minä härkänä olen sekasyöjä. Vois sannoo että aika vaikiaksi menis elämä iliman lihhaa. Että mun keho on semmone että se kaipaa lihaa mut toisaalt tarvii myös vihreitä kasviksia jotta tasapainon saa keho että pelkkä lihalinja ei toimisi minulle muttei myöskään pelekkä kasvislinja.
omia lemppareitani monet ruokajutut, leivonnaiset, karkit, juomat jne
erityishuomio kermatäytekakku joka pitää kerma maustaa hyvin niukasti sokerilla ja kakunkostutuksessa en käytä sokeria ollenkaan. Mansikat jotka mikrossa lämmitän niin jos lientä muodostuu mansikoiden alle niin ei kannata silloin kakkua kostuttaa koska mansikanliemi kostuttaa jo kakun kun kerran tekkiin sen virheen ku en huomionu tota pointtii nii kakku oli ihan vetinen liikaa. Voishan toki mansikat kuivata liemestä kun mansikanliemi tarttuu niihin niin voisi ne valuttaa huolellisesti . Eikä se vie aikaa paljoa mut mansikanliemi jota muodostuu mikrokuumentamisvaiheessa , on minusta sen verran hyvää että menee ihan kostutuksessa kun soseuttaa mansikat ja lisää kakkuväleihin niin kakku silloin kostuu hyvi!
jauhelihalasagne on ihan kuningas-juttu että ihan suurimpia lemppareitani.
mut kaikkein kovimmat ovat suolalohi ja juhannushera(toiselta nimeltään punainen hera ja kolmannelta nimeltään juustokeitto)
juhannushera jos sen itte valmistaa niin se vie aikaa todella kauan. Kaupasta saa myös ja toreilta tosi laadukkaita punaisia heroja. Proteiinimäärä niissä tosi suurta luokkaa!
suvisalaatti on ehdoton suosikkini salaateista. Ananaksen, appelsiinin ja keräkaalin yhdistelmän voittanutta ei oo täsä maailmassa =)
ihan perinteinen riisipuuro margariinisilmällä on tosi kova juttu. Voi sen höystää myös kanelilla mikä ettei.
karkeista keltaisen pussin turkinpippurin voittanutta ei taija olla. Hampaille vain aika huono juttu noi kovat karkit. Siksi viime aikoina siirtyny pehmeisii karkkeihin ja alkanu suosia myös hedelmäkarkkeja.
juomista ehdoton ykköne on sima. Siman teko on teknisesti helppovalmisteinen mutta ei se ole todellakaan niin helppoa saada siitä laadukasta simaa koska vaatisi käytännössä aina lämpömittarin jolla voi saada 100% varman lämpötilan jonne hiiva pitää lisätä. en itte ainakaan osaa hiivaa liottaa oikeinlaiseen nestelämpötilaan että ei ole sitä taitoo. Varmaan niillä jotka ammatikseen tekkee näitä juttuja, osaavat ihan summan mutikassakin ehkä tietää lämpötilan nestteen =)
Limsajuomista muistan tosi hyvin 1980-luvun puolen litran lasipulloissa olevan banaanilimsan jossa oli happoja tosi hyvin ja raikas maku sekä luontainen banaanin luontainen maku. Eikä liikaa sokeria. Ikävä on tota juomaa eikä sitä taija ennää löytyä misttään. Muistaakseni siinä oli lasipullossa kuva apinasta joka pitää käjessään banaania jota natustaa.
kommentoija Juha pohjola(hidas härkämieli)
millaista ruokaa härät syötte
Anonyymi-ap
0
200
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 15811059
- 545278
Taas ryssittiin oikein kunnolla
r….ä hyökkäsi Viroon sikaili taas ajattelematta yhtään mitään https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000011347289.html452493- 312169
Vanha Suola janottaa Iivarilla
Vanha suola janottaa Siikalatvan kunnanjohtaja Pekka Iivaria. Mies kiertää Kemijärven kyläjuhlia ja kulttuuritapahtumia131741Valtimon Haapajärvellä paatti mäni nurin
Ikävä onnettomuus Haapajärvellä. Vene hörpppi vettä matkalla saaren. Veneessä ol 5 henkilöä, kolme uiskenteli rantaan,421604Tiedän kuka sinä noista olet
Lucky for you, olen rakastunut sinuun joten en reagoi negatiivisesti. Voit kertoa kavereillesi että kyl vaan, rakkautta311280Känniläiset veneessä?
Siinä taas päästiin näyttämään miten tyhmiä känniläiset on. Heh heh "Kaikki osalliset ovat täysi-ikäisiä ja alkoholin v351216Tulemmeko hyvin
Toimeen ja juttuun keskenämme? Luulen, että sopisit hyvin siihen ☀️ympäristöön, paljon kaikkea erilaista.♥️mietin tätä s6976Daniel Nummelan linjapuhe 2025
Kansanlähetyksen toiminnanjohtajan Daniel Nummelan linjapuhe tänään. Rehellistä analyysiä mm. evlut kirkosta ja piispo98952