Kuten tuolla toisaalla herrasmiehet totesivat, seurassa se Pattayan taika piilee. Pattaya ei sovellu erakoille.
Pattayalta löytää yhdessä ainoassa päivässä uusia kavereita, suomalaisia tai ulkomaisia miehiä ja naisia ja vaikka uuden tyttöystävän halutessaan.
Elettiin jotakin vuotta 2015, taisi olla perjantai. Mietin että mitähän sitä keksisi jotakin kivaa ja päätin mennä katsomaan mitä tutulla motovuokraajalla on tarjolla. (Häneltä olin ostanut käytetyn PCX:n joka seisoo katoksessa tänä päivänäkin. Sillä on jo tunnearvoa ja sitä ei hukata)
Siellähän hänellä oli sitten uudenkarhea Kawasakin Vulcan 1700 CC, tunattu chopper- henkisillä sarvilla ja muhkeilla kolmella vanhanmallisilla etuvaloilla, suorat kromatut pakoputket ilman äänenvaimenninta ja ilman suojuksia.
Vuokrahinta oli sama kuin muillakin isoilla pyörillä, eli tonnin päivä tai 5500 per viikko. Eipä paha. Mahtavat soundit ja huima vääntö. Kujilla kun kahvaa käänsi niin kaiku tuplasi soundit jotka oli kuin konetykissä.
Kotoa hain repun selkään ja ei muuta kuin ajelemaan. Nätti päivä ja ei liian kuumakaan. Joulu lähestyi silloinkin.
Kävin Bang Sarayssa yksikseen rauhakseen ajelemassa ja söin beachillä seafoodia pienen setin ja jälkkäriksi donitsi jonka välissä oli jäätelöä! Sellaista en ole aiemmin enkä sen jälkeen nähnyt.
Takaisinpäin mennessä ajelin Jomtienin kautta ja menin käymään edesmenneen Peten Helmessä kahvilla. Pete oli paikalla ja muutama hilpeä suomiveikko pienessä nousuhumalassa.
Mukavia heppuja ja juttu lensi. Silmät osui tien toiselle puolelle, jossa käveli korkokengissään uskomattomalla kropalla varustettu puuma taivaansinisessä ihoa myötäilevässä mekossaan.
...Ja hän osasi kävellä ja tiesi olevansa hyvännäköinen. Vaikka ikää oli jonkin matkaa yli neljänkymmenen, kroppa oli tikissä ja silarit oli onnistuneet, uuma kapea kuin piirroselokuvissa.
Vaistomaisesti sanoin kuin nuori poika Savosta että "Kato... Kato mikä tuolla menee..."
Vastapäätä minua istunut hilpeä suomiveijari katsoi ja kysäisi minulta että "Haenko sen sulle?" Ennenkuin ehdin vastata että ei nyt jaksa, niin hän oli jo matkalla tien yli.
Sieltä he sitten tulivat ja hyvin herrasmiesmäisesti hän esitteli tämän puuman minulle kertoen että tämä herra haluaisi tutustua sinuun.
Puumalla oli hienot käytöstavat ja likimain virheetön englanninkieli hallussaan. Kyselin että mitäs neito näillä kulmilla? Hän oli etsimässä lentoa Utapaolta Phuketiin, jossa hänellä on kynsisalonki.
Oli käynyt heittämässä keikan jonkun vanhan hoitonsa luona ja palasi toiseen ammattiinsa siis. Retkitoimisto johon hän oli yrittänyt mennä, ei ollut auki.
Lentoa hän oli vailla huomiselle, joten ehdotin että nyt lähdetään Jomtien saunalle ja sieltä minun luo, jossa varaan hänelle netissä lennon Phuketiin. Sehän passasi hyvin hänelle.
Kun oltiin siitä lähdössä, Pete totesi että onko maailmassa toista paikkaa, jossa voit pyytää ohikulkijan seuralaiseksi tuosta vaan ja onnistumisprosentti on sata?
Sauna oli daamille liian kuuma ja hän alkoi panikoimaan siellä joten oltiin enemmänkin altaalla ja syötiin hyvin. Saunan jälkeen haettiin matkalaukkunsa huoneestaan ja ajeltiin kämppääni.
Daami diggasi Kawasta ja istui mielellään kyytiin. Varoitin häntä pakoputkista ja hän välttyikin niiden polttamilta.
Kotonani oltiin ihan relasti, varasin hänelle lennon ja viesti varauksesta tuli kännykkäänsä. Daami alkoi olemuksellaan huolestua että enkö meinaa panna ollenkaan, kun istuttiin terassilla drinkkejä siemaillen.
Ohjasi meidät suihkuun ja teki sitten petikammarin puolella sen minkä kokenut thaimaalainen puuma parhaiten osaa.
Launtaiaamuna vein hänet autolla Utapaolle ja hän kovin tyytyväinen ja oltiin yhteyksissä sittemminkin pariin otteeseen.
Peten muistolle https://aijaa.com/OGPLhm Ikävä miestä! <3
2010
Seurassa se piilee se Pattayan taika
28
347
Vastaukset
- Anonyymi
Lämmin tarina, kiitos! Pete oli oikeassa. Maailmassa ei ole ainakaan montaa paikkaa jossa voit hankkia ohikulkijan seuraasi tuosta vaan ilman että siitä tehdään sen kummempaa numeroa.
- Anonyymi
Hieno tosikertomus Kymppi, kiitos.
Tämän osuuden todellisuutta kyllä hieman epäilen:
"Kävin Bang Sarayssa yksikseen rauhakseen ajelemassa ja söin beachillä seafoodia pienen setin ja jälkkäriksi donitsi jonka välissä oli jäätelöä! Sellaista en ole aiemmin enkä sen jälkeen nähnyt."
