VISPIPUURO.

Sisäpiirin Apinoiden yleisin aamupuuro on vispipuuro.
Pattayan rakkailta se onnistuu simppelisti ilman motorisoituja vispilöitä, ihan perinteisen manuaalinen vispilä riittää.

Kun sbuge herää junttilassa lukemaan tätä aloitusta siirtyen syylittelemään, niin sitä ennen hän on valmistanut itselleen puuron.

Perjantaikossun johdosta darra on normaali, eli ei muuta kuin vispilä käteen, tehokas vispilöinti onnistuu.

Pattayan rakkailla on myös vispilöinnissään etuna se, että päivittäin kuten ovat kertoneet pitävät yllä miehisyyttään, koska on terveellistä vemputtaa hanskaan usein yksin sooloillen.

Pattayan rakkaat ovat myös perehtyneet suomenkieleen ja sen oikeellisuuteen kaikista näkökulmista, joten heidän "Raamattunsa" kyseisessä aiheessa on myös Kotimaisten kielten keskus.
https://kotus.fi/kolumni/pienta-vispilankauppaa/

Vispilänkauppa ei ole vielä varsinaista seurustelua, vaan se on seurusteluun tähtäävää hakkailua, kuten Kielitoimiston sanakirja määrittelee.
Tuntomerkkejä ovat muun muassa katseiden vaihtaminen ja toisen osapuolen läheisyyteen hakeutuminen.

Pattayan rakkaat on vienyt asian korkeammalle tasolle, he ovat perehtyneet vispiläkaupan sijaan ... niin sanottuun ... vispilävuokraan.

8

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Darra on amatöörien tauti ja kossu heidän juomansa.
      Simonkylässä tuota ei esiinny.

    • Olen tehnyt tuota puuroa muutamia kertoja, pakaste puolukkaa, mustikoita, ja mansikoita... keitän mehuksi, suodatan mehun, lisään hieman sokrua, sitten jauhot käsin vatkattuna, pieninä annoksina, odottelen puolituntia, sitten koneella ilmavaksi... ihan arviopaino vaimoni ostaa joskus saarioisten vispipuuroa, omat tekemä on ainakin 2-4 kertaa painavampaa... hyvää.

      • Ei tarvita reseptiä, kaadan tarpeen mukaan... ensin mehu hyvän makuiseksi, sitten hiljalleen jauhot, mannaryynejä... tasaisena nauhana... käsin vatkaten, taidan olla viisi kertaa tehnyt.


      • 64NumBall64 kirjoitti:

        Ei tarvita reseptiä, kaadan tarpeen mukaan... ensin mehu hyvän makuiseksi, sitten hiljalleen jauhot, mannaryynejä... tasaisena nauhana... käsin vatkaten, taidan olla viisi kertaa tehnyt.

        Tänään keittelen lohikeittoa aidosta merilohesta, 2.2 kg kokonaispaino, teen toisesta fileestä keiton ja toisesta lohilaatikon, ostin eilen uusia perunoita ja sipulisilliä, katsotaa milloin tulee nautittua. Aika kalliita pottuja 3 euroa kilo, kun perusruokaperunaa saa 4.0 eurolla viisi kiloa . En tuohonkaan tarvitse reseptejä, taas mennään maun mukaan, suolaa käytän vähän, tosi vähän, joskus en lainkaan... maustakoon jokainen itse miten tykkää,


      • Anonyymi

        Se on melkoinen vaimo se sellainen ihan arviopaino vaimo. Mutta käsi kun vatkaa, ei tarvi vaimoa. Ilmava vispipuurosi siis painaa 2-4 kertaa enemmän kuin vaimon vispipuuri kaupasta.
        Ei se kyllä ole enää kovinkaan ilmavaa siinä vaiheessa, jos 300 gramman rasiaan saat mahtumaan 1,2 kiloa vispipuuroa. Meniköhän matematiikkasi ihan oikein?
        Mutta hyvä että olet innostunut kotona kokkaamaan, vaikka varmaankaan kukaan muu ei näitä tuotoksiasi suuhunsa laita, mutta ainahan on mahdollisuus kehittyä kokkaamisessa.
        Kannattaa hieman kuitenkin vilkuilla reseptejä, niin ei tarvi sitten valehdella itselleen että ompas hyvää.

        Saarioisten vispipuuro on hyvää ja täyttävää. Tuo yksi rasia riittää jo pieneksi ateriaksi raavaalle miehelle. https://www.saarioinen.fi/tuote/vispipuuro-300-g/


      • Anonyymi kirjoitti:

        Se on melkoinen vaimo se sellainen ihan arviopaino vaimo. Mutta käsi kun vatkaa, ei tarvi vaimoa. Ilmava vispipuurosi siis painaa 2-4 kertaa enemmän kuin vaimon vispipuuri kaupasta.
        Ei se kyllä ole enää kovinkaan ilmavaa siinä vaiheessa, jos 300 gramman rasiaan saat mahtumaan 1,2 kiloa vispipuuroa. Meniköhän matematiikkasi ihan oikein?
        Mutta hyvä että olet innostunut kotona kokkaamaan, vaikka varmaankaan kukaan muu ei näitä tuotoksiasi suuhunsa laita, mutta ainahan on mahdollisuus kehittyä kokkaamisessa.
        Kannattaa hieman kuitenkin vilkuilla reseptejä, niin ei tarvi sitten valehdella itselleen että ompas hyvää.

