Brutaalisti paloittelin kaksi suurta saksiniekkaa ja pataan lihat, myös sakset ja muuta.
Joukkoon runsaasti yrttejä ja mausteita, oman mielen mukaan, siis ei minkään reseptin.
Pari pulloa torosen valkkaria, ei vettä lainkaan.
Yön yli uuniin 95 graadia mittarissa.
Otin uunista ja joukkoon 1 litra kermaa ja pata kylmiöön kun oli hieman jäähtynyt.
Iltaruokailuun teen oman reseptini mukaan kermaista bataattilanttumuusia ja lämmitän yön herkut.
Tuli tässä mieleeni että koska teille rakkaat ei sovi Thaimaan määrätyn kaltaiset ruokailupaikat, että mitä muuta ruokailette parkkipaikoilla autossanne kuin gabanosseja joihin sekoitettu verta?
Ootteko muuten maistanu Salven silakoita ja Sundomin böklinkejä, kummat maittavampia, entä Jeren suosikkia?
Tili Liettuassa pimeille ja kaverilla paljon korteja, tuut tuut ja piipaa.
>>>>+<<<<
LOBSTER vs. MUSTAMAKKARA.
24
249
Vastaukset
- Anonyymi
Työeläkkeen osuus tullut eilen ja sijoitettu viinaan näköjään ja nyt jo uunilenkki muuttui lobsteriksi ja tietenkin hautuu yön yli olohuoneen pöydällä johon se unohtui hampaanjäljillä varustettuna kun älli lähti kolmen promillen kohdalla.
- Anonyymi
Juuri tuon kuukausittaisen kommenttisi johdosta aktivoin sut lobsteri-impulssilla oireilemaan samaa samaa samaa samaa ja taas kuukauden kuluttua samaa samaa samaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Juuri tuon kuukausittaisen kommenttisi johdosta aktivoin sut lobsteri-impulssilla oireilemaan samaa samaa samaa samaa ja taas kuukauden kuluttua samaa samaa samaa.
Hautova Lobsteri-impulssimies jolla on 40 vuoden kokemus autojen maalaamisesta samalla kun lensi säähavaintopallolla marinoi itsensä säännöllisesti väkiviinalla eläkepäivisin.
Montakos satasta tämä työeläkkeen osuus oli? Arvioisin että alle 300 euroa. Takuueläke on sitten noin 700. Asunnon omavastuusi on noin 200 euroa joten sellainen 25 euroa jää sinulle päivää kohden viinarahaa. Eilen olet hakenut sellaisella satasella reteästi ja se riittää kolmeksi päiväksi. Muista kuitenkin syödä välillä ja käydä vessassa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hautova Lobsteri-impulssimies jolla on 40 vuoden kokemus autojen maalaamisesta samalla kun lensi säähavaintopallolla marinoi itsensä säännöllisesti väkiviinalla eläkepäivisin.
Montakos satasta tämä työeläkkeen osuus oli? Arvioisin että alle 300 euroa. Takuueläke on sitten noin 700. Asunnon omavastuusi on noin 200 euroa joten sellainen 25 euroa jää sinulle päivää kohden viinarahaa. Eilen olet hakenut sellaisella satasella reteästi ja se riittää kolmeksi päiväksi. Muista kuitenkin syödä välillä ja käydä vessassa.Pasasen onneksi Sorbus palaa viinakaupan hyllylle!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Pasasen onneksi Sorbus palaa viinakaupan hyllylle!
Niin, asiasta kiinnostuneethan sen tietää.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Pasasen onneksi Sorbus palaa viinakaupan hyllylle!
Tuttu tuote herrasmiehille. Kaksipa poikaa Kurikasta näin komiasti astuu!
https://ibb.co/JwCZY2FB - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuttu tuote herrasmiehille. Kaksipa poikaa Kurikasta näin komiasti astuu!
https://ibb.co/JwCZY2FBTaitaa olla melkoisia piIIumagneetteja nämä herrat!? Saavat varmaan ilmaiseksi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Taitaa olla melkoisia piIIumagneetteja nämä herrat!? Saavat varmaan ilmaiseksi.
Tuskin on "pankkineiti" antanut ilmaiseksi, tokko edes rahasta!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuskin on "pankkineiti" antanut ilmaiseksi, tokko edes rahasta!
Aika reppana kun ei ollut kuullut että siinä voi tulla paksuksi asiakkaalle kun ilman kumia vaihtaa valuuttaa ja eritteitä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuttu tuote herrasmiehille. Kaksipa poikaa Kurikasta näin komiasti astuu!
https://ibb.co/JwCZY2FBTuota juuri tarkoitan laiffila mittavilla mielenterveysongelmilla, se saa tekemään tuollaista, joka ei todellakaan ole terveen pään tuotosta, mutta jokainen viittuilee niillä resusseilla mitä luoja on luonut, sinulla ne ei ole kovinkaan hyvät.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuskin on "pankkineiti" antanut ilmaiseksi, tokko edes rahasta!
Tai ehkä olisi ymmärtänyt antaa, mutta Pasanen ei ymmärtänyt pyytää?
- Anonyymi
Olen muuten maistanut salven silakoita aika useasti, kun duunipaikka oli hietalahdessa, 90 luvulla, toisella puolella oli lautta jossa oli kanssa hyvä ruoka.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Olen muuten maistanut salven silakoita aika useasti, kun duunipaikka oli hietalahdessa, 90 luvulla, toisella puolella oli lautta jossa oli kanssa hyvä ruoka.
Mitä eroa on maistamisella ja syömisellä? Maistaminen on sitä että maistetaan pala ja jätetään loppu syömättä. Syöminen on sitä että syödään koko annos.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mitä eroa on maistamisella ja syömisellä? Maistaminen on sitä että maistetaan pala ja jätetään loppu syömättä. Syöminen on sitä että syödään koko annos.
Kiitos kun kerrot kysymys oli oletko maistanut joten lienee perusteltua vastata olen maistanut, viimeiset söin 15 vuotta sitten, kaikki oli perseellään virolaiset tarjoilijat, eikä silakat häikäissee, toisin oli 90 luvun alussa, ne oli tunnettuja Helsingissä jopa käsite, olen myös syönyt Tampereella pyttipannua, joka sekin on käsite ja Rovaniemellä poron käristystä
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kiitos kun kerrot kysymys oli oletko maistanut joten lienee perusteltua vastata olen maistanut, viimeiset söin 15 vuotta sitten, kaikki oli perseellään virolaiset tarjoilijat, eikä silakat häikäissee, toisin oli 90 luvun alussa, ne oli tunnettuja Helsingissä jopa käsite, olen myös syönyt Tampereella pyttipannua, joka sekin on käsite ja Rovaniemellä poron käristystä
Virolaiset tarjoilijat ovat todella hyviä ainakin Tallinnassa kaikissa ravintoloissa missä olen käynyt. Kun pääruoka on syöty, he tulee jälkiruokalistan ja drinkkilistan kanssa flirttailemaan paidan ylänapit auki siten että on vaikeaa kieltäytyä, tuntee itsensä tärkeäksi asiakkaaksi ja sitten tulee jätettyä tippiä hyvällä mielellä. Yhdessä välissä tuli rampattua Tallinnassa sekä työmatkoilla että kavereiden kanssa varmaan kymmenen kertaa vuodessa.
Pohjanoteeraus suomalaiselle tarjoilulle oli Rossossa, jossa oli alimiehitys henkilökunnassa.
Kaverin polttarit meni pilalle kun mentiin sinne ensin syömään isolla poikaporukalla.
Tarjoilija ryntäili yksin ravintolasalissa ja siinä puolen tunnin kohdalla alettiin pyytämään ääneen menua, kun sitä ei alkanut kuulua. Ei toiminut. Tunnin kohdalla tarjoilija sanoi ohi kävellessään että "joo teidät on nähty". Sehän se siinä lohdutti janoisia miehi että meidät on peräti jo nähty. Puolet porukastamme menetti hermonsa ja lähti muualle, loput jäätiin Rossoon ja kahden tunnin kuluttua saatiin peräti oluet. Oli hermo kireällä viivästyksen vuoksi vähän kaikilla ja sitten tuli erimielisyyttä siitä mihin baariin mennään, ja taas hajosi porukka lisää.
Lopulta oltiin jossakin hämyisässä kellaribaarissa, josta jatkettiin toiseen mestaan moikkaamaan muita. Siellä selvisi että unohdimme päivän sankarin sinne kellaribaariin ilman rahaa ja ilman kenkiä, pelkässä luolamieskaavussa peruukki päässä.
Kaveri oli aika päissään ollut ja ei älynnyt lähteä meitä etsimään ja luolamiehillä ei ole kännyköitä. Lähti paljasjaloin kävellen kotiin viiden kilometrin päähän ja matkalla vaihtoi peruukin yhteen röökiin. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Virolaiset tarjoilijat ovat todella hyviä ainakin Tallinnassa kaikissa ravintoloissa missä olen käynyt. Kun pääruoka on syöty, he tulee jälkiruokalistan ja drinkkilistan kanssa flirttailemaan paidan ylänapit auki siten että on vaikeaa kieltäytyä, tuntee itsensä tärkeäksi asiakkaaksi ja sitten tulee jätettyä tippiä hyvällä mielellä. Yhdessä välissä tuli rampattua Tallinnassa sekä työmatkoilla että kavereiden kanssa varmaan kymmenen kertaa vuodessa.
Pohjanoteeraus suomalaiselle tarjoilulle oli Rossossa, jossa oli alimiehitys henkilökunnassa.
Kaverin polttarit meni pilalle kun mentiin sinne ensin syömään isolla poikaporukalla.
Tarjoilija ryntäili yksin ravintolasalissa ja siinä puolen tunnin kohdalla alettiin pyytämään ääneen menua, kun sitä ei alkanut kuulua. Ei toiminut. Tunnin kohdalla tarjoilija sanoi ohi kävellessään että "joo teidät on nähty". Sehän se siinä lohdutti janoisia miehi että meidät on peräti jo nähty. Puolet porukastamme menetti hermonsa ja lähti muualle, loput jäätiin Rossoon ja kahden tunnin kuluttua saatiin peräti oluet. Oli hermo kireällä viivästyksen vuoksi vähän kaikilla ja sitten tuli erimielisyyttä siitä mihin baariin mennään, ja taas hajosi porukka lisää.
Lopulta oltiin jossakin hämyisässä kellaribaarissa, josta jatkettiin toiseen mestaan moikkaamaan muita. Siellä selvisi että unohdimme päivän sankarin sinne kellaribaariin ilman rahaa ja ilman kenkiä, pelkässä luolamieskaavussa peruukki päässä.
Kaveri oli aika päissään ollut ja ei älynnyt lähteä meitä etsimään ja luolamiehillä ei ole kännyköitä. Lähti paljasjaloin kävellen kotiin viiden kilometrin päähän ja matkalla vaihtoi peruukin yhteen röökiin.Kaiketi seurueelle kannattaa varata etukäteen, kaikki ravintolat täällä on kalliita ja huono laatuisia, Rax on ihan täyttä pakshaa, ABC samoin Otaniemessä fatlizard on hyvä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kaiketi seurueelle kannattaa varata etukäteen, kaikki ravintolat täällä on kalliita ja huono laatuisia, Rax on ihan täyttä pakshaa, ABC samoin Otaniemessä fatlizard on hyvä.
Polttaritarinasta on aikaa noin 30 vuotta. Ei ollut meidän kaupungissa siihen aikaan kuin pari ravintolaa johon viitsi mennä. Kertoo ravintolatasosta jo paljon se että valkkasimme Rosson. Nykyään on todella laadukkaita mutta varsin hintavia ravintoloita niilläkin seuduilla. Ravintolakulttuuri oli menossa hyvää vauhtia Suomessa kohti fine dining paikkoja, mutta nyt ihmisillä ei ole varaa ylellisyyksiin siinä määrin ja niihin ei riitä asiakkaita ja vuokrat ovat kammottavan korkeita. Konkurssiin mennyt Hard Rock cafe Helsinki maksoi 45000 euron kuukausivuokraa ja kesällä terassialueesta vielä 15000 euroa siihen päälle.
Vain hyvät lounaravintolat pysyy pystyssä hyvällä paikalla johon kulkuyhteydet ja parkkipaikat. Stadista on mennyt huippukokkien michelin-ravintoloitakin nurin. Kyse ei ole pahasta ruoasta vaan taloustilanteesta etupäässä. Palvelualat kärsii taantumista ensimmäisinä, kun ihmiset karsii kaiken ylimääräisen pois. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Polttaritarinasta on aikaa noin 30 vuotta. Ei ollut meidän kaupungissa siihen aikaan kuin pari ravintolaa johon viitsi mennä. Kertoo ravintolatasosta jo paljon se että valkkasimme Rosson. Nykyään on todella laadukkaita mutta varsin hintavia ravintoloita niilläkin seuduilla. Ravintolakulttuuri oli menossa hyvää vauhtia Suomessa kohti fine dining paikkoja, mutta nyt ihmisillä ei ole varaa ylellisyyksiin siinä määrin ja niihin ei riitä asiakkaita ja vuokrat ovat kammottavan korkeita. Konkurssiin mennyt Hard Rock cafe Helsinki maksoi 45000 euron kuukausivuokraa ja kesällä terassialueesta vielä 15000 euroa siihen päälle.
Vain hyvät lounaravintolat pysyy pystyssä hyvällä paikalla johon kulkuyhteydet ja parkkipaikat. Stadista on mennyt huippukokkien michelin-ravintoloitakin nurin. Kyse ei ole pahasta ruoasta vaan taloustilanteesta etupäässä. Palvelualat kärsii taantumista ensimmäisinä, kun ihmiset karsii kaiken ylimääräisen pois.Tuo on aivan totta. Surkeaa oli ravintolatarjonta Suomessa vielä vuosituhannen vaihteessa ja menuissa ei paremmissakaan ravintoloissa ollut mitään spesiaalia, huippulihoja tai muuta vastaavaa ja sellainenkin perisynti oli yleinen että pihviravintoloiden pöydiltä löytyi sinappi ja ketsuppipullot, sekä tabascoa ja suolaa. Tabasco ja suola on ihan ok, mutta ei ketsuppi.
Ravintolaruoat muistutti tuohon aikaan kotiruokaa ja hyvin yksinkertaiset reseptit.
Sen muistan että siitä väiteltiin että minkä ravintolan pippuripihvit on parhaita, kun se oli miltei jokaisen ravintolan kallein ateria, muuta kun ei ollut, niin keksittiin että uuniperuna ja pippuripihvi on maailman paras annos.
Wiener schnitzelit ja paneroidut lehtipihvit oli olevinaan eksoottista herkkua ja ne oli selvästi valmispakasteita jostakin Puolasta. Jaakko Kolmosen makaronilaatikosta ei oltu tultu kuin yksi pykälä eteenpäin ja vankiloissa on nykyään sen tasoista ruokaa mitä oli 90 luvun ravintoloissa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuo on aivan totta. Surkeaa oli ravintolatarjonta Suomessa vielä vuosituhannen vaihteessa ja menuissa ei paremmissakaan ravintoloissa ollut mitään spesiaalia, huippulihoja tai muuta vastaavaa ja sellainenkin perisynti oli yleinen että pihviravintoloiden pöydiltä löytyi sinappi ja ketsuppipullot, sekä tabascoa ja suolaa. Tabasco ja suola on ihan ok, mutta ei ketsuppi.
Ravintolaruoat muistutti tuohon aikaan kotiruokaa ja hyvin yksinkertaiset reseptit.
Sen muistan että siitä väiteltiin että minkä ravintolan pippuripihvit on parhaita, kun se oli miltei jokaisen ravintolan kallein ateria, muuta kun ei ollut, niin keksittiin että uuniperuna ja pippuripihvi on maailman paras annos.
Wiener schnitzelit ja paneroidut lehtipihvit oli olevinaan eksoottista herkkua ja ne oli selvästi valmispakasteita jostakin Puolasta. Jaakko Kolmosen makaronilaatikosta ei oltu tultu kuin yksi pykälä eteenpäin ja vankiloissa on nykyään sen tasoista ruokaa mitä oli 90 luvun ravintoloissa.Mistähän se johtuu että jotkut kokevat ravintola tarjonnan olevan huonoa 30 vuotta sitten, muusta kuin kokemuksen puutteesta, kyllä ravintolat tarjosivat ruokaa mitä ihmiset tilaavat, ja jos kato käy hyvin nopeasti lista menee uusiksi, nopeasti.
