Hauskan hupaisaa tämä lohivänkä.

Anonyymi-ap

Siis aito vai kirjo, se on elämääkin tärkeämpi asia, kuinka monta viikkoa mahtanee olla pääpuheenaihe.

Rakkaat on saanut lohta tai kirjoa maistaa ainoastaan ravintolassa, tai kotonaan paistinpannun kautta.

Jopa Tyttö2010Neitinen99,9Kotikokki meni täräyttämään että ei ole koskaan savustanut pitää sitä jopa epäterveellisenä viitaten kaiken maailman tutkimuksiin ja muuhun tuubaan mitä netistä imuroinut.

Yksikään ei ole koskaan loimuttanut lohta.

Käsittämättömän hupaisaa, että tuollaiset uusavuttomat täystumpelot jauhavat pilkkua aito tai kirjo.

> § <

10

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yksikään rakas ei ole elämänsä aikana ostanut kauppahallista, kalakauppiaalta tai torilta isoa kokonaista lohta.

      Ei ole koskaan fileoinut lohta ja järjestänyt ruodottomaksi.

      Ei ole koskaan maustanut lohta ja laittanut yön yli jääkaappiin odottamaan seuraavan päivän valmistusta.

      Mutta .... mutta ovat erittäin tietoisia mitä lohi maksaa tarjouksessa tai ilman marketissa ...... vaan ei tiedä mitä torilla.

      Kaiken lisäksi kasvattavat kakaroitaan markettiasiakkaiksi ja ravintola-asiakkaiksi, ei siis omatoimisiksi edes keittiössä.

      Voiko uusavuttomuus olla vielä tuotakin tumpelompaa?

      • Anonyymi

        Minäkin tiedän mitä norjalainen noin 2-4 kg kokoinen merilohi maksaa cittarissa, se maksaa täällä useassa paikassa 9.9 euroa kilo, toisin ostin syksyllä merilohta 8,90 kilo... tuossa marraskuussa, ostin kaksi ne maksoi noin 30 euroa kipale, nekin oli norskeja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkin tiedän mitä norjalainen noin 2-4 kg kokoinen merilohi maksaa cittarissa, se maksaa täällä useassa paikassa 9.9 euroa kilo, toisin ostin syksyllä merilohta 8,90 kilo... tuossa marraskuussa, ostin kaksi ne maksoi noin 30 euroa kipale, nekin oli norskeja.

        Selvä särki, sano Boniitto Pasanen.


    • Anonyymi

      Joutuu sydänvikaisia porsaita valistamaan kuin pikkulapsia, jotka kehuskelee sairauksillaan ja lääkkeiden hinnoilla. On siinä kehuskelun aiheet!

      Jokainen tietää ettei palanut ruoka ole hyväksi. Minä tiesin sen viimeistään silloin kun faija siihen kuoli.

      Lainaus:

      "Ruoan lämpökäsittelyn tai paistamisen tuloksena syntyviä karsinogeeneja on paljon muun muassa palaneessa tai paistetussa ruoassa. Paistaminen aiheuttaa monenlaisia termisiä reaktioita, joista erityisesti epätäydellinen palaminen tuottaa karsinogeeneja.

      Kärventäminen, aivan kuten tupakan poltto, tuottaa tyydyttymättömiä yhdisteitä, jotka ovat karsinogeenisia yllä mainitun mekanismin mukaan. Lihaa, kalaa ja makkaroita paistettaessa ja varsinkin hiillostettaessa syntyy mutageenisia heterosyklisiä amiineja ja polyaromaattisia hiilivetyjä"

      Tämähän sitten ei tarkoita sitä etteikö voisi hiiligrillailla silloin tällöin, vaan se tarkoittaa että grilliruoka, voissa paistettu läski ja savukala ei voi olla ruokavaliossa pääosissa ilman terveysongelmia.

      On varsin surkuhupaisaa että läskipossottelemalla itsensä sairaseläkkeelle hommannut monisairas punkero edelleen vähättelee terveiden elämäntapojen ja ravinnon merkitystä terveydelle. Aivan silkkaa tyhmyyttä ja itsepetosta.

      2010

      • Anonyymi

        PS: Meillä syödään itse kasvatettua ja itse pyydystettyä, itse perattua ja itse valmistettua kalaa.
        Se on aika kaukana uusavuttomuudesta.

        2010


      • Anonyymi

        Kuka on kirjoittanut jotain ruoan polttamisesta hyvä liekkigrillaaja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        PS: Meillä syödään itse kasvatettua ja itse pyydystettyä, itse perattua ja itse valmistettua kalaa.
        Se on aika kaukana uusavuttomuudesta.

        2010

        Kuka on ja missä kirjoittanut ..... pääosissa ......savukala ei voi olla ruokavaliossa pääosissa.

        Juuri tuon kaltaisen vääristelyn johdosta sulle on sanonu kax exää vex vex vaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        PS: Meillä syödään itse kasvatettua ja itse pyydystettyä, itse perattua ja itse valmistettua kalaa.
        Se on aika kaukana uusavuttomuudesta.

        2010

        Uusavutonta on sun menneisyytes kertomasi mukaan exiesi hoitaen KAIKKI keittiäasiat sun vain laskien kaloreita ja ravintoarvoja ..... sitten ryhdyit thaimaassa kaikesta kaikkitietäväksi ja kaiken osaavaksi.