Epäilen, koska onhan kovakuntoinen sensei Ponttooni Pasanen kertonut, että Pattayalta ei saa possoja, koska ne sulavat lämmössä, ja sinä vielä muka JÄÄTELÖN kanssa donitsin söit !?!... Pasanen kyllä tietää Thaimaan asiat sinua paremmin, onhan hän syönyt satoja possoja.
Pattayalla on oma taikansa, totta, eikä mulla nyt muuta.- Anonyymi
Kiitos! Possondeeruksen tarina Thaimaan lämmön vaikutuksesta leivonnaisiin on myös hänen itsensä kumoama, kun esitteli laatikoittain donitseja joita rakas vaimo sitten Loy Krathongin aikaan oli illalla myymässä.
Donitsit ovat kuorrutuksensa vuoksi vielä herkempiä lämmölle ja ne on pidettävä erillään toisistaan tai ne liimaantuu toisiinsa.
Munkit ei niinkään lämmöstä piittaa, kotona olen monet kerrat niitä tehnyt ja lapsilla ollut eväänäkin. Paikallisen marketin aulassa on leipurin mesta joka tekee sekaleipiä erilaisilla koostumuksilla ja patonkeja. Joskus on ollut munkkirinkilöitäkin.
Kun ostaa 10kpl lähes höyryävän tuoreita munkkirinkilöitä paperipussiin ja kupposen kahvia kiparilta, niin siinä mitataan kotimatkalla luonteenlujuutta, että montako niistä on jäljellä perillä.
Näistä leivottavista puheenollen, pitäisi opetella leipomaan lihapiirakoita. Jomtienin Eki- vainaan piirakat oli huippuhyviä ja suosittuja. Niitä osti paikalliset ravintolatkin ja latasi iihin omat täytteet asiakkaiden toiveiden mukaan.
2010 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kiitos! Possondeeruksen tarina Thaimaan lämmön vaikutuksesta leivonnaisiin on myös hänen itsensä kumoama, kun esitteli laatikoittain donitseja joita rakas vaimo sitten Loy Krathongin aikaan oli illalla myymässä.
Donitsit ovat kuorrutuksensa vuoksi vielä herkempiä lämmölle ja ne on pidettävä erillään toisistaan tai ne liimaantuu toisiinsa.
Munkit ei niinkään lämmöstä piittaa, kotona olen monet kerrat niitä tehnyt ja lapsilla ollut eväänäkin. Paikallisen marketin aulassa on leipurin mesta joka tekee sekaleipiä erilaisilla koostumuksilla ja patonkeja. Joskus on ollut munkkirinkilöitäkin.
Kun ostaa 10kpl lähes höyryävän tuoreita munkkirinkilöitä paperipussiin ja kupposen kahvia kiparilta, niin siinä mitataan kotimatkalla luonteenlujuutta, että montako niistä on jäljellä perillä.
Näistä leivottavista puheenollen, pitäisi opetella leipomaan lihapiirakoita. Jomtienin Eki- vainaan piirakat oli huippuhyviä ja suosittuja. Niitä osti paikalliset ravintolatkin ja latasi iihin omat täytteet asiakkaiden toiveiden mukaan.
2010Voi resupekka taas tulee tuubaa, donitsit voidaan päällystää sellaisella päällysteellä joka kovettuu lämmössä, ei suinkaan sula... olin muuten 18-20 vuotiaana pullakuskina, tanskalainen nimisessä leipomossa, kaverin isä omisti, vien vanhalla vw-pakulla leipää ja donitseja ja neekerinsuukkoja, lähikahviloille... Tekivät myös munkkeja... munkit on öljyssä keitettyä taikinaa, jonka päälle laitetaan sokeria, tämä on aika vaikeaa toteuttaa thaimaassa, se sokeri sulaa siihen päälle eikä se ole sopivaa... kyllä munkkeja voi tehdä suoraan takina lusikalla kuumaan öljyyn, ne on silloin lusikkamunkkeja, ja jättää sokeri pois. Myös berliinin munkkeja voi tehdä thaimaassa, ja tehdäänkin... päälle samaa kuorrutetta kuin donitseihin...
Poju oli jo asiantuntija 16 vuotiaana kun olin kaverin faijan firmassa usein aamuisin tekemässä kaikenlaista, lähinnä ruokapalkalla, tai parhaita oli neekerin suukot... - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kiitos! Possondeeruksen tarina Thaimaan lämmön vaikutuksesta leivonnaisiin on myös hänen itsensä kumoama, kun esitteli laatikoittain donitseja joita rakas vaimo sitten Loy Krathongin aikaan oli illalla myymässä.
Donitsit ovat kuorrutuksensa vuoksi vielä herkempiä lämmölle ja ne on pidettävä erillään toisistaan tai ne liimaantuu toisiinsa.
Munkit ei niinkään lämmöstä piittaa, kotona olen monet kerrat niitä tehnyt ja lapsilla ollut eväänäkin. Paikallisen marketin aulassa on leipurin mesta joka tekee sekaleipiä erilaisilla koostumuksilla ja patonkeja. Joskus on ollut munkkirinkilöitäkin.
Kun ostaa 10kpl lähes höyryävän tuoreita munkkirinkilöitä paperipussiin ja kupposen kahvia kiparilta, niin siinä mitataan kotimatkalla luonteenlujuutta, että montako niistä on jäljellä perillä.
Näistä leivottavista puheenollen, pitäisi opetella leipomaan lihapiirakoita. Jomtienin Eki- vainaan piirakat oli huippuhyviä ja suosittuja. Niitä osti paikalliset ravintolatkin ja latasi iihin omat täytteet asiakkaiden toiveiden mukaan.
2010Sait aloituksellasi päämääräsi .... onneksi olkoon .... siis kyseessä oli ja on Numba, ei aloituksen tarina.
