rapu(N) + oinas (M)

Nimetön

mitä mieltä, onnistuuko...

24

8450

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • july

   meillä ei onnistunut. olin noin 3vuotta suhteessa oinas-mieheen ja huh, mikä sarvipää!omistushaluinen, sairaalloisen mustasukkainen, egoistinen(MINÄ MINÄ MINÄ!).Kierrän vieläkin oinaat kaukaa. Ravulle paremmin sopivat vesimerkit tai härkä. Mutta tämähän on vain yksi näkemys monista. Mutta meillä jokatapauksessa suhde ei toiminut.

   • hanna

    Aika samanlaisia kokemuksia mulla. En tiedä, sopiiko oinaat millään tasolla mulle, mutta pitkin elämääni olen niihin törmäillyt ja melko myrskyisissä tunnelmissa. Siinä on varmaanjotain vastakohdan vetovoimaa.


  • riippuu

   Luonteet ratkaisevat kys. parin onnistumisen taikka epäonnistumisen. Kuitenkin nähdäkseni (tuntemiani rapu-oinas -pareja katson) on moni onnistunut oikein hyvin. Yhteinen nimittäjä taitaakin olla tietty naiivius elämää kohtaan sellainen sinisilmäisyys asioille. Ja jos sen kautta vielä on joitakin yhteistä aatemaailmoissa niin rapu-oinas suhteessa saattaa tulla todellakin kestävä suhde. Negatiivisena puolena on toisaalta mainittava että merkit ovat molemmat johtavia mutta hyvin eri tavoin (positiivinen tuli - negatiivinen vesi) joten jos ei onnaa niin voi tulla myrskyä.

  • Rapunainen

   Elämäni aikana seurustellut kolmen eri oinasmiehen kanssa. Oinas on alussa mitä ihanin kumppani mutta pikku hiljaa tämä minä minä-asenne tulee esille. Ovat pihejä ja pikkumaisia, älä siis ikinä millään tavoin arvostele oinaan tekemisiä tai sanomisia sillä seurauksena on mykkäkoulua joka kestää niin pitkään että SINÄ pyydät anteeksi. Niin ja yksi asia vielä, oinas pettää satavarmasti. Kaikkea kun pitää kokeilla niin siinä ei parisuhde paljon oinaalla paina. Kierrä kaukaa tai saat sydänsuruja.

   • Oinas nainen

    Oinas ei petä jos hän on onnellinen. Oinas pettää jos häntä petetään (lapsellinen kosto). Oinas on itsekäs ja sille ei voi mitään. Tätä oinasta petti rapu ja kohteli muutenkin kuin paskaa. Mutta se on ollutta ja mennyttä. Ylös noustiin ja elämä jatkuu. Ravut on silti hyviä tyyppejä.


   • oinasmiekkonen

    ei ole tarvinnut ikinä pettää,älä yleistä että kaikki pettää


  • ArjaOrvokki

   Sitähän ei tiedä ennenkuin kokeilee ja rakastunut on kuuro..., mutta ihmeitäkin tapahtuu

  • luonnekuvaus

   Oinas 21.3.-20.4.
   Asrologi Seppo Tanhua kirjoittaa:

   Oletko ihastunut Oinasmieheen, vilkkaaseen, kohteliaaseen ja seksikkääseen tarmonpesään. Siinäpä sinulle vauhtia ja vipinää loppuiäksesi, jos vaan pysyt vauhdissa mukana. Se ei ole helppoa, mutta mielenkiintoisuudessaan varmasti yrittämisen arvoista.

   On muutamia asioita, joiden tietäminen vie sinut lähemmäs Oinasmiestäsi pienemmillä mustelmilla: Oinas on johtava tulielementin merkki ja sama pioneerin energia, rohkeus ja päättäväisyys löytyvät myös tältä mielenkiintosi kohteelta. Älä missään vaiheessa unohda tämän miehen tarvetta äärimmäiseen riippumattomuuteen ja oman minuutensa kehittämiseen. Yritäpä vain asettaa hänen tekemisensä kyseenalaisiksi tai määritellä hänen päivittäisiä tehtäviään ja tulet ennenpitkää olemaan yhtä Oinasmiestä köyhempi.

   Oinaslapsi syntyy aina perheeseen, jossa hänen täytyy taistella lujasti oman minuutensa puolesta. Mitä enemmän vanhemmat ovat pelänneet tämän lapsen riippumattomuutta ja päättäväisyyttä, sitä enemmän hän on joutunut vastaanottamaan vihan tunteella kyllästettyjä kieltoja vanhemmiltaan, sillä oman pään pitämisestä Oinaslapsi ei voi antaa tuumaakaan periksi. Se on tähän tähtikuvioon kirjoitettu.

