On se todellakin niin ihmeellistä, että kaikki ei osta marketin lihatiskiltä lohta laittaakseen sitä esimerkiksi pakkaseen jos ei heti valmista ja lihatiskillä myynnissä olevat eri tavoin savustetut lohet ja muut kalat on terveysriski.
Joo, onhan se niin että kaikkea voipi ihmetellä, varsinkin jos ei millään tavalla liity omaan elämään.
Sisäpiirin Apinat ostavat luonnollisesti myös valmiiksi fileoituna lohensa, kun omatoimisuus on tasolla uusavuttomuus.
Tuohan nyt on aivan selviö, että kun ostetaan kalaa niin ostetaan kala, eikä kalan palasia.
Sama lihojen kanssa, Paikkakuntarakkaat ostaa joitain viipaleita, eikä kokonaista lihakimpaletta tai filettä ja laita niistä kotonaan itselle soveliaita annoksia ym. ja loput vaikkapa pakkaseen kuten lohipaloilleen tekee.
Selväksi on käynyt että näiden Pattayan rakkaiden pääasiallinen tapa saada mahdollisuus joskus nauttia hieman laadukkaammista, on mennä ravintolaan kun itse on niin kertakaikkisen tumpelo ja kyvytön kaikkeen omatoimisuuteen.
> § <
IHMETTELYN AIHEENA KOKONAINEN LOHI.
10
126
Vastaukset
- Anonyymi
MAALAISJUNTILLE MAALAISTAITOJA.
https://keittokulma.blogspot.com/2009/05/maalaistaitoja-lohen-savustaminen.html
VOI MYÖS OLLA SAVUSTAMATTA.
Nosta filee laakealle vadille nahkapuoli alaspäin. Sirottele fileelle ensin hienoa sokeria, niin lohen liha pysyy pehmeänä. Rouhi pinnalle valkopippuria. Hiero pintaan konjakkia. Sirottele päälle lopuksi karkeaa merisuolaa.
Peitä filee tiukasti kelmulla. Laita fileen päälle painoksi esim. leikkuulauta. Anna maustua jääkaapissa 1-2 vuorokautta.
Puhdista filee mausteista. Leikkaa leveämmästä päästä aloittaen ohuita vinoja viipaleita ja kieritä ne kauniille rullalle tai jätä siivuiksi tarjoiluvadille. Konjakin asemesta voit maustaa fileen runsaalla tillisilpulla tai muilla yrteillä.
KONJAKILLA JA HUNAJALLA ...... HAUSKAA.- Anonyymi
Hunajalla? Eihän tuossa ole hunajaa mainittu, taidat olla sairas mieleltäsi, hae apua itsellesi, vittumikäidiootti.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hunajalla? Eihän tuossa ole hunajaa mainittu, taidat olla sairas mieleltäsi, hae apua itsellesi, vittumikäidiootti.
Linkissä ..... Fileet maustettiin seuraavanlaisesti:
muutama ruokalusikallinen konjakkia tai brandyä
ruokalusikallinen hunajaa (saa juoksevaksi lämmittämällä mikrossa)
mustapippuria myllystä
pari kunnon lorausta sitruunamehua - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Linkissä ..... Fileet maustettiin seuraavanlaisesti:
muutama ruokalusikallinen konjakkia tai brandyä
ruokalusikallinen hunajaa (saa juoksevaksi lämmittämällä mikrossa)
mustapippuria myllystä
pari kunnon lorausta sitruunamehuaSensukka 04:35 pruutailemassa hunajaa sisäfileisiin Chiang Maissa vai Numballi 00:35 Simonkylässä?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Linkissä ..... Fileet maustettiin seuraavanlaisesti:
muutama ruokalusikallinen konjakkia tai brandyä
ruokalusikallinen hunajaa (saa juoksevaksi lämmittämällä mikrossa)
mustapippuria myllystä
pari kunnon lorausta sitruunamehuaViinanhimo keskellä yötä?
- Anonyymi
Simonkylässä kalaa ei myydä lihatiskillä vaan kalatiskillä.
Pattayalla kaikki on mahdollista. - Anonyymi
Lucasin generaattorit oli hienoja Gabrielin valojen kaa. Marcus tahtoo vaa härskiintyy rasvoissaan.
- Anonyymi
Teoreettinen kokki, Simonkylän Sianmaan Jorma "Senssu" Kolmonen haastaa itsensä kanssa riitaa ensin ostettuaan norjalaista vakuumikalaa 6,9 euroa kilo, tätä ennen tiuskaisten että hyi helvetti miten köyhää on tehdä kotona ruokaa kun ei ole varaa syödä ravintolassa. Samainen mestarikokki ärhenteli aiemmin niille jotka katsoo netistä reseptejä, kun teoreettinen kokki oli sitä mieltä että silloin ei osaa tehdä ruokaa, jos katsoo netistä reseptejä.
Sianmaalla hesassa siis toimii teoreettinen kokki noin. Mutta laihaan kokkiin ei ole luottamista.
Kuulkaamme Hua Hinin oman pojan, Chef Pasasen sanaa hänen asuessaan Hua Hinissa:
"En koskaan tee ruokaa kotona, eipä ole tarvinnut opetella, kun Suomessa vaimo oli keittiömestari. Syömme aina ravintolassa, sillä Thaimaassa on hullua tehdä itse ruokaa kun se tulee kalliimmaksi kuin ravintolaruoka Thaimaan parhaaksi valitussa ravintolassa Khun Toyssa"
Mitähän mahtoi Chef Pasanen syödä Suomessa 1998-2015 noin 17 vuoden ajan, kun vaimo ei ollutkaan enää keittiömestari, vaan pankkineiti Phuketista?- Anonyymi
Hauska aktivoida 100% varmuudella Sisäpiirin Apina oireilemaan aamunsa ensimmäisenä tekona.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hauska aktivoida 100% varmuudella Sisäpiirin Apina oireilemaan aamunsa ensimmäisenä tekona.
Semmosta se on Pasasen elämä, kun pisua herää tiristämään neljältä yöllä.
Tuo identiteettikriisisi on jatkunut noin kymmenen vuotta. Kamppailu itsesi kanssa yksin kannattaisi ehkä julistaa jo ratkaisemattomaksi. Sovi tasapeli Senssun ja Pasasen kesken ja keskity vaikka siihen ruoanlaittoon konkreettisesti, eikä vain teoriassa.
Taistelusi alkoi Vantaan Hiekkaharjussa 2015 ja nyt et ole päässyt Simonkylää pidemmälle tässä kymmenessä vuodessa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oulaisen vaalitulos: Vahva alku, mutta lisää toimia tarvitaan
Hallituksen toimet rikollisuutta vastaan alkavat tuottaa tulosta. Puolueväriin katsomatta demokratian valtaa ja perustus167160- 1992547
Yh:n pihalla aina eri auto
Ompa jännä seurata ohiajaessa, että millainen auto on nyt erään yksinhuoltajan pihassa. Näyttääpä siellä taaskin olevan1041992En vittujakaan enää välitä sinusta nainen
Toivottavasti en näe sinua enää koskaan. Jos näen, niin en ole näkevinäni. Et merkitse minulle enää mitään.761538Exän käytös hämmentää (taas)
Osaisivatko palstan herrat kenties helpottaa tulkitsemista? Toki naispuolisetkit saavat antaa tulkinta-apua, mutta nyt k1911079- 41990
Olet minua
vanhempi, mutta se ei vaikuta tunteisiini. Tunnen enemmän kuin ystävyyttä. Olo on avuton. Ikävöin koko ajan. Yhtäkkiä va46959- 77863
- 45729
Susanna Laine paljastaa - Tästä farmilaiset yllättyvät joka kaudella: "Ettei olekaan niin paljon..."
Farmi Suomi vie Pieksämäelle maaseudulle ja suosikkirealityn juontajan puikoissa on Susanna Laine. Uudella kaudella muka7718