rapu(N) + oinas (M)

Nimetön

mitä mieltä, onnistuuko...

24

8460

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • july

      meillä ei onnistunut. olin noin 3vuotta suhteessa oinas-mieheen ja huh, mikä sarvipää!omistushaluinen, sairaalloisen mustasukkainen, egoistinen(MINÄ MINÄ MINÄ!).Kierrän vieläkin oinaat kaukaa. Ravulle paremmin sopivat vesimerkit tai härkä. Mutta tämähän on vain yksi näkemys monista. Mutta meillä jokatapauksessa suhde ei toiminut.

      • hanna

        Aika samanlaisia kokemuksia mulla. En tiedä, sopiiko oinaat millään tasolla mulle, mutta pitkin elämääni olen niihin törmäillyt ja melko myrskyisissä tunnelmissa. Siinä on varmaanjotain vastakohdan vetovoimaa.


    • riippuu

      Luonteet ratkaisevat kys. parin onnistumisen taikka epäonnistumisen. Kuitenkin nähdäkseni (tuntemiani rapu-oinas -pareja katson) on moni onnistunut oikein hyvin. Yhteinen nimittäjä taitaakin olla tietty naiivius elämää kohtaan sellainen sinisilmäisyys asioille. Ja jos sen kautta vielä on joitakin yhteistä aatemaailmoissa niin rapu-oinas suhteessa saattaa tulla todellakin kestävä suhde. Negatiivisena puolena on toisaalta mainittava että merkit ovat molemmat johtavia mutta hyvin eri tavoin (positiivinen tuli - negatiivinen vesi) joten jos ei onnaa niin voi tulla myrskyä.

    • Rapunainen

      Elämäni aikana seurustellut kolmen eri oinasmiehen kanssa. Oinas on alussa mitä ihanin kumppani mutta pikku hiljaa tämä minä minä-asenne tulee esille. Ovat pihejä ja pikkumaisia, älä siis ikinä millään tavoin arvostele oinaan tekemisiä tai sanomisia sillä seurauksena on mykkäkoulua joka kestää niin pitkään että SINÄ pyydät anteeksi. Niin ja yksi asia vielä, oinas pettää satavarmasti. Kaikkea kun pitää kokeilla niin siinä ei parisuhde paljon oinaalla paina. Kierrä kaukaa tai saat sydänsuruja.

      • Oinas nainen

        Oinas ei petä jos hän on onnellinen. Oinas pettää jos häntä petetään (lapsellinen kosto). Oinas on itsekäs ja sille ei voi mitään. Tätä oinasta petti rapu ja kohteli muutenkin kuin paskaa. Mutta se on ollutta ja mennyttä. Ylös noustiin ja elämä jatkuu. Ravut on silti hyviä tyyppejä.


      • oinasmiekkonen

        ei ole tarvinnut ikinä pettää,älä yleistä että kaikki pettää


    • ArjaOrvokki

      Sitähän ei tiedä ennenkuin kokeilee ja rakastunut on kuuro..., mutta ihmeitäkin tapahtuu

    • luonnekuvaus

      Oinas 21.3.-20.4.
      Asrologi Seppo Tanhua kirjoittaa:

      Oletko ihastunut Oinasmieheen, vilkkaaseen, kohteliaaseen ja seksikkääseen tarmonpesään. Siinäpä sinulle vauhtia ja vipinää loppuiäksesi, jos vaan pysyt vauhdissa mukana. Se ei ole helppoa, mutta mielenkiintoisuudessaan varmasti yrittämisen arvoista.

      On muutamia asioita, joiden tietäminen vie sinut lähemmäs Oinasmiestäsi pienemmillä mustelmilla: Oinas on johtava tulielementin merkki ja sama pioneerin energia, rohkeus ja päättäväisyys löytyvät myös tältä mielenkiintosi kohteelta. Älä missään vaiheessa unohda tämän miehen tarvetta äärimmäiseen riippumattomuuteen ja oman minuutensa kehittämiseen. Yritäpä vain asettaa hänen tekemisensä kyseenalaisiksi tai määritellä hänen päivittäisiä tehtäviään ja tulet ennenpitkää olemaan yhtä Oinasmiestä köyhempi.

      Oinaslapsi syntyy aina perheeseen, jossa hänen täytyy taistella lujasti oman minuutensa puolesta. Mitä enemmän vanhemmat ovat pelänneet tämän lapsen riippumattomuutta ja päättäväisyyttä, sitä enemmän hän on joutunut vastaanottamaan vihan tunteella kyllästettyjä kieltoja vanhemmiltaan, sillä oman pään pitämisestä Oinaslapsi ei voi antaa tuumaakaan periksi. Se on tähän tähtikuvioon kirjoitettu.

      Nyt aikuisena hänen tehtävänsä on kohdata lapsuuden tapahtumat ja traumat uudelleen ja voittaa niihin kätkeytynyt pelko. Siihen hän tarvitsee sinua. Sinä olet Oinasmiehellesi peili hänen lapsuuteensa. Roolisi ei tule olemaan helppo, mutta nipin napin mahdollinen kuitenkin, jos sinulla on kanttia sisäistää seuraavia asioita.

      Ellet voi hyväksyä kaikkea mitä Oinasmiehesi tekee, niin älä kuitenkaan kerro sitä hänelle, sillä arvostelu on kavalimpia loukkauksia, joita Oinas voi kuvitella. Anna hänen tehdä asiat omalla tavallaan, mutta pidä tiukasti kiinni samasta oikeudesta itsesi suhteen, sillä muuten Oinasmies arvelematta päättää sinunkin asioistasi ja sitähän nyt sitten ei kestä kenenkään pää ja terveys, Kun on kysymys yhteisistä asioistanne ei kaiken parhaiten tietävä Oinas voi sallia sinun työntävän nokkaasi niiden hoitamiseen, joten antaudu suosiolla tai itke ja antaudu; siinä ne vaihtoehdot.

      Vaimokseen Oinasmies ei kaikesta hallitsemisen halustaan huolimatta halua mielistelevää orjaa, vaan tulisen rakastajattaren, joka uskaltaa itsekin kasvaa, kehittyä ja uudistua päivittäin. Takertumalla tähän mieheen ja alistumalla hänen valtaansa tukahdutat intohimoisimmankin rakkauden ja pelisi on pelattu. Samoin käy jos yrität hallita Oinasmiestä. Jos kuitenkin jollain ihmeen konstilla saat Oinasmiehen talutusnuoraasi, voit vain huomata elämänilon kadonneen teiltä molemmilta.

      Vapaus ja riippumattomuus ovat elämänarvoja, joista todellinen elämänmyönteinen Oinas ei koskaan voi tinkiä. Tähän vapauteen kuuluu oikeus olla tänään intohimoinen, tulinen ja hellä rakastaja asettamatta samaa vaatimusta huomiselle päivälle, jolloin hän voi olla kylmä kuin jää. Uskalla huomata, että kylmyys useimmiten johtuu sinusta riippumattomista tekijöistä. Älä silloin yritä muuttaa tilannetta omalla käyttäytymiselläsi, vaan hyväksy vallitseva tilanne ja Oinasmiehesi sellaisena kuin hän on. Palkkio ymmärtämisen rohkeudesta tulee antamaan sinulle enemmän kuin olisit ikinä uskaltanut Oinasmieheltäsi odottaa. Onnea vain yrityksellesi.

    • .........
    • Nimetön

      kokemuksella niin pitkän suhteen saat joka loppu peleissä kaatuu ristiriitoihin.. niin kävi itelläni! :/ selvitty on ja kolmen vuoden suhde oli...

      • Oinas N

        elämäni seitsemän vuotta sain olla ravun kanssa, mutta päättyi molempien jääräpäisyyteen. Elämänilo oli lopussa mennyt. Elämäni suurin rakkaus, ikinä en unohda. Kunpa se olisi voinut jatkua.


      • kohtalotovereita ollaan
        Oinas N kirjoitti:

        elämäni seitsemän vuotta sain olla ravun kanssa, mutta päättyi molempien jääräpäisyyteen. Elämänilo oli lopussa mennyt. Elämäni suurin rakkaus, ikinä en unohda. Kunpa se olisi voinut jatkua.

        Täysin olisin voinut saman kirjoittaa....Ikävä on vieläkin myös minulla.


    • bunny

      Voin sano heti että ei ole onnistunut ei sit yhtään...mulla on ollu 3 oinasta peräjälkeen.
      Kaipaan vieläkin nuorinta heistä joka kuitenkin"vaihtoi" minut pois. Jokainen heistä ei ole minuun halunnut sitoutua vaan leikkiä..kai alussa minussa on vastusta kun en heittäydy "leikkiin". Pitäisi olla ikuinen vaikea pakkaus ja usein jopa hieman tiukka/äitimäinen.
      Jokainen heistä vaikka seksi onkin ollut upeaa on pettänyt minua jopa ihan melkein naaman edessä. He ovat kovia testaamaan sinua (puhun siis oinasmiehistä)
      Ja jos loppuun intressit...niin loppuu kunnioituskin ja pelistä tulee raakaa.Eli jos itsetuntosi on HUIPPU luokkaa ja kestät vaikka minkä "arvionnin" johon he lopulta sut laittavat antaa palaa koska sinun on oltava se vahvempi AINA.
      Oinas naiset taasen..ovat oma porukkansa. He eivät tee palvelusta ees kaverille mutta omien rakkausten takia he antavat vaikka "talloa" päälle. Jos olet hädässä niin älä oleta että oinas ystäväsi sinua auttaa jos häntä ei huvita niin hän ei auta edes hädässä mutta auta armias jos on kyse ihastuksesta oinastyttö maksaa vaikkapa koko miehen elämän..ja niin raha on kaikille oinaille niin tytöille kuin pojille liiankin tärkeää.

    • kdghadhh

      kaikki minun miehestäni. on täsmälleen tollanen

    • MelNevercare

      Itsellä ainakin onnistunut kohta 10kk josta 7 kihloissa

      • RapuM.

        Yhteinen aikamme 7 vuotta oli ihanaa, mutta nyt se on loppu.


      • rapunainen

        Kohta 30-hääpäivä ja yhä ollaan onnellisia.Kaikenlaista on koettu, lapset kasvatettu ja maailmalle lähetetty nyt kaksin eletään.Onnea sinulle elämässä.


    • kokemusta on

      Juhlimme 30-vuotis hääpäiväämme heinäkuussa.
      Onnellisesti naimisissa, kolme lasta maailmalla.

      Onnistuu...

      elämässä on välillä ylämäkeä ja toisinaan alamäkeä...

      yhdessä selviää, keskustelu auttaa...

      Onnea tulevaisuudelle,
      t. rapu-rouva

      • Jeppevaan

        luin noita juttuja, Itse rapumiehenä nyt "löytänyt" itselle oinas naisen ja meillä kyllä homma tuntuu pelittävän ihan liiankin helposti. Asioista tunnutaan oleen samaa mieltä, eikä mitään karikkoja ole vielä kohdattu. Toki meidän juttu on vasta aluillaan.. kolmatta kuuta mennään.. mutta jo nyt on ollu paljon puhetta tulevaisuudesta ja sen suunnittelua. Luottavaisin mielin olen ja odotan innolla tulevaa.


    • fairy85

      Itse olen seurustellut 3 oinaan kanssa ja kahden kanssa juttu loppui jo kahden kuukauden seurustelun jälkeen. Tämä kolmas jonka kanssa seurustelen parhaillaan on aivan toista maata ajatellaan samalla tavalla tiedetään suurinpiirtein mitä toinen ajattelee ja kaikkion ollut tosi helppoa.

    • oinasmiekkonen

      toimii todellakin ollaan seurusteltu 1,5w ja tylsii päivii ei ole ollut, kähinöit on kaikilla mutta niistä ollaan selvitty puhumalla. edellinen seurustelukumppanini oli jousimies ja se oli helvettiä vaikka jousimiehen pitäisi olla paras mahdollinen kumppani

    • MasterZeromus

      Ei edes samalla nousevalla merkilläkään!

      Minun serkkuni on aivan kuin toi Kefka Palazzo sieltä final Fantasy VI tv pelistä. Hän näyttää takapuolta junille, läpsii ohikulkijoita, hekottaa "Onko hauskaa, onko hauskaa", eikä kunnioita ketään ylivaltaa Jumalaan asti j.n.e.

      Sitäpaitsi Tony Vairelles tuo eräs jalkapallo pelaaja Ranskasta on niin kauhea että raiskaa vaikka kenen ryhmäläisensä maaliin saakka. Onko kukaan nähnyt hänen jalkalihaksia?

      Kyllä se niin on että luonnonläheinen ja yksinkertainen rapu kuuluu Neitsyen ja Jousimiehen kanssa Team Rose porukkaan kuin taas Oinas paremminkin käy Team Gnosic porukkaan Kauriin ja Kalan kanssa. Joku joka on noita Gnosic pelejä pelannut täytyy tietää että se Gnosic on mailman nopein elävä olento olemassa. Kas ko niillä Knuckles ja Miss Tails Prowerilla on niin vaikea pysyä siinä kyydissä.

      Ellei nyt Knuckles juo jotain ihmeen Tony Vairelles ihme kuuria ja ryhdy pika raiskarin hommiin.

      • Oinas M

        Se oli sekopäisintä tekstiä, jota olen aikoihin lukenut! -Lääkkeet!


      • Naisrapu
        Oinas M kirjoitti:

        Se oli sekopäisintä tekstiä, jota olen aikoihin lukenut! -Lääkkeet!

        Oinas liian päällepäsmäri,ainakin meillä oli.Poikkeuksia toki löytyy,eli en yleistä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3045
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2291
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      122
      1680
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1533
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      891
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      754
    Aihe