VISPIPUURO.

Sisäpiirin Apinoiden yleisin aamupuuro on vispipuuro.
Pattayan rakkailta se onnistuu simppelisti ilman motorisoituja vispilöitä, ihan perinteisen manuaalinen vispilä riittää.

Kun sbuge herää junttilassa lukemaan tätä aloitusta siirtyen syylittelemään, niin sitä ennen hän on valmistanut itselleen puuron.

Perjantaikossun johdosta darra on normaali, eli ei muuta kuin vispilä käteen, tehokas vispilöinti onnistuu.

Pattayan rakkailla on myös vispilöinnissään etuna se, että päivittäin kuten ovat kertoneet pitävät yllä miehisyyttään, koska on terveellistä vemputtaa hanskaan usein yksin sooloillen.

Pattayan rakkaat ovat myös perehtyneet suomenkieleen ja sen oikeellisuuteen kaikista näkökulmista, joten heidän "Raamattunsa" kyseisessä aiheessa on myös Kotimaisten kielten keskus.
https://kotus.fi/kolumni/pienta-vispilankauppaa/

Vispilänkauppa ei ole vielä varsinaista seurustelua, vaan se on seurusteluun tähtäävää hakkailua, kuten Kielitoimiston sanakirja määrittelee.
Tuntomerkkejä ovat muun muassa katseiden vaihtaminen ja toisen osapuolen läheisyyteen hakeutuminen.

Pattayan rakkaat on vienyt asian korkeammalle tasolle, he ovat perehtyneet vispiläkaupan sijaan ... niin sanottuun ... vispilävuokraan.

8

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Darra on amatöörien tauti ja kossu heidän juomansa.
      Simonkylässä tuota ei esiinny.

    • Olen tehnyt tuota puuroa muutamia kertoja, pakaste puolukkaa, mustikoita, ja mansikoita... keitän mehuksi, suodatan mehun, lisään hieman sokrua, sitten jauhot käsin vatkattuna, pieninä annoksina, odottelen puolituntia, sitten koneella ilmavaksi... ihan arviopaino vaimoni ostaa joskus saarioisten vispipuuroa, omat tekemä on ainakin 2-4 kertaa painavampaa... hyvää.

      • Ei tarvita reseptiä, kaadan tarpeen mukaan... ensin mehu hyvän makuiseksi, sitten hiljalleen jauhot, mannaryynejä... tasaisena nauhana... käsin vatkaten, taidan olla viisi kertaa tehnyt.


      • 64NumBall64 kirjoitti:

        Ei tarvita reseptiä, kaadan tarpeen mukaan... ensin mehu hyvän makuiseksi, sitten hiljalleen jauhot, mannaryynejä... tasaisena nauhana... käsin vatkaten, taidan olla viisi kertaa tehnyt.

        Tänään keittelen lohikeittoa aidosta merilohesta, 2.2 kg kokonaispaino, teen toisesta fileestä keiton ja toisesta lohilaatikon, ostin eilen uusia perunoita ja sipulisilliä, katsotaa milloin tulee nautittua. Aika kalliita pottuja 3 euroa kilo, kun perusruokaperunaa saa 4.0 eurolla viisi kiloa . En tuohonkaan tarvitse reseptejä, taas mennään maun mukaan, suolaa käytän vähän, tosi vähän, joskus en lainkaan... maustakoon jokainen itse miten tykkää,


      • Anonyymi

        Se on melkoinen vaimo se sellainen ihan arviopaino vaimo. Mutta käsi kun vatkaa, ei tarvi vaimoa. Ilmava vispipuurosi siis painaa 2-4 kertaa enemmän kuin vaimon vispipuuri kaupasta.
        Ei se kyllä ole enää kovinkaan ilmavaa siinä vaiheessa, jos 300 gramman rasiaan saat mahtumaan 1,2 kiloa vispipuuroa. Meniköhän matematiikkasi ihan oikein?
        Mutta hyvä että olet innostunut kotona kokkaamaan, vaikka varmaankaan kukaan muu ei näitä tuotoksiasi suuhunsa laita, mutta ainahan on mahdollisuus kehittyä kokkaamisessa.
        Kannattaa hieman kuitenkin vilkuilla reseptejä, niin ei tarvi sitten valehdella itselleen että ompas hyvää.

        Saarioisten vispipuuro on hyvää ja täyttävää. Tuo yksi rasia riittää jo pieneksi ateriaksi raavaalle miehelle. https://www.saarioinen.fi/tuote/vispipuuro-300-g/


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se on melkoinen vaimo se sellainen ihan arviopaino vaimo. Mutta käsi kun vatkaa, ei tarvi vaimoa. Ilmava vispipuurosi siis painaa 2-4 kertaa enemmän kuin vaimon vispipuuri kaupasta.
        Ei se kyllä ole enää kovinkaan ilmavaa siinä vaiheessa, jos 300 gramman rasiaan saat mahtumaan 1,2 kiloa vispipuuroa. Meniköhän matematiikkasi ihan oikein?
        Mutta hyvä että olet innostunut kotona kokkaamaan, vaikka varmaankaan kukaan muu ei näitä tuotoksiasi suuhunsa laita, mutta ainahan on mahdollisuus kehittyä kokkaamisessa.
        Kannattaa hieman kuitenkin vilkuilla reseptejä, niin ei tarvi sitten valehdella itselleen että ompas hyvää.

        Saarioisten vispipuuro on hyvää ja täyttävää. Tuo yksi rasia riittää jo pieneksi ateriaksi raavaalle miehelle. https://www.saarioinen.fi/tuote/vispipuuro-300-g/

        No enpä ole vaalla mitannut vaan ihan arviolla, mitä kauemmin vatkaat sen kevyemmäksi se tietysti muuttuu, saarioisten vipsi puuro on laadullisesti huonoa, itse tehtyä puuroa ei saa mitenkään niin vaaleaksi kun saarioisten on, omat tekemä on paljon parempaa, paljon...

        Kannattaa huomata että konevispaus täytyy suorittaa puuron ollessa viileää, silloin tulos on paras..

        Laiffila hoidahan ongelmasi kuntoon, nopeasti... jos niille voi vielä tehdä jotain... en tiedä.

        100 köyhä, maksa velkasi.


    • Anonyymi

      Pari säästövinkkiä ruoanlaittoon, jotka kannattaa hyödyntää ja testata.
      Lorauta punajuuripurkista lientä riisin keittoveteen. Tulee riisiin hieno pinkki väri ja makua, sekä vitamiineja. Suolakurkkupurkista kun lurautat sitä lientä sinapinsiemenineen pannulle tai sekoitettuihin kananmuniin, korvaat sillä suolan ja se tuo kivaa pirtsakkaa makua. Sama toimii pepperonisiivupurkin liemen kanssa ja se laittaa suoleen vibaa.
      Riisin valmistamisessa tärkeintä on sen kunnollinen huuhtelu ja 30 sekunnin tarkkuudella keittoaika. Meillä on Zojirushi NS-TSQ10 riisinkeitin, joka myös pitää riisin ja kasvikset lämpöisinä ja pitää tarkalleen huolen siitä ettei riisi mene ylikypsäksi.
      Tuli höyrypäissään hommattua muutaman epäonnistumisen seurauksena.

      "Fuzzy Logic ohjelmat: valkoinen riisi/sushi, sekoitus, tumma, puuro, kakku ja pikaohjelma. Toiminnot: höyrykeitin, lämpimänäpito, pidennetty lämpimänäpito, uudelleenlämmitys, ajastin"

      Riisinkeitin on yksi niistä hankinnoista joka kannattaa jättää joko kokonaan tekemättä tai sitten panostaa heti laadukkaaseen laitteeseen. Halvasta markettimallista syntyy enemmän päänvaivaa kuin hyötyä. Halpa laite yleensä joko kiehahtaa yli ja/tai polttaa riisin pohjaan. Paras riisinkeitin puolestaan keittää vaivatta täydellistä riisiä joka kerta.
      Pohjaanpalanut riisi on pilalla ja myös jäljelle jäänyt riisi maistuu palaneelle eikä sitä syö erkkikään.

      • Anonyymi

        Hyvä riisikeitin tekee Lao Theuanista melkeimpä
        Lao Khaon veroista riisijuoma.
        Samalla kertaa ruoka ja juoma!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ootko nainen noin mustis musta

      Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t
      Ikävä
      82
      6251
    2. Sen kerran kun siellä käyn

      Voisit olla paikalla💚💛☘️
      Ikävä
      35
      3421
    3. Kumpa tietäisin. Miehelle.

      Vieläkö toivot jotain viestiä, vai suutuitko taas...kun...🤔
      Ikävä
      44
      3028
    4. Kauan säkin jaksoit

      Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐
      Ikävä
      40
      2252
    5. Ajattelen sinua tänäkin iltana

      Olet huippuihana❤️ Ajattelen sinua jatkuvasti. Toivottavasti tapaamme pian. En malttaisi odottaa, mutta odotan kuitenkin
      Ikävä
      28
      2161
    6. Sä olet nainen kuuluisa..

      ..etkä mitenkään hyvällä tavalla.
      Suhteet
      120
      2043
    7. Joel Harkimo ja Janni Hussi eroavat

      Tämä on ilon päivä 😊
      Kotimaiset julkkisjuorut
      190
      1972
    8. Miksi kaipaat

      Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?
      Ikävä
      29
      1969
    9. Mietin tässä T....

      Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..
      Suhteet
      24
      1588
    10. Askanmäessä Huippu esitys

      Kävimme Ystävien kanssa Askanmäen kesäteatterissa. Kaikki tykättiin esityksestä aivan valtavasti. En varmaan koko vuonna
      Puolanka
      17
      1468
    Aihe