Olen hoitanut kuolinpesää 2 vuotta, myynyt irtaimistoa ja jakanut osinkoja osittaisessa jaossa. Nyt ollaan tilanteessa jossa 2 osakasta ottaa maata yli perintöosuutensa ja maksavat pesälle "tasinkoa", eivät halua kauppakirjoja.. 4 muuta osakasta ollaan myymässä loput kiinteistöt ulkopuoliselle kauppakirjalla. Molemmat tapauksien sisällöt on pesä jo hyväksynyt. Voisiko joku kertoa nyt käytännön toteutustavan; keskinäisen aikataulun jakokirjalle ja kauppakirjalle.Maata ottavat osakkaat haluavat ensin jakokirjalla ulos pesästä jonka jälkeen 4 muuta myy loput. Eikö nämä jako ja myyntiprosessi voisi olla yhtäaikaa käynnissä?
Kuolinpesä jakaa maata ja myy lopun
30
306
Vastaukset
- Anonyymi
Pitäkäähän kauppakirjat tallessa,niissä voi olla ehtoja mitkä ei näy sitten maamittauslaitoksen rasitteissa,ns kirjaamaton erityisoikeus.toiset osaa piilottaa sopivasti tuon paperin ettei muut tiedä totuutta.syytinki on yksi kirjaamattomasta erityisoikeudesta,sitä ei saa kirjata maamittaulaitoksen rekisteriin koska se on sopimus sinänsä ja voimassa tekijän hautaan asti.se tehdään muutenkin käräjäoikeudessa tuomarin hyväksynnällä,se ei näy missään rasitteissa eikä lainhuudoissa.kansallisarkistosta löytyy vanhemmat kauppakisjat ja uudemmat käräjäoikeudesta,tarkistakaa sieltä jos epäilettä vilunkia perinnönjaossa,asianajajatkaan ei ole näistä perillä,joten tarkkana pitää olka.
- Anonyymi
Eli mikä oli vastaus kysymyksiin?
- Anonyymi
Koska et osaa edes alkeita, teetä juristilla.
Kohta ilmestyy Lawarder, joka valehtelee jotakin sulle.- Anonyymi
Aih niinkö?
Ruopiiko persettänne noinkin paljon ainainen ja iånkaikkinen häviäminen Lawetorderille.
Muuten, onko teillä alfalaval lypsykone vessa käytössä, koska lavander mainos on tuttu.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥰🥰🥰🥰
- Anonyymi
"eivät halua kauppakirjoja" kauppakirjat tulee olla lainhuudatusta varten, koska on välttämätöntä 'heidän" haluamansa palstat irrottaa kantatilasta. Arvioituta, (maksaa vähän, mutta kannattaa) ulkopuolisella haluamat maa-alueet ensin.
Aikatalut: Sopimusjakokirjalle ei ole aikataulua, vaan sen muotoseikalle on vaatimus joka on, että sopimusjaon ja sen kirjan todistaa kaksi täysin ulkopuolista todistajaa, että kaikki pesän osakkaat allekirjoittamalla hyväksyy sopimusjaon.
Sopimus jaosta tehdään samaan aikaan kuin nuo kaksi ostavat maapalansa, että myytte loput kiinteistöt.
Sopimusjako voidaan tehdä yhtäaikaa myyntien kanssa, mutta ulkopuoliset ostajat tulee myöd olla paikalla, koska ostajat tulee allekirjoittaa myyntisopimukset os5ajina, niin on helpompi tehdä jakosopimuskin koska te neljä muuta ette jää omistamaan muuta kuin rahaa.
Muiden kiinteistöjen ostajat eivät varmaan voi olla jakosopimuksen todistajina (tuosta en ole ihan varma, kannattaa selvittää.)
