Spiritismiä.

Saatanan palvoja.

Jutellaan nyt kaikkea hyvää spiritismistä.
En jaksaisi että porukat tulee tänne vikisemään, että ei kannata kokeilla. Jne.
Onko ketään ketä "harrastaa" kyseistä spiritismiä?
Tässä ainakin ohjeet innokkaille: :D
1. Kirjoita sileälle paperille, esim. leivinpaperille. Aakkoset (a-z)ja numerot (0-9). Älä kirjoitta tiiviiseen, tai pienellä. N.3cm väli kirjainten välissä on hyvä. Esim siis leivinpaperi toimii lautana. Voit myös liimata/askarella kovan laudan jonka päälle liimat leivin paperin.

2. Keskelle lautaa piirretään ympyrän sisään pentagrammi. Ympyrän toiselle puolelle "Kyllä" ja toiselle "ei". Yleensä ylä- ja alapuolelle

3. Sitten tarvitset läpinäkyvän lasin. Lasi pistetään pentagrammin päälle. Lasin päälle pistät sitten etu- ja keskisormesi. Ja kyntilät, niitä pitää olla väh. 1 tai pariton määrä.


4. Voit aloittaa "pelin" kysymällä esim "onko täällä ketään". Lasin pitäisi tällöin ruveta liikkumaan, sikäli että henkiä on paikalla. Yleensä niitä on.

5. Sitten voit kysellä mitä pieneen päähäsi pälkähtää. Helpointa henkien on vastata semmoisiin kysymyksiin, joihin sopii vastaukseksi joko kyllä tai ei. Mutta kyllä ne sanoillakin osaavat vastata, tietenkin, mutta aina lauseista/sanoista ei tule kovin järkeviä. Ps. Älä kysy kuolemasta!

6. Kun haluat lopettaa pelin, kysy siihen ensin lupaa. Jos vastaus on "ei", kannattaa yleensä odottaa vähän aikaa, ja kysyä sitten uudestaan. Ja yleensä he kyllä antavat luvan lopettaa, jos kauniisti pyytää. Kun olet saanut luvan lopettaa puhalla kyntilät sammuksiin.



7. Älä kutsu henkiä tai puhutele sanoin; ne, se, tuo. Ennemin; Te, Arvon Henki jne. Ole henkiä kohtaan kohtelias, Niin he antvat sinun lopettaa suotuisasti

36

9627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • holmeeni

      spiritismi voi saatana ei se oikeesti toimi joku siit joukost siirtää ain sit lasii ei oikeesti just kaikki teinit on tollasii ei voi muutaki nauraa HAHAHAHAA

      • *hehh* :)) <3

        se toimii, on olemmassa paha ja hyvä. spiritismia on paha. siihen pitää uskoa että se toimii. EI KANNATA KOKEILLA IKINÄ.


      • ElisaVR

        no sun on vittu turha sanoo mitää, ku et oo varmaa ikin pelannu sitä!! ylemmät tahot liikuttaa sitä lasii, ja ton tietää jos oikeesti on pelannu sitä! sitä ei voi pelat jos ei ukso noit juttui! jos tohon ns. "henki"-juttuun uskoo, niin se toimii!! et sun on turha tul mitää valii ku et tiä näist asioist mitääää!!!!


    • ihan oikeesti

      että tuo on muka totta?
      Pelattiin penskoina tuota ja me fiksummat jymäytettiin heikkohermoisempaa porukkaa.
      Idea toimi koska tiedettiin toisistamme paljon niin oli helppo antaa "oikeita" vastauksia.

      Olisin kyllä luullut että nykyään ei enää kukaan tuota tosissaan ota.

      Uskot varmaan Joulupukkiinkin.

      • Habari

        Me kyl kysyttiin kysymykset kuiskaamalla lasin sisään ja kyl se ihan oikeita vastauksia antoi, et kyl se toimii!


    • joku.