Herkistytkö kotonakin kyyneliin kun syöt leivoksia kahvin kanssa? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Voi resupekka taas tulee tuubaa, donitsit voidaan päällystää sellaisella päällysteellä joka kovettuu lämmössä, ei suinkaan sula... olin muuten 18-20 vuotiaana pullakuskina, tanskalainen nimisessä leipomossa, kaverin isä omisti, vien vanhalla vw-pakulla leipää ja donitseja ja neekerinsuukkoja, lähikahviloille... Tekivät myös munkkeja... munkit on öljyssä keitettyä taikinaa, jonka päälle laitetaan sokeria, tämä on aika vaikeaa toteuttaa thaimaassa, se sokeri sulaa siihen päälle eikä se ole sopivaa... kyllä munkkeja voi tehdä suoraan takina lusikalla kuumaan öljyyn, ne on silloin lusikkamunkkeja, ja jättää sokeri pois. Myös berliinin munkkeja voi tehdä thaimaassa, ja tehdäänkin... päälle samaa kuorrutetta kuin donitseihin...
Poju oli jo asiantuntija 16 vuotiaana kun olin kaverin faijan firmassa usein aamuisin tekemässä kaikenlaista, lähinnä ruokapalkalla, tai parhaita oli neekerin suukot...Possotietämysmies on myös donitsitietämysmies. Kovettuneet donitsit on varmaankin maailman parhaita?
Thaimaassa on jokaisella ostarilla donitsipiste, Dunkin´ Donuts tai vastaava, kuin myös useissa huoltsikoitten yhteydessä ja ne eivät sula eikä sokerikaan sula muuta kuin suorassa auringossa.
Thaimaan lämmöllä ei ole mitään tekemistä sen kanssa miten munkkeihin se sokeri laitetaan. Se laitetaan heti kun munkki nostetaan öljystä ja siihen kuumaan öljyyn se sokeri tarttuu.
Ammattilaisilla sen hoitaa kone jos munkit tehdään sarjatyönä, eikä Thaimaassa leipomot suinkaan sijaitse taivasalla auringossa, idiootti, vaan ilmastoiduissa tiloissa.
Öljyiset munkkipallerot vierii linjaa pitkin alas putkessa ja sokeri tulee niihin puhaltimella sumuna peittäen sen tasaisesti. Sellainen laite on leipurilla Lotuksen aulassa näkösällä.
Rasva on kookosrasvaa ja se on siitä hyvä rasva että se jää pintaan ja sokeri tarttuu siihen hyvin, kun muut rasvat imeytyy taikinaan nopeasti. Opin jo Suomessa aikoinaan käyttämään kookosrasvaa juurikin siitä syystä ja ne on vähärasvaisempia sen ansiosta.
Hullunkurinen oli myös väitteesi että 80% thaimaalaisista elättää itsensä ostamalla krääsää ja elintarvikkeita, myyden niitä sitten pimeänä. Todellinen prosenttiluku tuohon lienee alle yksi prosentti.
Olit siis 16 vuotiaana töissä ruokapalkalla ja 18-20 vuotiaana pullakuskina, mutta samaan aikaan opiskelit sosiaalialalle isäsi vastustuksesta huolimatta?
Olit jopa nuorisotoimen johtajakin samaan aikaan mutta totesit palkan niin pieneksi että sitten vielä opiskelit samaan aikaan 28 vuotiaaksi asti tietokonealaa, se kannatti ja sinusta tuli kovapalkkainen data-analyytikko?
Uskon kyllä että olet ollut pullakuskina, sen seuraukset kun on nähtävissä edelleen, mutta data-analyytikkoa sinusta ei saa mitenkään ellei data-analyytikon ammattinimeä aleta käyttää laskenta, luku- ja kirjoitustaidottomasta megatampiosta.
Se sinun tietokoneiden kanssa pelailu on jäänt sinne Commodore 64 pelimaailmaan ja myöhemmin olet koonnut itsellesi vaatimattomia pelikoneita kiinalaisista komponenteista.
Keksit tuon data-analyytikon tittelin itsellesi samasta syystä kuin ne muutkin tittelit, kuten insinöörimajuri, koelentäjä, lentokapteeni, filosofian maisteri jne koska ne kuulostaa mielestäsi mahtavilta.
Vaimosi saattaa uskoa noihin juttuihin, tai ainakin esittää uskovansa ettei tule harmia, mutta kellekään muulle aikuiselle nuo tarinat eivät uppoa.
Kuntouttavat työkokeilut eivät ole oikeita työpaikkoja.
2010 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Possotietämysmies on myös donitsitietämysmies. Kovettuneet donitsit on varmaankin maailman parhaita?
Thaimaassa on jokaisella ostarilla donitsipiste, Dunkin´ Donuts tai vastaava, kuin myös useissa huoltsikoitten yhteydessä ja ne eivät sula eikä sokerikaan sula muuta kuin suorassa auringossa.
Thaimaan lämmöllä ei ole mitään tekemistä sen kanssa miten munkkeihin se sokeri laitetaan. Se laitetaan heti kun munkki nostetaan öljystä ja siihen kuumaan öljyyn se sokeri tarttuu.
Ammattilaisilla sen hoitaa kone jos munkit tehdään sarjatyönä, eikä Thaimaassa leipomot suinkaan sijaitse taivasalla auringossa, idiootti, vaan ilmastoiduissa tiloissa.
Öljyiset munkkipallerot vierii linjaa pitkin alas putkessa ja sokeri tulee niihin puhaltimella sumuna peittäen sen tasaisesti. Sellainen laite on leipurilla Lotuksen aulassa näkösällä.
Rasva on kookosrasvaa ja se on siitä hyvä rasva että se jää pintaan ja sokeri tarttuu siihen hyvin, kun muut rasvat imeytyy taikinaan nopeasti. Opin jo Suomessa aikoinaan käyttämään kookosrasvaa juurikin siitä syystä ja ne on vähärasvaisempia sen ansiosta.
Hullunkurinen oli myös väitteesi että 80% thaimaalaisista elättää itsensä ostamalla krääsää ja elintarvikkeita, myyden niitä sitten pimeänä. Todellinen prosenttiluku tuohon lienee alle yksi prosentti.