Tässä hieman myös huomioitavaa myynnin aikana mikä kannattaa merkitä kauppakirjaan, rasitteellinen/rasitteeton "https://www.google.com/search?q=rasitteellinen+rasitteeton&client=firefox-b-m&sca_esv=ccb8066356fd07b7&ei=Mn1aaO-bK9TFwPAP6-Hc6A8&oq=rasitteelline+rasitteeton&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIhlyYXNpdHRlZWxsaW5lK3Jhc2l0dGVldG9uMggQABiABBiiBDIIEAAYgAQYogQyCBAAGIAEGKIEMggQABiABBiiBDIIEAAYgAQYogRIn5wBUNlDWK5rcAF4AZABAJgByAOgAcwLqgEJMC4zLjEuMS4xuAEDyAEA-AEBmAIGoALJCMICChAAGLADGNYEGEfCAgUQABjvBZgDAOIDBRIBMSBAiAYBkAYIkgcHMS4zLjEuMaAH8BeyBwcwLjMuMS4xuAeiCMIHBzItNS4wLjHIBzw&sclient=mobile-gws-wiz-serp
AI-yhteenveto
+5
Rasitteella tarkoitetaan kiinteistön oikeutta käyttää toisen kiinteistön aluetta tai rakennusta tietyllä tavalla. Rasitteet voivat olla esimerkiksi kulkuyhteyksiä, kuten tieoikeus, tai muita käyttöoikeuksia, kuten venevalkama tai oikeus ottaa vettä toisen maalta. Rasitukset puolestaan ovat kiinteistöön kohdistuvia oikeuksia tai velvollisuuksia, jotka voivat rajoittaa omistajan oikeuksia tai vaikuttaa kiinteistön arvoon.
Rasitteet:
Kiinteistöön kohdistuva käyttöoikeus:
Rasite antaa kiinteistölle oikeuden käyttää toisen kiinteistön aluetta tai rakennusta.
Esimerkkejä:
Tieoikeus, oikeus ottaa vettä, oikeus pitää venettä tai pysäköintipaikkaa.
Perustaminen:
Rasitteet perustetaan yleensä kiinteistötoimituksessa ja ne merkitään kiinteistörekisteriin.
Rasitustodistus:
Rasitustodistus on asiakirja, joka kertoo kiinteistöön kohdistuvat rasitteet ja muut rasitukset, ja se on tärkeä tarkistaa kiinteistökaupoissa.
Rasitukset:
Oikeuksia ja velvollisuuksia: Rasitukset voivat olla esimerkiksi vuokraoikeuksia, kiinnityksiä tai muita oikeuksia ja velvollisuuksia, jotka kohdistuvat kiinteistöön.
Esimerkkejä: Kiinnitykset, vuokraoikeudet, hallinnanjakosopimukset.
Kirjaaminen: Rasitukset kirjataan lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin.
Rasitustodistus: Rasitustodistuksesta selviävät kiinteistöön kohdistuvat rasitukset ja rasitteet.
Rasite vs. rasitus:
Rasite: Kiinteistön oikeus käyttää toisen kiinteistöä.
Rasitus: Kiinteistöön kohdistuva oikeus tai velvollisuus, joka voi olla muun muassa kiinnitys tai vuokraoikeus.
Lyhyesti sanottuna, rasite on käyttöoikeus toisen maalle, kun taas rasitus on laajemmin kiinteistöön kohdistuva oikeus tai velvollisuus".
Palstat myydään joko ilman rasitteita tai rasitteineen, eli tarkoittaa ylläolevaa.
Sopimusjakokirjaan merkitään pesänosakkaat, paikkakunta ja päivämäärä.
Otsikko sopimusjakokirja.
Mielestäni on parempi tehdä vain yksijakokirja, koska pesä ei lakkaa olemasta jos vain kaksi irtautuu siitä.
T. Professional of the word's and law, Lawetorder Z via V - Anonyymi
Tokihan kaksi osakasta haluavat ulos pesästä ennen mitään kauppoja ulkopuolisten kanssa. Se on ihan luonnollista, ja voisin sanoa suositeltavaa tapauksessa.
Mikään ei tosin estä toimimasta molemmissa asioissa yhtä aikaisesti.- Anonyymi
No mutta kun eivät voi, heidän allekirjoitus tulee olla myös ulkopuolisille myytäessä, etkö tuota tajunnut, he ovat silti pesänosakkaita myöskin muissa kiinteistöomistuksissa.
