Thaimaalaisesta aamupuurosta

Anonyymi-ap

aletaanko seuraavaksi vääntää siitä voiko ilta puuroa hauduttaa tunteja ja myydä sitä sitten asiakkaalle 12 tunnin jälkeen, savustettuna.

41

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Simonkylän sensei HoneyBalls kylläkin väitti, että Hua Hinissä vuokraläävänsä naapurin pappa KEITTI puuroa 12 tuntia.

      • Anonyymi

        Tarkalleen en vaan valmisti puuroa aamusta klo 6 tulille ja klo 18 myyntiin, onkohan parikunta vielä elossa, pirtsakka pappa, vaimo vähän pelkäsi minua, vaimoni sanoi että luulee sinun olevan JAG joka on sellainen isokokoinen temppelin vartija, mielestäni jokaisen terveen pitäisi ymmärtää että riisiä ei voi keittää mitenkään 12 tuntia, mutta laholaiset tietysti eivät ole koskaan nähnyt miten puuroa valmistetaan... ja perkele iltapuuroa ei myydä aamulla, aamupuuroa löytyy jokaisesta seiskasta rajattomasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkalleen en vaan valmisti puuroa aamusta klo 6 tulille ja klo 18 myyntiin, onkohan parikunta vielä elossa, pirtsakka pappa, vaimo vähän pelkäsi minua, vaimoni sanoi että luulee sinun olevan JAG joka on sellainen isokokoinen temppelin vartija, mielestäni jokaisen terveen pitäisi ymmärtää että riisiä ei voi keittää mitenkään 12 tuntia, mutta laholaiset tietysti eivät ole koskaan nähnyt miten puuroa valmistetaan... ja perkele iltapuuroa ei myydä aamulla, aamupuuroa löytyy jokaisesta seiskasta rajattomasti.

        Sinä idiootti väitit että Hua Hinistä ei saa aamupuuroa aamulla.

        Kuinka vitunidiootti voi olla tyyppi joka on asunut 10 vuotta Hua Hinissä ja väittää tällaista.


    • Anonyymi

      Sensei Posso ei ymmärrä, että on turha rypistellä jos pasaset ON JO kelllohameessa.

    • Anonyymi

      Hyvä pilkunnussintaoire, hauduttaa tai keittää, siinäpä aihetta kerrakseen.

      Vahva on trauma rakkaalla Numban johdosta, joka päivä aiheuttaen oireita, aivan joka päivä.

    • Anonyymi

      Keittäminen ja hauduttaminen ovat kaksi erilaista ruoanvalmistustekniikkaa, vaikka molemmat liittyvät nesteessä kypsentämiseen.

      Keittäminen:

      Vesi tai muu neste kiehuu jatkuvasti korkeassa lämpötilassa, yleensä noin 100 °C.

      Ruoan pinnalla näkyy kuplia, ja neste liikkuu aktiivisesti.

      Sopii hyvin nopeasti kypsyville aineksille, kuten pastalle, perunoille ja joillekin vihanneksille.

      Keittäminen voi tehdä ruoan rakenteesta pehmeän mutta ei välttämättä säilytä sen makuja parhaalla mahdollisella tavalla.

      Hauduttaminen:

      Lämpötila pidetään matalampana kuin keittäessä, noin 80–95 °C, eli juuri alle kiehumispisteen.

      Neste ei kupli voimakkaasti, vaan ruoka kypsyy hitaasti.

      Käytetään erityisesti lihojen, pataruokien ja puurojen valmistukseen, jolloin maut syventyvät ja rakenne säilyy pehmeänä.

      Haudutus voi kestää useita tunteja, mikä tuo ruoalle erityistä täyteläisyyttä.