        Joo lampikalaa vallan kasvatat ja pyydystät, vaan et verestä ja valmistatkin vallan niitä, hienoa, todella kätevää.

        Meillä MeillÄ MeillääÄÄÄÄÄ MinÄ MinääÄÄÄÄÄÄ


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uusavutonta on sun menneisyytes kertomasi mukaan exiesi hoitaen KAIKKI keittiäasiat sun vain laskien kaloreita ja ravintoarvoja ..... sitten ryhdyit thaimaassa kaikesta kaikkitietäväksi ja kaiken osaavaksi.

        Joo lampikalaa vallan kasvatat ja pyydystät, vaan et verestä ja valmistatkin vallan niitä, hienoa, todella kätevää.

        Meillä MeillÄ MeillääÄÄÄÄÄ MinÄ MinääÄÄÄÄÄÄ

        Pasanen on melkoinen verestäjä. Verestää muistojaankin niin että ne menee jokaisella kerrontakerralla uusiksi. Vai ei se Pasanen tiedä savustuksenkaan haitoista mitään?
        Olet tunkemassa sitä savuasi joka paikkaan.

        Kerroit että jopa sen Hua Hinin 12 tunnin puuronkeittäjän puuroon tuli mukavasti savuaromia. Mistähän se mahtoi se savuaromi sinne kattilaan keittäessä oikein sukeltaa ja päästä, kun kaasullahan siellä kattilat lämmitellään ja keitot keitellään, eikä suinkaan nuotiolla eikä hiilillä? Kerro minulle mistä se savu menee sinne puurokattilaan?

        Tänä vuonna tuli voimaan että EU:ssa on kielletty savuarominkin lisääminen elintarvikkeisiin, koska siihen liitetään kohonneen syöpäriskin vaara.
        Savuaromit valmistetaan puhdistetusta savusta. Savuaromien käyttöä on pidetty terveyden kannalta turvallisempana kuin savustusprosessia.
        Savustettaessa ruokaan kertyy polysyklisiä aromaattisia hiilivetyjä, lyhyesti PAH-yhdisteitä. Niistä monet ovat varmasti mutageenisia ja karsinogeenisia. Ne toisin sanoen aiheuttavat syöpää.
        https://suomenterveysravinto.fi/blogi/savustetussa-ruoassa-ja-savuaromeissa-on-syopaa-aiheuttavia-yhdisteita/

        Savuhaitat ovat olleet tiedossa satoja vuosia. Savonlinnan linnan asukkaiden keskimääräinen elinikä jäi 35 vuoden paikkeille, kun valaisuun ja lämmitykseen käytetty puun ja päreiden polttaminen piti linnan sisäilmaa jatkuvassa savussa.


    • Anonyymi

      Pasanen kertoi että Hua Hinin 12 tunnin puuronkeittäjän puuroon tuli mukavasti savun makua. Mistä se savuaromi sinne kattilaan keittäessä oikein meni, kun kaasullahan siellä kattilat lämmitellään ja keitot keitellään, eikä suinkaan nuotiolla eikä hiilillä?
      Kerro heti mistä se savu menee sinne puurokattilaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomen kansa haluaa Antti Lindtmanista pääministerin

      Lindtman on miltei tuplasti suositumpi kuin etunimikaimansa Kaikkonen. Näin kertoo porvarimedian teettämä kysely. http
      Maailman menoa
      264
      4626
    2. Vain 21% kannattaa Lindtmania pääministeriksi

      se on selvästi vähemmän kuin puolueen kannatus, mites nyt noin?
      Maailman menoa
      132
      3003
    3. Miten löydän sinut

      Ja saan sanottua kaiken mitä haluan sinulle kertoa? Ja kuinka kuuntelisit minua sen hetken? Kuinka voin ilmaista sen mit
      Ikävä
      44
      2807
    4. Yöllinen autolla kaahari Heinolan seudulla

      Asukkaita häiriköivän nuoren herran autokaahaus keskustelu poistettu, onko jokin hyvävelijärjestelmä käytössä ?
      Heinola
      76
      1761
    5. Vaikea tilanne

      Hieman kolkuttaa omatuntoa, kun on osoittanut kiinnostusta väärää naista kohtaan. En ymmärrä miten toinen on voinut te
      Ikävä
      106
      1624
    6. Jouluksi miettimistä: kuka tai mikä valmistaa rahan?

      Nyt kun on ollut vääntöä rahasta ja eritoten sen vähyydestä, niin olisi syytä uida rahan alkulähteille, eli mistä se syn
      Maailman menoa
      28
      1503
    7. Milloin kaivatullasi

      .. on nimipäivä?
      Ikävä
      59
      1370
    8. Kehtaisitko näyttäytyä

      kaivattusi seurassa?
      Ikävä
      95
      1262
    9. Missä kunnassa kaivattusi asuu

      Kuinka tarkkaa uskalla sanoa?
      Ikävä
      47
      1139
    10. Julkinen sektori on elänyt aivan liian leveästi yli varojensa!

      Viimeisen 15 vuoden aikana julkisen puolen palkat ovat nousseet n. 40%, kun taas yksitysellä sektorilla vain n. 20%. En
      Maailman menoa
      212
      1138
    Aihe