      Kyllä spiritismi totta on, ja se joka sitä lasia liikuttaa on saatana.

      • ElisaVR

        ei se välttämättä oo saatana! se voi ol hyväkin henki.


    • pekka1010

      minkä takia ei saa kysyä kuolemasta?

      • kun...

        nämä ääliöt luulevat kuulevansa kuolemansa hetken tai jopa pääsevänsä hengestään typerän pelin takia.


      • häähh
        kun... kirjoitti:

        nämä ääliöt luulevat kuulevansa kuolemansa hetken tai jopa pääsevänsä hengestään typerän pelin takia.

        Pelasin yksin spiritismiä ja jumankavita se lasi liikku itestään!?!?!!!


      • TyttöPori

        ei saa kysyä kuolemasta, koska se antaa aivan tasan tarkan vastauksen! kuulin kerran isältäni sellaisen jutun,,... hän ja pari muuta hänen kaveriaan olivat pelanneet spirtismiä. yksi heistä kysyi että: "koska kuolen??",. ja henki oli vastannut että "pian". hän oli mennyt alakertaan, kaappi oli auennut hänen yläpuolellaan, ja sieltä oli tippunut joku kattila hänen päähänsä, ja hän oli kuollut siihen :SS ja tämä tarina on totta!! (kaverin kuolema tapahtui siis vasta päivää myöhemmin)


    • Aeaelioe

      "1. Kirjoita sileälle paperille, esim. leivinpaperille. Aakkoset (a-z)ja numerot (0-9)."

      Siis mitä hittoo, eiks suomalaiset henget muka osaa ääkkösiä?!?!

      • njoo...

        Kun suomalainen kuolee, hän leijailee etelän lämpöön jättäen Suomen taakseen.

        Tästä johtuen Suomessa esiintyy vain ulkomaisia henkiä, jotka ovat tulleet tänne katsomaan löytyykö täältä todella jääkarhuja. Näin ollen ääkkösiä ei tarvita.


    • orjatar

      mä pelaan joskus.
      meillä on semmonen parin henkilön ryhmä joka kokoontuu n. kerran kuussa.
      mut se ei oo mikään seurapeli kuten sanoin edellisessä keskustelussa.
      se on omalla tavallaan uskonto...

      • joo :)

        sähän voit kuolla? sä oikeesti näät koht saatanan jos pelaat noin paljon?


    • *hehh* :)) <3

      miten sä uskalsit ees pelata sitä yksin? toi on oikeesti vaarallista. kenenkää ei kannattais pelata ees koko spiritismia. osiit voinu kuolla.. ;oo

    • *hehh* :)) <3

      Sori jos nyt kokoajan kirjottelen sulle, mutta.. kenenkää ei kannata opettaa kellekkää miten pelataan spiritismiaa..siihen on kuollu monia ihmisä..ja jos on pelannu monta kertaa..alkaa nähdä kaikkia saatann asioita..hirviöitä..kuolelita ihmisiä.. toi on hengenvaarallista.

      • ElisaVR

        mä oon samaa mieltä.. monet ihmiset on joutunu spirtismian takia mielisairaalaan!


    • pslas

      pelaan tänää spirtismiä!!! katsotaan onko se totta ilmoitan vähän ajan päästä onko se totta
      mutta on totta että ihminen on tullut hulluksi pelatessaan jus oli juttu et olis pelannu ja kaappi kaatui tytön päälle ja se joutu sairalaan

    • tupuyyyyyyyyyy

      oon pelannu spiritismii mut en oikeestaan usko et se on toiminu koska kummiski joku mun kaveri liikuttaa sitä.. mut en kyl usko et siihen vois kuolla. joku on kyl kerto et joku tyttö oli oli pelannu ja kysyny koska kuolee ja sit "henki" oli sanonu tänään ja sit sitä oltiin illalla lyöty kuumalla silitysraudal päähän. ja jotkut oli kysyny et kuka kuolee ekana ja sit se oli sanonu et se joka lähtee viimesenä ulos ja ne oli lähteny juokseen ja se viimenen oli kompastunu kynnykseen ja lyöny päänsä ja kuollu

