Mikko ei tee kuponkiruokaa vaan ammattitaidolla gourmet-ruokaa.
https://aijaa.com/uPfi0x
Uuden vuoden erikoismenu @ Dusty Gecko ravintola / Khanom
Tonnikalatartar avokadolla ja mangolla
Paahdettua kurpitsakeittoa, valkosipulikrutonkeja ja basilikaöljyä
Tonnikalapihvi, Kick aasikastike, kasviksia, perunamuusi
TAI
Naudan sisäfileepihvi, cafe de Paris voita, kasviksia, Perunaviipaleita
Hasselpähkinäpannacotta, mango coulis
Sekoitus marjavodka shotti
!!!!!!!!!!!!!!! Vain 950b !!!!!!!!!!!
Tervetuloa mukaan. !!!!!!!!
Dusty gekko ravintola, Miki, Ying + henkilökunta
Ei mitään kuponkiruokaa
25
207
Vastaukset
- Anonyymi
Kannattaisi harjoitella tuota valokuvausta hieman enemmän, tosin tänne asian ilmaiseminen mainosmielessä on varsin merkityksetöntä.
- Anonyymi
Pasaselle iski Thaimaa ikävä, Thaimaakateus ja ruokakateus. Aina negaa.
Kuva on erittäin ammattitaitoinen ruokakuva ja otettu hyvällä kameralla.
Kuvia katsellessa on aina kysyttävä kuvan laatua koskien että verrattuna mihin?
Kun verrataan tähän Pasasen laaturuokakuvaan niin jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä siitä onko Pasanen oikea mies arvostelemaan ruokakuvia https://aijaa.com/QQXEVk - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Pasaselle iski Thaimaa ikävä, Thaimaakateus ja ruokakateus. Aina negaa.
Kuva on erittäin ammattitaitoinen ruokakuva ja otettu hyvällä kameralla.
Kuvia katsellessa on aina kysyttävä kuvan laatua koskien että verrattuna mihin?
Kun verrataan tähän Pasasen laaturuokakuvaan niin jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä siitä onko Pasanen oikea mies arvostelemaan ruokakuvia https://aijaa.com/QQXEVkKuva on täysin susi, enpä pahemmin koe kaipailevani Thaimaahan vaimoni osaa laittaa thairuokaa sen verran mitä sitä syön, neljään kuukauteen en yhtään.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kuva on täysin susi, enpä pahemmin koe kaipailevani Thaimaahan vaimoni osaa laittaa thairuokaa sen verran mitä sitä syön, neljään kuukauteen en yhtään.
Osaa varmasti. Kumma ettei sitä Thaimaassa osannut.
Kumpi kuva on siis mielestäsi täysin susi? Jäi epäselväksi. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kuva on täysin susi, enpä pahemmin koe kaipailevani Thaimaahan vaimoni osaa laittaa thairuokaa sen verran mitä sitä syön, neljään kuukauteen en yhtään.
Mutta minä olen jo täällä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Osaa varmasti. Kumma ettei sitä Thaimaassa osannut.
Kumpi kuva on siis mielestäsi täysin susi? Jäi epäselväksi.Voin vakuuttaa että vaimoni on osannut aina laittaa omaa siis thaimaalaista ruokaa, mutta kuten sanoin varamme riittävät ulkona syömiseen, ei ole mitään järkeä tehdä kahdelle, avauksen kuva on tai pitäisi olla mainostarkoituksiin, se on epätarkka, erittäin epätarkka, toisen kuvan tarkoitus on täysin toisenlainen siinä esitellään perusthaikku ruokaa, jota tuli syötyä tarpeeksi tietääkseni milloin se on hyvää.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Voin vakuuttaa että vaimoni on osannut aina laittaa omaa siis thaimaalaista ruokaa, mutta kuten sanoin varamme riittävät ulkona syömiseen, ei ole mitään järkeä tehdä kahdelle, avauksen kuva on tai pitäisi olla mainostarkoituksiin, se on epätarkka, erittäin epätarkka, toisen kuvan tarkoitus on täysin toisenlainen siinä esitellään perusthaikku ruokaa, jota tuli syötyä tarpeeksi tietääkseni milloin se on hyvää.
