Prisman grilli.

Anonyymi-ap

On tullut ostettua prisman tiskiltä grillikylkeä. Ja nyt onmitta täysi. On vain läskiä ja mautonta. Ennen oli vaillaläskikin ohutta grillikylkeä. Ja sekin oli jos oli karkea mausteet pinnalla ei hyvää. Eikö kauppa halua enää vakiasikkaita? Ainakin grilli kertoo sen älätule tänne enää. Ja kierrän gillin kaukaa. Haluaisinn kunnon paikan josta ostaisin kunnon grillikylkeä. En läskiä .vaikka yksimyyjä kertoi jotta asikkaat haluvat sitä. Epäilen sitä kun silläkin hetkellä oli vain n5cm läskikerros grillissä.

12

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Possunkyljessä kuuluukin olla läskiä.
      Ja jos tämäkin poistetaan, niin olisi kiva kuulla mikä tässä on sääntöjenvastaista.
      Tämä kuitenkin mun henkilökohtainen mielipiteeni asiasta.

      • Anonyymi

        Ei kuitenkaan 5cm läskikerrosta etsinään haluastä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kuitenkaan 5cm läskikerrosta etsinään haluastä.

        Kuka hölmö haluaa luista maksaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka hölmö haluaa luista maksaa?

        Vielä suuremmat hölmöt ostavat 5cm paksualäsliä grillistä.


    • Anonyymi

      Ajatella, että vielä nykyäänkin joku ostaa grillikylkeä joka on pelkkää luuta ja läskiä ja joskus saattaa olla mukana pieni nökäre lihaa.
      Tuo on mitä surkeinta ravintoa ja kalleinta lihaa.

      • Anonyymi

        Broilerin koivet ne vasta kallista lihaa on. Kun erottelee ne lihat luista ja punnitsee, niin on kilohinta kohdallaan. Enemmän on sitä luuta kun lihaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Broilerin koivet ne vasta kallista lihaa on. Kun erottelee ne lihat luista ja punnitsee, niin on kilohinta kohdallaan. Enemmän on sitä luuta kun lihaa.

        Siivet ne vasta kallista on, koivissa sentään edes jotain syömistä.


    • Anonyymi

      Aikoinaan parhaat grillikyljet sai Pikantista ja broiskut Maksimatista.

    • Anonyymi

      Prismassa on parhaat grillikyljet

      • Anonyymi

        Juuri näin.


      • Anonyymi

        Väärin. Oli joskus.


    • Anonyymi

      Grillikylet pitää laittaa jo edellisenä päivänä lämpiämään ja kun luista liha vähän vetäytyy, niin rupee olemaan valmista. Mutta jos rasvan haluu pois. Vähintään 12h valmistumassa. Itse käytän CrockSpottia johon ei tartte keittää ja hyvä tulos tulee.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvää iltaa!

      Mikä on päivän viisaus?
      Ikävä
      83
      1236
    2. Lavroville taitaa olla jo ikkuna raollaan?

      Lavrovin syytä välttää korkeita paikkoja ja ikkunoiden läheisyyttä.Ettei vain keikahda ikkunasta pihalle.
      Maailman menoa
      121
      699
    3. Haittaako jos

      kaivattusi käy tosi usein pissalla ja/tai kakalla?
      Ikävä
      25
      645
    4. Eikös se mene niin että Jumala loi maailman ihmisille eikä päinvastoin

      joten saatana yrittää vääristää ja jota nyt vouhotetaan??? https://keskustelu.kaksplus.fi/threads/bovaer-tutkimuksissa-
      Maailman menoa
      88
      454
    5. Arvaa mitä mies

      Aion pilata elämäsi totaalisesti. Kyllä, totaalisesti.
      Ikävä
      3
      341
    6. Puuilo pittäis tulla Haapaveelle

      Kaikki perskatti menee ylivieskaan ja ei Haapaveelle! Miksi ? Ylivieskaan on tullu monet liikkeet ja lissää tullee. Mitä
      Haapavesi
      38
      326
    7. Mies mä oon ihan helppo

      Miehelle johon oon ihastunut. Olen harvoin ihastunut, mutta suhun olen. Ei tarvitse kuin pyytää, niin...
      Ikävä
      13
      206
    8. Hyvää yötä

      Janne niminen mies🥰
      Ikävä
      1
      103
    9. 0
      90
    10. Mies olen aika erakko nykyään

      Vanhentunutkin olen muutamana viime vuonna parikyt vuotta. Kun en ennenkään kelvannut, niin tuskin nytkään kelpaan. Lisä
      Tunteet
      0
      90
    Aihe