Ei kuolinpesästä noin vain lähdetä kuin hollitallista.
Järkeä järvelle, jäät on heikkoja heinäkuussa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No mutta kun eivät voi, heidän allekirjoitus tulee olla myös ulkopuolisille myytäessä, etkö tuota tajunnut, he ovat silti pesänosakkaita myöskin muissa kiinteistöomistuksissa.
Ei kuolinpesästä noin vain lähdetä kuin hollitallista.
Järkeä järvelle, jäät on heikkoja heinäkuussa.Kommenttisi perustuu selvästi tietämättömyyteen. Osittainen perinnönjako on aina mahdollinen, jossa kaksi osakasta poistuu pesästä.
Sen jälkeen jälkeen jäävät toimittavat kaupan pesän ulkopuolisten kanssa kuten haluavat. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kommenttisi perustuu selvästi tietämättömyyteen. Osittainen perinnönjako on aina mahdollinen, jossa kaksi osakasta poistuu pesästä.
Sen jälkeen jälkeen jäävät toimittavat kaupan pesän ulkopuolisten kanssa kuten haluavat.Huooh hooi. Osittainen perinnönjako ei ole sitä mitä te luulette.
"Tällöin muu omaisuus jää muiden osakkaiden jaettavaksi eikä osuutensa ennakkoon saanut osakas saa enää lopullisessa perinnönjaossa lisää omaisuutta.".
Eli omaisuutta saanut jää silti pesänosakkaaksi alkuperäiseen pesään niin kauaksi kuin lopullinen jako tehty.
Onko H.C. Andersenin sadut kivoja? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Huooh hooi. Osittainen perinnönjako ei ole sitä mitä te luulette.
"Tällöin muu omaisuus jää muiden osakkaiden jaettavaksi eikä osuutensa ennakkoon saanut osakas saa enää lopullisessa perinnönjaossa lisää omaisuutta.".
Eli omaisuutta saanut jää silti pesänosakkaaksi alkuperäiseen pesään niin kauaksi kuin lopullinen jako tehty.
Onko H.C. Andersenin sadut kivoja?Huoh!! Ihan hyvä yritys sinulta, mutta pieleen se menee.
Jos osakas luovuttaa perintöosuutensa jollekin, luovuttaja pysyy osakkaana kuolinpesässä, eikä luovutuksen saajasta tule osakasta. Mutta tämä ei koske perinnönjakoa.
Perinnönjaossa osakasasema lakkaa, olipa se sitten vain osittainen perinnönjako. Jokaisella perillisellä on nimittäin oikeus luopua perinnöstäkin, jolloin myös osakkuus pesässä lakkaa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Huoh!! Ihan hyvä yritys sinulta, mutta pieleen se menee.
Jos osakas luovuttaa perintöosuutensa jollekin, luovuttaja pysyy osakkaana kuolinpesässä, eikä luovutuksen saajasta tule osakasta. Mutta tämä ei koske perinnönjakoa.
Perinnönjaossa osakasasema lakkaa, olipa se sitten vain osittainen perinnönjako. Jokaisella perillisellä on nimittäin oikeus luopua perinnöstäkin, jolloin myös osakkuus pesässä lakkaa.Selität nyt samaa mitä meikä on koko ajan sanonut 😁 Mitä tarkoittaa perinnöstä luopuminen?
PERINNÖSTÄ LUOPUMINEN tarkoittaa sitä, että perinnönsaaja ei ryhdy perintöön MILLÄÄN TAVALLA, perunkirjoitukseen osallistuminen ei ole tätä.
Perinnöstä luopuja voi LUOPUA JOKO VAINAJAN ELÄESSÄ TAI KUOLEMAN JÄLKEEN kirjallisesti .
Luopujaa luopumisen jälkeen käsitellään kuin "kuollutta", niin ertä hänen saamansa osuus SIIRTYY hänen rintaperilliselle JA HÄNESTÄ tulee edesmenneen kuolinpesänosakas, luopua voi vain rintaperillisen TAI sisarensa/veljensä hyväksi jollei ole rintaperillistä.