   Nyt aikuisena hänen tehtävänsä on kohdata lapsuuden tapahtumat ja traumat uudelleen ja voittaa niihin kätkeytynyt pelko. Siihen hän tarvitsee sinua. Sinä olet Oinasmiehellesi peili hänen lapsuuteensa. Roolisi ei tule olemaan helppo, mutta nipin napin mahdollinen kuitenkin, jos sinulla on kanttia sisäistää seuraavia asioita.

   Ellet voi hyväksyä kaikkea mitä Oinasmiehesi tekee, niin älä kuitenkaan kerro sitä hänelle, sillä arvostelu on kavalimpia loukkauksia, joita Oinas voi kuvitella. Anna hänen tehdä asiat omalla tavallaan, mutta pidä tiukasti kiinni samasta oikeudesta itsesi suhteen, sillä muuten Oinasmies arvelematta päättää sinunkin asioistasi ja sitähän nyt sitten ei kestä kenenkään pää ja terveys, Kun on kysymys yhteisistä asioistanne ei kaiken parhaiten tietävä Oinas voi sallia sinun työntävän nokkaasi niiden hoitamiseen, joten antaudu suosiolla tai itke ja antaudu; siinä ne vaihtoehdot.

   Vaimokseen Oinasmies ei kaikesta hallitsemisen halustaan huolimatta halua mielistelevää orjaa, vaan tulisen rakastajattaren, joka uskaltaa itsekin kasvaa, kehittyä ja uudistua päivittäin. Takertumalla tähän mieheen ja alistumalla hänen valtaansa tukahdutat intohimoisimmankin rakkauden ja pelisi on pelattu. Samoin käy jos yrität hallita Oinasmiestä. Jos kuitenkin jollain ihmeen konstilla saat Oinasmiehen talutusnuoraasi, voit vain huomata elämänilon kadonneen teiltä molemmilta.

   Vapaus ja riippumattomuus ovat elämänarvoja, joista todellinen elämänmyönteinen Oinas ei koskaan voi tinkiä. Tähän vapauteen kuuluu oikeus olla tänään intohimoinen, tulinen ja hellä rakastaja asettamatta samaa vaatimusta huomiselle päivälle, jolloin hän voi olla kylmä kuin jää. Uskalla huomata, että kylmyys useimmiten johtuu sinusta riippumattomista tekijöistä. Älä silloin yritä muuttaa tilannetta omalla käyttäytymiselläsi, vaan hyväksy vallitseva tilanne ja Oinasmiehesi sellaisena kuin hän on. Palkkio ymmärtämisen rohkeudesta tulee antamaan sinulle enemmän kuin olisit ikinä uskaltanut Oinasmieheltäsi odottaa. Onnea vain yrityksellesi.

  • .........
  • Nimetön

   kokemuksella niin pitkän suhteen saat joka loppu peleissä kaatuu ristiriitoihin.. niin kävi itelläni! :/ selvitty on ja kolmen vuoden suhde oli...

   • Oinas N

    elämäni seitsemän vuotta sain olla ravun kanssa, mutta päättyi molempien jääräpäisyyteen. Elämänilo oli lopussa mennyt. Elämäni suurin rakkaus, ikinä en unohda. Kunpa se olisi voinut jatkua.


   • kohtalotovereita ollaan
    Oinas N kirjoitti:

    elämäni seitsemän vuotta sain olla ravun kanssa, mutta päättyi molempien jääräpäisyyteen. Elämänilo oli lopussa mennyt. Elämäni suurin rakkaus, ikinä en unohda. Kunpa se olisi voinut jatkua.

    Täysin olisin voinut saman kirjoittaa....Ikävä on vieläkin myös minulla.


  • bunny

   Voin sano heti että ei ole onnistunut ei sit yhtään...mulla on ollu 3 oinasta peräjälkeen.
   Kaipaan vieläkin nuorinta heistä joka kuitenkin"vaihtoi" minut pois. Jokainen heistä ei ole minuun halunnut sitoutua vaan leikkiä..kai alussa minussa on vastusta kun en heittäydy "leikkiin". Pitäisi olla ikuinen vaikea pakkaus ja usein jopa hieman tiukka/äitimäinen.
   Jokainen heistä vaikka seksi onkin ollut upeaa on pettänyt minua jopa ihan melkein naaman edessä. He ovat kovia testaamaan sinua (puhun siis oinasmiehistä)
   Ja jos loppuun intressit...niin loppuu kunnioituskin ja pelistä tulee raakaa.Eli jos itsetuntosi on HUIPPU luokkaa ja kestät vaikka minkä "arvionnin" johon he lopulta sut laittavat antaa palaa koska sinun on oltava se vahvempi AINA.
   Oinas naiset taasen..ovat oma porukkansa. He eivät tee palvelusta ees kaverille mutta omien rakkausten takia he antavat vaikka "talloa" päälle. Jos olet hädässä niin älä oleta että oinas ystäväsi sinua auttaa jos häntä ei huvita niin hän ei auta edes hädässä mutta auta armias jos on kyse ihastuksesta oinastyttö maksaa vaikkapa koko miehen elämän..ja niin raha on kaikille oinaille niin tytöille kuin pojille liiankin tärkeää.

  • kdghadhh

   kaikki minun miehestäni. on täsmälleen tollanen

  • MelNevercare

   Itsellä ainakin onnistunut kohta 10kk josta 7 kihloissa

   • RapuM.

    Yhteinen aikamme 7 vuotta oli ihanaa, mutta nyt se on loppu.


   • rapunainen

    Kohta 30-hääpäivä ja yhä ollaan onnellisia.Kaikenlaista on koettu, lapset kasvatettu ja maailmalle lähetetty nyt kaksin eletään.Onnea sinulle elämässä.


  • kokemusta on

   Juhlimme 30-vuotis hääpäiväämme heinäkuussa.
   Onnellisesti naimisissa, kolme lasta maailmalla.

   Onnistuu...

   elämässä on välillä ylämäkeä ja toisinaan alamäkeä...

   yhdessä selviää, keskustelu auttaa...

   Onnea tulevaisuudelle,
   t. rapu-rouva

   • Jeppevaan

    luin noita juttuja, Itse rapumiehenä nyt "löytänyt" itselle oinas naisen ja meillä kyllä homma tuntuu pelittävän ihan liiankin helposti. Asioista tunnutaan oleen samaa mieltä, eikä mitään karikkoja ole vielä kohdattu. Toki meidän juttu on vasta aluillaan.. kolmatta kuuta mennään.. mutta jo nyt on ollu paljon puhetta tulevaisuudesta ja sen suunnittelua. Luottavaisin mielin olen ja odotan innolla tulevaa.


  • fairy85

   Itse olen seurustellut 3 oinaan kanssa ja kahden kanssa juttu loppui jo kahden kuukauden seurustelun jälkeen. Tämä kolmas jonka kanssa seurustelen parhaillaan on aivan toista maata ajatellaan samalla tavalla tiedetään suurinpiirtein mitä toinen ajattelee ja kaikkion ollut tosi helppoa.

  • oinasmiekkonen

   toimii todellakin ollaan seurusteltu 1,5w ja tylsii päivii ei ole ollut, kähinöit on kaikilla mutta niistä ollaan selvitty puhumalla. edellinen seurustelukumppanini oli jousimies ja se oli helvettiä vaikka jousimiehen pitäisi olla paras mahdollinen kumppani

  • MasterZeromus

   Ei edes samalla nousevalla merkilläkään!

   Minun serkkuni on aivan kuin toi Kefka Palazzo sieltä final Fantasy VI tv pelistä. Hän näyttää takapuolta junille, läpsii ohikulkijoita, hekottaa "Onko hauskaa, onko hauskaa", eikä kunnioita ketään ylivaltaa Jumalaan asti j.n.e.

   Sitäpaitsi Tony Vairelles tuo eräs jalkapallo pelaaja Ranskasta on niin kauhea että raiskaa vaikka kenen ryhmäläisensä maaliin saakka. Onko kukaan nähnyt hänen jalkalihaksia?

   Kyllä se niin on että luonnonläheinen ja yksinkertainen rapu kuuluu Neitsyen ja Jousimiehen kanssa Team Rose porukkaan kuin taas Oinas paremminkin käy Team Gnosic porukkaan Kauriin ja Kalan kanssa. Joku joka on noita Gnosic pelejä pelannut täytyy tietää että se Gnosic on mailman nopein elävä olento olemassa. Kas ko niillä Knuckles ja Miss Tails Prowerilla on niin vaikea pysyä siinä kyydissä.

   Ellei nyt Knuckles juo jotain ihmeen Tony Vairelles ihme kuuria ja ryhdy pika raiskarin hommiin.

   • Oinas M

    Se oli sekopäisintä tekstiä, jota olen aikoihin lukenut! -Lääkkeet!


   • Naisrapu
    Oinas M kirjoitti:

    Se oli sekopäisintä tekstiä, jota olen aikoihin lukenut! -Lääkkeet!

    Oinas liian päällepäsmäri,ainakin meillä oli.Poikkeuksia toki löytyy,eli en yleistä.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   138
   1638
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   102
   1208
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1192
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   85
   1083
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   188
   892
  6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   819
  7. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   82
   812
  8. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   89
   798
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   73
   724
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   137
   682
  Aihe