hyvin kummallista ettei täällä ole muka monikaan nähnyt ilmiötä, se oli niin suuri että sen on ollut ihan pakko näkyä todella pitkälle ,aivan Helsingin keskustaan asti.
        Vai oliko tämä valoilmiö sitten sellainen että sille löytyy luonnollinen selitys, toivon totisesti että se oli jokin luonnonilmiö joka vain näytti joltain ihan muulta, mitä en halua kuvitellakaan sen olevan.
        Kertokaa nyt hyvät ihmiset näkemästänne!"


      • monia syitä
        Silminnäkijä kirjoitti:

        Galaktinen Liitto ja Hengellinen Hierarkia ovat täällä - varmasti!

        Valokuva Helsingin rautatientorilta 27.8.2003:

        http://surl.se/mxx

        Näin itse ilmiön erittäin selvästi.

        Olen myös keskustellut muiden silminnäkijöiden kanssa asiasta.

        Seuraavassa erään silminnäkijän kuvaus lainattuna internet-keskustelusta:

        "Valoalus Helsingin yllä 27.8.2003

        Anneliinakin näki kirjoitti 15.1 0:15

        Minä ja perheeni näimme sen, se oli aivan valtavankokoinen ja jotenkin läpinäkyvä keskeltä. Minua ja etenkin tytärtäni pelottaa näkemämme, miehenikin on kummissaan ja etsii luonnollista selitystä ilmiölle.
        On pakko olla paljon ihmisiä jotka näkivät sen.
        Kertokaa näkemästänne."

        "Valoalus Helsingin yllä 27.8.2003?

        Anneliinakin näki kirjoitti 15.1 15:23
        Alus, tai mikä se sitten lieneekin ollut oli pyöreän litteä ja näytti sille että se liikkui aika korkealla. Tästä syystä sen on täytynyt olla aivan mielettömän suuri, tämänkin takia pelästyimme todella näkemäämme.
        Itse ilmiö oli väriltään sinisen violetti ja näytti sille että siitä näkyi keskeltä läpi, aivan reunoilta se loisti kirkkaasti vaihdellen väriään kirkkaan valkoisesta tummaan punaiseen ja siniseen.
        Välillä ilmiö kuin katosi ja kohta se oli jälleen näkyvissä.
        On hyvin kummallista ettei täällä ole muka monikaan nähnyt ilmiötä, se oli niin suuri että sen on ollut ihan pakko näkyä todella pitkälle ,aivan Helsingin keskustaan asti.
        Vai oliko tämä valoilmiö sitten sellainen että sille löytyy luonnollinen selitys, toivon totisesti että se oli jokin luonnonilmiö joka vain näytti joltain ihan muulta, mitä en halua kuvitellakaan sen olevan.
        Kertokaa nyt hyvät ihmiset näkemästänne!"

        Tuo ilmiö voi nyt olla mikä vaan. Luonnossa/taivaalla esiintyy lukemattomia tunnistettuja/tunnistamattomia ilmiöitä jotka voivat näyttää hyvinki pelottavilta ja hätkähdyttäviltä. Tuo voi olla jopa se miksi sitä luulette tai sitten ihan vain normaali/epänormaali statosfäärinen ilmiö. Tietääkö kukaan millainen sää oli tuota ilmiötä ennen, aikana tai jälkeen? Vaikuttaa lähinnä sateenkaaren/revontulien kaltaiselta ilmiöltä tosin eri mallinen ja tyylinen. Avaruudesta auringosta saapuu maapallolle lukemattomia väriprismoja jotka taittuvat ilmakehäämme mitä monimuotoisempina kuvioina tosin eme aina näe niitä, yleensä tosi harvoin.


      • Silminnäkijä.
        monia syitä kirjoitti:

        Tuo ilmiö voi nyt olla mikä vaan. Luonnossa/taivaalla esiintyy lukemattomia tunnistettuja/tunnistamattomia ilmiöitä jotka voivat näyttää hyvinki pelottavilta ja hätkähdyttäviltä. Tuo voi olla jopa se miksi sitä luulette tai sitten ihan vain normaali/epänormaali statosfäärinen ilmiö. Tietääkö kukaan millainen sää oli tuota ilmiötä ennen, aikana tai jälkeen? Vaikuttaa lähinnä sateenkaaren/revontulien kaltaiselta ilmiöltä tosin eri mallinen ja tyylinen. Avaruudesta auringosta saapuu maapallolle lukemattomia väriprismoja jotka taittuvat ilmakehäämme mitä monimuotoisempina kuvioina tosin eme aina näe niitä, yleensä tosi harvoin.