Lopeta tuo vatun ininä ja opiskele liaää, sellaiset 100 vuotta ensialkuun.
"Perinnöstä luopuminen tarkoittaa tilannetta, jossa perillinen tai testamentinsaaja kieltäytyy ottamasta vastaan perintöä. Luopuminen on tehtävä kirjallisesti ja se on sitova, jolloin perintö siirtyy !!!perimysjärjestyksen mukaan seuraavalle perilliselle tai testamentinsaajalle. Perinnöstä voi luopua joko ennen perittävän kuolemaa tai sen jälkeen.
Perinnöstä luopumisen periaatteet:
Kirjallinen muoto: Luopuminen on tehtävä kirjallisesti, jotta se on pätevä.
Sitovuus: Pätevästi tehty luopuminen on sitova, eikä sitä voi peruuttaa.
!!!!Siirtyminen sijaantuloperillisille: Perintö siirtyy luopujan sijaan hänen sijaantuloperillisilleen, eli lapsilleen tai muille perimysjärjestyksen mukaisille sukulaisille!!!!
Verotus: Pätevästi luopunut perinnöstä ei maksa perintöveroa, koska perintö katsotaan menevän suoraan sijaan tuleville perillisille.
Ulosotto: Jos perillisellä on ulosottovelkoja, luopuminen kannattaa rekisteröidä Digi- ja väestötietovirastoon, jotta se ei mene ulosottoon.
Miten luopuminen tehdään?
!!!!!! 1. Kirjallinen ilmoitus:
Laadi kirjallinen luopumisilmoitus, jossa selkeästi ilmaistaan luopumisen tarkoitus ja kohdistuminen koko perintöön.
2. Tiedoksianto:
Ilmoitus tulee antaa tiedoksi kuolinpesän osakkaille, pesänselvittäjälle tai testamentin toimeenpanijalle.
3. Ulosoton huomiointi:
Jos ulosottovelkoja on, harkitse luopumisilmoituksen tallettamista Digi- ja väestötietovirastoon.
4. Perukirja:
Luopumisilmoitus voidaan tehdä myös perukirjassa, jos se on riidaton ja selkeä!!!!
Esimerkki luopumisilmoituksesta:
"Minä, [Perillisen nimi], luovun kokonaan oikeudestani perintöön, joka minulle mahdollisesti kuuluu [perittävän nimi]n kuolinpesästä. Perintö tulee siirtyä sijalleni tuleville perillisille."
T. Professional of word's and law, Lawetorder Z via VÖ - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Selität nyt samaa mitä meikä on koko ajan sanonut 😁 Mitä tarkoittaa perinnöstä luopuminen?
PERINNÖSTÄ LUOPUMINEN tarkoittaa sitä, että perinnönsaaja ei ryhdy perintöön MILLÄÄN TAVALLA, perunkirjoitukseen osallistuminen ei ole tätä.
Perinnöstä luopuja voi LUOPUA JOKO VAINAJAN ELÄESSÄ TAI KUOLEMAN JÄLKEEN kirjallisesti .
Luopujaa luopumisen jälkeen käsitellään kuin "kuollutta", niin ertä hänen saamansa osuus SIIRTYY hänen rintaperilliselle JA HÄNESTÄ tulee edesmenneen kuolinpesänosakas, luopua voi vain rintaperillisen TAI sisarensa/veljensä hyväksi jollei ole rintaperillistä.
Lopeta tuo vatun ininä ja opiskele liaää, sellaiset 100 vuotta ensialkuun.
"Perinnöstä luopuminen tarkoittaa tilannetta, jossa perillinen tai testamentinsaaja kieltäytyy ottamasta vastaan perintöä. Luopuminen on tehtävä kirjallisesti ja se on sitova, jolloin perintö siirtyy !!!perimysjärjestyksen mukaan seuraavalle perilliselle tai testamentinsaajalle. Perinnöstä voi luopua joko ennen perittävän kuolemaa tai sen jälkeen.
Perinnöstä luopumisen periaatteet:
Kirjallinen muoto: Luopuminen on tehtävä kirjallisesti, jotta se on pätevä.
Sitovuus: Pätevästi tehty luopuminen on sitova, eikä sitä voi peruuttaa.
!!!!Siirtyminen sijaantuloperillisille: Perintö siirtyy luopujan sijaan hänen sijaantuloperillisilleen, eli lapsilleen tai muille perimysjärjestyksen mukaisille sukulaisille!!!!
Verotus: Pätevästi luopunut perinnöstä ei maksa perintöveroa, koska perintö katsotaan menevän suoraan sijaan tuleville perillisille.
Ulosotto: Jos perillisellä on ulosottovelkoja, luopuminen kannattaa rekisteröidä Digi- ja väestötietovirastoon, jotta se ei mene ulosottoon.
Miten luopuminen tehdään?
!!!!!! 1. Kirjallinen ilmoitus:
Laadi kirjallinen luopumisilmoitus, jossa selkeästi ilmaistaan luopumisen tarkoitus ja kohdistuminen koko perintöön.
2. Tiedoksianto:
Ilmoitus tulee antaa tiedoksi kuolinpesän osakkaille, pesänselvittäjälle tai testamentin toimeenpanijalle.
3. Ulosoton huomiointi:
Jos ulosottovelkoja on, harkitse luopumisilmoituksen tallettamista Digi- ja väestötietovirastoon.
4. Perukirja:
Luopumisilmoitus voidaan tehdä myös perukirjassa, jos se on riidaton ja selkeä!!!!
Esimerkki luopumisilmoituksesta:
"Minä, [Perillisen nimi], luovun kokonaan oikeudestani perintöön, joka minulle mahdollisesti kuuluu [perittävän nimi]n kuolinpesästä. Perintö tulee siirtyä sijalleni tuleville perillisille."
T. Professional of word's and law, Lawetorder Z via VÖVoi, voi,sinullaon perinnöstä luopumisestakin puutteelliset tiedot.
Perinnöstä voi luopua koska tahansa ennen perinnönjakoa. Ennen perittävän kuolemaa kysymys on ennakkoluopumisesta.
Jos perillinen luopuu perinnöstä sen jälkeen, kun jo ryhtynyt pesään, hän joutuu maksamaan luopumisesta huolimatta perintöveron perintöosuudestaan (vaikkei siis enää saa sitä itselleen).
Perintöveroasia ei kuitenkaan estä perillistä luopumasta perinnöstä haluamallaan tavalla. Jos luopuja haluaa välttää perintöveron, pernnöstä luopuminen on tehtävä ennen kuin ryhtyy pesään.
- Anonyymi
Aloittajalle tiedoksi, että nimim. Processor of Löpön sanomisiin ei voi koskaan luottaa!
Löpötti: "Luopujaa luopumisen jälkeen käsitellään kuin "kuollutta", niin ertä hänen saamansa osuus SIIRTYY hänen rintaperilliselle JA HÄNESTÄ tulee edesmenneen kuolinpesänosakas, luopua voi vain rintaperillisen TAI sisarensa/veljensä hyväksi jollei ole rintaperillistä."
Mitähän ihmettä tuo kappaleen loppu tarkoittaa?
Luopujan osalta tilanne on siis kuin hän olisi menehtynyt ennen perittävää. Kenenkään hyväksi ei voi luopua, vaan kyseeseen voi tulla sijaantulo. Sijaantulijoita ovat varmuudella vain rintaperilliset, muilta osin luopujan perintöosuus palaa pesään. Sisarensa tai veljensä hyväksi on mahdotonta luopua - vanhemmathan voivat olla elossa, joten jos sisarustensa haluaisi perivän, kyseessä on luovuttaminen. Luovuttamisesta menee kaksinkertainen vero, siis ihan toisin kuin tehokkaan luopumisen yhteydessä.