Olit siis 16 vuotiaana töissä ruokapalkalla ja 18-20 vuotiaana pullakuskina, mutta samaan aikaan opiskelit sosiaalialalle isäsi vastustuksesta huolimatta?
Olit jopa nuorisotoimen johtajakin samaan aikaan mutta totesit palkan niin pieneksi että sitten vielä opiskelit samaan aikaan 28 vuotiaaksi asti tietokonealaa, se kannatti ja sinusta tuli kovapalkkainen data-analyytikko?
Uskon kyllä että olet ollut pullakuskina, sen seuraukset kun on nähtävissä edelleen, mutta data-analyytikkoa sinusta ei saa mitenkään ellei data-analyytikon ammattinimeä aleta käyttää laskenta, luku- ja kirjoitustaidottomasta megatampiosta.
Se sinun tietokoneiden kanssa pelailu on jäänt sinne Commodore 64 pelimaailmaan ja myöhemmin olet koonnut itsellesi vaatimattomia pelikoneita kiinalaisista komponenteista.
Keksit tuon data-analyytikon tittelin itsellesi samasta syystä kuin ne muutkin tittelit, kuten insinöörimajuri, koelentäjä, lentokapteeni, filosofian maisteri jne koska ne kuulostaa mielestäsi mahtavilta.
Vaimosi saattaa uskoa noihin juttuihin, tai ainakin esittää uskovansa ettei tule harmia, mutta kellekään muulle aikuiselle nuo tarinat eivät uppoa.
Kuntouttavat työkokeilut eivät ole oikeita työpaikkoja.
2010Tuossa on samantyyppinen munkkikone kuin mitä olen nähnyt toiminnassa. Munkin paisto ja sokerointilämpötila on täsmälleen sama Thaimaassa kuin Suomessa.
https://www.youtube.com/watch?v=ZWejW4je0Oo&ab_channel=HarriHaavikko
2010 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Possotietämysmies on myös donitsitietämysmies. Kovettuneet donitsit on varmaankin maailman parhaita?
Thaimaassa on jokaisella ostarilla donitsipiste, Dunkin´ Donuts tai vastaava, kuin myös useissa huoltsikoitten yhteydessä ja ne eivät sula eikä sokerikaan sula muuta kuin suorassa auringossa.
Thaimaan lämmöllä ei ole mitään tekemistä sen kanssa miten munkkeihin se sokeri laitetaan. Se laitetaan heti kun munkki nostetaan öljystä ja siihen kuumaan öljyyn se sokeri tarttuu.
Ammattilaisilla sen hoitaa kone jos munkit tehdään sarjatyönä, eikä Thaimaassa leipomot suinkaan sijaitse taivasalla auringossa, idiootti, vaan ilmastoiduissa tiloissa.
Öljyiset munkkipallerot vierii linjaa pitkin alas putkessa ja sokeri tulee niihin puhaltimella sumuna peittäen sen tasaisesti. Sellainen laite on leipurilla Lotuksen aulassa näkösällä.
Rasva on kookosrasvaa ja se on siitä hyvä rasva että se jää pintaan ja sokeri tarttuu siihen hyvin, kun muut rasvat imeytyy taikinaan nopeasti. Opin jo Suomessa aikoinaan käyttämään kookosrasvaa juurikin siitä syystä ja ne on vähärasvaisempia sen ansiosta.
Hullunkurinen oli myös väitteesi että 80% thaimaalaisista elättää itsensä ostamalla krääsää ja elintarvikkeita, myyden niitä sitten pimeänä. Todellinen prosenttiluku tuohon lienee alle yksi prosentti.
Olit siis 16 vuotiaana töissä ruokapalkalla ja 18-20 vuotiaana pullakuskina, mutta samaan aikaan opiskelit sosiaalialalle isäsi vastustuksesta huolimatta?
Olit jopa nuorisotoimen johtajakin samaan aikaan mutta totesit palkan niin pieneksi että sitten vielä opiskelit samaan aikaan 28 vuotiaaksi asti tietokonealaa, se kannatti ja sinusta tuli kovapalkkainen data-analyytikko?
Uskon kyllä että olet ollut pullakuskina, sen seuraukset kun on nähtävissä edelleen, mutta data-analyytikkoa sinusta ei saa mitenkään ellei data-analyytikon ammattinimeä aleta käyttää laskenta, luku- ja kirjoitustaidottomasta megatampiosta.
Se sinun tietokoneiden kanssa pelailu on jäänt sinne Commodore 64 pelimaailmaan ja myöhemmin olet koonnut itsellesi vaatimattomia pelikoneita kiinalaisista komponenteista.
Keksit tuon data-analyytikon tittelin itsellesi samasta syystä kuin ne muutkin tittelit, kuten insinöörimajuri, koelentäjä, lentokapteeni, filosofian maisteri jne koska ne kuulostaa mielestäsi mahtavilta.
Vaimosi saattaa uskoa noihin juttuihin, tai ainakin esittää uskovansa ettei tule harmia, mutta kellekään muulle aikuiselle nuo tarinat eivät uppoa.
Kuntouttavat työkokeilut eivät ole oikeita työpaikkoja.
2010Niin, sait siis Tyttö2010Neitinen99,9%Nainen aloituksesi tarkoituksen, eli päivän oireilut Numbasi kanssa.
Päiväsi on pelastettu, Grattis. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Possotietämysmies on myös donitsitietämysmies. Kovettuneet donitsit on varmaankin maailman parhaita?
Thaimaassa on jokaisella ostarilla donitsipiste, Dunkin´ Donuts tai vastaava, kuin myös useissa huoltsikoitten yhteydessä ja ne eivät sula eikä sokerikaan sula muuta kuin suorassa auringossa.