Nyt on Simonkylässä linssivahvuus tai näyttö tarkistettava, sillä eihän noita voi mitenkään verrata.
Toinen on huippukokin annoksesta järkkärillä otettu kuva jossa on selkeät värit, kaunis hyvin tehty annos ja laadukas asetelma. Toinen on kiinalaisella kopiokännykällä räpsäisty kuva kuponkiruoasta, jossa on kaikki pielessä ja annos on anteeksi vaan, aivan kamalan näköistä huttua. Vanhan keiton päälle rätkäisty muovilautaselle spagettia.
Älä käsitä väärin, olen syönyt monet kerrat vastaavia annoksia, en ehkä noin huonoa, mutta kuitenkin. Ei satasen ja tonnin annoksia voi muutenkaan verrata keskenään.
Kameran kohdistus kohdistuu haluttuun kohtaan syvyysvaikutelman aikaansaamiseksi, kuten tässä toisessa kuvassa samasta ravintolasta https://aijaa.com/blwqXd
Resepti edelliseen uudenvuoden kruunuksi:
4 lampaan potkaa
Suolaa ja vastajauhettua mustapippuria maun mukaan
3 ruokalusikallista oliiviöljyä
4 valkosipulinkynttä, jauhettu
1 iso sipuli, hienonnettuna
2 porkkanaa kuorittuna ja kuutioituna
2 palsternakkaa kuorittuna ja kuutioituna
1 nauris kuorittuna ja kuutioituna
4 kuppia naudanlihalientä
2 rkl tomaattipyrettä
1 tl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
1 tl tuoretta timjamia hienonnettuna
VALMISTUS:
Mausta lampaan varret suolalla ja pippurilla.
Kuumenna oliiviöljy suuressa hollantilaisessa uunissa keskilämmöllä.
Lisää lampaan varret ja ruskista joka puolelta ja poista sitten kattilasta.
Lisää samaan kattilaan valkosipuli, sipuli, porkkanat, palsternakka ja nauris.
Kuullota kunnes sipulit ovat läpikuultavia.
Sekoita joukkoon tomaattipyree ja keitä 2 minuuttia.
Lisää lihaliemi, rosmariini ja timjami. Kuumenna kiehuvaksi.
Palauta lampaan potkat kattilaan.
Peitä ja hauduta 2-3 tuntia tai kunnes liha on kypsää ja irtoaa luusta.
Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Valmistusaika: 20 minuuttia | Kypsennysaika: 3 tuntia | Kokonaisaika: 3 tuntia 20 minuuttia - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Nyt on Simonkylässä linssivahvuus tai näyttö tarkistettava, sillä eihän noita voi mitenkään verrata.
Toinen on huippukokin annoksesta järkkärillä otettu kuva jossa on selkeät värit, kaunis hyvin tehty annos ja laadukas asetelma. Toinen on kiinalaisella kopiokännykällä räpsäisty kuva kuponkiruoasta, jossa on kaikki pielessä ja annos on anteeksi vaan, aivan kamalan näköistä huttua. Vanhan keiton päälle rätkäisty muovilautaselle spagettia.
Älä käsitä väärin, olen syönyt monet kerrat vastaavia annoksia, en ehkä noin huonoa, mutta kuitenkin. Ei satasen ja tonnin annoksia voi muutenkaan verrata keskenään.
Kameran kohdistus kohdistuu haluttuun kohtaan syvyysvaikutelman aikaansaamiseksi, kuten tässä toisessa kuvassa samasta ravintolasta https://aijaa.com/blwqXd
Resepti edelliseen uudenvuoden kruunuksi:
4 lampaan potkaa
Suolaa ja vastajauhettua mustapippuria maun mukaan
3 ruokalusikallista oliiviöljyä
4 valkosipulinkynttä, jauhettu
1 iso sipuli, hienonnettuna
2 porkkanaa kuorittuna ja kuutioituna
2 palsternakkaa kuorittuna ja kuutioituna
1 nauris kuorittuna ja kuutioituna
4 kuppia naudanlihalientä
2 rkl tomaattipyrettä
1 tl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
1 tl tuoretta timjamia hienonnettuna
VALMISTUS:
Mausta lampaan varret suolalla ja pippurilla.
Kuumenna oliiviöljy suuressa hollantilaisessa uunissa keskilämmöllä.
Lisää lampaan varret ja ruskista joka puolelta ja poista sitten kattilasta.
Lisää samaan kattilaan valkosipuli, sipuli, porkkanat, palsternakka ja nauris.
Kuullota kunnes sipulit ovat läpikuultavia.
Sekoita joukkoon tomaattipyree ja keitä 2 minuuttia.
Lisää lihaliemi, rosmariini ja timjami. Kuumenna kiehuvaksi.
Palauta lampaan potkat kattilaan.
Peitä ja hauduta 2-3 tuntia tai kunnes liha on kypsää ja irtoaa luusta.
Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Valmistusaika: 20 minuuttia | Kypsennysaika: 3 tuntia | Kokonaisaika: 3 tuntia 20 minuuttiaEI hyvää iltaa ja päivää, on nämä lahkolaiset omalaatuista porukkaa, todellisuudessa olsn syönyt satoja ellen tuhansia vastaavia annoksia, tuo on thaimaalaista perusruokaa, en muista tuota kertaa tosin paikan muistan, kun haluan nuudelia menen paikkaa jossa on paljon thaimaalaisia, kun pihviä tai länkkäriruokaa, menen paikkaan jossa on paljon länkkäreitä, en lue mitään arvioita mistään, joskus ruokailu onnistuu, joskus ei onnistu...
Noissa mainoskuvissa kannatta käyttää ammattikuvaajaa, se ei thaimaassa maksa juuri mitään, tämä toinen kuva on parempi kuin ensimmäinen... Ei en käsitä väärin olen syönyt thaikkuruokaa niin paljon että tiedä milloin se on hyvää, niin maultaan kuin rakenteelta... minulla on takana tuhansia annoksia... parhain ravintola oli Khun Toy Hua hinissä, arkiruokaan. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
EI hyvää iltaa ja päivää, on nämä lahkolaiset omalaatuista porukkaa, todellisuudessa olsn syönyt satoja ellen tuhansia vastaavia annoksia, tuo on thaimaalaista perusruokaa, en muista tuota kertaa tosin paikan muistan, kun haluan nuudelia menen paikkaa jossa on paljon thaimaalaisia, kun pihviä tai länkkäriruokaa, menen paikkaan jossa on paljon länkkäreitä, en lue mitään arvioita mistään, joskus ruokailu onnistuu, joskus ei onnistu...
Noissa mainoskuvissa kannatta käyttää ammattikuvaajaa, se ei thaimaassa maksa juuri mitään, tämä toinen kuva on parempi kuin ensimmäinen... Ei en käsitä väärin olen syönyt thaikkuruokaa niin paljon että tiedä milloin se on hyvää, niin maultaan kuin rakenteelta... minulla on takana tuhansia annoksia... parhain ravintola oli Khun Toy Hua hinissä, arkiruokaan.Khun Toy on ruokala, ei ole mitään tekemistä ravintolan kanssa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Khun Toy on ruokala, ei ole mitään tekemistä ravintolan kanssa.
Tuskin minun täytyy tuohon ottaa kantaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuskin minun täytyy tuohon ottaa kantaa.
Muuten lampaan liha on aika kuivaa...
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kuva on täysin susi, enpä pahemmin koe kaipailevani Thaimaahan vaimoni osaa laittaa thairuokaa sen verran mitä sitä syön, neljään kuukauteen en yhtään.
Miksi kaipaisitkaan Thaimaahan? Sinähän olit aina kotona sisällä hikoilemassa yksin. Nyt saat sentään raitista ilmaa ilmaiseksi ikkunoista, ei tarvi hikoilla eikä maksaa ilmastoinnista eikä talkista.
- Anonyymi
Löytyykös myös maukasta macaronia?
- Anonyymi
Varmana löyttyy tuohan on gurmet ruoka.
- Anonyymi
Ja siihen paljon getsubbia?
- Anonyymi
Majatalossa ollut myös hyvännäköiset joulupöperöt
https://aijaa.com/UIVobi - Anonyymi
Mikko on huippuammattilainen, eikä pienen ravintolan kuvien tarvitse olla mitään täydellisiä Michelin- ravintolan otoksia, vaan ajavat erinomaisesti asiansa.
En nyt viitsi kommentoida tuota Possonderin kommenttia ja kuvaa, sillä eiköhän se ole jo käsitelty aiemmin ja olen kaiken lisäksi kommenointilakossa.
Esittelen samalla iskän tekemää leipää sekaviljasta, mukana "puoliväliin" keitettyä riisiä 3 dl, perunamuusijauhoa 1 dl ja mysliä 2 dl.
Yksi kananmuna ja puoli desiä sokeria. 25 grammaa kuivahiivaa kahden kilon settiin jauhoa. Nesteenä vesi, noin 0,7ltr. Mausteina suola, pieni ripaus pippuria ja chiliä.
Kun taikinaa tulee reilusti, levitän usein taikinan koko pellille siten että se täyttää sen kokonaan ja leikkaan paistuneen levyllisen ruuduiksi.
Varhainen lintu madon poimii! https://ibb.co/Z8MZH8t
Tulinen, suolainen ja makea kivasti tasapainossa. Ai niin taikinakulhoon desi Creme freichea ja kolme ruokalusikallista ruokasoodaa takaa taikinan kohoamisen.
2010- Anonyymi
Toisaalta on vaikea ottaa kantaa kenenkään ammattitaitoon, jos itse ei ole asiantuntija, samalta alalta, jos rakennusalan ammattilainen alipaineistaan avoviemäreitä, ollaan kaukana rakennusalan asian tuntemuksesta, keittiöalalla on paljon asiantuntijoita, kylmäköitä, ala carte kokkeja, mesuja, laitoskeittäjiä... yms. tuskinpa kylmäkkö lähtee arvostelemaan edes toista kylmäkköä, mutta että asiaan täysin vihkiytymätön, kertoo jonkun olevan jotain on lähinnä naurattavaa, alle pulla resepti martoilta.
Valmistusohje
20 pullaa
noin 15 dl vehnäjauhoja
2 tl suolaa
2 dl sokeria
50 g hiivaa
4 dl vettä
2 munaa
125 g voita
Kuoritaikina:
1/3 perustaikinasta
250 g voita
2 dl vehnajauhoja
1 tl suolaa
Voiteluun:
1 muna
Valmista ensin perustaikina: Sekoita kuivat aineet keskenään. Murustele myös hiiva joukkoon. Lisää joukkoon kädenlämpöinen vesi. Lisää sitten joukkoon munat ja pehmeä rasva. Vaivaa taikinaa koneella tai käsin niin kauan, että se irtoaa helposti astiasta ja käsistä.
Anna taikinan levätä huoneenlämmössä 15 minuuttia.
Ota taikinasta kolmasosa ja vaivaa siihen kuoritaikinan ainekset mahdollisimman kylminä. Siirrä kuoritaikina jääkaappiin.
Paloittele perustaikina 20 palaan. Pyöritä palat pulliksi ja anna nousta.
Ota kuoritaikina jääkaapista ja kaulitse se ohueksi levyksi. Ota levystä pyöreällä muotilla 20 pyörylää, jotka ovat halkaisijaltaan noin 10 cm.
Venyttele kuoritaikina pullien ympärille ohueksi kerrokseksi.
Voitele pullat munalla ja anna kohota vielä noin 15 minuuttia.
Paista pullia 200°C:ssa noin 12 minuuttia. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Toisaalta on vaikea ottaa kantaa kenenkään ammattitaitoon, jos itse ei ole asiantuntija, samalta alalta, jos rakennusalan ammattilainen alipaineistaan avoviemäreitä, ollaan kaukana rakennusalan asian tuntemuksesta, keittiöalalla on paljon asiantuntijoita, kylmäköitä, ala carte kokkeja, mesuja, laitoskeittäjiä... yms. tuskinpa kylmäkkö lähtee arvostelemaan edes toista kylmäkköä, mutta että asiaan täysin vihkiytymätön, kertoo jonkun olevan jotain on lähinnä naurattavaa, alle pulla resepti martoilta.
Valmistusohje
20 pullaa
noin 15 dl vehnäjauhoja
2 tl suolaa
2 dl sokeria
50 g hiivaa
4 dl vettä
2 munaa
125 g voita
Kuoritaikina:
1/3 perustaikinasta
250 g voita
2 dl vehnajauhoja
1 tl suolaa
Voiteluun:
1 muna
Valmista ensin perustaikina: Sekoita kuivat aineet keskenään. Murustele myös hiiva joukkoon. Lisää joukkoon kädenlämpöinen vesi. Lisää sitten joukkoon munat ja pehmeä rasva. Vaivaa taikinaa koneella tai käsin niin kauan, että se irtoaa helposti astiasta ja käsistä.
Anna taikinan levätä huoneenlämmössä 15 minuuttia.
Ota taikinasta kolmasosa ja vaivaa siihen kuoritaikinan ainekset mahdollisimman kylminä. Siirrä kuoritaikina jääkaappiin.
Paloittele perustaikina 20 palaan. Pyöritä palat pulliksi ja anna nousta.
Ota kuoritaikina jääkaapista ja kaulitse se ohueksi levyksi. Ota levystä pyöreällä muotilla 20 pyörylää, jotka ovat halkaisijaltaan noin 10 cm.
Venyttele kuoritaikina pullien ympärille ohueksi kerrokseksi.
Voitele pullat munalla ja anna kohota vielä noin 15 minuuttia.
Paista pullia 200°C:ssa noin 12 minuuttia.Pasasella vielä eiliset huurut päässä kun puhelee noin sekavia. Monelta aloitat uuden nousun? Sitäkö on sitten keittiöalan ammattilainen jos leipoo kotona? Aika moni leipoo ja miehet on alkaneet kokkaamaan jo 90 luvulta lähtien. Parhaat kokit on miehiä. Katso Suomen julkkiskokkeja ja Michelin-kokkeja. Kaikki miehiä. Kotona kestää kauemmin rutinoitua ruokalajien valmistukseen, koska määrät ovat pieniä.
Kympin leivät on rouhean näköisiä ja juuri hyvin paahtuneita, taikina on kohonnut ja resepti on mielenkiintoinen, eikä ole netistä suora kopio kuten pullakuski Pasasen pullat.
Tuolla Pasasen vartalolla kannattaa jättää ne pullat vähemmälle ja Pasasen järjellä kirjoitukset vähemmälle, niin ei tarvi tuntea myötähäpeää puolestasi.
Sinut on taputeltu jo monasti noiden avoviemäriesi kanssa ja jos haluat että se tehdään uudelleen niin kerrothan taas? - Anonyymi
Noita leivonnaisia ei koskaan nähdä jeesuksen ja passin kanssa, kädessä jossa peukalo kuin norsusarjalaisella vyötärölihavalla köydellä rekka-autoja vetävällä appelsiinikainalolla.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Pasasella vielä eiliset huurut päässä kun puhelee noin sekavia. Monelta aloitat uuden nousun? Sitäkö on sitten keittiöalan ammattilainen jos leipoo kotona? Aika moni leipoo ja miehet on alkaneet kokkaamaan jo 90 luvulta lähtien. Parhaat kokit on miehiä. Katso Suomen julkkiskokkeja ja Michelin-kokkeja. Kaikki miehiä. Kotona kestää kauemmin rutinoitua ruokalajien valmistukseen, koska määrät ovat pieniä.
Kympin leivät on rouhean näköisiä ja juuri hyvin paahtuneita, taikina on kohonnut ja resepti on mielenkiintoinen, eikä ole netistä suora kopio kuten pullakuski Pasasen pullat.