Aina sä säädät jotakin omaasi, Löpötti. Joku voi uskoa höpösi.- Anonyymi
En selitä omaani, googlaa, "perinnöstä luopuminen", jånskättää osaatko edes quuqulia käyttää 🤣🤣
T. Professional of word's and law, Lawetorder Z via - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
En selitä omaani, googlaa, "perinnöstä luopuminen", jånskättää osaatko edes quuqulia käyttää 🤣🤣
T. Professional of word's and law, Lawetorder Z viaKerro siitä, miten voi luopua sisarensa tai veljensä hyväksi? Mitä jos vanhemmat elävät, miten heidät ohitetaan verotehokkaasti?
Taas seuraa Löpötiltä valtava määrä selitystä, jossa ei ole vaemuudella päätä eikä häntää! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kerro siitä, miten voi luopua sisarensa tai veljensä hyväksi? Mitä jos vanhemmat elävät, miten heidät ohitetaan verotehokkaasti?
Taas seuraa Löpötiltä valtava määrä selitystä, jossa ei ole vaemuudella päätä eikä häntää!Vahvasti: jos omia perillisiä ei ole, osuus jää kuolinpesään jonka osakkaita ovat luopujan omat sisaret. Yksinkertaista.
Ei voi luopua jos molemmat vanhemmat on elossa, yksinkertaista, jos taas luopuu perittävän eläessä, perii luopujan rintaperilliset sen mikä luopujalle olisi tullut ja jos ei ole, katso alku.
Testamenttisaanto, saanto menee takaisi testamentin tekijän kuolinpesään ellei testamentti toisin määrää. Yksinkertaista
Eikö olekkin yksinkertaista?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Vahvasti: jos omia perillisiä ei ole, osuus jää kuolinpesään jonka osakkaita ovat luopujan omat sisaret. Yksinkertaista.
Ei voi luopua jos molemmat vanhemmat on elossa, yksinkertaista, jos taas luopuu perittävän eläessä, perii luopujan rintaperilliset sen mikä luopujalle olisi tullut ja jos ei ole, katso alku.
Testamenttisaanto, saanto menee takaisi testamentin tekijän kuolinpesään ellei testamentti toisin määrää. Yksinkertaista
Eikö olekkin yksinkertaista?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ketju: kyse on että 2 osakasta haluaa yli osuutensa, maksan ylimääräisestä pesälle rahalla. Ja ulos pesästä. Tähän tarvitaan kauppa, kertaa 2.
Sitten osittainen perinnönjako.
Tämän jälkeen loput osakkaat voivat tehdä mitä haluavat pesänisuuksillaan. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kerro siitä, miten voi luopua sisarensa tai veljensä hyväksi? Mitä jos vanhemmat elävät, miten heidät ohitetaan verotehokkaasti?
Taas seuraa Löpötiltä valtava määrä selitystä, jossa ei ole vaemuudella päätä eikä häntää!Verotehokkaasti vain perillisen tekemällä luopumisella jolloinka luopuja ei maksa perintöveroa., kuolinpesänosakkaat tai luopujan perillinen/perilliset.
Yksinkertaista
Liittyy aikaisempaa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Verotehokkaasti vain perillisen tekemällä luopumisella jolloinka luopuja ei maksa perintöveroa., kuolinpesänosakkaat tai luopujan perillinen/perilliset.
Yksinkertaista
Liittyy aikaisempaa.Lisään sanan VAAN ylläolevaan, tulee muutoin kitinää
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ketju: kyse on että 2 osakasta haluaa yli osuutensa, maksan ylimääräisestä pesälle rahalla. Ja ulos pesästä. Tähän tarvitaan kauppa, kertaa 2.
Sitten osittainen perinnönjako.
Tämän jälkeen loput osakkaat voivat tehdä mitä haluavat pesänisuuksillaan.Siitä huolimatta 2 osakasta on kuolinpesän osakkaita, johtuu perintökaaresta, "jakajan on annettava kaikille osakkaille kaikenlaista omaisuutta. Omaisuus jota ei voi jakaa osiin, on jaettava niin että jokaiselle tulee osuus (on myyminen).
Kuolinpesästä voi irtauta ainostaan kuolinpesän lopettamisella eli kun kaikki omaisuus on jaettu niin kuolinpesä lakkaa olemasta (verottajalle ilmoitus ja jakosopimus/kopio, kumpikin oikeaksi todistettuna)
Kuolinpesän osakkaat tai kuolinpesä voi tehdä kauppoja keskenään, kaupasta saadut varat on tallennettava kuolinpesän tilille.