    • qwertyuio1

      Spiritismi ei ensinnäkään ole peli. Spiritismissä otetaan yhteys enkeleihin jotka ovat taivaasta heitetty helvettii, eli demoneihin. Asian kanssa ei ole leikkimistä... Jos menet spiritismiä on sama ku menet Helvetin porteille kysymään saatanaa leikkimään. Eikä ole mitään hyviä tai pahoja henkiä . vain pelkkiä pahoja joitten kanssa ei missään nimessä tulisi ola yhteyksissä...En suosittele tekemään. Saatanan kanssa voi vain hävitä.

    • Miksuniksu

      Voiko siihen käyttää normaalia paperia?
      Pitääkö olla pimeetä kun sitä pelaa?
      Pitääkö olla kynttilöitä?
      Voiko kynttilöiden sijaan olla valot, taskulamppu?
      Saatanan palvoja... voitko antaa mese ositteesi jos sinulla on tai sähköposti osoite haluaisin tietää tästä nimittäin lisää ja vastaa kiltti mun kysymyksiin

      • ElisaVR

        -ei, siihen ei voi käyttää tavallista paperia, sen täytyy olla joko puhdasta leivinpaperiatai pahvia, jossa toinen puoli on liukas..

        -Täytyy olla niin pimeää kuin mahdollista

        -Täytyy olla vain yksi "KAATUMATON" pitkä kynttilä, joka asetetaan keskelle spirtismilautaa.

        -Täytyy olla nimenomaan kynttilä,,..

        -(sähköpostiosoitteestani saat myös minun mesen)


    • Nimetön

      Olen kokeillut spiritismiää monta kertaa, tai no "monta" noin 10 kertaa. olen vain kerran nähnyt kyseisen hengen joka oli haalea läpinäkyvä riepu , mutta tämä voi johtua siitäkin että olen tullut jo hulluksi ja minun mielen terveyteni tekee tepposen ja ajaudun jonkun näköiseen transsiin. Ekoilla kerroilla olen ollut tyhmä olen kysynyt kuolemaa! ja henki ilmoitti että kuolen 1.8.2059=C. toisella kerralla kun koitin tätä unohdin kysyä lupaa poistua ja minulla murtui seuraavana päivänä käsi joka on edelleen paketissa.

      SE ON TOTTA!!!!
      olen ollut paiseissa koska isäni on kieltänyt tämän kyseisen spiritismiän jossa leikitään omalla HENGELLÄ. ja olen joutunut siihen kiinni( siis spiritismiään) olen kuitenkin nyt onnistunut olemaan tästä erossa yli vuoden.ja luulen että en enään ikinä tule kokeilemaan tätä. voitte koittaa tätä mutta älkää useammin kuin 3 kertaa siinä tulee HULLUKSI!

      • joo.

        joo mun kaveri on harjoittanu sitä ny 2 vuotta .. ollu mielisairaalas pari kertaa ja nyt nuorten kodis kun kävi äitinsä päälle .. se kerto meille joskus jotai ettäku on pelannu sitä , niiltä voi kysyy saanko siirtyä meedioon , jos henki sanoo että saa niin pitää yhdessä pelaajien kanssa ottaa käsistä kiinni ja kaikki keksii oman sanan esim viha , rakkaus ja toivo . sitten niitä hoetaan siinä laudan ympärillä ja sitten johonkin tulee henki.. sittenku on henki siinä nii voi kutsua niitä itseensä niin että ne on sun sisällä , suljet silmät ja laitat sormet suljettujen silmien eteen ja sanot mielessäsi esim : "lakisha jos et sä nyt tule niin se on tuhat naulaa".. noita on monia nimiä esim : lakisha : tekee mitä vain käsket esim pussaa jne. matilda , vahingoittaa henkilöä joka kutsuu hänet esim viiltää ranteet auki jne. lucia , ehdottaa muille läsnä olijoile että tappaa itsensä. pilpana , käy päälle, hakkaa ja tappaa jos saa tilaisuuden . hath , " saatanan oikea käsi " tappaa. saatana , tappaa tai sekoittaa mielen niin että ei enää ikinä toivu .. minulle kävi näin , kaverini pyysi kerran saatanan , hän rupesi puhumaan minulle ja 3 kaverilleni kaikkea joita en halua mainitsea.. näet unta joka yö niistä jos saatana pääsee puhumaan sinulle! aina kello 4 yöllä.. TASAN 4! heräät painajaiseen etkä saa enää unta, pääset niistä vain tulemalla uskoon! älä kokeile


