Et tarvitse kalliita huippukokkeja, et kalliita kulisseja, riittää ravintolatiloiksi tyhjilleen jäänyt tankotanssipaikka.
Perusliiketoimintamalla, käytä vain laadukasta lihaa, älä tingi siitä.
Älä lähde prameilemaan hienoilla annoksilla, kastikkeilla, marinoinneilla, äläkä edes vilkaise alan oppaita, reseptejä, ns. keittokirjoja, ne on humpuukia, vaikka ne olisikin kirjoittanut misukkakokit.
Ota palvelukseen thaimaalainen joka osaa wokata ja käyttää induktioliettä, sekä mikroaaltouunia.
Myös leipuria tarvitset kotikutoisten täysjyväsämpylöiden valmistamiseen.
Rakenna ruokalista tyydyttämään keskivertoturrea, älä edes yritä saada asiakkaiksi laatutietoisia trippeliruokailijoita.
Anna annoksille tutun tuntuisia nimiä kuten bigmäc, family meal, rixrax, ym.
Älä tuhlaa liikevaihtoa turhanpäiväisiin mausteisiin, vaan satsaa erilaisiin suoloihin, himalajan suola, koshersuola, vuori-, kivi-, kristalli-, järvi- ja merisuolat on ok, musta suola (kala namak) on intialaista vuorisuolaa ja suosiossa thaimaassa, myös sormisuolaa kannattaa mainostaa varvassuolan ohessa, se voi olla hyvä vetonaula Pattayan rakkaille jotka mielellään myös valokuvaavat varpaitaan.
Satsaa ruokajuomiin, viski on tärkeä ja myös jäähileet.
Siis ehdottoman menestyksesi valtti on laatuliha ja suola, älä retkahda turhanpäiväisiin hienosteluihin ja kurmeisiin, vaan tarjoa simppeliä ja parasta, niin menestyksesi on taattu.
Muista pöytäliina, äläkä hanki kalustoosi muovituoleja.
Hyvä lisätienesti on myydä kertakäyttökameroita fifiyhteydellä.
Perusta Pattayan paras pihviravintola jossa kassat laulaa.
4
115
Vastaukset
- Anonyymi
Ohessa simppeli ohje, se on siinä ja sillä selvä.
Kirjoita tuo plakaatteihin monella kielellä ravintolasi eteen, niin sinun ei tarvitse palkata edes sisäänheittäjiä, ehkä kuitenkin joudut hankkimaan vuoronumerojärjestelmän ja varaamaan kadulle jonotustilaa.
Liha syödään lihana ja viski juodaan viskinä.
Viski juodaan jälkikäteen, muuten liha ei maistu miltään.
Älytöntä pilata hyvät pihvit moisella pelleilyllä.
Hyvään lihaan ei laiteta mitään muuta kuin suolaa.- AnonyymiUUSI
Vinkki Simokylästä: Suosittelen syötäväksi savustettua Entrecote-pihviä. Näin toimien viskiin välittyy savun aromia eikä pelkästään naudan makua.
- Anonyymi
Oma baari, missä voi naukkaiila ja toimia johtajana
- AnonyymiUUSI
Niin tai mielummin oloneuvoksena, siinä on oikea todellinen markkinarako.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mies vinkkinä sulle
Jos pyytäisit kahville tai ihan mihin vaan, niin lähtisin varmasti välittämättä muista1007806- 1075597
- 2754861
- 494813
- 753584
- 502828
- 602541
Olet oikeasti ollut
Niin tärkeä mulle ja kaikki meidän väliltä on pilattu ei yksistään sinun toiminnalla vaan minun myös.222458Kuuluu raksutus tänne asti kun mietit
Pelkäätkö että särjen sydämesi vai mikä on? En mä niin tekisi mies koskaan 😘292402- 412274