      • Anonyymi

        Vautsi upeeta, mutta kerro miten havainnoit että paljonko 30 litran kattilassa on lämpöä. kun sitä pidetään lämpimänä kookospähkinän kuorilla. On aivan selvää että jos keittelet 12 tuntia, nesteet katoaa... sinänsä keittämisessä ja hauduttamisessa ole mitään eroa, miten jos vielä lisätään kolmas tapa valmistaa höyrystää... meneekö liian vaikeaksi resupekka, ne on kaikki keittämistä eri muodoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vautsi upeeta, mutta kerro miten havainnoit että paljonko 30 litran kattilassa on lämpöä. kun sitä pidetään lämpimänä kookospähkinän kuorilla. On aivan selvää että jos keittelet 12 tuntia, nesteet katoaa... sinänsä keittämisessä ja hauduttamisessa ole mitään eroa, miten jos vielä lisätään kolmas tapa valmistaa höyrystää... meneekö liian vaikeaksi resupekka, ne on kaikki keittämistä eri muodoilla.

        "On aivan selvää että jos keittelet 12 tuntia, nesteet katoaa... "

        Sinulle ei ollut ja kun sinulle tämä kerrottiin vänkäsit vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "On aivan selvää että jos keittelet 12 tuntia, nesteet katoaa... "

        Sinulle ei ollut ja kun sinulle tämä kerrottiin vänkäsit vastaan.

        Vänkäsin vastaan, kerroin että ukko keittelee kuudesta ilta kuuteen puuroaan jonka myy sitten vaimonsa kanssa, vaimo grillaa joukkoon milloin mitäkin. Sitten alkoi taas paskanjauhaminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vautsi upeeta, mutta kerro miten havainnoit että paljonko 30 litran kattilassa on lämpöä. kun sitä pidetään lämpimänä kookospähkinän kuorilla. On aivan selvää että jos keittelet 12 tuntia, nesteet katoaa... sinänsä keittämisessä ja hauduttamisessa ole mitään eroa, miten jos vielä lisätään kolmas tapa valmistaa höyrystää... meneekö liian vaikeaksi resupekka, ne on kaikki keittämistä eri muodoilla.

        " sinänsä keittämisessä ja hauduttamisessa ole mitään eroa, "

        Ota nyt se läskisilmäsi käteen ja lue mitä lukee viestissä mihin vastasit.


    • Anonyymi

      Pari informaatiota Posso Pasaselle.

      A) Mitään ei keitetä 12 tuntia
      B) Kukaan pappa ei istu 12 tuntia kadun varressa keittämässä yhtä kattilaa puuroa
      C) Kukaan mamma ei myy pussissa kylmää puuroa illalla torilla
      D) Hua Hinissa ei ole ravintolaa jossa myydään vain kylmää puuroa
      E) Missään ei ole ravintolaa, jossa myydään vain puuroa
      F) Basmati- ja jasmiiniriisi kypsyy noin 10 minuutissa. Pitkäjyväinen noin 20 minuutissa, täysjyväriisin keittoaika on noin 35 minuuttia.
      G)Noin tunnin keittämisen kohdalla kattilassa on pohjalla kahden sentin palanut kerros, nesteet ovat poissa ja palaneen maku on siinä sahajauhossa joka on syömäkelvotonta.
      H) Kuivaa palanutta riisipuuroa ei voi kattilasta kaataa ratin läpi muovipussiin. Se ei tule kattilasta ulos kuin taltalla.
      I) Puurokattilaan ei tule keittäessä savun makua, vaikka mitä tekisit. Se maisuu hiilelle vain jos poltat sen pohjaan. Tuskinpa pappa savuaromeja käyttää.

      Jos tätä pappaa on edes olemassa, niin kyse on vellimäisestä joke-riisisopasta, jota se pappa siellä keittelee ja hän tekee päivän mittaan useita satsejat joita sitten jaetaan ravintoloihin sekä suoramyyntiin, kenties vielä illalla on viimeiset satsit myynnissä.

      Kyseinen soppa on halvinta ruokaa mitä Thaimaassa katukioskeissa myydään ja vain kaikkein köyhimmät sitä sieltä ostaa. Posso Pasasella oli vielä omat maksanpalat mukana... Tässä vähän asiakaspalautetta:
      https://i.gifer.com/origin/21/21be8ebb5f289c42c4b1f67e712d9004_w200.gif

      • Anonyymi

        Ilmeisesti sinä et edes tiedä millaista on thaimaalainen puuro, se on itseasiassa erittäin paksua, se laitetaan pussiin suppilolla, taas tämä köyhyysteoria sinulla on selvästi ongelmia tässäkin asiassa.... Olethan 100köyhä.