    • (tyttö.92)

      mä oon pelannu sitä pari kertaa kahden kaverinkaa. ekalla kertaa se lasi lähti liikkuun ja kysyttiin kaikkee esim. kuka mun tuleva mies on? en tie viel et onko se totta kun en oo vielä niin vanha.:D no me
      pelattiin sitä pari kolme tuntii ja pyydettiin lupaa lopettaa ja sit myöhemmin illalla kun menin ulos ja katoin yläkerran ikkunaan (siellä missä me pelattiin sitä) huomasin et me jätettiin valot päälle vaikka mä kyl muistin et me laitettiin ne kiinni. nii sit kun mun piti mennä laittaa ne valot pois huomasin et ne olikin kiinni. eikä kukaan mun perheen jäsenistäkään voinu laittaa niitä valoja kiinni kun ne oli töissä...

      Joskus aikasemmin kun mun isä kerto et se oli pelannu sitä pelii nuorena kaveri porukassaa niin siinä ne kyseli kaikkee niin sit lopuks se päättikin kysyy et se "henki" antais niille jonkun merkin niin kaikki isän kaverin parvekkeen ikkunat hajos! En suosittele pelaamaan jos ei ole ihan varma asiasta!!!

      • hui

        joohei ei oikeesti kannata kokeilla spiritismiä.se on vaan omalla hengellä leikkimistä. ja on vaan hyvä jos suurin osa ei usko spiritismiin koska sit ei satu semmosia et joku kuolee,loukkaa ittesä,tulee hulluks yms. meinaa et ku luen ite näitä ni tuntuu heti et sit rupeen kuulee kaikkia ääniä mut yritän keksiä niille aina jonkun järkevän selityksen. en oo pelannu ikinä spiritismiä mut oon nähny kun kaverit on pelannu sitä, tosin ne pelas vähän väärin ja ei se niillä onnistunu. vaikka en sinä päivänä millon mun kaverit kokeili sitä niin en ite ryhtyny siihe ni olin ihan hysteerinen en tiiä miks itkin ja tärisin sohavalla ja sit kaverit onneks tajus lopettaa sen..uskon joihinki näihin juttuihin mutten kyllä kaikkiin. mun isän kaverit oli kerran pelannu spiritismiä. ne pelas jossain vanhassa aitassa, ja sillon oli kevät.ne oli sytyttäny monta kynttilää sinne aittaan ja ne sit rupes kyselee kaikkee ja sit ne kysy jotain et millon me nähään joku ruumis tai jtn tommosta (en muista ku pitkä aika siitä kun isukki mulle sen kerto) ok,melkein heti siihen pelilaudan päälle tippu ruumis.kaikki lähti kauheella kiirellä pois sieltä aitasta ja säikähti kuulemma iha vitusti.mut tälle on sinäänsä aika järkevä selitys nimittäi; ennen aina saatettii säilyttää ruumita kylmässä just jossain aitassa,ja sit siellä oli niin paljon niitä kynttilöitä että se ruumis tavallaa rupes sulamaa ja sit tippu siihen pelilaudalle.mut merkittävää on se et aika hyvä ajotus oli et just sen kysymyksen jälkeen se ruumis tipahti siihen pelilaudalle. en tiiä ymmärsittekö tätä mutta ite uskon tähän. nevermaind ei teijä tarvii uskoo mut ei tarvii myöskää sit vinee et "vittu mitä paskaa" jnee.parempi vaa et piätte spiritismiä huuhaana ni eisit käy mitään. ps,mun äiti on pelannu tota monesti mutta ei oo suostunu ikinä kertoo et mitä kaikkee niille on tapahtunu.