        Silminnäkijän kuvaus ja kyseinen lainaus Suomi24- rajatieto palstalta:

        "Kirjoittanut: silminnäkijänen 13.3.2005 klo 18.53
        Olen jutellut kahden ihmisen kanssa ko. ilmiöstä jonka hekin näkivät, samaan aikaan kuin minäkin. Luulenpa että heidän käytöksensä ilmiön aikana ja sen jälkeen voi valottaa vähän tilannetta, miksi monikaan ei ota tätä asiaa esille. Pariskunta joka oli aivan lähettyvilläni kun näimme ilmiön 27.8.2003 noin klo.20, ei ollut erityisen kiinnostunut siitä sen jälkeen kun se haihtui ylös pilvien sekaan. Kysyin heiltä näkivätkö he saman kuin minäkin, sain heiltä positiivisen vastauksen. He eivät kuitenkaan olleet ennen nähneet moista mutteivät pitäneet näkemäänsä kovinkaan kummallisena, luulivat ilmeisesti sitä jonkinlaiseksi luonnonilmiöksi, olin tästä erimieltä. Ilmiö liikkui hyvin hitaasti ja näytti olevan todella korkealla, se näytti hetkittäin olevan kokonaan läpinäkyvä ja sitten kuitenkin osittain kuin kiinteää ainetta josta valo pääsi läpi. Ilmiö oli näkyvissä ehkä noin 20min kun itse sen havaitsin."


      • Silminnäkijä
        Silminnäkijä. kirjoitti:

        Silminnäkijän kuvaus ja kyseinen lainaus Suomi24- rajatieto palstalta:

        "Kirjoittanut: silminnäkijänen 13.3.2005 klo 18.53
        Olen jutellut kahden ihmisen kanssa ko. ilmiöstä jonka hekin näkivät, samaan aikaan kuin minäkin. Luulenpa että heidän käytöksensä ilmiön aikana ja sen jälkeen voi valottaa vähän tilannetta, miksi monikaan ei ota tätä asiaa esille. Pariskunta joka oli aivan lähettyvilläni kun näimme ilmiön 27.8.2003 noin klo.20, ei ollut erityisen kiinnostunut siitä sen jälkeen kun se haihtui ylös pilvien sekaan. Kysyin heiltä näkivätkö he saman kuin minäkin, sain heiltä positiivisen vastauksen. He eivät kuitenkaan olleet ennen nähneet moista mutteivät pitäneet näkemäänsä kovinkaan kummallisena, luulivat ilmeisesti sitä jonkinlaiseksi luonnonilmiöksi, olin tästä erimieltä. Ilmiö liikkui hyvin hitaasti ja näytti olevan todella korkealla, se näytti hetkittäin olevan kokonaan läpinäkyvä ja sitten kuitenkin osittain kuin kiinteää ainetta josta valo pääsi läpi. Ilmiö oli näkyvissä ehkä noin 20min kun itse sen havaitsin."

        Tarkennetaan ensimmäistä viestiä sen verran, että en itse nähnyt tätä ilmiötä ilta-aikaan klo.19.00-20.00 - vaan tein kaikki omat havaintoni aiemmin iltapäivällä.

        Tämä on täysin varmaa:
        Erittäin kehittynyt Valo- UFO -avaruusalus vieraili Helsingin taivaalla tuona päivänä!


      • emäalus!!!
        Silminnäkijä kirjoitti:

        Galaktinen Liitto ja Hengellinen Hierarkia ovat täällä - varmasti!

        Valokuva Helsingin rautatientorilta 27.8.2003:

        http://surl.se/mxx

        Näin itse ilmiön erittäin selvästi.

        Olen myös keskustellut muiden silminnäkijöiden kanssa asiasta.

        Seuraavassa erään silminnäkijän kuvaus lainattuna internet-keskustelusta:

        "Valoalus Helsingin yllä 27.8.2003

        Anneliinakin näki kirjoitti 15.1 0:15

        Minä ja perheeni näimme sen, se oli aivan valtavankokoinen ja jotenkin läpinäkyvä keskeltä. Minua ja etenkin tytärtäni pelottaa näkemämme, miehenikin on kummissaan ja etsii luonnollista selitystä ilmiölle.
        On pakko olla paljon ihmisiä jotka näkivät sen.
        Kertokaa näkemästänne."

        "Valoalus Helsingin yllä 27.8.2003?