Tuolla Pasasen vartalolla kannattaa jättää ne pullat vähemmälle ja Pasasen järjellä kirjoitukset vähemmälle, niin ei tarvi tuntea myötähäpeää puolestasi.
Sinut on taputeltu jo monasti noiden avoviemäriesi kanssa ja jos haluat että se tehdään uudelleen niin kerrothan taas?Vittu leipä on leipää, pulla on pullaa, laiffila mene hakemaan apua itsellesi... jos et ymmärtänyt laitoin vain kevennykseksi tuon marttojen pulla reseptin, väitätkö että se on huono resepti, ruuanlaitto mitään ydinfysiikkaa ole, 2010 täällä ali paineisti avoviemäreitä.
Kyllä jokainen terve pitäisi ymmärtää että avoviemäreitä ei voi mitenkään alipaineistaan. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Vittu leipä on leipää, pulla on pullaa, laiffila mene hakemaan apua itsellesi... jos et ymmärtänyt laitoin vain kevennykseksi tuon marttojen pulla reseptin, väitätkö että se on huono resepti, ruuanlaitto mitään ydinfysiikkaa ole, 2010 täällä ali paineisti avoviemäreitä.
Kyllä jokainen terve pitäisi ymmärtää että avoviemäreitä ei voi mitenkään alipaineistaan.Kyllä macaronit vie voiton pullasta. Kuus nolla!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Vittu leipä on leipää, pulla on pullaa, laiffila mene hakemaan apua itsellesi... jos et ymmärtänyt laitoin vain kevennykseksi tuon marttojen pulla reseptin, väitätkö että se on huono resepti, ruuanlaitto mitään ydinfysiikkaa ole, 2010 täällä ali paineisti avoviemäreitä.
Kyllä jokainen terve pitäisi ymmärtää että avoviemäreitä ei voi mitenkään alipaineistaan.Voipas alipaineistaa, tiedätkös miten?
Kerron.
Siten että julkaisee valokuvia sadevesi / tulva järjestelmän kerääjäputkistosta rannan kupeesta ja muuttaa jutun täysin toiseksi.
Myös siten että laittaa betonikuutioiden sisään muoviputkia, sitä taasen kutsutaan sukitukseksi.
Näin on alipaineistaminen suoritettu ja myrkylliset kaasut jopa poltetaan ja otetaan lämpöeneria hyötykäyttöön, siitä on julkaistu kaavio. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kyllä macaronit vie voiton pullasta. Kuus nolla!
Onks Pasanen duunannu macaronia, ei ainakaan oo kehunu:
Macaron, pieni ranskalainen marenkimassaleivonnainen, joka valmistetaan kananmunan valkuaisesta, mantelijauheesta, tomusokerista, sokerista ja väriaineista.
- Anonyymi
Muistanko oikein että sinä Pasanen väitit massaman currya intialaiseksi ruoaksi?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Korona-ajan häväistysten tutkiminen alkaa
Teemu Keskisarja ja Tapio Puolimatka haastavat korona-ajan viralliset totuudet. "Korona synnytti kastilaitoksen. Se aset3852052Martina, yksityishenkilön ex vihaa häntä
Seiska ja IL kirjoittaa, että yksityishenkilön ex on veemäinen ja vihaa Martinaa. Onneksi ex on 13000 km päässä.3882009- 4391689
- 941688
- 61385
Miksi palstalla paljon venäjä mielisiä?
Palstalle näyttää kerääntyneen varsin paljon venäjä mielisiä. Mistä tämä johtuu?1041029- 197894
Tiedäthän?
Että tykkään sinusta nainen ja olen kiinnostunut sinusta. Olet reilu ja rehellinen, sellainen unelma nainen. Tehdään k41792Olavi Uusivirta sai järjettömästi koronatukea ja asuu Kulosaaressa!
Olavi on miljonääri. Olavin asunto maksaa miljoonia. Olavi sai koronatukea aivan helvetisti. Olavi nuoli Sannan korvaa.9766Jos totta puhutaan niin haluan mies että
N*ssit multa luulot pois. Niin että naapurit huolestuu siitä huudosta. 🤭69758