        Saarioisten vispipuuro on hyvää ja täyttävää. Tuo yksi rasia riittää jo pieneksi ateriaksi raavaalle miehelle. https://www.saarioinen.fi/tuote/vispipuuro-300-g/

        No enpä ole vaalla mitannut vaan ihan arviolla, mitä kauemmin vatkaat sen kevyemmäksi se tietysti muuttuu, saarioisten vipsi puuro on laadullisesti huonoa, itse tehtyä puuroa ei saa mitenkään niin vaaleaksi kun saarioisten on, omat tekemä on paljon parempaa, paljon...

        Kannattaa huomata että konevispaus täytyy suorittaa puuron ollessa viileää, silloin tulos on paras..

        Laiffila hoidahan ongelmasi kuntoon, nopeasti... jos niille voi vielä tehdä jotain... en tiedä.

        100 köyhä, maksa velkasi.


    • Anonyymi

      Pari säästövinkkiä ruoanlaittoon, jotka kannattaa hyödyntää ja testata.
      Lorauta punajuuripurkista lientä riisin keittoveteen. Tulee riisiin hieno pinkki väri ja makua, sekä vitamiineja. Suolakurkkupurkista kun lurautat sitä lientä sinapinsiemenineen pannulle tai sekoitettuihin kananmuniin, korvaat sillä suolan ja se tuo kivaa pirtsakkaa makua. Sama toimii pepperonisiivupurkin liemen kanssa ja se laittaa suoleen vibaa.
      Riisin valmistamisessa tärkeintä on sen kunnollinen huuhtelu ja 30 sekunnin tarkkuudella keittoaika. Meillä on Zojirushi NS-TSQ10 riisinkeitin, joka myös pitää riisin ja kasvikset lämpöisinä ja pitää tarkalleen huolen siitä ettei riisi mene ylikypsäksi.
      Tuli höyrypäissään hommattua muutaman epäonnistumisen seurauksena.

      "Fuzzy Logic ohjelmat: valkoinen riisi/sushi, sekoitus, tumma, puuro, kakku ja pikaohjelma. Toiminnot: höyrykeitin, lämpimänäpito, pidennetty lämpimänäpito, uudelleenlämmitys, ajastin"

      Riisinkeitin on yksi niistä hankinnoista joka kannattaa jättää joko kokonaan tekemättä tai sitten panostaa heti laadukkaaseen laitteeseen. Halvasta markettimallista syntyy enemmän päänvaivaa kuin hyötyä. Halpa laite yleensä joko kiehahtaa yli ja/tai polttaa riisin pohjaan. Paras riisinkeitin puolestaan keittää vaivatta täydellistä riisiä joka kerta.
      Pohjaanpalanut riisi on pilalla ja myös jäljelle jäänyt riisi maistuu palaneelle eikä sitä syö erkkikään.

      • Anonyymi

        Hyvä riisikeitin tekee Lao Theuanista melkeimpä
        Lao Khaon veroista riisijuoma.
        Samalla kertaa ruoka ja juoma!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ootko nainen jotenkin

      Epävarma ulkonäöstäsi
      Ikävä
      251
      6495
    2. Minun rakkaani.

      Haluaisin käden mitan päähän sinusta. Silleen, että yltäisin koskettamaan, jos siltä tuntuu. Olen tosi huono puhumaan, m
      Ikävä
      29
      4837
    3. Koska näet seuraavan kerran

      Kaivattusi? Onko päivä tiedossa vai sattumasta kiinni?
      Ikävä
      98
      2955
    4. Ootko nainen jotenkin

      itseäs täynnä? Mars laihduttamaan. 🫵🏽 K
      Ikävä
      41
      2327
    5. Hyvästi.....

      En vain enää jaksa.....
      Ikävä
      32
      2133
    6. Hyvää yötä

      Mm❤️
      Ikävä
      57
      2075
    7. Ongelma Ibizalla

      Mistä saada triatleetin jalkaan mahtuva kenkä häitä varten?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1873
    8. Eelle

      Huomenta,ajattelen sua..
      Ikävä
      22
      1779
    9. Hauskaa nimipäivää rakkaalle!

      On kova ikävä. Rakastan sua ikuisesti ❤️🤗😘
      Ikävä
      27
      1572
    10. Pitihän se arvata, että kasvavat puolustusmenot

      halutaan rahoittaa työtä tekevien oloja kurjistamalla. Nyt ehdotetaan arkipyhien poistamista. Seuraavaksi tulee ne kuusi
      Maailman menoa
      235
      1563
    Aihe