      • älä pelaa!
        hui kirjoitti:

        joohei ei oikeesti kannata kokeilla spiritismiä.se on vaan omalla hengellä leikkimistä. ja on vaan hyvä jos suurin osa ei usko spiritismiin koska sit ei satu semmosia et joku kuolee,loukkaa ittesä,tulee hulluks yms. meinaa et ku luen ite näitä ni tuntuu heti et sit rupeen kuulee kaikkia ääniä mut yritän keksiä niille aina jonkun järkevän selityksen. en oo pelannu ikinä spiritismiä mut oon nähny kun kaverit on pelannu sitä, tosin ne pelas vähän väärin ja ei se niillä onnistunu. vaikka en sinä päivänä millon mun kaverit kokeili sitä niin en ite ryhtyny siihe ni olin ihan hysteerinen en tiiä miks itkin ja tärisin sohavalla ja sit kaverit onneks tajus lopettaa sen..uskon joihinki näihin juttuihin mutten kyllä kaikkiin. mun isän kaverit oli kerran pelannu spiritismiä. ne pelas jossain vanhassa aitassa, ja sillon oli kevät.ne oli sytyttäny monta kynttilää sinne aittaan ja ne sit rupes kyselee kaikkee ja sit ne kysy jotain et millon me nähään joku ruumis tai jtn tommosta (en muista ku pitkä aika siitä kun isukki mulle sen kerto) ok,melkein heti siihen pelilaudan päälle tippu ruumis.kaikki lähti kauheella kiirellä pois sieltä aitasta ja säikähti kuulemma iha vitusti.mut tälle on sinäänsä aika järkevä selitys nimittäi; ennen aina saatettii säilyttää ruumita kylmässä just jossain aitassa,ja sit siellä oli niin paljon niitä kynttilöitä että se ruumis tavallaa rupes sulamaa ja sit tippu siihen pelilaudalle.mut merkittävää on se et aika hyvä ajotus oli et just sen kysymyksen jälkeen se ruumis tipahti siihen pelilaudalle. en tiiä ymmärsittekö tätä mutta ite uskon tähän. nevermaind ei teijä tarvii uskoo mut ei tarvii myöskää sit vinee et "vittu mitä paskaa" jnee.parempi vaa et piätte spiritismiä huuhaana ni eisit käy mitään. ps,mun äiti on pelannu tota monesti mutta ei oo suostunu ikinä kertoo et mitä kaikkee niille on tapahtunu.

        Spiritismi on totta! Olen itekki pelannu sitä vähän aikaa sitten isossa kaveriporukassa.
        Kyseltii kaikkee et voiko se antaa merkkejä sen olemassa olosta jne..
        yhtäkkiä yks harja tippui mun kaverin päälle! en usko kyllä että se oli mikään yhteensattuma.

        Se on pelottava peli! en suosittele muutenkaa (HUONOJA SEURAUKSIA)


    • Spiritismin Rakastaja

      Sori mutta nimimerkkisi on "Saatanan palvoja"
      anteeksi nyt vain mutta viimeiset Saatanan palvojat olivat 60-70luvulla.

      Jos silti väität olevasi Saatanan palvoja niin
      onko sinulla sitten harmaat hiukset ja olet pienikokoinen ja silmäsi ovat mustat pohjattomat kuilut? ja uhraat Saatanalle lapsia viiltelemällä kurkkuja auki Englantilaisessa Noita temppelissä?
      Ja käyt kirkossa syömässä ulostetta alttarilla?
      Jos et niin vaihdahan nimimerkkisi.
      Kiitos.