        Anneliinakin näki kirjoitti 15.1 15:23
        Alus, tai mikä se sitten lieneekin ollut oli pyöreän litteä ja näytti sille että se liikkui aika korkealla. Tästä syystä sen on täytynyt olla aivan mielettömän suuri, tämänkin takia pelästyimme todella näkemäämme.
        Itse ilmiö oli väriltään sinisen violetti ja näytti sille että siitä näkyi keskeltä läpi, aivan reunoilta se loisti kirkkaasti vaihdellen väriään kirkkaan valkoisesta tummaan punaiseen ja siniseen.
        Välillä ilmiö kuin katosi ja kohta se oli jälleen näkyvissä.
        On hyvin kummallista ettei täällä ole muka monikaan nähnyt ilmiötä, se oli niin suuri että sen on ollut ihan pakko näkyä todella pitkälle ,aivan Helsingin keskustaan asti.
        Vai oliko tämä valoilmiö sitten sellainen että sille löytyy luonnollinen selitys, toivon totisesti että se oli jokin luonnonilmiö joka vain näytti joltain ihan muulta, mitä en halua kuvitellakaan sen olevan.
        Kertokaa nyt hyvät ihmiset näkemästänne!"

        Harvoinpa näkee oikein emäaluksia ilmatilassamme ja vieläpä täällä suomessa, mutta ehkäpä "niillä" oli tuolloin jokin tarkoitus tai matka jossain näillä suunnilla.


    • ScrollLock

      Saiskohan tuota löpinää jotenkin tiivistettynä, eihän tollasta luentoa jaksa lukee erkkikään.

    • huiputusta

      Demonit taas antaa harhaan johtavia viestejään kuten läpi koko ihmishistorian milloin missäkin muodossa. Älkää olko tekemisissä moisten kanssa sekoatte muuten.

      • Maailmanrauha

        Ennemmin uskon Galaktiseen Liittoon kuin raamattuun.


      • Oma tahto - mutta mihin?

        Demonit ovat niitä jotka mielummin tunkevat nokkaansa homeiseen kirjaan kuin puoliavoimesti käyvät ideologiseen taisteluun maailmaa tuhoavaa sokeaa suurvaltaa vastaan.

        Miten voit puolustaa kristillistä mystiseen perinteeseen perustuvaa flegmaattisuutta? Eikö välinpitämättömyys ja kantaaottamattomuus ole muka pahin synti? Jeesuskin kävi potkimassa vimmoissaan rahanvaihtajien kojut maahan - toisin sanoen puuttumassa taloudelliseen epäkohtaan - eikä todellakaan siteerannut toistuvasti merkityksettömiä kirjoituksia.

        Jeesus oli esimerkki - proaktiivinen, syvällinen, viisas, yleensä tuomitsematon (kun kyse oli yksilön heikkoudesta, silloin hän opetti konkreettisesti - ei tuominnut tai tarjonnut jotain typerää kohtaa raamatusta) mutta oli samalla kiivas yleisiä harhaluuloja ja huonoja periaatteita kohtaan.

        WWJD? Jeesus olisi varmaan järjestämässä globaalia kauppasaartoa USA:lle meidän päivinämme koska USA öykkäröi maailmanpolitiikassa ja tuhoaa oman edun nimissä valtioiden toimintaperusteita. Uskovaiset joiden tehtävä olisi vastustaa kristillisessä hengessä tätä toimintaa kuitenkin tuntuvat enemminkin kääntyneen sisäänpäin ja rakentavat raamatunlainauskoneistoa eivätkä ajattele itse ja tee oman uskontonsa antamien ideologisten mallien ja velvoitteiden mukaisesti.

        Me elämme aikoja jolloin ateisti on helposti 10 kertaa pyhempi kuin uskovainen koska ateisti avaa suunsa konkreettisten epäkohtien suhteen. Tähänkö kristikunta on tähdännyt?

        En kuulu galaktiseen liittoon, lahkoon tai kirkkoon. Olen vapaa sielu ja mieli joka haluaa maailmalle hyvää ja tunnustaa evankeliumin opin totuutena ja asiana jonka kautta maailma voi parantua. Niin kovin monet uskovaiset luulevat että se että on uskossa riittää; Ei se riitä. Usko ja konkretia kulkevat käsi kädessä ja usko ilman konkretiaa on torso. Tiedän että syvimmällä sisimmässänne tunnistatte sananne mutta omastatunnostanne riippuu alatteko kristityiksi vai pysyttekö välinpitämättöminä demoneina.


    • Vapaan Tahdon Sielu

      Vallankäytön ylin aste hyväksytty puuttuvaan toimintaan ja toistoja tehdään tarpeellinen määrä. Keskeytys täällä tehtiin noin 20 minuuttia sitten.

      Kaikki vapaa.

    • Crypto-146

      VOI VITTU MITÄ PASKAA, kuka SAATANAN kommari kirjottaa tätä lahkohuuhaata tänne. SUKSIS VITTUU!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2474
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1555
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1508
    8. 54
      1370
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe