VAIN JÄÄHILEILLÄ.

Anonyymi-ap

En ikimaailmassa laittaisi hyvää naudanlihaa pekonikääreeseen.
Se on vähän samanlainen temppu kuin tehdä Wagyu- lihalle nakkikastike tai blandaisi 200 euron viskiä kokiksella.
2010

https://www.youtube.com/results?search_query=Fillet+with+bacon

Viskipohjaisia drinkkejä ovat esimerkiksi tutut klassikot kuten Old Fashioned, Whisky Sour ja Manhattan, jotka yhdistävät viskin muihin aineksiin, kuten sokeriin, katkeriin ja hedelmiin.
Yksinkertaisempia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi viskikola tai ruisviskistä ja inkiväärioluesta tehty Whisky Mule.
Sazerac: Ruisviski, sokeri, absintti tai Herbsaint ja sitruunan kuori.
Old Fashioned: Tässä drinkissä viskiin lisätään sokeria, katkeroita (bitter) ja lopuksi koristeena sitruunankuori.
Whisky Sour: Yhdistää viskin, sitruunamehun, sokerisiirapin ja munanvalkuaisen, jotka ravistetaan shakerissa ja siivilöidään lasiin jäiden kera, koristeltuna appelsiinin kuorella.
Manhattan: Sekoitetaan viski, vermutti ja Angostura-katkerot, koristellaan cocktailkirsikalla ja tarjoillaan jalallisesta lasista.
Rusty Nail: Yksinkertainen drinkki, jossa on viskiä ja drambuie-likööriä.
Viskikola: Viskin ja kolajuoman sekoitus.
Whisky Mule: Ruisviski, limemehu ja inkivääriolut tai -siideri.

> § <

32

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Posho Spice ei tiedä mitä eroa on drinkillä ja viskillä? Drinkki on cocktail, jossa on useampia, vähintään kaksi juomaa sekaisin. Viski on viski.

      En itse asiassa tykkää edes viskikolasta enää nykyään. Siinä menee pilalle sekä viski että kola, mutta jos haluaa viskin omaa makua säilyttää blandiksen kera mahdollisimman paljon, niin silloin vain hieman soodaa, max 50/50.

      Halvalle viskillehän voi tehdä mitä vaan, vaikka liottaa siinä varpaita, mutta kalliille (hyvälle) viskille ei tehdä mitään muuta kuin juodaan viski viskinä oppikirjan mukaisesti.

      Samasta syystä kukaan ei ole niin idiootti, että käärisi kalliin laatulihan pekoniin. Sen voi tietenkin tehdä, mutta silloin se laatuliha ei pääse oikeuksiinsa. Sitä varten voi hommata halvemmat lihat.

      Nuo sinun kokki ja sommelier- jutut on juuri sellaisia kuin että menet lappuhaalareissa huippuravintolan, tilaat kalleimman pihvin menusta ja pyydät tarjoilijaa jo etukäteen tuomaan pullon ketsuppia pöytään.

      Mutta älä välitä, minäkään en ole elämäni aikana käynyt missään huippuravintoloissa.

      Buriramin parhaaksi jonakin vuonna valittu ravintola London Steak ei ole huippuravintola, mutta sen ravintolalasku on suurin maksamani elämäni aikana. Appiukon synttärit oli kyseessä.

      Hyvin tavallinen pihviravintola, joka järjestää yksityistilaisuuksiakin toiveiden ja kampanjan mukaan.

      Esim Suomessa en ole omasta annoksestani maksanut koskaan ravintolassa yli kuuttakymmentä euroa. Juotu on toki baareissa Suomessa useilla satasilla kerralla esim 45 euron konjakkeja (4cl).

      Pikkujoulut jne toki kustansi paljon, viisinumeroisia summia, mutta se johtui siitä että porukkaa oli avecina parhaimmillaan likemmäs sata.

      Thaimaan parasta ravintolaa en tiedä ja en usko että sellaista on edes mahdollista tietää, koska ravintolat painii keskenään usein eri sarjoissa eri ruoan ystäville ja eri etnisten ruokien ystäville.

      Vegaanille esim London Steak ei ole Buriramin paras ravintola.

      Kun vegaani ilmoitti tarjoilijalle pihvipaikassa että "Olen vegaani, mitä suosittelisit minulle tilattavaksi?" Tarjoilija vastasi: "Taksin".

      2010

      • Anonyymi

        Jaa että tänään miljonäärillä oli asiaa, taitaa olla tärkeää hänestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa että tänään miljonäärillä oli asiaa, taitaa olla tärkeää hänestä.

        Kukahan leipoi aloituksen jälleen kerran...?


      • Anonyymi

        Hyvä viski oli Double Eight 88, josta oli oivallista rakentaa Pääkaupunkilaisen kanssa Cowboy drinksu.
        Tuo oli Simonkylässä hyvin suosittu juoma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä viski oli Double Eight 88, josta oli oivallista rakentaa Pääkaupunkilaisen kanssa Cowboy drinksu.
        Tuo oli Simonkylässä hyvin suosittu juoma.

        Halvin on paras. Tai siis oli.
        Vakavammin puhuttuna tässä loistava blandis halvalle viskille
        https://canmuseum.com/Staging/Images/Cans/73659L.jpg

        Inkivääri Schweppes (Ginger) ei vie viskistä makua


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Hauska tämä meidän sbuge viskisieppo, joka on niin kertakaikkisen tietäväinen kaikesta ollen kaikessa oikeassa omasta mielestään, sekä aina tarve tiedottaa mitä on itse kokenut ja varsinkin hinnallisesti.

      Sepustanut että vaimonsa on ollut yhden Phuketin korkeatasoisimman ravintolan ravintolapäällikkö, sekä selittelee näkemyksinään että viskidrinkkejä maailman drinkkibaareissa ei sekoitella suinkaan tasokkaista ja kalliista viskeistä.

      Sitten lataa, että: En itse asiassa tykkää edes viskikolasta enää nykyään.
      Tarkoittaa että Dille on siirtynyt nyttemmin viskin lipittäjien tasokkaammalle tasolle.

      Hänellä on myös kaikenkattava tietoisuus ja kokemus kaikesta liittyen naudanlihojen eri valmistus- ja tarjoiluvaihtoehdoista, sekä niiden tasoista kun on tarjonnut t-paita porukalleen amerikan mallin miehekkäät pihvit appiukkonsa synttäreillä Naminamin tasokkaimmassa ravintolassa asiakkaiden huutaen STOP kokille kun pihvi halutussa kypsyysasteessa.

      • Anonyymi

        Kirjoittaa vielä etä: Mutta älä välitä, minäkään en ole elämäni aikana käynyt missään huippuravintoloissa.

        Noin unohtui Monacot sun muut bablat pitkin maailmaa pikku takki auki kulkiessaan kakkosexänsä kanssa, eikä ole käynyt edes hutsunsa entisessä työpaikassaan Phuketissa.
        Ei ole edes huippuravintoloita enää Pattayan korkeatasoisimmissa hotelleissa olevat ravintolat joissa on nauttinut aamupaloista lähtien kaikkea mahdollista.

        Internetelämä on tarua ihmeellisempää puskista huudettuna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoittaa vielä etä: Mutta älä välitä, minäkään en ole elämäni aikana käynyt missään huippuravintoloissa.

        Noin unohtui Monacot sun muut bablat pitkin maailmaa pikku takki auki kulkiessaan kakkosexänsä kanssa, eikä ole käynyt edes hutsunsa entisessä työpaikassaan Phuketissa.
        Ei ole edes huippuravintoloita enää Pattayan korkeatasoisimmissa hotelleissa olevat ravintolat joissa on nauttinut aamupaloista lähtien kaikkea mahdollista.

        Internetelämä on tarua ihmeellisempää puskista huudettuna.

        Eturauhasvaivoja.


    • Anonyymi

      Viskin asiantuntijat eli harrastajat lynkkaisi Senssun, jos hänen mielestään on ok laittaa parhaita viskejä drinkkeihin. Katsopas poitsu myös miten Wagyu valmistetaan. Jos löydät sen käärittynä pekoniin niin aika paroni olet!

      • Anonyymi

        Alkoholismi on vakava sairaus, maailmalla on useita whisky pohjaisia drinkkejä, joissa käytetään laatuwhiskejä... Mm. Manhattan.


      • Anonyymi

        Viskin asiantuntijat ei plissaa viskejä jäähileillä, jotka muuttuu vedeksi välittömästi lasiin kipattaessa.
        Viskidirinkkejä juo nimenomaan viskeihiin mieltyneet henkilöt jotka lienee olevan myös asiantuntijoita.
        Tottakai drinkit on parempia sen myötä mitä tasokkaampia viskejä drinkeissä käytetään.

        Tiedän miten Wagyut valmistetaan ja hieman siitä johtuen olen myös hankkinut parillalevyn jonka kaltaisilla Japanilaiset pihvejä valmistaa alituisen paistinpannun sijaan.
        Naudanlihaa voi valmistaa monella tapaa ja sen johdosta myös niin pekonilla, jopa hunajaa käyttäen.
        Sinun näkemyksesi on että korkeatasoisia lihoja ei voisi valmistaa muulla tavalla kuin suolalla ja pippurilla maustettuna ja paistettuna kuten joku Aleeni kumppaneineen selittelee.

        Poitsu .... Joo katsele tuubista miten Wagyut ja muut valmistetaan eri versioin, siinä sulla meneekin aikaa runsaasti, koska variaatioita on lukuisia.

        En ole väittänyt Wagyu-lihaa käärittävän pekoniin, mutta kuten tiedossa, sinähän olet Savolainen vääntäessäsi juttujasi.

        Mihin työmaalle menet joka aamu seiskan aikaan kun aloitat tuohon aikaan oireilusi junttilassa?
        Mihin aikaan tulee lattialiippimassa ... betoniliemi?

        > § <


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viskin asiantuntijat ei plissaa viskejä jäähileillä, jotka muuttuu vedeksi välittömästi lasiin kipattaessa.
        Viskidirinkkejä juo nimenomaan viskeihiin mieltyneet henkilöt jotka lienee olevan myös asiantuntijoita.
        Tottakai drinkit on parempia sen myötä mitä tasokkaampia viskejä drinkeissä käytetään.

        Tiedän miten Wagyut valmistetaan ja hieman siitä johtuen olen myös hankkinut parillalevyn jonka kaltaisilla Japanilaiset pihvejä valmistaa alituisen paistinpannun sijaan.
        Naudanlihaa voi valmistaa monella tapaa ja sen johdosta myös niin pekonilla, jopa hunajaa käyttäen.
        Sinun näkemyksesi on että korkeatasoisia lihoja ei voisi valmistaa muulla tavalla kuin suolalla ja pippurilla maustettuna ja paistettuna kuten joku Aleeni kumppaneineen selittelee.

        Poitsu .... Joo katsele tuubista miten Wagyut ja muut valmistetaan eri versioin, siinä sulla meneekin aikaa runsaasti, koska variaatioita on lukuisia.

        En ole väittänyt Wagyu-lihaa käärittävän pekoniin, mutta kuten tiedossa, sinähän olet Savolainen vääntäessäsi juttujasi.

        Mihin työmaalle menet joka aamu seiskan aikaan kun aloitat tuohon aikaan oireilusi junttilassa?
        Mihin aikaan tulee lattialiippimassa ... betoniliemi?

        > § <

        Joskus harvoin hieman chivasta, jääpalalla, ja whiskyä ei koskaan colalla, mutta bacardi ja halvempi cabana, eli vaalea rommi, vielä harvemmin strom tumma rommi...
        NumBall


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joskus harvoin hieman chivasta, jääpalalla, ja whiskyä ei koskaan colalla, mutta bacardi ja halvempi cabana, eli vaalea rommi, vielä harvemmin strom tumma rommi...
        NumBall

        Chivac on suomalaisten isosti arvostama vhiskey merkki, jota muun maalaiset ei osaa samoiten arvostaa. Jäitä pittää laittaa paljon lasiin, jotta se vhiskeyn karvas maku hiukkasen laimenee. Sitä en ymmärrä ku jäitten sijalle laitetaan vaan puoli tee lusikallista vettä.
        Strohhi on kans oiva valinta rommiksi, varsinkin 80 prosenttien. Pirkka kolan kanssa mannaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Chivac on suomalaisten isosti arvostama vhiskey merkki, jota muun maalaiset ei osaa samoiten arvostaa. Jäitä pittää laittaa paljon lasiin, jotta se vhiskeyn karvas maku hiukkasen laimenee. Sitä en ymmärrä ku jäitten sijalle laitetaan vaan puoli tee lusikallista vettä.
        Strohhi on kans oiva valinta rommiksi, varsinkin 80 prosenttien. Pirkka kolan kanssa mannaa.

        Tumma rommi on liian vahvaa, Chivas 12 v. Tai 24v. Whisky kaksi ja parisormen leveys yksi pääpala... Nautittava nopeasti, mutta eniten kännejä tuli otettua kossu russian juomalla, siis puolukka limppa en tiedä onko enää edes ryssää myynnissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tumma rommi on liian vahvaa, Chivas 12 v. Tai 24v. Whisky kaksi ja parisormen leveys yksi pääpala... Nautittava nopeasti, mutta eniten kännejä tuli otettua kossu russian juomalla, siis puolukka limppa en tiedä onko enää edes ryssää myynnissä.

        Chivas menee samaan sarjaan kuin "Toro". Keskinkertainen halpaviski.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tumma rommi on liian vahvaa, Chivas 12 v. Tai 24v. Whisky kaksi ja parisormen leveys yksi pääpala... Nautittava nopeasti, mutta eniten kännejä tuli otettua kossu russian juomalla, siis puolukka limppa en tiedä onko enää edes ryssää myynnissä.

        Schweppesillä on Russiania monissa Alkoissakin isoissa ja pienissä pulloissa. Kaupoista löytyy Kaikista kaupoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Chivas menee samaan sarjaan kuin "Toro". Keskinkertainen halpaviski.

        Eipä yhtään kommenttisi hämmästystä, viimeinen chivas pullo meni 30 vuotta sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä yhtään kommenttisi hämmästystä, viimeinen chivas pullo meni 30 vuotta sitten.

        Muuten skottibrenkut on yleensä asiallisia, Chivas on hintanlaatusuhde paikallaan...


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muuten skottibrenkut on yleensä asiallisia, Chivas on hintanlaatusuhde paikallaan...

        Kyllä bourbonit, varsinkin kanuskit, hakkaa mennen tullen skotit ja irkutkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Chivac on suomalaisten isosti arvostama vhiskey merkki, jota muun maalaiset ei osaa samoiten arvostaa. Jäitä pittää laittaa paljon lasiin, jotta se vhiskeyn karvas maku hiukkasen laimenee. Sitä en ymmärrä ku jäitten sijalle laitetaan vaan puoli tee lusikallista vettä.
        Strohhi on kans oiva valinta rommiksi, varsinkin 80 prosenttien. Pirkka kolan kanssa mannaa.

        Onko Chivac jotain syötävää??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Chivac jotain syötävää??

        Chivac - Công ty TNHH TM-DV Diên Khánh


    • Anonyymi

      Kyllä Sisäpiirin apinoiden Pattayan rakas tietää ......

      Torres – maailman arvostetuin viinibrändi.

      Torresin viinitila ei lukeudu maailman 20 suurimman viinintuottajan joukkoon, vaikka se suurehko toimija onkin. Sen sijaan Torres on valittu jo parina vuotena peräkkäin maailman arvostetuimmaksi viinibrändiksi viiniasiantuntijoiden rankkauksessa.

      https://www.herkkukasari.fi/torres-maailman-arvostetuin-viinibrandi/

      • Anonyymi

        Muistakaa, kun herkuttelette juustolla ja viinillä, että juusto visottaa sonnan.


      • Anonyymi

        Torresilta löytyy kalliitakin (hyviä) arvostettuja viinejä. Se riippuu sadosta ja vuosikerrasta ja siitä mitä siihen on tällätty.

        Näitä et Alkon hyllystä löydä
        https://casaortega.com/en/wines/892869-mas-de-la-rosa-vinyes-velles-2018.html

        Suomeen viedään halvimpia viinejä ja kunnon viinejä saa vain tilauksesta. Sama homma Magyarin kanssa. Sitä on aina pidetty Suomessa halpana kurana, mutta syy on siinä että vain valmistajan halvin kura menee Suomessa kaupaksi.
        https://www.alko.fi/tuotteet/004981/Magyar-Feh-r-Bor/

        Magyar tekee muutakin kuin 9 euron viinejä
        https://edition.cnn.com/travel/article/expensive-wine-hungary

        Itse en ole viinien ystävä enkä harrastaja, mutta tulee lueskeltua tuosta politiikasta joskus, kun jotkut haukkuu jotakin merkkiä eikä tiedä että samalta merkiltä löytyy joka lähtöön. Niin myös Torresilta löytyy halpaa ja löytyy hyvää.

        Meikäläisen oma turpavärkki ei ole niin ronkeli, kuhan ei ole karvasta eikä laihaa.

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Torresilta löytyy kalliitakin (hyviä) arvostettuja viinejä. Se riippuu sadosta ja vuosikerrasta ja siitä mitä siihen on tällätty.

        Näitä et Alkon hyllystä löydä
        https://casaortega.com/en/wines/892869-mas-de-la-rosa-vinyes-velles-2018.html

        Suomeen viedään halvimpia viinejä ja kunnon viinejä saa vain tilauksesta. Sama homma Magyarin kanssa. Sitä on aina pidetty Suomessa halpana kurana, mutta syy on siinä että vain valmistajan halvin kura menee Suomessa kaupaksi.
        https://www.alko.fi/tuotteet/004981/Magyar-Feh-r-Bor/

        Magyar tekee muutakin kuin 9 euron viinejä
        https://edition.cnn.com/travel/article/expensive-wine-hungary

        Itse en ole viinien ystävä enkä harrastaja, mutta tulee lueskeltua tuosta politiikasta joskus, kun jotkut haukkuu jotakin merkkiä eikä tiedä että samalta merkiltä löytyy joka lähtöön. Niin myös Torresilta löytyy halpaa ja löytyy hyvää.

        Meikäläisen oma turpavärkki ei ole niin ronkeli, kuhan ei ole karvasta eikä laihaa.

        2010

        Päädyit kuitenkin turpavärkilläsi arvostelemaan Toron, kuten myös peppusi lipittäjä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päädyit kuitenkin turpavärkilläsi arvostelemaan Toron, kuten myös peppusi lipittäjä.

        Näin ......
        Et tunne muita viinejä nimeltä ilmeisesti kuin "Toron", joka oli 80-90-luvuilla viineistä tietämättömien halvahko suosikkiviini. Nykyään "Toro" ei kerro mitään siitä mistä viinistä on kyse.
        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin ......
        Et tunne muita viinejä nimeltä ilmeisesti kuin "Toron", joka oli 80-90-luvuilla viineistä tietämättömien halvahko suosikkiviini. Nykyään "Toro" ei kerro mitään siitä mistä viinistä on kyse.
        2010

        Viinibaarissa pyydät Toroa niin viinimestari katsoo sinua kysyvästi.


    • Anonyymi

      Välilihapihvi on tuoreena parasta.

      • Anonyymi

        Tuo markkinarako, jos neitsykäisenä saa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sannalla tänään vuorossa The Daily Show

      Eli nyt mennään jo satiirin puolelle. Tuohan on vähän kuten Lindströmin ohjelma Suomessa.
      Maailman menoa
      84
      8040
    2. Tanskassa lain vaatimana Bovaer tappanut nautoja ja sairastuttanut

      Samaa myrkkyä myös Suomen lehmiin ollut tuloillaan, miten teidän tilalla? https://www.agriland.ie/farming-news/bovaer-m
      Maailman menoa
      89
      6063
    3. Ruotsalaisuuden Päivän virallinen liputuspäivä poistettava VÄLITTÖMÄSTI!

      Suomen valtion ja suomalaisuuden kannalta ei ole minkäänlaisia perusteita liputtaa virallisesti ruotsalaisuuden päivää,
      Maailman menoa
      87
      5557
    4. Täysi ryöpytys Sanna Marinille ulkomailla.

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f699d84f-fa53-4dba-8718-2c395017fc55 Sanna Marinin kirja saa todella tylyn vastaanot
      Maailman menoa
      67
      5476
    5. Minja Koskelan "istumista" kertovassa uutisessa ei sanottu persuista mitään

      eli jälleen kerran äärivasemmistolainen valehtelee, hän kun väittää että juuri persut ovat lähetelleet Koskelalle vähemm
      Maailman menoa
      113
      4720
    6. Pekka Visuri: "Suomen on aika irrottautua Ukrainan sodasta"

      Slava Ukraina-mölinät eivät enää auta. Ukraina on sotansa hävinnyt. Nyt tarvitaan poliittista selvänäköisyyttä, reaalipo
      Maailman menoa
      123
      2478
    7. Mikaela Nylander: Jos pakkoruotsi poistetaan, niin ruotsin kielen asema romahtaa

      (Nylander on vanha RKP:nen) Mutta niin heikossa vedossa muumiruotsi siis on Suomessa, että vain tekohengityksellä se pys
      Maailman menoa
      29
      2173
    8. Ei välimatka meitä erottanut

      Vaan välirikko ja väärinymmärrykset. Oikeastaan henkinen välimatka on meidän välillä pieni, näin uskon. Näen koko ajan e
      Ikävä
      5
      1339
    9. Maajussi-Villen morsioehdokas Maarit ei halunnut Villeä - Tämä totuus valkeni kuvauksissa!

      Ohhoh, tekikö Maarit mielestäsi oikean ratkaisun Villen suhteen? Maajussi-Ville on herättänyt voimakkaita tunteita puol
      Maajussille morsian
      7
      1334
    10. Kohta taas mesikämmeneen

      Onneksi kaupunki ostaa mesikämmenen, niin päästään taas tekemään rahaa
      Ähtäri
      43
      1164
    Aihe