Olisiko syynä ollut se ettei ravintoissa ollut mitään spesiaalia, johtuneen siitä että kukaan tilannus spesiaalia, monet pitivätä sinihome juustoa spesiaalina, se olikin kokemus kun ensimmäisen kerran sitä laitettiin pizzaan, se oli oikeasti hyvää.
Yleensä ne pennut jotka eniten valittivat kouluruuista, olivat kotona huonoilla ruuilla, ettei kyse ole samasta asiasta, luulen niin. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mistähän se johtuu että jotkut kokevat ravintola tarjonnan olevan huonoa 30 vuotta sitten, muusta kuin kokemuksen puutteesta, kyllä ravintolat tarjosivat ruokaa mitä ihmiset tilaavat, ja jos kato käy hyvin nopeasti lista menee uusiksi, nopeasti.
Olisiko syynä ollut se ettei ravintoissa ollut mitään spesiaalia, johtuneen siitä että kukaan tilannus spesiaalia, monet pitivätä sinihome juustoa spesiaalina, se olikin kokemus kun ensimmäisen kerran sitä laitettiin pizzaan, se oli oikeasti hyvää.
Yleensä ne pennut jotka eniten valittivat kouluruuista, olivat kotona huonoilla ruuilla, ettei kyse ole samasta asiasta, luulen niin.En kirjoitellut edellisiä, mutta yhdyn kirjoituksiin. Ei se ruoka huonoa ollut, mutta se oli tavallista kotiruokaa johon ei tarvita minkäänlaisia kokkitaitoja. Perunamuusin osaa tehdä jokainen kuin myös lämmittää lehtipihvin.
Jos joku vakavissaan kutsuu jotakin Shellin kahviota ravintolaksi, niin onnea matkaan ja työuraa maanrakennusalalla kuormurin kuljettajana. Nehän tekee muusitkin jauhosta.
Suomalaisen ruoan pointti oli pitkään se että se on yksinkertaista ja siltä se maistuikin. Ei ollut buffeteissa susheja eikä kimchiä, eikä myöskään vegeshittiä.
Toiko muutoksen sitten kansainvälistyminen vai kokkiohjelmat, kokkien arvostaminen ja kilpailut vai etniset ravintolat, en tiedä, mutta kehitys on todella raju.
Nykyään vaaditaan ravintolaruoalta jotakin muuta kuin kotimaista perinneruokaa, ellet sitten kutsu ravintolaruoaksi kotimaista perinneruokaa jossakin lounaskuppilassa, jossa viiden lapsen äiti Sirkka Liimatta on kipannut peltilaariin 25 litraa makkarakastiketta.
Silloin kun ravintola-annos Suomessa alkaa olla hintaluokassa plus 40 euroa, niin siltä voi jo vaatia sen että se on hyvää, tuoretta ja ammattitaidolla valmistettua. Thaimaassa samaan päästään halvimmillaan jo 500 bahtilla. Ne sadanbahtin annokset ovat tasoltaan ABC ja kooltaan kokoa lapset.
Salaisuus hyvien ravintoloiden resepteissä on se että mittasuhteet ja raaka-aineet ja mausteet on tarkkaan mietitty ja testattu etukäteen että ne miellyttää asiakasta.
Niitä ei heitellä hatusta, ne tulee kokemuksesta ja tahnoja ja sooseja on valmiina isoissa astioissa jotta ruokaa voidaan valmistaa asiakkaille nopeasti. Oikeissa ravintoloissa sushit tekee sushikokki, eikä se Liimatan Sirkka, ja pihvit paistaa sen taidon taitajat, eikä sinnepäin.
Pahin rikos ihmiskuntaa vastaan on että hyvä liha valmistetaan väärin, taikka tuhotaan sen oma maku marinoimalla.
2010 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mistähän se johtuu että jotkut kokevat ravintola tarjonnan olevan huonoa 30 vuotta sitten, muusta kuin kokemuksen puutteesta, kyllä ravintolat tarjosivat ruokaa mitä ihmiset tilaavat, ja jos kato käy hyvin nopeasti lista menee uusiksi, nopeasti.