      • Anonyymi

        "kyse on vellimäisestä joke-riisisopasta"

        Jok ( โจ๊ก ) = riisipuuro

        Kha tom ( ข้าวต้ม ) = riisisoppa


      • Anonyymi

        "Kyseinen soppa on halvinta ruokaa mitä Thaimaassa katukioskeissa myydään".

        Ei välttämättä ole.


      • Anonyymi

        "vain kaikkein köyhimmät sitä sieltä ostaa"

        Tämä väittämä ei pidä paikkaansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "vain kaikkein köyhimmät sitä sieltä ostaa"

        Tämä väittämä ei pidä paikkaansa.

        Se on erittäin suosittua, Hua hinissä on ravintoloita jotka myyvät vain puuroa, erilaisilla lisukkeilla, ja niissä on aina jono, mutta ukon tekemä on parasta, mitä olen syönyt erittäin pehmeää, lievästi savunmakuista maksaa 45 bahtia, ja vaikkapa kanaa joukkoon 10-20 bahtia... pariskunta on valmistanut tuota vuosia... laholaisten tietämys tästäkin asiasta on nolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on erittäin suosittua, Hua hinissä on ravintoloita jotka myyvät vain puuroa, erilaisilla lisukkeilla, ja niissä on aina jono, mutta ukon tekemä on parasta, mitä olen syönyt erittäin pehmeää, lievästi savunmakuista maksaa 45 bahtia, ja vaikkapa kanaa joukkoon 10-20 bahtia... pariskunta on valmistanut tuota vuosia... laholaisten tietämys tästäkin asiasta on nolla.

        Tosin nuo puuropaikat on varsin pieniä, vain pari pientä pöytää, mutta thaikut ostavat sitä mukaansa, ja syövät kotona... yhden illan aikana voi mennä monta isoa kattilallista, vaimo opetti että jos vatsan kanssa ongelmia, osta puuroa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmeisesti sinä et edes tiedä millaista on thaimaalainen puuro, se on itseasiassa erittäin paksua, se laitetaan pussiin suppilolla, taas tämä köyhyysteoria sinulla on selvästi ongelmia tässäkin asiassa.... Olethan 100köyhä.

        Paksu puuro ei mene suppiloon ja palanut kuiva töhnä ei tule ulos kattilasta kuin sähkötyökaluilla. Köyhyysteoria ei ole teoria, kun ostetaan pussi riisivelliä 10 patilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosin nuo puuropaikat on varsin pieniä, vain pari pientä pöytää, mutta thaikut ostavat sitä mukaansa, ja syövät kotona... yhden illan aikana voi mennä monta isoa kattilallista, vaimo opetti että jos vatsan kanssa ongelmia, osta puuroa.

        Älä höpötä. Tuokaan ei ole pelkkä puuropaikka eikä tuolla keitellä puuroja puoltatuntia pidempään.
        https://aijaa.com/P0hcmV
        https://aijaa.com/hZ3itl
        https://aijaa.com/3buAqs

        Köyhien mesta. Kaikki annokset 30-75 bahtia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paksu puuro ei mene suppiloon ja palanut kuiva töhnä ei tule ulos kattilasta kuin sähkötyökaluilla. Köyhyysteoria ei ole teoria, kun ostetaan pussi riisivelliä 10 patilla.

        Sinulla on koko elämäsi köyhyyden varjostamaa,,,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä höpötä. Tuokaan ei ole pelkkä puuropaikka eikä tuolla keitellä puuroja puoltatuntia pidempään.
        https://aijaa.com/P0hcmV
        https://aijaa.com/hZ3itl
        https://aijaa.com/3buAqs

        Köyhien mesta. Kaikki annokset 30-75 bahtia.

        Huomaa miksi Posso diggaa tuota googlesta löytämäänsä mestaa. Siellä on kolmen bahtin kiinalaisia donitseja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on erittäin suosittua, Hua hinissä on ravintoloita jotka myyvät vain puuroa, erilaisilla lisukkeilla, ja niissä on aina jono, mutta ukon tekemä on parasta, mitä olen syönyt erittäin pehmeää, lievästi savunmakuista maksaa 45 bahtia, ja vaikkapa kanaa joukkoon 10-20 bahtia... pariskunta on valmistanut tuota vuosia... laholaisten tietämys tästäkin asiasta on nolla.