Aloittajan erhe, kuolinpesän tuottojen osingon jakaminen osakkaille, EI OLE kuolinpesän osajakoa..
T. Professional of the word's and law, Lawetorder Z v7a V
- Anonyymi
Löpötti vahvasti: "... luopua voi vain rintaperillisen TAI sisarensa/veljensä hyväksi jollei ole rintaperillistä."
Miten voi luopua sisarensa tai veljensä hyväksi? No ei voi, vaan Löpötti höpöttää.- Anonyymi
Kerroppa, siis jos teillä edes olisi, paskakasasta kehittyneenä, niin isä, äiti ja sisaruksia.
Ketkä kuuluisi kuolinpesään osituksen jälkeen, olisko he sisaret, eli nyt kun joku luopuu perinnöstä, se perintö, jos ei ole pikku paskakasoja luopujalla, niin MENEE VAHVASTI tajausin kuolipesään sisarten HYVÄKSI.
EIKÖ OLE NOIN, haisuli??
T. Professional of the word's and law, Lawetorder Z via V - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kerroppa, siis jos teillä edes olisi, paskakasasta kehittyneenä, niin isä, äiti ja sisaruksia.
Ketkä kuuluisi kuolinpesään osituksen jälkeen, olisko he sisaret, eli nyt kun joku luopuu perinnöstä, se perintö, jos ei ole pikku paskakasoja luopujalla, niin MENEE VAHVASTI tajausin kuolipesään sisarten HYVÄKSI.
EIKÖ OLE NOIN, haisuli??
T. Professional of the word's and law, Lawetorder Z via V"Miten voi luopua sisarensa tai veljensä hyväksi? No ei voi, vaan Löpötti höpöttää."
Löpötti ei vaan osaa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
"Miten voi luopua sisarensa tai veljensä hyväksi? No ei voi, vaan Löpötti höpöttää."
Löpötti ei vaan osaa.Voi vain luovuttaa, joka ei ole verotehokasta.
Sitä Laawardi ei tiedä. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
"Miten voi luopua sisarensa tai veljensä hyväksi? No ei voi, vaan Löpötti höpöttää."
Löpötti ei vaan osaa.Ettekö aikuisten oikeestikkaan osanneet vastata vai onko palkka kusmoottorilla niin pieni, että pitää saada ketjua pidennettyä?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Voi vain luovuttaa, joka ei ole verotehokasta.
Sitä Laawardi ei tiedä.Ai, eli luovuttajaakin verotetaan perintöverolla eli luovuttaminen ei ole luovuttajaa kohtaan verotehokasta?
Aika erikoista, no silloinhan perinnön jättäjääkin tulee verottaa perinnöksi luovutetun omaisuusmäärää perintäverolla, eikös juu?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ai, eli luovuttajaakin verotetaan perintöverolla eli luovuttaminen ei ole luovuttajaa kohtaan verotehokasta?
Aika erikoista, no silloinhan perinnön jättäjääkin tulee verottaa perinnöksi luovutetun omaisuusmäärää perintäverolla, eikös juu?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣Tästä näkee että nim. Ryschänpoika ei ymmärrä eroa luopumisella ja luovuttamisella.
Ihme että kukaan jaksaa tuhlata aikaansa hänen kanssaan väitellessä. Sama kuin keskustelisi aidanseipään tai pienen lapsen kanssa - hän ei vaan osaa eikä ymmärrä. Vaihtoehtoisesti ilmeinen alkoholin suurkuluttaja. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tästä näkee että nim. Ryschänpoika ei ymmärrä eroa luopumisella ja luovuttamisella.
Ihme että kukaan jaksaa tuhlata aikaansa hänen kanssaan väitellessä. Sama kuin keskustelisi aidanseipään tai pienen lapsen kanssa - hän ei vaan osaa eikä ymmärrä. Vaihtoehtoisesti ilmeinen alkoholin suurkuluttaja.Rahankuluttaja jota ei teillä ole, mutta omaatte sentään ruskeat närhenmunat jotka oli normi väriset vauvana, mutta veri veti ruskeaan..
