MAIDEN KONSERTTI yle 2 klo 23.45!!!!!!!!

TÄNÄÄN

8

709

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Storm is coming

      -konsertti Ullevilta
      Tänään klo 23.45


      - Hyvä yhteistyö SVT:n kanssa tuottaa hyviä hedelmiä kuten nyt tämän Iron Maidenin megakonsertin Kakkoselle, ja onhan Iron Maidenilla aina ollut erityisen lämmin suhde Pohjoismaihin, kertoo YLE Viihteen ohjelmapäällikkö Ilkka Talasranta silminnähden tyytyväisenä.

      Konserttia seuraa haukkana 21 kameraa, ja luvassa on niin muhkea show, että jokaista tarvitaan.

      Yhtyeen Euroopan kiertue päättyy Ruotsiin. Kiertueen teemana ovat yhtyeen alkuvuodet, joten nyt nähdään ja kuullaan myös niitä hittejä, joita ei ole konserteissa juurikaan kuultu, mutta joilla yhtye löi itsensä läpi maailmanmaineeseen ja loi oman jäljittelemättömän linjansa, joka on pitänyt yhtyeen huipulla jo 25 vuotta. Metallimiehet esittävät klassikkoja neljältä ensimmäiseltä albumilta.

      Luvassa on musiikillisesti ja visuaalisesti mahtava mammuttishow. Manageri Rod Smallwood kertoo: - Tämä Euroopan kiertue on suurin, mitä olemme koskaan tehneet fanien määrää ajatellen, joten haluamme tehdä siitä hyvin erityisen. Hyvin menestyneen !Early Days! –DVD:n teemaa seuraillen käytämme neljää ensimmäistä albumia ja kiertuetta showta luodessamme. Yhtyeen alkuajoilta innostavia ideoita tulee mm. The Beast on the Roadista ja World Piece Tourista. Tästä tulee suurta ja ainoalaatuista kaikille faneillemme – ja kaikille muillekin!

      Myös Ruotsissa liput myytiin ennätysajassa loppuun: 55 000 lippua kahdessa ja puolessa tunnissa. – Up the Irons! Enemmän omistautunutta ja innostunutta yleisöä kuin tässä konsertissa saa etsiä! Ullevi tulee kiehumaan yli!, SVT:n rock-toimittaja Jovan Radomir arvioi.

    • riffiman

      paras ohjelma tänä vuonna!!
      ps:iron maiden rules!

      • Tänään se Maidenin keikka siis tulee vihdoinkin telkasta ja se on pakko katsoa.


    • Rautaneitonen

      Kerrassaan loistava konsertti, tuokin! Sellaisen huomion tein, että tuolla ruotsin keikalla näytti olevan enemmän naispuolisia katsojia kuin 6.7. Helsingin keikalla. Bruce hoki koko ajan miten erityinen tuo keikka oli, koska soittivat 4 ensimmäiseltä albumilta biisejä, se kohotti suupielet hieman ylöspäin. ;)

    • d>p

      aijai kun oli hyvä konsertti! jos olihesas samanlaista nii turhaan en kadehdi.=)

      • Loistava keikka oli Maidenilla eilen Göteborgissa, ja fiilis näytti olevan yleisöllä aika hyvä. Tosin harmittelin kun muutamia loistavia biisejä jäi kokonaan pois listalta. Ainakin nämä biisit olisi pitänyt kuulla ihan välttämättä. Fear Of The Dark, Brave New World, Wicker Man, Dream Of Mirrors, The Clansman, Sign Of The Cross, The Evil That Men Do. Mutta muuten keikka oli tosi hyvä.


      • unmasked
        DarkFear kirjoitti:

        Loistava keikka oli Maidenilla eilen Göteborgissa, ja fiilis näytti olevan yleisöllä aika hyvä. Tosin harmittelin kun muutamia loistavia biisejä jäi kokonaan pois listalta. Ainakin nämä biisit olisi pitänyt kuulla ihan välttämättä. Fear Of The Dark, Brave New World, Wicker Man, Dream Of Mirrors, The Clansman, Sign Of The Cross, The Evil That Men Do. Mutta muuten keikka oli tosi hyvä.

        ei soitettu koska keikan, ja koko kiertueen teemana on yhtyeen 4 ensimmäistä levyä


      • safsafs
        DarkFear kirjoitti:

        Loistava keikka oli Maidenilla eilen Göteborgissa, ja fiilis näytti olevan yleisöllä aika hyvä. Tosin harmittelin kun muutamia loistavia biisejä jäi kokonaan pois listalta. Ainakin nämä biisit olisi pitänyt kuulla ihan välttämättä. Fear Of The Dark, Brave New World, Wicker Man, Dream Of Mirrors, The Clansman, Sign Of The Cross, The Evil That Men Do. Mutta muuten keikka oli tosi hyvä.

        LOL


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      61
      5814
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      62
      3004
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      57
      2476
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1123
    5. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      37
      1085
    6. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1084
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      907
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      813
    9. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      793
    10. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      791
    Aihe