        Posso Pasasen muisti pätkii jälleen pahasti.
        Aikaisemmin väitti, että Hua Hinistä ei saa joke-aamiaispuuroa.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä höpötä. Tuokaan ei ole pelkkä puuropaikka eikä tuolla keitellä puuroja puoltatuntia pidempään.
        https://aijaa.com/P0hcmV
        https://aijaa.com/hZ3itl
        https://aijaa.com/3buAqs

        Köyhien mesta. Kaikki annokset 30-75 bahtia.

        Posso höppänä nyt höpöttelee mitä höpöttelee, mutta kun minä kävin syömässä tuolla Jok Prince puuropaikassa, niin siellä tarjoiltiin vain Jok-puuroa lisukkeineen. Ainakaan en huomannut, että jotain muuta olisi ollut tarjolla, kun varta vasten mainetta ja kunniaa saavuttanutta puuroa lisukkeineen kävin maistelemassa.

        Tavallisia thaimaalaisia siellä oli, varmasti varakkaitakin.

        Hmm... täytyisi varmaan käydä kurkkaamassa miten mesta on pärjännyt Tripadvisor:ssa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmeisesti sinä et edes tiedä millaista on thaimaalainen puuro, se on itseasiassa erittäin paksua, se laitetaan pussiin suppilolla, taas tämä köyhyysteoria sinulla on selvästi ongelmia tässäkin asiassa.... Olethan 100köyhä.

        "se on itseasiassa erittäin paksua"

        Itse asiassa se ei ole erittäin paksua. Ei yhtä paksua kuin suomalainen kaurapuuro, ehkäpä mannapuuroon voisi verrata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas tuli NumBallin väitteet todistettua oikeiksi, ja vielä Michelin ravintoa ja myy vain riisipuuroa, eri variaatoissaan.

        Mitkä väitteet tuli todistettua oikeiksi, kerro "senssu"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä höpötä. Tuokaan ei ole pelkkä puuropaikka eikä tuolla keitellä puuroja puoltatuntia pidempään.
        https://aijaa.com/P0hcmV
        https://aijaa.com/hZ3itl
        https://aijaa.com/3buAqs

        Köyhien mesta. Kaikki annokset 30-75 bahtia.

        Mutta kuitenkin michelin ravintola, miksi kaltaisesi ei tiedä mistään mitään, kovia poikia puhumaan paskaa, eilen tuli takkiin Sonkgranissa, tänään puuroista, mitä huomenna. Numball peittaa kaikki rakkaat 4-0 jatkuvasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitkä väitteet tuli todistettua oikeiksi, kerro "senssu"?

        Kuten sanoin pariskunta keittää joka päivä tai lähes joka päivä puuroa aamulla kello kuusi, se kiehuu hiljaisella tulella 10 -12 tuntia, klo 18.00 se alkaa olla myyntikelpoista, ja hyvää, pienellä tratilla muovipussiin missä kannat sen kotiisi, hua hinissä on useita paikkoja jotka myyvät puuroa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten sanoin pariskunta keittää joka päivä tai lähes joka päivä puuroa aamulla kello kuusi, se kiehuu hiljaisella tulella 10 -12 tuntia, klo 18.00 se alkaa olla myyntikelpoista, ja hyvää, pienellä tratilla muovipussiin missä kannat sen kotiisi, hua hinissä on useita paikkoja jotka myyvät puuroa.

        Kyllä ukrainalainen kutja on puurojen kunkku. Tattarista voipi tehä myös puuroa, mutta ylensä sitä käytetään riisin tavoin ruoan lisukkeena.
        Näin kertoivat Simonkylän hoholit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kuitenkin michelin ravintola, miksi kaltaisesi ei tiedä mistään mitään, kovia poikia puhumaan paskaa, eilen tuli takkiin Sonkgranissa, tänään puuroista, mitä huomenna. Numball peittaa kaikki rakkaat 4-0 jatkuvasti.