Thaimaan lämmöllä ei ole mitään tekemistä sen kanssa miten munkkeihin se sokeri laitetaan. Se laitetaan heti kun munkki nostetaan öljystä ja siihen kuumaan öljyyn se sokeri tarttuu.
Ammattilaisilla sen hoitaa kone jos munkit tehdään sarjatyönä, eikä Thaimaassa leipomot suinkaan sijaitse taivasalla auringossa, idiootti, vaan ilmastoiduissa tiloissa.
Öljyiset munkkipallerot vierii linjaa pitkin alas putkessa ja sokeri tulee niihin puhaltimella sumuna peittäen sen tasaisesti. Sellainen laite on leipurilla Lotuksen aulassa näkösällä.
Rasva on kookosrasvaa ja se on siitä hyvä rasva että se jää pintaan ja sokeri tarttuu siihen hyvin, kun muut rasvat imeytyy taikinaan nopeasti. Opin jo Suomessa aikoinaan käyttämään kookosrasvaa juurikin siitä syystä ja ne on vähärasvaisempia sen ansiosta.
Hullunkurinen oli myös väitteesi että 80% thaimaalaisista elättää itsensä ostamalla krääsää ja elintarvikkeita, myyden niitä sitten pimeänä. Todellinen prosenttiluku tuohon lienee alle yksi prosentti.
Olit siis 16 vuotiaana töissä ruokapalkalla ja 18-20 vuotiaana pullakuskina, mutta samaan aikaan opiskelit sosiaalialalle isäsi vastustuksesta huolimatta?
Olit jopa nuorisotoimen johtajakin samaan aikaan mutta totesit palkan niin pieneksi että sitten vielä opiskelit samaan aikaan 28 vuotiaaksi asti tietokonealaa, se kannatti ja sinusta tuli kovapalkkainen data-analyytikko?
Uskon kyllä että olet ollut pullakuskina, sen seuraukset kun on nähtävissä edelleen, mutta data-analyytikkoa sinusta ei saa mitenkään ellei data-analyytikon ammattinimeä aleta käyttää laskenta, luku- ja kirjoitustaidottomasta megatampiosta.
Se sinun tietokoneiden kanssa pelailu on jäänt sinne Commodore 64 pelimaailmaan ja myöhemmin olet koonnut itsellesi vaatimattomia pelikoneita kiinalaisista komponenteista.
Keksit tuon data-analyytikon tittelin itsellesi samasta syystä kuin ne muutkin tittelit, kuten insinöörimajuri, koelentäjä, lentokapteeni, filosofian maisteri jne koska ne kuulostaa mielestäsi mahtavilta.
Vaimosi saattaa uskoa noihin juttuihin, tai ainakin esittää uskovansa ettei tule harmia, mutta kellekään muulle aikuiselle nuo tarinat eivät uppoa.
Kuntouttavat työkokeilut eivät ole oikeita työpaikkoja.
2010Eikös se vielä samaan aikaan ajellut isänsä kanssa kalkkilaivalla Lontooseen, siellä tutustuen Sohon tyttösiin, jotka tykkäsi kovasti Pasasesta, se kun ei koskaan yrittänyt lähennellä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Niin, sait siis Tyttö2010Neitinen99,9%Nainen aloituksesi tarkoituksen, eli päivän oireilut Numbasi kanssa.
Päiväsi on pelastettu, Grattis.Kun Bumbalta loppuu sanat niin tilalle tulee sillä välin Zumba pitämään taukomusiikkia.
Tieteellis-tekninen Bumba laittaa fysiikan laitkin uusiksi kertomalla kylmää taltioivista seinistä ja siitä kuinka Thaimaasta kokonaan puuttuva kylmäketju korvataan laittomilla säilöntäaineilla. Se varmaan juu se eilen siaminlahdesta pyydetty makrilli on ilman kylmäketjua herkullinen saapuessaan huomenna 40 asteisessa alumiinikontissa Chiang Maihin?
Mitä luulet Bumba, olisiko siinä sittenkin kylmäketju joka ulottuu sieltä pyyntialuksesta Chiang Maihin saakka? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuossa on samantyyppinen munkkikone kuin mitä olen nähnyt toiminnassa. Munkin paisto ja sokerointilämpötila on täsmälleen sama Thaimaassa kuin Suomessa.
https://www.youtube.com/watch?v=ZWejW4je0Oo&ab_channel=HarriHaavikko
2010Voi rakas lapsi, kone ei päätä mitä sinne laitetaan, kuten sanoin olin tanskalaisella oppipoikana näissä asioissa, tiedän siitä paljon, vaikka silloin mitään koneita ollut, taikina tehtiin 50 kg vatkaimessa, se jaettiin käsin veitsellä kappaleiksi, jotka jaettiin vielä pienempiin, seinällä oli reseptit joita noudatettiin erittäin tarkasti...
Kaikki oli silloin vielä käsityötä, linjoja oli viisi yksi teki leipää, toinen konditoria eväitä, kolmas pusuja, neljäs munkkipossuja ja viides mitä milloinkin...
Pääsin ensin oppipojaksi, siitä pullakuskiksi... yhtä en ole unohtanut, huippu hyviä joku mantelileivonnainen, jotain valkoista täytteenä, ja suukot.
Muuten tuo suukkojen tekeminen on kanssa vaikeaa, että se täyte saatiin oikeanlaiseksi..
Tosin Tanskalainen meni konkkaan kun olin intissä, se oli surullinen kohtalo kaverin perheelle, miljonääristä, varattomaksi... mutta siitä joskus lisää. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Voi rakas lapsi, kone ei päätä mitä sinne laitetaan, kuten sanoin olin tanskalaisella oppipoikana näissä asioissa, tiedän siitä paljon, vaikka silloin mitään koneita ollut, taikina tehtiin 50 kg vatkaimessa, se jaettiin käsin veitsellä kappaleiksi, jotka jaettiin vielä pienempiin, seinällä oli reseptit joita noudatettiin erittäin tarkasti...
Kaikki oli silloin vielä käsityötä, linjoja oli viisi yksi teki leipää, toinen konditoria eväitä, kolmas pusuja, neljäs munkkipossuja ja viides mitä milloinkin...
Pääsin ensin oppipojaksi, siitä pullakuskiksi... yhtä en ole unohtanut, huippu hyviä joku mantelileivonnainen, jotain valkoista täytteenä, ja suukot.
Muuten tuo suukkojen tekeminen on kanssa vaikeaa, että se täyte saatiin oikeanlaiseksi..
Tosin Tanskalainen meni konkkaan kun olin intissä, se oli surullinen kohtalo kaverin perheelle, miljonääristä, varattomaksi... mutta siitä joskus lisää.Minulla oli useasti tämä omistajan poika mukaan autossa, johtuen siitä että hän on minua kolme vuotta nuorempi, yhdessä keräsimme mukaan aina sekunda brikkoja, suoraan telineestä autoon, ja vedettiin naamaan, kaikkea mahdollista, eikä grammaakaan paino noussut, firmalla oli parhaana aikana kahdeksan pullaautoa ja kuskia, kaikki minun kavereita, yleensä minua vanhempia kolmisen vuotta.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kun Bumbalta loppuu sanat niin tilalle tulee sillä välin Zumba pitämään taukomusiikkia.
Tieteellis-tekninen Bumba laittaa fysiikan laitkin uusiksi kertomalla kylmää taltioivista seinistä ja siitä kuinka Thaimaasta kokonaan puuttuva kylmäketju korvataan laittomilla säilöntäaineilla. Se varmaan juu se eilen siaminlahdesta pyydetty makrilli on ilman kylmäketjua herkullinen saapuessaan huomenna 40 asteisessa alumiinikontissa Chiang Maihin?
Mitä luulet Bumba, olisiko siinä sittenkin kylmäketju joka ulottuu sieltä pyyntialuksesta Chiang Maihin saakka?Ihan oikeana insinöörinä on velvollisuuteni kertoa vielä Bumballe että kylmää taltioivia seiniä ei ole olemassakaan. On olemassa vain lämmönjohtumista ja lämpösäteilyä hidastavia rakenteita. Termodynamiikan tärkeimpiä sääntöjä on että lämpö kulkee aina kohti kylmää. Kylmän "hohkaminen" antaa hämäävän kuvan että jokin kylmä pinta kuten jäinen ikkuna vaikuttaa hohkavan kylmää. Se johtuu siitä että lämmin ilmavirta menee kohti sitä kylmää pintaa ja saapuu jäähtyneenä takaisin virtauksena alaviistoon, joka saattaa tavallisessa suomalaisessa asuinhuoneessa huonoilla vanhoilla ikkunoilla olla 20cm sekunnissa.
Kylmä virtaus lämpenee huoneessa peremmällä ja alkaa nousta takaisin ylös ja lähtee jälleen kohti kylmää ikkunaa ja näin koko huoneessa on pieni pyörre koko ajan valloillaan.
Siksi ikkunoiden rakenteella on suuri merkitys rakennusten energiatehokkuuteen ja mikään ikkuna ei eristä lämpöä niin hyvin kuin hyvin eristetty seinärakenne. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minulla oli useasti tämä omistajan poika mukaan autossa, johtuen siitä että hän on minua kolme vuotta nuorempi, yhdessä keräsimme mukaan aina sekunda brikkoja, suoraan telineestä autoon, ja vedettiin naamaan, kaikkea mahdollista, eikä grammaakaan paino noussut, firmalla oli parhaana aikana kahdeksan pullaautoa ja kuskia, kaikki minun kavereita, yleensä minua vanhempia kolmisen vuotta.
En muuten ole koskaan ollut ns. työkokeilussa, nimittäin sellaisia ei ole edes ollut ennen 90 lukua, joten kaada reppana itsellesi vaan, sinä olet muuten ihan helvetin tyhmä, miten vitussa voin tietää yrittämisestä sinua enemmän, samoin rakentamisesta, ja vähän kaikesta muustakin, ja sinä kerrot että en ole ollut töissä, vittu olen tehnyt suht. virheettömän työuran 46 vuotiaaksi, jolloin jäin reuman takia eläkkeelle, minun ei tarvinnut tapella asiasta mitään kelan kanssa, minulla oli neljän eri alan erikoislääkärin lausunnot, ja fysioterapeutin kuntoutusarviot, kuten aikaisemmin sanoin tulin kelalle varsin kalliiksi tuohon aikaan, ja näytän tulevan vieläkin kun tuo sika kallislääke menee kokonaan kelankorvattavaksi, ja sinä pellenaama kerrot että lonkkani ei ole paikallaan, ihan oikeasti hullu sinä olet.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
En muuten ole koskaan ollut ns. työkokeilussa, nimittäin sellaisia ei ole edes ollut ennen 90 lukua, joten kaada reppana itsellesi vaan, sinä olet muuten ihan helvetin tyhmä, miten vitussa voin tietää yrittämisestä sinua enemmän, samoin rakentamisesta, ja vähän kaikesta muustakin, ja sinä kerrot että en ole ollut töissä, vittu olen tehnyt suht. virheettömän työuran 46 vuotiaaksi, jolloin jäin reuman takia eläkkeelle, minun ei tarvinnut tapella asiasta mitään kelan kanssa, minulla oli neljän eri alan erikoislääkärin lausunnot, ja fysioterapeutin kuntoutusarviot, kuten aikaisemmin sanoin tulin kelalle varsin kalliiksi tuohon aikaan, ja näytän tulevan vieläkin kun tuo sika kallislääke menee kokonaan kelankorvattavaksi, ja sinä pellenaama kerrot että lonkkani ei ole paikallaan, ihan oikeasti hullu sinä olet.
Minua auttoi suunnattomasti yksi proffa duunipaikassani, hän on vakuutuslääketieteestä väitellyt ja graduntehnyt dosentti, tai oli silloin... nyt on jo emeritus, hän kertoi mihin asioihin pitää kiinnittää huomiota, kun et tiedä vakuutuslääketiede on yksi lääketieteen osa-alue jossa keskitytään potilaiden massaan, ei yksittäiseen ihmiseen, vaan kaikkiin vaikkapa reumaa sairastaviin... hän ei ole lääkäri vaan juristi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ihan oikeana insinöörinä on velvollisuuteni kertoa vielä Bumballe että kylmää taltioivia seiniä ei ole olemassakaan. On olemassa vain lämmönjohtumista ja lämpösäteilyä hidastavia rakenteita. Termodynamiikan tärkeimpiä sääntöjä on että lämpö kulkee aina kohti kylmää. Kylmän "hohkaminen" antaa hämäävän kuvan että jokin kylmä pinta kuten jäinen ikkuna vaikuttaa hohkavan kylmää. Se johtuu siitä että lämmin ilmavirta menee kohti sitä kylmää pintaa ja saapuu jäähtyneenä takaisin virtauksena alaviistoon, joka saattaa tavallisessa suomalaisessa asuinhuoneessa huonoilla vanhoilla ikkunoilla olla 20cm sekunnissa.
Kylmä virtaus lämpenee huoneessa peremmällä ja alkaa nousta takaisin ylös ja lähtee jälleen kohti kylmää ikkunaa ja näin koko huoneessa on pieni pyörre koko ajan valloillaan.
Siksi ikkunoiden rakenteella on suuri merkitys rakennusten energiatehokkuuteen ja mikään ikkuna ei eristä lämpöä niin hyvin kuin hyvin eristetty seinärakenne.Vai oikein insinööri, laitappas vielä muutama kattila liikenteeseen... insinööri... sinä olet palstanheikoin lenkki nyt ja aina, vain kaltaisesi insiroori aijailee kattiloita tuntemattomien päähän, jostain suljetusta laitoksesta, sillä vapaana sinun tuskin sallitaan kulkea.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minulla oli useasti tämä omistajan poika mukaan autossa, johtuen siitä että hän on minua kolme vuotta nuorempi, yhdessä keräsimme mukaan aina sekunda brikkoja, suoraan telineestä autoon, ja vedettiin naamaan, kaikkea mahdollista, eikä grammaakaan paino noussut, firmalla oli parhaana aikana kahdeksan pullaautoa ja kuskia, kaikki minun kavereita, yleensä minua vanhempia kolmisen vuotta.
Kaikkien aikojen paras duuni. Ei palkkaa mutta saa vetää niin paljon sekundaneekurinsuukkoja kuin napa kestää ;)
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Possotietämysmies on myös donitsitietämysmies. Kovettuneet donitsit on varmaankin maailman parhaita?
Thaimaassa on jokaisella ostarilla donitsipiste, Dunkin´ Donuts tai vastaava, kuin myös useissa huoltsikoitten yhteydessä ja ne eivät sula eikä sokerikaan sula muuta kuin suorassa auringossa.
Thaimaan lämmöllä ei ole mitään tekemistä sen kanssa miten munkkeihin se sokeri laitetaan. Se laitetaan heti kun munkki nostetaan öljystä ja siihen kuumaan öljyyn se sokeri tarttuu.
Ammattilaisilla sen hoitaa kone jos munkit tehdään sarjatyönä, eikä Thaimaassa leipomot suinkaan sijaitse taivasalla auringossa, idiootti, vaan ilmastoiduissa tiloissa.
Öljyiset munkkipallerot vierii linjaa pitkin alas putkessa ja sokeri tulee niihin puhaltimella sumuna peittäen sen tasaisesti. Sellainen laite on leipurilla Lotuksen aulassa näkösällä.
Rasva on kookosrasvaa ja se on siitä hyvä rasva että se jää pintaan ja sokeri tarttuu siihen hyvin, kun muut rasvat imeytyy taikinaan nopeasti. Opin jo Suomessa aikoinaan käyttämään kookosrasvaa juurikin siitä syystä ja ne on vähärasvaisempia sen ansiosta.
Hullunkurinen oli myös väitteesi että 80% thaimaalaisista elättää itsensä ostamalla krääsää ja elintarvikkeita, myyden niitä sitten pimeänä. Todellinen prosenttiluku tuohon lienee alle yksi prosentti.
Olit siis 16 vuotiaana töissä ruokapalkalla ja 18-20 vuotiaana pullakuskina, mutta samaan aikaan opiskelit sosiaalialalle isäsi vastustuksesta huolimatta?
Olit jopa nuorisotoimen johtajakin samaan aikaan mutta totesit palkan niin pieneksi että sitten vielä opiskelit samaan aikaan 28 vuotiaaksi asti tietokonealaa, se kannatti ja sinusta tuli kovapalkkainen data-analyytikko?
Uskon kyllä että olet ollut pullakuskina, sen seuraukset kun on nähtävissä edelleen, mutta data-analyytikkoa sinusta ei saa mitenkään ellei data-analyytikon ammattinimeä aleta käyttää laskenta, luku- ja kirjoitustaidottomasta megatampiosta.
Se sinun tietokoneiden kanssa pelailu on jäänt sinne Commodore 64 pelimaailmaan ja myöhemmin olet koonnut itsellesi vaatimattomia pelikoneita kiinalaisista komponenteista.
Keksit tuon data-analyytikon tittelin itsellesi samasta syystä kuin ne muutkin tittelit, kuten insinöörimajuri, koelentäjä, lentokapteeni, filosofian maisteri jne koska ne kuulostaa mielestäsi mahtavilta.
Vaimosi saattaa uskoa noihin juttuihin, tai ainakin esittää uskovansa ettei tule harmia, mutta kellekään muulle aikuiselle nuo tarinat eivät uppoa.
Kuntouttavat työkokeilut eivät ole oikeita työpaikkoja.
2010Kerropppas nyt 2010 miten on mahdollista että kaltaisesi rakennusalan yrittäjä ei ymmärrä mitään rakennustekniikasta, alkaa alipaineistamaan avoviemäreitä, ja yrittäjä joka on onnistunut ns. yrittämisessään, ei tiedä mikä on alv, ja mikä on osakaslaina, kerroit sitä nostaneesi vuosia ja maksaneesi veroja kun jaksat, millaisen kuvan antaisit suomen yrittäjien palkinnonjako tilaisuudessa vuoden yrittäjäksi, aloittamalla puheesi, aloitin businekset liimaamalla mattoa laittiaan ja laittamalla alipainetta avoviemäriin sekä nostamalla palkkani osakaslainana 10 vuotta ja maksamalla veroja kun jaksoin, saisitko paljon aplodeita, kuulijoiltasi, vai siirrettäisiinkö sinut lähipään hourulaan jatkamaan haaveilua, parrasvaloissasi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minua auttoi suunnattomasti yksi proffa duunipaikassani, hän on vakuutuslääketieteestä väitellyt ja graduntehnyt dosentti, tai oli silloin... nyt on jo emeritus, hän kertoi mihin asioihin pitää kiinnittää huomiota, kun et tiedä vakuutuslääketiede on yksi lääketieteen osa-alue jossa keskitytään potilaiden massaan, ei yksittäiseen ihmiseen, vaan kaikkiin vaikkapa reumaa sairastaviin... hän ei ole lääkäri vaan juristi.
No sinun massassasi riittää keskittymistä! Tiedätkö muuten peelo, mitä eroa on proffalla ja tohtorilla? Kun näyttää että koko ajan sotket asioita.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No sinun massassasi riittää keskittymistä! Tiedätkö muuten peelo, mitä eroa on proffalla ja tohtorilla? Kun näyttää että koko ajan sotket asioita.
Voi rakas miten massani sinuun liittyy, kannan sitä laiffila ylpeänä, ja hyvä kuntoisena... miten sinun kuntosi, oletko laitoksessa, hoitaja tuo kohta iltalääkkeet ja bye bye nähdään aamulla insikoori.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kerropppas nyt 2010 miten on mahdollista että kaltaisesi rakennusalan yrittäjä ei ymmärrä mitään rakennustekniikasta, alkaa alipaineistamaan avoviemäreitä, ja yrittäjä joka on onnistunut ns. yrittämisessään, ei tiedä mikä on alv, ja mikä on osakaslaina, kerroit sitä nostaneesi vuosia ja maksaneesi veroja kun jaksat, millaisen kuvan antaisit suomen yrittäjien palkinnonjako tilaisuudessa vuoden yrittäjäksi, aloittamalla puheesi, aloitin businekset liimaamalla mattoa laittiaan ja laittamalla alipainetta avoviemäriin sekä nostamalla palkkani osakaslainana 10 vuotta ja maksamalla veroja kun jaksoin, saisitko paljon aplodeita, kuulijoiltasi, vai siirrettäisiinkö sinut lähipään hourulaan jatkamaan haaveilua, parrasvaloissasi.
Valitettavasti en ole sanonut mitään mainitsemistasi asioista, vaan nuo on ikiomia versioitasi eli tyypillistä persoonallisuushäiriöisen hevonpaskaa.
2010 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Voi rakas miten massani sinuun liittyy, kannan sitä laiffila ylpeänä, ja hyvä kuntoisena... miten sinun kuntosi, oletko laitoksessa, hoitaja tuo kohta iltalääkkeet ja bye bye nähdään aamulla insikoori.
Eikö sinulla ole aamulla mitään muuta tekemistä kuin aloittaa päiväsi täällä uudella sairaskertomuksella.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Valitettavasti en ole sanonut mitään mainitsemistasi asioista, vaan nuo on ikiomia versioitasi eli tyypillistä persoonallisuushäiriöisen hevonpaskaa.
2010Et varmaan jo, uskotaan, kyllä sinä poika olet useasti, ne kirjoitukset tekevät koko olemuksesi epätodelliseksi, tuollaista heppua mitä olet yrittänyt epätoivoisesti luoda, on täysin mielikuvitustasi, siksi olet ja pysyt puska jussukkana, sinulla ei ole varaa rehellisyyteen.
- Anonyymi
Helsingin nuorisotoimen johtaja A.J.Saarihurja oli siis samalla töissä tehtaalla jossa palkka maksettiin sekundaksi menneillä näkherinsuukoilla. Ei ole ihme että isänsä halusi pojalleen paremmin palkatun ammatin.
- Anonyymi
Eli kuskasi sitä samaan aikaan lannoitelaivalla Lontooseen ja takaisin, työharjoittelussa ilman liksaa?
- Anonyymi
Kukaan täysjärkinen ei kyllä hae seuraa Pattiksen suomibaareista
- Anonyymi
Suomibaarit eivät ole ilotaloja eikä tyttöbaareja. Niissä työskentelevät naiset ovat tarjoilijoita ja useimmiten ravintoloitsijan vaimon sukulaisia tai tuttuja. Pasanenhan jo aikoinaan väitti että niissä harjoitetaan paritusta. Törkeä väite jonka voisi viedä kunnianloukkauksesta rosikseen.
- Anonyymi
Jaaha! Viisi järkevää vastausta poistettu Moden toimesta.
Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kiitos nainen
Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik185073MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."
Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar1082588- 102024
Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?
Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun5801910Kirjoita yhdellä sanalla
Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin1161649Olet hyvin erilainen
Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja691269Yksi syy nainen miksi sinusta pidän
on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s401244Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!
Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill31038Hyvää Joulua mies!
Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o641017Hyödyt Suomelle???
Haluaisin asettaa teille palstalla kirjoittelevat Venäjää puolustelevat ja muut "asiantuntijat" yhden kysymyksen pohditt2191009