onko kokemusta hatrick oy:stä

rakentaja

meillä kävi hatrickin edustaja myymässä ikkunoita mutta kun en ole oikein kuullut kyseisestä yrityksestä eikä myöskään mieheni. Onko kenelläkään kokemusta yrityksestä ois ihan kiva tietää. Ainakin tuotteen ja takuitten perusteella tuntuisi että kaikki on kunnossa.(Siis jos kellään on kokemusta hatrickista niin kiitos tiedoista jo etukäteen). PS: rehellisiä ei arvailuja tietoja

6

1491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ccr

      Meillä on pari vuotta vanhat Hatrickin ulko-ovet. Pidin kalliinpuoleisina, mutta käytössä ovat osoittautuneet myös laadukkaiksi. Asennuskin toimi kunnolla, nopeasti ja siististi.

      Jos ja kun ikkunat vaihdetaan, pysymme merkissä.

      • vilma

        katoppa www.hatrick.fi


    • parhaat

      meillä ikkunat vaihdettu reilu 20v sit ja työ kävi nopeesti ja työn jälki hyvä ja tosi tyytyväisiä ollaa oltu ikkunoihin,talomme on vanha -58 rakennettu ni huomattavasti lämpösyyski parani ikkunoiden vaihdon jälkee :)

    • tomtyy

      Nähty messuilla. Näyttivät laadukkailta tuotteilta

    • Anonyymi

      Tuotteissa ei varmaankaan ole vikaa (- paitsi että meiltä rikkoontui heti ikkunankahva sillä lailla, että jäi vain pyörimään,, mutta ikkunaa ei enää saanut avattua.)
      Mutta mikä yhä parin vuosikymmenen jälkeen nostaa karvat pystyyn, onkin todellinen KOKEMUS: (Tämä siis saattaa koskea vain yhtä Hatrickin silloista myyntimiestä, ei välttämättä koko yritystä.) Eli tämä herra B. tuli (muistaakseni kutsustamme) kotiimme kaupittelemaan. Tarvitsimme vain yhden ikkunan rikkoontuneen vanhan ikkunan tilalle, mutta mieheni kiinnostui kysymään TARJOUSTA koko talon ikkunoiden uusimisesta MAHDOLLISESTI joskus kuukausien päästä. Vielä sovittiin, että edustaja soittaisi meille keväämmällä ja kysyisi, että olimmeko päättäneet suostua tarjoukseen. Itse pidin outona, että myyjä halusi meidän ALLEKIRJOITTAVAN T A R J O U K S E N , mutta mieheni, joka yksin myyjän kanssa oli keskustellut, otti asian ihan luonnollisesti ja myyjä sai haluamansa.
      Tyrmistys oli sitten suuri, kun eräänä keväisenä päivänä kotiin saapuessa pihassamme jökötti suuri ikkunapaketti!!! Soitimme heti pääkonttoriin kertoen, että on tapahtunut erehdys, emme ole tilanneet mitään. (Tässä vaiheessa muistelua alkaa tuntua, että kielteinen kokemus koskee kuin koskeekin KOKO YRITYSTÄ: ns. toimitusjohtaja vastasi välittömästi täysin suuttuneena ja erittäin äreästi kiisti mitään erehdystä tapahtuneen.) Totesimme, että meidän on sitten käännyttävä kuluttajaneuvojan puoleen.
      Ennen kuin mitään ehdimme, postilaatikosta jo löytyi kutsu poliisiasemalle, josta saimme lunastaa haasteen oikeuteen, haastajana Hatrick!!!
      Oikeuden tuomari soitti ja totesi, että emme tulisi pärjäämään oikeuskäsittelyssä, koska allekirjoitus on aina sitova, meidän tulisi ottaa juristi avuksi. Saimmekin jotenkin kotikaupungin kautta lakimiehen…. kaupungin lakimies siirsi asian tuttavalleen, yksityiselle lakimiehelle. Tämä - saamaamme tarjouskopiota tutkiessaan oivalsi oitis, mitä oli tapahtunut: myyjä oli pitänyt tarjouspaperia peittona ja näin saanut allekirjoituksemme KAUPPASOPIMUKSEN helmaan!!!
      Tämä sinänsä oikein mukava nuori lakimies oli suoraan sanottuna vätys: ei tehnyt mitään viikkoihin ennen oikeuskäsittelyä, sitten muutama päivä ennen tuli kotiimme ”preppaamaan” käsittelyä varten, oikeussalissa ei saanut sanottua mitään, häkeltyi vain iäkkään, luisevan, minihameeseen pukeutuneen naistuomarin asenteellisen töykeästä käytöksestä. Asiakas sai itse väitellä Hatrickin kipakan lakimiesnaisen kanssa. (En ole varma, saattoiko Hatrickin oma lakimies oikeasti luulla meidän valehtelevan…? Jos näin, hän on silloin vapaa tunnontaakasta tältä osin. Mutta niin kuin ihminen voi olla, olen varma, että oikeuden tuomarin kuuluu kantaa huonoa omaatuntoa - ellei jo ole Luojansa kanssa asiaa sopinut.) Niin, häviöhän siitä meille tuli. Tavallaan.
      Ilmoitimme saamattomalle lakimiehellemme heti, että haluamme viedä asian seuraavaan oikeusasteeseen, koska uskomme (-siihen aikaan vielä uskoimme, että Suomi tai ylipäätään jokin maallinen valtio olisi oikeusvaltio -) tulisi aina ilmi. Jäimme odottamaan hänen toimenpiteitä ja yhteydenottoa. Hän aikaisemmin oli vakuutellut, että raha tulisi takaisin, - jos ei muuten niin hänen rahapussistaan.
      Aika kului, yhteydenottoa ei kuulunut. Otimme itse yhteyttä lakimieheen. Kertoi, että valitusaika oli jo umpeutunut!!! Voi ei, me emme olleet tienneet, olimme luottaneet häneen! Vastasi, että hänellä myös oli vastuu asiakkaan rahavaroista - mikäli näki että häviö olisi tulossa, velvollisuus olisi estää asiakasta etenemästä. Muistutimme hänen lupauksestaan. Ja hän toden totta piti sen: hän pyysi erämaksutiedot itselleen ja aivan ilmeisesti on jo aikapäiviä sitten maksanut ikkunamme Hatrickille loppuun. Hän jopa palautti meille ensimmäisen eräsumman, jonka olimme omalta tililtämme ehtineet maksaa. Huomatkaa, miten siunattu ihminen! Emme siis itse ole maksaneet senttiäkään mistään, emme ikkunoista, emme oikeudenkäyntikorvauksia, mitään. (Jos joku nyt mielessään tuomitsee meitä, haluan kertoa, että olimme tuohon aikaan täysin varattomia, oikein niin kurjassa tilanteessa, että on suoranainen ihme, että tänä päivänä olemme hengissä. Mutta se yksi, rikkoontunut ikkuna oli tietenkin ihan pakko uusia, minkä teimmekin ja maksoimme.)
      Vielä kerron, että tarjosimme tilaamatta toimitettuja ikkunoita lakimiehelle, jotta hän voisi myydä ne ja saada edes osan rahoistaan takaisin, mutta hän kieltäytyi jyrkästi. Emme koskaan uusineet talomme ikkunoita, koska minulle oli tärkeätä säilyttää talon alkuperäiset, hurmaavat vanhat ikkunat. Harmillisesti impulsiivinen mieheni silloin kauan sitten innostui vain kysymään hintaa ja kävi kuinka kävi. (Nykyään hänkin on mukanani hurahtanut vanhan talomme ihanuuteen ja yhdessä vaalimme kotiamme. Hatrick-ikkunat käytimme lopulta muuhun tarkoitukseen.)

      • Anonyymi

        Kerroin äsken miehelleni, että olin kirjoittamassa Hatrick-kokemuksestamme nettiin. Hän oli hyvillään ja pyysi laittamaan oman nimensä mukaan, koska kyseessä oli rasismitapaus, hän totesi. (Mieheni on maahanmuuttajataustainen, joskin asunut jo monia vuosikymmeniä Suomessa.) Vastasin, etten koskaan paljasta netissä kenenkään henkilöllisyyttä, en meidän itsemme, en muitten, en edes ”vihamiehien”. (En osaa pitää kotikaupunkimme tuomaria tai Hatrickin myyntimiestä tai lakimiestä tai toimitusjohtajaa taikka ylipäätään ketään vihamiehenäni enkä itse ole kenenkään vihamies. Mistä minä tiedän, mitkä syyt johtivat näitten ihmisten väärinkäytökseen ja miten tietäisin, jos heistä vaikka joku olisi sittemmin tehnyt parannuksen!)
        En nyt siis toimi mieheni ehdottamalla tavalla, mutta hänen toivomuksestaan toin nyt edes julki sen, että kyseessä SAATTOI olla rasismitapaus. Itse ajattelen, että saattoi olla kyse myös ihan vain ihmisen heikkoudesta: tulosta oli saatava ja muukalainen maassamme oli helppo tapaus.
        Taisi mennä aika lailla ohi aloittajan asian, mutta toivon mukaan herättää edes olemaan varuillaan. Muidenkin kuin Hatrickin kanssa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      2022
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      177
      1441
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1305
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      68
      1245
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1187
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1105
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1050
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      88
      1014
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      803
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      788
    Aihe