        Älä viitsi höpö pappa itse itseäsi kehua, ettet vaikuta vielä tyhmemmältä kuin olet.

        https://www.youtube.com/watch?v=kUs3bXmqi1U


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksihän pärjäät aina numballia vastaan saivartelemalla ja tai suoraan valehtelemalla... vetoamalla köyhyyteen.

        Puhut itsestäsi kolmannessa persoonassa taas, avoviemärimies, koska Senssua ei ole olemassakaan muualla kuin pipissä päässäsi.

        Minä en noita aijannut, mutta siinä on lihavelliä eri muodoissaan. Minulle ainoa riisistä tehty puuro on riisipuuro suomalaiseen tapaan.

        Joke- vellejä en kutsuisi puuroksi, mutta thaikielestä ei oikein löydy vastinetta velli- sanalle.
        Joke- vellit on köyhien ruokalaji ja todellakin sen alkuperäinen idea on käyttää ylijäämä- riisit ja lihat ja tehdä niistä laihaa soppaa.

        Kuten sanoin, yksikään thaimaalainen ei vie perhettään illalliselle syömään mummon muovipussipuuroa, ellei asu siinä vieressä aaltopeltilevyn ja pahvilaatikon välissä.

        Sinä olet köyhin suomalainen farangi, jonka koskaan tiedän asuneen Thaimaassa, mutta sitten sinulla ei ollut varaa enää asua täälläkään, joten olet köyhistä köyhin.

        Pattayalla asui pitkään (saattaa asua vieläkin) yksi takuueläkeläinen entinen maanviljelijä.
        Harrasti lenkkeilyä 2 x päivässä, ei polttanut eikä juonut ja äijä oli täydessä vedossa päälle seiskakymppisenä.

        Hän söi paremmin kuin sinä ja oli terveyden perikuva. Innokas penkkiurheilija ja käytiin yhdessä katsomassa thainyrkkeilyä ja jalkapalloa. Takuueläkeläinen eli rikkaampaa elämään kuin sinä, mökkihöperö juoppo punkero.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhut itsestäsi kolmannessa persoonassa taas, avoviemärimies, koska Senssua ei ole olemassakaan muualla kuin pipissä päässäsi.

        Minä en noita aijannut, mutta siinä on lihavelliä eri muodoissaan. Minulle ainoa riisistä tehty puuro on riisipuuro suomalaiseen tapaan.

        Joke- vellejä en kutsuisi puuroksi, mutta thaikielestä ei oikein löydy vastinetta velli- sanalle.
        Joke- vellit on köyhien ruokalaji ja todellakin sen alkuperäinen idea on käyttää ylijäämä- riisit ja lihat ja tehdä niistä laihaa soppaa.

        Kuten sanoin, yksikään thaimaalainen ei vie perhettään illalliselle syömään mummon muovipussipuuroa, ellei asu siinä vieressä aaltopeltilevyn ja pahvilaatikon välissä.

        Sinä olet köyhin suomalainen farangi, jonka koskaan tiedän asuneen Thaimaassa, mutta sitten sinulla ei ollut varaa enää asua täälläkään, joten olet köyhistä köyhin.

        Pattayalla asui pitkään (saattaa asua vieläkin) yksi takuueläkeläinen entinen maanviljelijä.
        Harrasti lenkkeilyä 2 x päivässä, ei polttanut eikä juonut ja äijä oli täydessä vedossa päälle seiskakymppisenä.

        Hän söi paremmin kuin sinä ja oli terveyden perikuva. Innokas penkkiurheilija ja käytiin yhdessä katsomassa thainyrkkeilyä ja jalkapalloa. Takuueläkeläinen eli rikkaampaa elämään kuin sinä, mökkihöperö juoppo punkero.

        2010

        Edelleenkin ihmettelen että miten minun Thaimaani eroaa sinun Thaimaastasi, minun ruokailussa ei ole Suomessa eikä Thaimaassa ollut mitään puutteita, käytän huomattavan suuren summan rahaa kummassakin paikassa, päivittäiseen ruokailuun...