Olisiko syynä ollut se ettei ravintoissa ollut mitään spesiaalia, johtuneen siitä että kukaan tilannus spesiaalia, monet pitivätä sinihome juustoa spesiaalina, se olikin kokemus kun ensimmäisen kerran sitä laitettiin pizzaan, se oli oikeasti hyvää.
Yleensä ne pennut jotka eniten valittivat kouluruuista, olivat kotona huonoilla ruuilla, ettei kyse ole samasta asiasta, luulen niin.Kouluruoasta tuleekin valittaa, jos se on paskaa mitä se paljon on tänä päivänä.
Kannustin omia lapsiani valittamaan ja poikani tekivät muun muassa videoita joissa peruna heitettiin lattiaan niin se ei mennyt rikki, vaan ponnahti takaisin ilmaan. Kenenkään ei tarvi syödä kumiperunoita.
Minä esitin reklamaation alaluokalla oksentamalla opettajan päälle, joka pakotti syömään.
2010 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
En kirjoitellut edellisiä, mutta yhdyn kirjoituksiin. Ei se ruoka huonoa ollut, mutta se oli tavallista kotiruokaa johon ei tarvita minkäänlaisia kokkitaitoja. Perunamuusin osaa tehdä jokainen kuin myös lämmittää lehtipihvin.
Jos joku vakavissaan kutsuu jotakin Shellin kahviota ravintolaksi, niin onnea matkaan ja työuraa maanrakennusalalla kuormurin kuljettajana. Nehän tekee muusitkin jauhosta.
Suomalaisen ruoan pointti oli pitkään se että se on yksinkertaista ja siltä se maistuikin. Ei ollut buffeteissa susheja eikä kimchiä, eikä myöskään vegeshittiä.
Toiko muutoksen sitten kansainvälistyminen vai kokkiohjelmat, kokkien arvostaminen ja kilpailut vai etniset ravintolat, en tiedä, mutta kehitys on todella raju.
Nykyään vaaditaan ravintolaruoalta jotakin muuta kuin kotimaista perinneruokaa, ellet sitten kutsu ravintolaruoaksi kotimaista perinneruokaa jossakin lounaskuppilassa, jossa viiden lapsen äiti Sirkka Liimatta on kipannut peltilaariin 25 litraa makkarakastiketta.
Silloin kun ravintola-annos Suomessa alkaa olla hintaluokassa plus 40 euroa, niin siltä voi jo vaatia sen että se on hyvää, tuoretta ja ammattitaidolla valmistettua. Thaimaassa samaan päästään halvimmillaan jo 500 bahtilla. Ne sadanbahtin annokset ovat tasoltaan ABC ja kooltaan kokoa lapset.
Salaisuus hyvien ravintoloiden resepteissä on se että mittasuhteet ja raaka-aineet ja mausteet on tarkkaan mietitty ja testattu etukäteen että ne miellyttää asiakasta.
Niitä ei heitellä hatusta, ne tulee kokemuksesta ja tahnoja ja sooseja on valmiina isoissa astioissa jotta ruokaa voidaan valmistaa asiakkaille nopeasti. Oikeissa ravintoloissa sushit tekee sushikokki, eikä se Liimatan Sirkka, ja pihvit paistaa sen taidon taitajat, eikä sinnepäin.
Pahin rikos ihmiskuntaa vastaan on että hyvä liha valmistetaan väärin, taikka tuhotaan sen oma maku marinoimalla.
2010Muutama hienohelma valitti aina ruuasta, oli se mitä tahansa, väärän makuista, liikaa tai liian vähän mausteita, mikään ei kelvannut, meille muille pennuilla kävi ruoka kuin ruoka, jopa kanaviillokki, meni valittamatta, toki tällä hetkellä erillaiset ravintosuositukset
ohjaavan ruokatuotantoa sekä aterian maksimi hinta, armeija jäi mieleen erinomaisesta ruuasta, samoin yksi työpaikka espoon niittykummussa, jenkki firma, joskus 80 luvun puolivälissä.
Jokaisen ravintolan pitäisi luoda jotain omaa, jota myy toistuvasti, saman moisena, mieleen muistuu yksi huoltoaseme, lahden ja jyväskylän välissä missä ruisleipä viipaleen päälle oli laitettu sentin paksu rasvasta porsaan lihaa, kun ajoin siitä ohi nappasin silloin leivän naamaan tai mukaan, olisiko ollut hartolassa, en muista enää.
Vanhempien vastuulla on kasvattaa pennuistaan sellaisia jotka eivät kitise ruuasta, syövät mitä annetaan kiitollisena että edes annetaan.... joku päivä voi olla tilanne toinen, ettei ruokaa ole. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Muutama hienohelma valitti aina ruuasta, oli se mitä tahansa, väärän makuista, liikaa tai liian vähän mausteita, mikään ei kelvannut, meille muille pennuilla kävi ruoka kuin ruoka, jopa kanaviillokki, meni valittamatta, toki tällä hetkellä erillaiset ravintosuositukset
ohjaavan ruokatuotantoa sekä aterian maksimi hinta, armeija jäi mieleen erinomaisesta ruuasta, samoin yksi työpaikka espoon niittykummussa, jenkki firma, joskus 80 luvun puolivälissä.
Jokaisen ravintolan pitäisi luoda jotain omaa, jota myy toistuvasti, saman moisena, mieleen muistuu yksi huoltoaseme, lahden ja jyväskylän välissä missä ruisleipä viipaleen päälle oli laitettu sentin paksu rasvasta porsaan lihaa, kun ajoin siitä ohi nappasin silloin leivän naamaan tai mukaan, olisiko ollut hartolassa, en muista enää.
Vanhempien vastuulla on kasvattaa pennuistaan sellaisia jotka eivät kitise ruuasta, syövät mitä annetaan kiitollisena että edes annetaan.... joku päivä voi olla tilanne toinen, ettei ruokaa ole.Kotkan karhulassa oli on Huttusen tai Hiltusen teboil huoltoasema, siellä myytiin uskomattomia munkkeja, hyvin samanlaisia kuin sotkuissa, sekä lihapiirakka joka oli täytetty lenkkimakkaralla, taisi vielä olla suomi makkaraa, joka oli hk:n jos se oli tekijä huonointa makkaraa mitä on koskaan valmistettu, mutta kauppa kävi, niin makkaralla kuin lihapiirakoilla, kuin vettä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kotkan karhulassa oli on Huttusen tai Hiltusen teboil huoltoasema, siellä myytiin uskomattomia munkkeja, hyvin samanlaisia kuin sotkuissa, sekä lihapiirakka joka oli täytetty lenkkimakkaralla, taisi vielä olla suomi makkaraa, joka oli hk:n jos se oli tekijä huonointa makkaraa mitä on koskaan valmistettu, mutta kauppa kävi, niin makkaralla kuin lihapiirakoilla, kuin vettä.
On taas niin sekavaa tekstiä ettei ole ainakaan selvinpäin kirjoitettu.
Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suomen kansa haluaa Antti Lindtmanista pääministerin
Lindtman on miltei tuplasti suositumpi kuin etunimikaimansa Kaikkonen. Näin kertoo porvarimedian teettämä kysely. http2464482Vain 21% kannattaa Lindtmania pääministeriksi
se on selvästi vähemmän kuin puolueen kannatus, mites nyt noin?1232929Miten löydän sinut
Ja saan sanottua kaiken mitä haluan sinulle kertoa? Ja kuinka kuuntelisit minua sen hetken? Kuinka voin ilmaista sen mit412692Yöllinen autolla kaahari Heinolan seudulla
Asukkaita häiriköivän nuoren herran autokaahaus keskustelu poistettu, onko jokin hyvävelijärjestelmä käytössä ?781669Vaikea tilanne
Hieman kolkuttaa omatuntoa, kun on osoittanut kiinnostusta väärää naista kohtaan. En ymmärrä miten toinen on voinut te1091532- 511251
- 851174
Julkinen sektori on elänyt aivan liian leveästi yli varojensa!
Viimeisen 15 vuoden aikana julkisen puolen palkat ovat nousseet n. 40%, kun taas yksitysellä sektorilla vain n. 20%. En2031054- 591003
- 45996