Jekkuja sviittiin

Mimmu

Onko kenelläkään hyviä ideoita hääparin kiusaksi hääsviittiin.

12

7881

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hanna

      Onko pakko olla??

      Eikö vois antaa vain nauttia? Ihanaa tämä kiusaamisen perinne. Argh.

      Olisko hyvä (näin kesällä ja kliseisesti):
      shampanjaa ja mansikoita. Vaahtokarkkeja. Ruusun terälehtiä. Kylpy- tai hierontaöljyä, hyväntuoksuista.

      • kustis

        voisi sekoittaa "jarrua"


      • ...ja salaisuuksia!

        Meillä on kohta häät tulossa ja olemme antaneet koko hää-yön suunnittelun ja toteutuksen kaasoille&bestmanille. Itse määräsimme vain budjetin. Meistä on vain jännää kun ei ole mitään tietoa missä ja miten yömme vietämme, ja väsymys ei huoleta, kyllähän sitä muutaman vuorokauden jaksaa vaikka ilman uniakin.. Ja mitä jekkuihin tulee, ollaan varmoja että niitä on luvassa, mutta sen verran on kova luotto kavereihin ja huumorintajua löytyy itseltäkin aikas pitkälle asti, joten en todellakaan usko, että tarvitsisi kenellekään suuttua!!! Hei, ei häät ole mikään haudanvakava asia! Pilkettä silmäkulmiin kaikille naimisiin aikoville! Sillä pärjää pitkälle tulevassa arjessakin!


    • ilkimys

      esim: elmukelmua wc-istuimeen niin ettei näe ja roiskuu sitten kun tarpeille menee (aina huvittavaa!)

      Käsisuihkun viritys niin että kun hanan avaa niin saa vedet päälle, mahdollisesti esim vesivärinappi/elintarvikeväriä sinne suihkun sisään niin tulee värillistä vettä (mikäs mukavampaa kuin esim silkkisen puvun kastelu)

      herätyskelloja joka puolelle, sellaisiin itsestään selviin paikkoihin ja sitten sellaisiin josta niitä on hankala ottaa pois/löytää/nähdä. Herätys eri aikoihin niihin. Tai sitten kännyköitä samalla tavalla jemmaan, soittoääneksi Nokia-Tune ja kovalle. Sitten vain ympäri yötä soittelemaan eri puhelimiin. Morsiuspari kiemurtelee naurusta varmasti tämän jälkeen!

      Sängyssä lakanat kiinni patjaan ja täkkeihin esim nuppineuloilla (erikoispitkiä saa mm ompelukaupoista) tai hakaneuloilla, Kiva irroitella lakanoita että pääsee nukkumaan, mutta onneksi morsiusparit ei ole väsyneitä tuossa vaiheessa juhlia!

      Keksinmuruja/näkkärinmuruja/korpunmuruja joka puolelle sviittiä. Tulee jalkahieronta samantien ja iso lasku sviitin siivouksesta hääparille.

      Tai sitten voi olla tylsä, viedä shampanjaa, suklaata ja mansikoita - tosin moni hotelli tarjoaa sellaiset jo sviitin hintaan kuuluvina...

    • morsmaikku -06

      Hääpäivä on täyttä työtä ja on ihanaa päästä lepäämään illan päätteeksi. En todellakaan kannata ajatusta hääparin hääyön pilaamisesta, onhan sviittiinkin satsattu rahaa ja halutaan omaa rauhaa. Jotain kivaa, kuten mansikat ja skumppa, suosittelisin. Itse emme ainakaan kerro kellekään, missä hotellissa hääyömme vietämme, ettei peiton alta löydy mitään kivoja muruyllätyksiä=(

      • niinini

        Olen kanssasi täysin samaa mieltä!! En itsekään halua tulevissani häissäni mitään jekkuja sviittiin. Se on raskaan päivän päätös ja saisi aikaan varmasti valtavan riidan, jos sviitti olisi törkyinen ja sotkettu. Varsinkin leivänmurut sängyssä, grrrr! Koko yö menisi sotkujen siivomiseen ja tappeluun.


      • sulhanen 7/2005
        niinini kirjoitti:

        Olen kanssasi täysin samaa mieltä!! En itsekään halua tulevissani häissäni mitään jekkuja sviittiin. Se on raskaan päivän päätös ja saisi aikaan varmasti valtavan riidan, jos sviitti olisi törkyinen ja sotkettu. Varsinkin leivänmurut sängyssä, grrrr! Koko yö menisi sotkujen siivomiseen ja tappeluun.

        ...päästää asiakkaiden huoneisiin ulkopuolisia ilman ao. henkilöitä tai heidän lupaansa...


      • ...
        sulhanen 7/2005 kirjoitti:

        ...päästää asiakkaiden huoneisiin ulkopuolisia ilman ao. henkilöitä tai heidän lupaansa...

        eihän esim kerrossiivoaja voi tietää kuka mihinkin huoneeseen tulee (niissä listoissa ei ole nimiä), jos häävieraalla on samasta hotellista huone, hän voi aivan uskottavasti esittää että "avain ei toimi huoneen oveen" temppua, jolloin kohtelias siivoaja avaa oven. Siis jos vain on huone tiedossa jekkujen tekijällä.

        Toinen on että joskus hääpari antaa esim kaason tehtäväksi hakea huoneen avain ja viedä sinne tavarat aamua varten. Tämä onkin sitten hyvä hetki mennä tekemään jäyniä. Ei välttämättä kaaso, vaan tämän siivellä sitten tulee pari kaveria mukaan. Eli jos jekkuja haluaa välttää niin haettava itse sitten avain huoneeseen, jos vain sopii kiireiseen hääpäivän aikatauluun...


    • preiska

      syyhypulveria sänkyyn ja sitten käsittelet suihkua niin ettei sieltä tule kuin kylmää vettä, putkissa on monesti sellaiset sulut jotka saa ruuvimeisselillä väännettyä kiinni. Suihkuun voi lisäksi laittaa sellaisen kapselin joka värjää veden punaiseksi, saa pilailupuodeista!

    • kansanperinnetutkija

      Viette hääsviittiin havuja sängyn täyteen. Se on vanha suomalainen tapa, joka symboloi hedelmällisyyttä.

    • vaimo1806

      Kuten muidenkin viesteistä kävi jo selväksi, elkää viittikö olla ilkeitä väsyneelle hääparille.
      Meidän hotellihuoneen piti olla tarkkaan varjeltu salaisuus kavereilta, mutta yrittäessään varata meille toista huonetta hääyöksi hotellista olivat joutuneet paljastamaan että meillä oli jo varaus heille. Vaikka olimme perjantaina vaihtovaatteita viedessämme heille säilöön respaan terottaneet että huoneeseemme ei missään nimessä saa laskea ketään, ja vaikka he sanoivatkin että eivät yleensäkään laske huoneisiin ketään, niin silti lauantaina oli kaverit pääseet huoneeseemme käymään.
      Meidän onni tässä tapauksessa oli se, että huonetta ei oltu sotkettu eikä sinne oltu jätetty mitään jäyniä, vaan ihania yllätyksiä. Vuode oli koristeltu ruusuilla, ikkunalaudat ja pöydät tuoksukynttilöillä, oli karkkia, mansikoita, kirsikoita, kuohuviiniä, ja pari "puuhakirjaa". Kaverit olivat myös keränneet kolehdin ja niillä kustansivat meille aamiaisen huoneeseen tarjoiltuna.
      Tätä me morsiusparina arvostettiin, vaikka respassa "mokasivatkin". Jos olisi mitään harmia aiheutettu meille, emme olisi suostuneet maksamaan huoneestamme täyttä hintaa.

      • vastanainut

        musta kaikenlaiset yllätykset hääyönä on todella typeriä. Eikö polttarit oo sitä varten et tehdään niitä jekkuja??Ja sekin musta on aikansa elänyttä. Ite menin naimisiin lauantaina ja kyllä oli yöllä ihana kellahtaa hotellin lakanoihin kullan viereen nukkumaan ja muutakin kivaa. Vaikka hääpäivä on ihana, on se oikeasti niin raskas hääparille että yöllä väsyttää tosissaan kun saapuu hotelliin tai mihin nyt saapuukin. Me ainakin oltiin niin väsyneitä et olisin oikeasti jostain tyhmistä yllätyksistä suuttunut. Ei kaikkea huumoria ole pakko ymmärtää!!Eiköhän jätetä ne typeryydet polttareihin jos niitä nyt on pakko olla. Naimisiin mennään vain kerran ja siitä ainakin pitää jäädä kauniit muistot. Eriasia yllätyksistä on sitten tämä jos tuo oikeasti huoneeseen jotain ihanaa esim.kuoharia tms.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      38
      2963
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      11
      2011
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1463
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1355
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1321
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1231
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1151
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1085
    9. 22
      1047
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1044
    Aihe