Tämä on tosiaan kuin pienen lapsen kanssa väittelyä, se kun on rakastunut sanaan "Ryschänpoika", luullen nimitys-sanan loukkaavan tosi pahasti.
🤣🤣🤣
T. Professional of the word's and law, Lawetorder Z viav V - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tästä näkee että nim. Ryschänpoika ei ymmärrä eroa luopumisella ja luovuttamisella.
Ihme että kukaan jaksaa tuhlata aikaansa hänen kanssaan väitellessä. Sama kuin keskustelisi aidanseipään tai pienen lapsen kanssa - hän ei vaan osaa eikä ymmärrä. Vaihtoehtoisesti ilmeinen alkoholin suurkuluttaja.Tässä teidän: "Kerro siitä, miten voi luopua sisarensa tai veljensä hyväksi? Mitä jos vanhemmat elävät, miten heidät ohitetaan verotehokkaasti?
Taas seuraa Löpötiltä valtava määrä selitystä, jossa ei ole vaemuudella päätä eikä häntää!
Tässä meikän: "Verotehokkaasti vain perillisen tekemällä luopumisella jolloinka luopuja ei maksa perintöveroa., kuolinpesänosakkaat tai luopujan perillinen/perilliset.
Yksinkertaista
Liittyy aikaisempaa.
Tässä teidän :"Löpötti vahvasti: "... luopua voi vain rintaperillisen TAI sisarensa/veljensä hyväksi jollei ole rintaperillistä".
Tässä teidän: "Miten voi luopua sisarensa tai veljensä hyväksi? No ei voi, vaan Löpötti höpöttää"
Luopua perinnöstä on verotehokaata koska perinnöstä LUOPUJA ei maksa perintöveroa, kun taas perintöosuutensa LUOVUTTAJA (luovuttaminen) MAKSAA perintöveron koska on ryhtynyt perintöön.
Kumpikohan tässä sekaisin on??
Moderaattori joka ei muuta rahastuskeinoa ole saanut kun ei kyvyt riitä kuin vain toisten kyttäämiseen.
T. Professional of the word's and law, Lawetorder Z via V
- Anonyymi
"Tästä näkee että nim. Ryschänpoika ei ymmärrä eroa luopumisella ja luovuttamisella."
Eikä koskaan opi ymmärtämään.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suureksi onneksesi on myönnettävä
Että olen nyt sitten mennyt rakastumaan sinuun. Ei tässä mitään, olen kärsivällinen ❤️651433Perusmuotoiset TV-lähetykset loppu
Nyt sanoo useiden HD-muotoistenkin kanavien kohdalla äly-TV, ettei kanava ole käytössä, haluatko poistaa sen? Kanavia109875- 57734
YLE Äänekosken kaupunginjohtaja saa ankaraa arvostelua
Kaupungin johtaja saa ankaraa kritiikkiä äkkiväärästä henkilöstöjohtamisestaan. Uusin häirintäilmoitus päivätty 15 kesä47734- 57710
Missä kaikessa olet erilainen
Kuin kaivattusi? Voin itse aloittaa: en ole vegaani kuten hän. Enkä harrasta tietokonepelejä lainkaan.39687Linnasuolla poliisi operaatio
Kamalaa menoa taas meidän ihanassa kaupungissa. https://www.uutisvuoksi.fi/paikalliset/864606025655Uskomaton tekninen vaaliliitto poimii rusinoita pullasta
Korni näytösesitelmä menossa kaupunginvaltuustossa. Juhlia ei ole kokouksista tiedossa muilla, kuin monipuolue paikalli66643Hyvin. Ikävää nainen,
Että vainoat ja stalkkaat miestäni.onko tarkoituksesi ehkä saada meidät eroamaan?no,siinä et tule onnistumaan69641Katsoin mies itseäni rehellisesti peiliin
Ja pakko on myöntää, että rupsahtanut olen 😆. Niin se ikä saavuttaa meidät kaikki.41637