        Sinä olet ilmeisesti luonut tuon köyhyysteorian, oletin että Laiffila, alkaa vaikuttaa että tämä laiffila asuu sinun kattilassasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhut itsestäsi kolmannessa persoonassa taas, avoviemärimies, koska Senssua ei ole olemassakaan muualla kuin pipissä päässäsi.

        Minä en noita aijannut, mutta siinä on lihavelliä eri muodoissaan. Minulle ainoa riisistä tehty puuro on riisipuuro suomalaiseen tapaan.

        Joke- vellejä en kutsuisi puuroksi, mutta thaikielestä ei oikein löydy vastinetta velli- sanalle.
        Joke- vellit on köyhien ruokalaji ja todellakin sen alkuperäinen idea on käyttää ylijäämä- riisit ja lihat ja tehdä niistä laihaa soppaa.

        Kuten sanoin, yksikään thaimaalainen ei vie perhettään illalliselle syömään mummon muovipussipuuroa, ellei asu siinä vieressä aaltopeltilevyn ja pahvilaatikon välissä.

        Sinä olet köyhin suomalainen farangi, jonka koskaan tiedän asuneen Thaimaassa, mutta sitten sinulla ei ollut varaa enää asua täälläkään, joten olet köyhistä köyhin.

        Pattayalla asui pitkään (saattaa asua vieläkin) yksi takuueläkeläinen entinen maanviljelijä.
        Harrasti lenkkeilyä 2 x päivässä, ei polttanut eikä juonut ja äijä oli täydessä vedossa päälle seiskakymppisenä.

        Hän söi paremmin kuin sinä ja oli terveyden perikuva. Innokas penkkiurheilija ja käytiin yhdessä katsomassa thainyrkkeilyä ja jalkapalloa. Takuueläkeläinen eli rikkaampaa elämään kuin sinä, mökkihöperö juoppo punkero.

        2010

        Mutta sinähän täällä noita avoviemäreitä alipaineistit... todellinen rakennusalan ammattilainen, yritä nyt uskoa että rakennusalan ammattilainen joka alipaineistaa avoviemäreitä ei ole koskaan pitänyt edes vatupassia kädessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta sinähän täällä noita avoviemäreitä alipaineistit... todellinen rakennusalan ammattilainen, yritä nyt uskoa että rakennusalan ammattilainen joka alipaineistaa avoviemäreitä ei ole koskaan pitänyt edes vatupassia kädessä.

        Sinun tapauksessa vatupassi mitä osaat lukea on halvin riisiviina, mitä nautit siellä pellonreunalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edelleenkin ihmettelen että miten minun Thaimaani eroaa sinun Thaimaastasi, minun ruokailussa ei ole Suomessa eikä Thaimaassa ollut mitään puutteita, käytän huomattavan suuren summan rahaa kummassakin paikassa, päivittäiseen ruokailuun...

        Sinä olet ilmeisesti luonut tuon köyhyysteorian, oletin että Laiffila, alkaa vaikuttaa että tämä laiffila asuu sinun kattilassasi.

        Kun elät kuin köyhä, silloin olet köyhä. Tässä on aito köyhä haastattelussa.
        https://www.youtube.com/watch?v=jFR2li-Y2xY&ab_channel=Snowblind

        Tärkein pointti tuossa on se että milloin se tukiköyhä meinaa alkaa maksaa takaisin niitä saamiaan tukia?

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun elät kuin köyhä, silloin olet köyhä. Tässä on aito köyhä haastattelussa.
        https://www.youtube.com/watch?v=jFR2li-Y2xY&ab_channel=Snowblind

        Tärkein pointti tuossa on se että milloin se tukiköyhä meinaa alkaa maksaa takaisin niitä saamiaan tukia?

        2010

        Voit ehdottaa persujen kevät kokouksessa että laittavat aidon köyhän näytteille, varakkaiden persujen ihailtavaksi, jo kohdistaa häneen kaiken kateuden ja katkeruuden, hullu sinä poika olet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voit ehdottaa persujen kevät kokouksessa että laittavat aidon köyhän näytteille, varakkaiden persujen ihailtavaksi, jo kohdistaa häneen kaiken kateuden ja katkeruuden, hullu sinä poika olet.

        Varmaan maksan sitten takaisin kun nostan osakaslaina, kulujeni kattamiseen, ennen on turha toivoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan maksan sitten takaisin kun nostan osakaslaina, kulujeni kattamiseen, ennen on turha toivoa.

        Kun omistat yrityksen 100% ja nostat sen kassasta osakaslainaa, siinä lainaat rahaa itseltäsi / omalta firmaltasi ja se on sinun itsesi ansaitsemaa omaa rahaa.

        Se raha ei ole pankin rahaa, valtion rahaa eikä verottajan rahaa eikä kunnan rahaa. Se on sinun rahaa. Siitä maksetaan täsmälleen saman verran veroja, kuin pääomatuloista viimeistään tilikauden päättyessä.

        Koska sinä maksat sen takaisin omista rahoistasi omalle firmallesi, niin firma on maksanut niistä omista rahoistasi jo pääomatuloveron sekä tuloveron ja sitten sinä olet vielä maksanut YEL-maksun.

        Se tulee pienen koron verran kalliimmaksi yrittäjälle, koska sen koron maksat sinä, vaikka se siirtyy takaisin firman kassaan, mutta sieltä nostettaessa, siitä korosta maksetaan toiseen kertaan kaikki verot, mutta tuossa puhutaan vain satasista, jos summa on vaikkapa vain puoli miljoonaa euroa.

        Keneltäkään siis ei ole pois se osakaslaina ja verottaja jää siinä jopa hieman voitolle, juurikin siksi että korosta maksetaan verot toiseen kertaan.

        Puhut koko ajan osakaslainasta, kuin se olisi petos. Se ei ole petos, kun se maksetaan lain mukaisesti takaisin ja asia on 100% yrittäjän oma asia, silloin kun yritys on 100% oma.

        Kimppafirmoissa en sitä suosittele, enkä suosittele kimppafirmoja muutenkaan. Niissä tuppaa aina tulemaan riitaa jossakin vaiheessa, varsinkin silloin jos vaimot tai sukulaiset sekaantuu kuvioihin.

        Itsellä kokemus siitä kun yhtiökumppanin vaimo halusi minulta vuosikaudet kikkeliä, ja kun en antanut, niin alkoi myrkyttämään yhtiökavereiden välejä tekaistuilla syillä, jolloin oli jatkettava erikseen.

        Se kaveri meni vielä kuolemaan ja jäi minulle pystyyn 46000 euroa.

        2010


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Joskus mietin

      miten pienestä se olisi ollut kiinni, että et koskaan olisi tullut käymään elämässäni. Jos jokin asia olisi mennyt toisi
      Ikävä
      27
      6000
    2. Miten reagoisit

      Jos ikäväsi kohde ottaisi yhteyttä?
      Ikävä
      88
      3814
    3. Ryöstö hyrynsalmella!

      Ketkä ryösti kultasepänliikkeen hyryllä!? 😮 https://yle.fi/a/74-20159313
      Hyrynsalmi
      63
      3611
    4. Mitä haluaisit sanoa

      Nyt kaivatullesi?
      Ikävä
      234
      2999
    5. Olisiko kaivattusi

      Sinulle uskollinen? Olisitko itse hänelle?
      Ikävä
      61
      2777
    6. Ihana nainen

      Suukotellaanko illalla?☺️ 🧔🏻🫶
      Ikävä
      52
      2715
    7. Sukuvikaako ?

      Jälleen löytyi vastuulliseen liikennekäyttäytymiseen kasvatettu iisalmelainen nuori mies: Nuori mies kuollut liikenne
      Iisalmi
      32
      2560
    8. Ootko koskaan miettinyt että

      miksi kaivatullasi ei ole puolisoa?
      Ikävä
      153
      2440
    9. Huomenta ihana

      Mussu ❤️.
      Ikävä
      31
      2028
    10. Avustettu itsemurha herättää vahvoja tunteita - Laillista Sveitsissä, ei Suomessa

      Hilkka Niemi sairastaa harvinaista PLS-sairautta. Hilkan on elettävä loppuelämänsä parantumattoman sairauden kanssa, jok
      Maailman menoa
      121
      1796
    Aihe