      • joobzxjsfhkk

        Siis onko toi oikeesti sun käsitys saatananpalvonnasta?? Jos on, niin sivistäisin itseäni katsomalla dokumentteja ja lukemalla kirjallisuutta. Ja mistä oot saanut tiedon viimeisistä saatananpalvojista? Viimeisin dokumentti minkä oon kattonut on yhdenksänkymmentä luvun lopusta.


    • J.T

      Siis ajatelkaas ny vähäsen, luuletteko, jos joku ihminen on ton keksiny , että se toimis... ja kun ne pelaajat liikuttaa ite sitä lasia siinä, järki hoi.... eipähän ole minun ongelma.

      • J.T

        On siinäkin yks tapa pilata elämäsä.. mut mikässiinä, kaverit harjoittivat sitä yhel leiril, ja kaikki oli ihan outoja sen jälkee..


      • sönkkö^^
        J.T kirjoitti:

        On siinäkin yks tapa pilata elämäsä.. mut mikässiinä, kaverit harjoittivat sitä yhel leiril, ja kaikki oli ihan outoja sen jälkee..

        Voiko niitä sormia siis pitää nii että ne ei osu siihen purkkiin tai mikä se ny on esim. niinku että pitäis sormia sentti tai pari sen yläpuolella, ja mitkä sormet laitetaan????

        ja voisko joku kertoa ihan rehellisesti että onko se ihan rehellisesti sanottuna totta?????

        Kertokaa lisää kokemuksista...................


      • tieto on valtaa
        sönkkö^^ kirjoitti:

        Voiko niitä sormia siis pitää nii että ne ei osu siihen purkkiin tai mikä se ny on esim. niinku että pitäis sormia sentti tai pari sen yläpuolella, ja mitkä sormet laitetaan????

        ja voisko joku kertoa ihan rehellisesti että onko se ihan rehellisesti sanottuna totta?????

        Kertokaa lisää kokemuksista...................

        alkuperäisessä ja oikeaoppisessa spiritismissä EI pitäisi edes koskea lasiin. Ne nykyajan paskat missä kosketaan on tieteellisesti todistettu, että ihminen alitajuntaisesti liikuttaa lasia. Mutta oikeaoppisessa spiritismissä sormet pitää pitää irti lasista, lähellä mutta irti kuitenkin.

        Eikä se liity mitenkään saatananpalvontaan. Ne ketkä niin väittävät, opiskelkaa ihmeessä, muuten teette itsestänne vain idiootteja. Tieto on valtaa ;)


      • tieto on valtaa
        tieto on valtaa kirjoitti:

        alkuperäisessä ja oikeaoppisessa spiritismissä EI pitäisi edes koskea lasiin. Ne nykyajan paskat missä kosketaan on tieteellisesti todistettu, että ihminen alitajuntaisesti liikuttaa lasia. Mutta oikeaoppisessa spiritismissä sormet pitää pitää irti lasista, lähellä mutta irti kuitenkin.

        Eikä se liity mitenkään saatananpalvontaan. Ne ketkä niin väittävät, opiskelkaa ihmeessä, muuten teette itsestänne vain idiootteja. Tieto on valtaa ;)

        ja nuo kuolemisjutut... sontaa. Ihminen itse auheuttaa ne. Ja nuo tarinat... aina ne käy "isän kaverille" tai luokkalaisen siskolle jne jne.... ne on TARINOITA joiden on tarkotuskin pelotella... Kuten raamatulla on ihan turha perustella mtn


    • Paranormal99

      tää on totta ja ihanaaa teen tätä kerran päivässä mutta joka kerta menettää niin kutsuttua ¨enerkiaa¨ siksi älkää kokeilko ikinä tätä te tuutte hulluiksi ja näätte henkiä! (mä nään niitä jo)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe