Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ruokapaikat Mamaiassa

m...

Missä Mamaiassa kannattaa käydä syömässä,mitä?
Olen lähdössä lapseni kanssa heinäkuun puolessa välissä.Muuta...halpaa.

6

1357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ronja

      Me ainakin saatiin ihan hyvää ruokaa lähes joka paikassa missä oltiin. Tuolla on paljon mm. italialaisia ruokapaikkoja, vaikka niiden pitsat eivät ehkä meidän käsitystä pitsoista vastaa, ovat oikein hyviä.

      Riippuu tietty vähän, missä hotellissa olette, että mihin päin kannattaa lähteä. Me asuimme Pelicanissa ja siitä vähän pohjoiseen (ilmansuunnat merkitty Mamaian karttaan, mutta "ei-keskustaan-päin" siis) oli ainakin Pepperoni, jossa kävimme. Lisäksi Modern-hotellia vastapäätä rannalla on Byblos niminen paikka, josta saa isoja pasta-aterioita, molemmissa hintataso n. 100000-200000 vanhaa rahaa / annos.

      Mamaian keskustassa päin ruokapaikkoja vaikka kuinka paljon, köysiradan välisellä matkalla niitä riittää vaikka kuinka paljon. Itse kävimme parikin kertaa Casa Romaneascassa ja ainakin pihvit ja kanaruuat olivat maittavia. Ravontoloissa kannattaa huomata se, että ruoka todellakin kattaa vain sen, mitä siinä lukee. Eli jos tilaat kanaa, saat vain sen kanan, eli lisäkkeet, perunat, riisit, salaatit, pitää tilata erikseen ja ikäänkuin koostaa ruokalautanen itse. Hinta silti edullinen, esim. perinteinen kana-kasviskastike, perunalohkot ja salaatti oli noin 200 000 vanhaa leitä (n. 6 euroa).

      Lisäksi söimme varmaan kaikenlaista tuolla välillä olevien "leipomoiden" ja pikkukojujen tuotteista. Eräänlainen kanakebab Shaworma, oli hyvää (kanaa, salaattia, ranskalaisia ja kastiketta eräänlaisen tortillan sisällä kaikki sekaisin). Suklaatäytetyt croissantit ja sellaisen pötkönnäköiset ontot pullat myöskin. Eli syötävää ja pikkunaposteltavaa kyllä piisaa. :-) Söimme kaikkea, ilman vatsavaivoja. Tosin maitohappobakteereita söimme varoiksi. Vesijohtovettä ei kannata juoda (erilainen bakteerikanta), joten pullovettä pitää ostella melko usein, jos on lämmintä.

      Mamaiassa on pääsääntöisesti pieniä vaateliikkeitä, hintataso on alhainen, mutta vaatteet eivät ole välttämättä kovin laadukkaita ja vaatteet ovat melkoisen "röyhelöisiä" suomalaiseen makuun.

      Constantassa on jonkun verran enemmän valikoimaa.

      Huvipuisto ja vesipuistohan Mamaista löytyy. Tosin liukumäkiin ja muihin vempaimiin vesipuistossa on 122 cm pituusraja ja siksi meillä jäi tuo väliin, joten en osaa sanoa puistosta sen enempää. Melko isolta näyttää ainakin köysihissin kopista katsottuna.

      Hyvää matkaa!

      • Jolppi_

        Yllä on hyvä kuvaus, mutta pakko sanoa LaCena Byblosin pizzoista sen verran että ne ei välttämättä sovi kaikkien makuun...pistävät nimittäin niihin "extrasuolat" koko pohjan pinta-alalta täytteiden alle.

        Ai niin muuten...kyllä sieltä Mamaiasta on vatsatautikin mahdollista saada :(


    • ..painunut..

      ..mieleen mitään todella erikoista, mutta OK.
      Grillattu kana on aina hyvä ja edullinen.
      Pikkukojujen leivonnaiset oli hyviä.

    • tyttönen

      Me tykättiin kovasti La Fattoriasta, jolla on rantakadulla molemmin puolin raflat, toisesta saa pizzaa ja jäätelöä ja toisesta aivan mielettömän hyviä ruokia, joskin vähän kaalliimpia. Restaurant By Tony oli kanssa hyvä. Ja tietty suomalaisten suosima "kukkaisterassi" oli hyvä paikka. Aika vähän maustavat ruokia siellä, joissain paikoissa sai laittaa suolaa pizzan päälle... Ja kannattaa olla tarkka että tarjoilija ymmärtää tilauksen, saatiin tosi monta kertaa väärä ruoka.
      Itse en aio enää Romaniaan lähteä. Jokainen katsokoon paikan itse ja tekee päätöksen sen jälkeen.

      • Et mene

        Miksi et enää lähde Romaniaan ? Voitko muuten kertoa paikasta yleisesti ? Osuiko teille hyvät ilmat ? Minkälainen ranta oli ? Entäpä paikalliset ihmiset, oliko mukavia ? teitkö jotain ostoksia, lähinnä vaatteita ajttelin saako sieltä myös syksyksi vaatteita ja kenkiä pienikokoiselle ihmiselle ?!


    • minä vain

      Hyviä ruokapaikkoja meidän mielestä olivat

      - By Tony's
      - Bueno
      - Fantasy Beach -hotellin ravintola

      Kaksi viimeistä sijaitsee Hotelli Vegasta hieman keskustaan päin (n. 500 metriä). Eli varsin kaukana Mamaian keskustasta. Eivät varmasti ole halvimpia (2 hengen pääruuat vedet pullo paikallista punkkua = n. 18-25 euroa), mutta hyvää ruokaa niissä oli.

      Kannattaa tietää, ettei siistinkään ravintolan vessa välttämättä ole siisti. Kuvottavuudessaan ravintoloiden vessat olivat loman yksi iso pettymys. Ilmeisesti paikalliset naiset tekevät tarpeensa seisaaltaan, sillä kuinka muutoin saa vessanpöntön suojarinkulan kuorrutettua ulosteilla. Kaikissa mainitsemissani ravintoloissa oli siistit vessat sekä miesten että naisten puolella.

      "Al Fornossa" vessa sijaitsi Peep Show -mestan sisällä ja oli täysin kuvottava!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2025
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1365
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      73
      1260
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe